volvo 420 çekici tır / Via Mobilis üzerinden satıştaki Çekici Volvo Polonya ikinci el araç

Volvo 420 Çekici Tır

volvo 420 çekici tır

sayfa 3

sucunuz
9 yıl önce - Sal 27 Ağu ,

en iyi çekici



en iyi çekici her zaman için volvodur. yani öbürlerinden bir gömlek üsttedir. parası olan için alınıp uzun yıllar periyodik bakımlarını yaptırıp tepe tepe kullanırsınız. buna bir örnek vermek gerekirse ankarda bir bardak çayı arabanın göğsüne koyun istanbula varana kadar tek damlası dökülmez. yalnı şunuda belirtmeden geçemeyeceğim hemen hemen kimse daftan bahsetmemiş. daf yıllardır avrupada ağır araç pazarında pazar lideri. volvodan hiçde aşağı kalır yanı yok . bana kalırsa daf ve Volvo benim kalbimde her zaman önde diğerleri diğerleri işte

 mesajı beğendiniz mi?

SERDARR1
9 yıl önce - Sal 27 Ağu ,

Alıntı:


Bu ankete oy kullananların kaç tanesi gerçek hayatta TIR kullandı merak ediyorum. TIR'lardan anlamadığım için oy kullanmadım. Forumda bu kadar TIR uzmanın olması da beni şaşrttı.

Bu araçların hepsini kullanmış olan varsa o söylesin hangisi iyi. Yoksa önüne gelen atıp tutmasın.



kullandııgım için rahatlıkla söylebılırım scanıa konfor olarak en guzelı malıyetı o kadar ucuz degıl..

Alıntı:
şunuda belirtmeden geçemeyeceğim hemen hemen kimse daftan bahsetmemiş. daf yıllardır avrupada ağır araç pazarında pazar lideri.


daf xf95 en tutulan modelı turkıyede

 mesajı beğendiniz mi?

Koray Zorlu

9 yıl önce - Sal 27 Ağu ,



 mesajı beğendiniz mi?

onurnazliaka
9 yıl önce - Sal 27 Ağu ,

Volvo, Scania ve Daf diğerlerine göre oldukça üstündür. Ama bu 3 üstün içerisinde bana göre en iyisi Scania'dır. Çok iyi bir çekici, yakıtı diğerlerine göre biraz daha az ve en önemlisi de yokuş perfonmansı muhteşem. Aracı sanki alttan bir şeyler ittiriyor, kamyonetlerle yarışa bile tutuşabiliyor bu araç.

 mesajı beğendiniz mi?

tuncemre

9 yıl önce - Sal 27 Ağu ,

VOLVO FH16



 mesajı beğendiniz mi?

sucunuz
9 yıl önce - Çrş 28 Ağu ,

kullandııgım için rahatlıkla söylebılırım scanıa konfor olarak en guzelı malıyetı o kadar ucuz degıl



serdar kardeş yokuşa aşağı rötarı çekince hararet yapan vabisten başka araba varmıda o kadar rahat konforlu demişsin. kusura bakma ama ben sana katılmıyorum ha axor ha vabis. aynı araban daf olacak yada fh 16 Volvo olacak bak ozaman konforu rahatlığı yokuşa yukarı bırak kamyoneti tam yükle arkandan taksiler bile zor gelir. eleştirim içinde kusura bakma.

 mesajı beğendiniz mi?

sucunuz
9 yıl önce - Çrş 28 Ağu ,

çekiciler hakkında



unutmadan şunuda söyleyeyim şu an piyasa axoru götürüyor. cumhuriyet altını gibi ihtiyacınmı var öbürlerini aşağıya nazlanarak alıyor millet axor ise bir lira aşağı ver kapanın elinde kalıyor. o yüzdende pazar lideri hali ile ayrıca sırf yağ yakma için axor alanda var. edblusunu iptal ettirip yağa devam diyorlar. buda ülkemizin kanayan yarası. başka ülkelerde vatandaşın tırı nerdeyse bire bir yakıyor. bizde ise araba yüzde 30 yakınca ne basmışın çok yakmışın ayağını gazdan az çek gibi uyarılar alıyorsun. be mübarek bari üfleyerek arabayı götürelimde hiç yakmasın. hatta tekerlerin altınada bir şey koyalım teker eskimesin.

 mesajı beğendiniz mi?

burak

9 yıl önce - Çrş 28 Ağu ,

kısa mesafe de olsa volvo fh16 ve man tgx sürdümonash.pwçlar zaten oyuncak gibi,otomatik vites,arkasındaki 40tekerli dorselere rağmen inanılmaz güçlü kalkışları var,sürüşleri çok yumuşaktı..

ayrıca tır şoförleriyle sorduğumda çoğu konfor olarak volvo,dayanıklılık olarak mercedes,ekonomi olarak da renault yu tavsiye monash.pw genelde mercedes tercih ediliyor,depoya ne koysan yakıyor diyor şoförler..

 mesajı beğendiniz mi?

