60 saniye indir türkçe dublaj / 60 Saniye Film İzle - Seyredelim.com

60 Saniye Indir Türkçe Dublaj

60 saniye indir türkçe dublaj

60 Seconds Atomic Adventure v1.3.121 FULL APK – TAM SÜRÜM

60 Seconds Atomic Adventure v1.3.121 FULL APK, zamana karşı yarış, macera ve hayatta kalma türündeki oyunları seven hocalarım için güncel sürümünü ekleme gereği duyduğum yapımcılığını Robot Gentleman stüdyosunun üstlendiği Android platformunun sevilen oyunlarından birisidir. Amacınız kontrolünü sağladığınız baba karakteri ile bulunduğunuz ev içinde gerekli malzemeleri ve aile bireylerini sığınağa taşımak, büyük patlama sorunda hayatta kalmaya çalışmaktır. Komik karakterler, onlarca eşya, farklı senaryolar ve dahası sizleri bekliyor. 60 Seconds Atomic Adventure v1.3.121 sürümünde hata düzenlemeleri yapılmıştır. Grafikleri 2D-3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller çift parmak ile sağlanabilmektedir. 60 Seconds! Atomic Adventure Play Store’da 14.99TL’dir, 10.000’den fazla indirilmiştir. STEAM üzerinden mobil cihazlara geçiş yapan oyunlardan birisidir.

Oyunumuzdan Görüntüler

60 Seconds Atomic Adventure v1.3.121 FULL APK İNDİR – 94MB

YEDEK LİNK

YEDEK LİNK

YEDEK LİNK

Kurulumu

60 Seconds Atomic Adventure v1.3.121 FULL APK dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.

İndirmeler Hakkında
Bilgilendirme 1 : cloud.mail.ru üzerinden dosya indirirken sorun yaşıyorsanız, aşağıdaki butondan videoyu izlemeniz yeterli olacaktır. (ayrıca yedek linkleri de kullanabilirsiniz)

dosya indirme sorunu için

Bilgilendirme 2 : Bazen "Bilinmeyen bir hata nedeniyle xxxx-androidoyunclub.apk dosyası indirilemedi." hatası alıyorsanız indirme sayfasını (cloud.mail.ru) yenileyip tekrar deneyin, 1-2 defa denedikten sonra indirme başlar.

Bilgilendirme 3 : Bazı cihazlarda "Dosya Açılamıyor" hatası alabilirsiniz, cihazınızda bulunan dosya yöneticisini kullanarak indirilenler veya download klasörüne girip açın, sorunsuz kurulacaktır.

Bilgilendirme

androidoyunclub-kaspersky

RAR'dan ÇIKARMA VİDEOLU ANLATIM

cloud.mail.ru dosya indirme VİDEOLU ANLATIM

Bilgilendirme
Aşağıdakilerden başka sosyal medya hesabım veya herhangi bir forumda - sitede üyeliğim yoktur.
10.8 GiB
BluRay Disc – Remux İndir DUAL 924 MiB
1080P İndir

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır