konusan kopekler filmini izle / Sinema - Süper Köpek ve Turbo Kedi - Dailymotion Video

Konusan Kopekler Filmini Izle

konusan kopekler filmini izle

Köpek Filmleri: Köpeği Olanların Mutlaka İzlemesi Gereken 30 Film ??

1- Hachi: A Dog&#;s Tale () &#; IMDB Puanı: 8,1

Hachi: A Dog's Tale

Bir üniversite profesörünün hayatı sokağa bırakılmış bir köpeği evine almasıyla değişecektir. &#;lerde Japonya&#;da Ueno (Richard Gere) adındaki bir adamla Hachiko adındaki köpeğinin gerçek hikayesi, Amerikan bir yapımla bu filme uyarlanmıştır.

2- Isle of Dogs () &#; IMDB Puanı: 7,9

isle of dogs

Bir çocuk, kaybettiği köpeğini ararken köpeklerle dolu bir adada kendini bulur. Wes Anderson filmi olan bu yapımda, Bryan Cranston, Edward Norton ve Bill Murray gibi isimler Isle of Dogs&#;un animasyon köpeklerine seslerini vermişlerdir.

3- Best in Show () &#; IMDB Puanı: 7,5

Best in Show

Amerika&#;da düzenlenen ulusal bir köpek şovunda köpeklerini ve hünerlerini sergileyecek olan renkli kişilikleri ele alan sahte bir belgeseldir.

4- Wallace & Groomit: The Curse of the Were-Rabbit () &#; IMDB Puanı: 7,5

Wallace & Groomit: The Curse of the Were-Rabbit

Kısa animasyon filmlerinden bildiğimiz ve sevdiğimiz Wallace ve sadık köpeği Groomit bu sefer bir köyde kaos yaratan bir canavarın peşine düşüyorlar. Vizyona çıktığı sene En İyi Animasyon Filmi olarak Oscar ödülünü de almıştır.

5- Red Dog () &#; IMDB Puanı: 7,4

red dog

Kaybettiği sahibini bulma arayışındayken dahil olduğu bütün toplulukları birleştiren Red Dog&#;un Avustralya&#;daki gerçek hikayesidir.

6- The Fox and the Hound () &#; IMDB Puanı: 7,3

The Fox and the Hound

İki çocukluk arkadaşı olan tilki ve av köpeği, insanların ve ormandaki hayvanların davranışları yüzünden birbirlerinden uzaklaşıp azılı düşman haline gelirler.

7- Eight Below () &#; IMDB Puanı: 7,3

Eight Below

Antartika&#;yı keşfe çıkan sporcular, zor iklim koşullarına karşı köpekleriyle beraber bu kıtadan kurtulmaya çalışacaktır. &#;de Japonya&#;dan gelen keşifçilerin gerçek hikayeleri sinema perdesine uyarlanmıştır.

8- Lady and the Tramp () &#; IMDB Puanı: 7,3

Lady and the Tramp

Zengin ve kendini beğenmiş dişi köpek, karşısına çıkan serseri sokak köpeğiyle asla unutamayacağı bir gün yaşayacaktır. Walt Disney stüdyolarının köpekler üzerinde yoğunlaşan ilk animasyon filmidir.