Salih M

9 yıl önce - Çrş 28 Ağu ,

tabiki scania özellikle konfor ve rahat şürüş keyfi..

 mesajı beğendiniz mi?

sucunuz
9 yıl önce - Pts 09 Eyl ,

çekiciler hakkında



sırası ile yazmak isterim
Mercedes önceleri o kadar tutulmuyordu çekici olarak hatta manın otobüsü mercedesin kamyonu olmaz deniyoru ta ki axor çıkana kadar miydi 3 müydü o sıralarda axor piysaya olarak bir girdi pir girdi. o günden beride Aksaray bmc si olarak pazar liderliğini kimseye kaptırmadı. ayrıca mercedesin diğer bir modelide geçen yıl yine oda aksrayda üretilmeye başlandı actrostur. actros genelde axor a göre daha rahat konforlu motor seçeneği çok ayrıca kabini ve yatağıda bana axora göre daha geniş geldi.
Renault ise önce ülkemiz piyasaına majör modeli ile girdi daha sonra Premium modelini çıkardı dahas onra Premium ondan sonra çıktı ama bu renonun ismini karaladı çok sıkıntılı bir araç çıktı bunun üzerine reno ı çıkardı. bu model tuttu. la beraber Euro 5 motorlu modelde aynı anda pazarda oldu. ardından ve beygirlik modelleri çıktı şu anda güncel modeller bunlar. ayrıca Premium da dan sonra karsan tarafından yerli olarak üretildi. birde MACK motorlu ülkemizde hiç tutulmayan süper bir kabine sahip magnum modeli var. ayrıca reno parçalarında Volvo logosu var.
scania ise önceleri Karadenizli balıkçıların kullandığı hızlı kamyonlar olarak bilirdik. daha sonra distribitörlük doğuş gurubuna geçince ülkemizin diğer kesimleri tarafından tanındı önceleri modeli geldi sonra ve daha sonra modelinin G motor R kabin R motor R kabin G motor G kabin ler G modeli kara düzen R motor tamamen elektronik. birde yüksek kabin var.
Volvo 90 larada pover modelleri varken 95 te FH serisini çıkardı. bu yıl yani tede yeni kasa çıkardılar. FH 12 ve bygir üzeri FH 16 motor kodu ile , , , , , , , , ve en güçlü ve en etkileyici beygirlik modeller.
İVECO İtalyan güce dayalı ve kötü koşullarda kullanılan biraz fazla yakan çok dayanıklı en ufağından en büyüğüne kadar çok çok sağlam araçlar.
MAN ülkemizde ankara çubukta üretilen ve yurt dışından gelen modelleri ile pazarda yer alan aslan gibi araçlar. 90 lıyılların ortasında ve daha sonra ve modelleri ile piyasada idi sonra ara model olarak Fe modeli çıktı tutmadı veya ara model olduğu için üretimden kalktı elektronikti. sonra TGA ve bunlardan sonra TGA ve modelleri çıktı ama bu TGA manın adını kötüledi sıkıntılı fazla yakan araçlardı sonra mercedese cevap TGA çıktı ve piyasa tuttu. şimdi ise uzun ve kısa yol için TGX ve TGS ve beygirlik modelleri var.
DAF serisini bilirdik sonra ati ve modelini bilmeye başladık. 95 lerde CF ve XF modelleri çıktı iki farklı kasa CF şantiyelerde mıcır işine veb XF modeli uzun yolda uluslar arası ço az yakan rahat. Amerikan paccar motor ile bu firma DAF ı aldıktan sonra Avrupa pazarında yıllardır pazar lideri ülkemizde TIRSAN tarafından satılıyor.
BMC lı yıllarda izmirde kurulan britiş motor company (BMC) veya bizimkilerim açılımı ile Bu Millet Cahil ne üretirsen alır. Çekici piasasına pro ile girdi sonra beygirlik ler çıktı şoförler bu arabaları son vitese atamadıklarını söylüyorlardı. sonrada Euro 5 motorlu beygirlik araç çıkardı ama fabrika ekonomik kırize girerek üretime ara verdi.
ASKAM hiex modeli ile man motorlu aolarak piyasada çok azda olsa yer aldı. yılınada ASKAM üretimi durdurdu . denilenlere göre üretimin durması fabrikanın kapanması miras paylaşamamaktan olduğu söylendi.
FORD piyasaya önceleri modeli ile beygir olarak girdi sonra saha sonra Euro 5 motorlu çıktı te beygirlik iveco motoru ile piyasaya girdi. her yerde tanıtım yapıyorlar ama axor un tahtını sallayamaz.
naçizane aklıma gelenleri paylaşmaya çalı. hatam veya yanlışım varsa şimdiden özür diler. saygılarımla



 mesajı beğendiniz mi?

sayfa 3
Autoline ve ortakları, ilanları kişiselleştirmek için çerezleri kullanır ve web sitesine yapılan ziyaretler ile ilgili veri toplar
Kabul et ve kapat Detaylar
Türkiye / Türkçe
Arama sonuçları: ilan
Yeni arama sonuçları alın:

ilan: VOLVO çekiciler

İlan tarihiİlan tarihiEn ucuzu en üstteEn pahalısı en üstteÜretim tarihi - yeni en üstteÜretim tarihi - eski en üstteKm &#;Km &#;
İlan tarihiİlan tarihiEn ucuzu en üstteEn pahalısı en üstteÜretim tarihi - yeni en üstteÜretim tarihi - eski en üstte

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır