benefit boi ing airbrush concealer / Benefit Boi-ing Brightening - Anticernes Enlumineur - teinte n°6 (4,4 g) - INCI Beauty

Benefit Boi Ing Airbrush Concealer

benefit boi ing airbrush concealer

benefit boi-ing brightening concealer

5. (gbkz: benefit boi-ing industrial strength kapatıcı) ve (gbkz: benefit Boi-ing Airbrush Concealer)'la sıklıkla karıştırılan kapatıcı. öncelikle şu konuya bir açıklık getirelim çünkü farklı başlıkların altına bilmeden yorum yapılabiliyor: bu (gbkz: benefit erase paste kapatıcı)'nın yerine sadece adı değiştirilerek çıkan bir kapatıcı. diğer iki kapatıcıysa hâlâ satışta ve dolayısıyla brightening'in bu kapatıcılarla bir ilgisi yok. sonrasında da likit formda cakeless çıktı bildiğiniz gibi.

turuncu alt tonlu ve corrector şeklinde kullanıldığını okuduğum için morluklarımı kapatmayan tarte shape tape'in altına corrector niyetiyle sürmek için 3 numarasını almıştım. göz altlarım kuru ya da yağlı değil, normal. fakat çok yumuşak bir kıvamda olduğu için üzerine kapatıcı sürüp bir de üzerine süngerle yedirdiğinde sökülüp gidiyor.

sonra tek başına sürdüğümde farkettim ki mu-az-zam bir kapatıcı. incecik, yumuşacık, nemli ve ful örtücülük. ne fırça, ne sünger. ne de üzerinden pudra geçmek falan yok. videolarında gösterildiği gibi parmağınızın ucuyla üründen alıp iki pıt pıt yapıyorsunuz ve bitti. pratikliğine aşığım. yakından bakıldığında bile kapatıcı olduğu belli değil. renkli bir krem sürmüşsün gibi, ciltle bütünleşiyor. bu kadar yumuşak formda ve nemli gösteren bir kapatıcının böyle bir kapatıcılıkta olabilmesi ve tüm gün gram oynamadan ve uçup gitmeden durabilmesi şa-ha-ne. kozmetikte tam anlamıyla beğendiğim çok ender ürün vardır, bu ürün de onlardan biri.

fakat gelgelelim en önemli handikabına... renk skalası çok az. normalde 6 bizim ten rengimize göre de 4 rengi var sephora'da. ürünü deneme imkanım olmadığı için fotoğraf ve videolara bakarak 3 numarasını almıştım. 2 numara epey açık tenlilere uygun gibi gelmişti. fakat 3 numara da turunculuğu belirgin ve koyu oldu. bir tık açık olsa daha iyiydi ama 2 de fazla mı açık gelir bilemedim.

10 ekim 2020 11:4022 ocak 19:09

benefit

  • çoğu ithal kozmetik markası gibi ülkemizde iki katı fiyata satılan, bu haliyle lüks kozmetikmiş gibi görünen ama esasında orta kalitede ve orta fiyat gamında olan bir kozmetik markasıdır.

    markayı ilgi çekici yapan ürünlere koydukları eğlenceli isimler ve renkli, ilgi çekici ambalajları.
    genel olarak bu markada satılan her şeyin daha iyisini başka markalarda bulmanız mümkün; yani olmazsa olmaz diyeceğim bir ürünü yok.
    özellikle fondöten ve allık için bu markaya bakmak gerçekten gereksiz. daha iyisini daha ucuza chanel ve nars’dan bile alırsınız dönem dönem.

    markanın şimdiye kadar memnun kaldığım üç ürünü oldu :

    1. boi-ing airbrush concealer

    2 numarası var bende. çok yoğun göz altı koyuluklarınız yoksa tek başına bile işe yarıyor. fırçayla kullanıyorum. yapısı ince; ama kapatıcılığı orta üzeri.

    2. watt’s up aydınlatıcı

    şampanya renginde, neredeyse her cilt tonuna uyabilecek stick bir aydınlatıcı. çok doğal duruyor. makyajsız cilde ya da likit fondöten üzerine uygulanabiliyor. yüzünde aydınlatmak istediğin yerlere sür çık, pratik. kendi süngeri var ama parmakla dağıtmak daha kolay. pudra vb üzerine kullanılmasını tavsiye etmem.

    3. brow contour pro

    biri koyu diğeri açık iki renk kaş kalemi, bir aydınlatıcı bir de kaş belirginleştirici renkten oluşuyor. tüm bunların tek bir kalemde olması brow contour pro’yu daha pratik yapıyor. kalıcılığı güzel. dağılmıyor, bozulmuyor. bence tek eksiği şeffaf bir kaş jelinin olmaması. istediğiniz gibi boşluklarını doldurup belirginleştirdiğiniz kaşı bu ürünle sabitleyemiyorsunuz yani.

    aslında yukarıda saydığım ürünler için de “ başka markalarda muadili asla yok, olmazsa olmaz” diyemem; ama markanın diğer ürünleri ile kıyaslandığında para harcadığınıza pişman olmayacağınız ürünler diyebilirim.

  • ing. yardım etkinliği.

    genelde sosyete, zenginler falan toplanır ve kendilerince uygun olduğuna karar verdikleri bir kurum için benefit düzenlerler.

  • moisture prep toning lotion ürünü uzun süredir piyasada bulunmayan marka.
    kırk yılın başı cildime iyi gelen bir ürün bulmuştum, o da piyasadan kalktı.

  • bu markaya ait bronzer, kaş kalemi, maskara, allık ve aydınlatıcı kullandım. sadece aydınlatıcıdan memnun kaldım. hatta şimdiye kadar denediklerim arasında en doğal sonucu veren toz aydınlatıcı oldu diyebilirim.

    t: fiyatlarının gereksiz bir şekilde pahalı olduğunu düşündüğüm marka.

  • 6 renk allığına ve kaş ürünlerine sahip olduğum marka. herkesin çok övdüğü meşhur hoola allık sahibi olmama rağmen aramın çok iyi olmadığı bir ürün.

  • blues/psych rock dönemleri ile progressive dönemleri arasında bir geçiş albümü olma niteliğine sahip, en sevdiğim jethro tull albümü. hafif karanlık, içine kapanık bir havası vardır bu albümün.

ekşi sözlük kullanıcılarıyla mesajlaşmak ve yazdıkları entry'leri
takip etmek için giriş yapmalısın.

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır