evlilik hakkında herşey 2 bölüm fragmanı / Evlilik Hakkında Her Şey Fragmanlar - Dizi Fragmanları | FOX

Evlilik Hakkında Herşey 2 Bölüm Fragmanı

evlilik hakkında herşey 2 bölüm fragmanı

Evlilik Hakkında Her Şey 2. bölüm fragmanı

Evlilik Hakkında Her Şey dizisi 2. bölüm fragmanı yayınlandı. Evlilik Hakkında Her Şey&#;in bu hafta yayınlanacak yeni bölümünde neler olacak? Evlilik Hakkında Her Şey 28 Eylül Salı akşamı FOX&#;ta

Gökçe Bahad&#;r, Sarp Akkaya, Yi&#;it Kirazc&#;, Gökçe Eyübo&#;lu, F&#;rat Altunme&#;e, Tülin Ece, Bertan Asllani, Cevdet Ar&#;c&#;lar, Esma Y&#;lmaz, Rüzgar Doruk Özmil, Emine Ada Sezer, Mila Kasarc&#; ve Erdal Küçükkömürcü ve Sumru Yavrucuk gibi birbirinden ba&#;ar&#;l&#; isimlerin kadrosunda bulundu&#;u dizide Cevher ailesine mensup birbirinden çok farkl&#; dört kad&#;n&#;n ortak geçmi&#;lerine olan tepkileri ve farkl&#;l&#;klar&#; i&#;leniyor.

Bir evlili&#;in bütün a&#;amalar&#;n&#; bu dört kad&#;n kahraman&#;m&#;z üzerinden görece&#;imiz dizide Çolpan bo&#;anm&#;&#;, Azra uzun y&#;llard&#;r evli, Güne&#; evlilik arifesinde ve Sanem ise evlilik kavram&#;n&#; tümüyle reddetmektedir.

Evlilik Hakkında Her Şey 3. bölüm 2. fragmanı: Aldatıldığından şüphelendiğin oldu mu?

Evlilik Hakkında Her Şey 3. bölüm 2. fragmanı: Aldatıldığından şüphelendiğin oldu mu?

funduszeue.info

Başrollerinde Sumru Yavrucuk, Gökçe Bahadır ve Sarp Akkaya'nın yer aldığı Evlilik Hakkında Her Şey, FOX ekranlarında yayın hayatına başladı.

İlk bölümü ile dikkati çeken dizinin, 2. bölümün 3. fragmanı ise seyircinin beğenisine sunuldu.

Yayınlanan yeni fragmanda; Songül kocasını en yakın arkadaşı ile yakalarken, boşanmak için Azra'ya başvurdu.

Azra boşanmak isteyen Songül'e yardım etmek isterken, Songül'ün eşi ise Azra'nın annesini avukat olarak seçti.

Azra ve annesinin bu boşanma davasında karşı karşıya gelecek olması gerginliğe neden olurken, Songül'ün Çolpan'a dediği laflar ise fragmana damga vurdu. İşte Evlilik Hakkında Her Şey 2. bölüm 3. fragmanı

Evlilik Hakkında Her Şey 2. bölüm 3. fragmanı İZLE

Evlilik Hakkında Her Şey 3. bölüm 2. fragmanı: Aldatıldığından şüphelendiğin oldu mu?

EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY KONUSU

Bir evliliğin bütün aşamalarının bu dört kadın kahramanın üzerinden görüleceği dizide; Çolpan (Sumru Yavrucuk) boşanmış, Azra (Gökçe Bahadır) uzun yıllardır evli, Güneş (Tülin Ece) evlilik arifesinde ve Sanem (Gökçe Eyüboğlu) ise evlilik kavramını tümüyle reddetmektedir.

Müvekkillerin hikayelerinin de dahil olmasıyla Evlilik Hakkında Her Şey; aile, aşk, sadakat ve boşanma hukukunun kirli düzenini gözler önüne sermekten çekinmeyecek hikayeleriyle ekrana gelecek.

FragmanDizigökçe bahadıryeni dizisumru yavrucuk

Google News ile Takip Et

Evlilik Hakkında Her Şey

Evlilik Hakkında Her Şey

Tamamlanmış

Puanım :

İzlemek İstiyorum

Eleştiri yaz!

Facebook'ta PaylaşTwitter'da paylaş

Özet ve Detaylar

Cevher ailesine mensup birbirinden çok farklı dört kadının ortak geçmişlerine olan tepkileri ve farklılıkları işlenecek. Bir evliliğin bütün aşamalarını bu dört kadın kahramanımız üzerinden göreceğimiz dizide; Çolpan boşanmış, Azra uzun yıllardır evli, Güneş evlilik arifesinde ve Sanem ise evlilik kavramını tümüyle reddetmektedir. Müvekkillerin hikayelerinin de dahil olmasıyla “Evlilik Hakkında Her Şey”; aile, aşk, sadakat ve boşanma hukukunun kirli düzenini gözler önüne sermekten çekinmeyecek hikayeleriyle ekrana gelecek.

1. sezona bak

Oyuncular

Tüm oyuncu kadrosu

En son haberler

Son Videolar

En son videolar

Fotoğraf

Fotoğraf

Kadro iyi ama ahlaki açıdan çökük bir dizi. Genel dizi kriterleri aslında. Baldızıyla öpüşüyor Arkadaşının kocasini ayartıyor. Bakıcıyla kaçıyor. Toplum dizileri bunları normallestirmemeli. Nerede bizim eski Türk filmlerimiz dizilerimiz insanlık masumiyet komşuluk iliskileri aile kavramı hiçbiri yok artık.

Evlilik hakkında herşeymükemmel bir dizi bağımlısı olduk,gerçek hayattan kesitler ve çok samimi,tüm ekibi alkışlıyorum

Bu sefer nefret kaypak orası burası oynak bir bit küçüğü ortak yerleştirdiniz benim için üzmecelerr dizisi bitti ne güzel gidiyordu. Hadi hadi

Bu dizinin nezdinde bir içimi dökeyim ben 1- Allah niye erkeği yaratmış ki Hepsi şerefsiz Çoluk çocuğunun karnını doyurabilmek, okutabilmek için bir günde işte çalışan, gündüz memur olup gece kokoreç satan ya da ne bileyim, şöförlük yapan; ailesi için ölen; ülkesi için kadınların kızların ırzına geçilmesin diye gözünü kırpmadan şehit olan erkekler yok Çocuklarının her birini kocası
Devamını oku

Ekip çok funduszeue.infostler yine berbat.Çok iyi bir konu havuzunda ki günümüz Türkiye sinde ibretlik dokunulması gereken onca olaya rağmen yok onun sevgilisini diziye sokalım bu bununla funduszeue.infoıyorsunuz.Yükseltin biraz.Güney kore dizisimi seyredersiniz biraz bilmem ama kaliteyi yükseltin.

6 İzleyici eleştirisi

Hayran tepkileri

En çok beklenen yeni diziler

Dönence

1

Star Wars: Ahsoka

2

Echo

3

Special Ops: Lioness

4

Hijack

5

Göremediğimiz Tüm Işıklar

6

En çok beklenen yeni diziler

En çok konusulan popüler diziler

Aldatmak

1

Arayış

2

Çöp Adam

3

Aktris

4

The Idol

5

İbn-i Sina

6

The Walking Dead

7

Black Mirror

8

Metamorfoz

9

Gülcemal

10

En popüler diziler

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası