beki erikli twitter / Son dakika: Yaşam koçu Beki İkala Erikli'nin korkunç ölümünde son karar! - Son Dakika Flaş Haberler

Beki Erikli Twitter

beki erikli twitter

Son dakika: Yaşam ko&#;u Beki İkala Erikli'nin korkun&#; &#;l&#;m&#;nde son karar!

Haberin Devamı

Olay, Beyoğlu, Kabataş Ömer Avni Mahallesi İnebolu Çıkmazı'nda bulunan Saadet Apartmanı'nda 15 Aralık 'da meydana geldi. Yaşam koçu ve yazar Beki İkala Erikli, işyerinin bulunduğu apartmana girdikten sonra binanın merdiven boşluğunda bekleyen Sinem Koç tarafından sırtından 4 el ateş edilerek öldürüldü. Sinem Koç, saldırı sonrasında kaçtı. Polis, Koç'u Küçükçekmece'de annesiyle birlikte kaldığı evde yakaladı. Gözaltına alınan Koç, 17 Aralık 'da tutuklandı.

İLK YARGILAMADA AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET HAPİS CEZASI VERİLDİ

İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen ilk duruşmada savunma yapan sanık Sinem Koç, kitaptaki mesajlardan etkilendiğini belirterek "Her gece ruhlar görüyordum. Örümceklerin vücudumda gezip tükürdüğünü görüyordum. Saçlarımı tarayamaz, hiçbir işi yapamaz hale geldim. Bu halimden kitabın yazarının sorumlu olduğunu düşünüyorum" dedi. Sinem Koç, 29 Mayıs tarihli duruşmada ise "Kasten tasarlayarak adam öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına ve "Ruhsatsız silah taşıma" suçundan da 1 yıl hapis ve TL adli para cezasına çarptırıldı.

Haberin Devamı

YARGITAY KARARI BOZDU

Sanık avukatının temyiz talebi üzerine Yargıtay 1. Ceza Dairesi ise 14 Ekim 'da Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden alınan rapor ile Adli Tıp Kurumu Gözlem İhtisas ve 4. Adli Tıp İhtisas Kurulu'ndan alınan raporlar arasında çelişki bulunduğu, sanığın Adli Tıp üst Kurulu'na gönderilerek muayenesi yapıldıktan sonra hukuki durumunun belirlenmesi gerekirken eksik inceleme ile hüküm kurulması nedeniyle yerel mahkemenin kararını bozdu. İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi'nde yapılan ikinci yargılama sonunda ise sanık Sinem Koç, "Tasarlayarak öldürme" suçundan 22 Ekim 'de yeniden ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

İKİNCİ İNCELEMEDE ONAMA KARARI VERİLDİ

Sanık avukatı tarafından "Tasarlama şartlarının oluşmadığı, akıl sağlığı konusunda raporlar arasında çelişki olduğu, akli dengesinin yerinde olmadığından ceza verilmemesi gerektiği" iddiasıyla yapılan itiraz üzerine Yargıtay 1. Ceza Dairesi'nce 15 Eylül 'de yeniden inceleme yapıldı. Yargıtay, yerel mahkemenin kararında isabetsizlik görülmediğini vurgulayarak temyiz istemini reddetti ve hükmün onanmasına karar verdi.

Beki İkala Erikli

Beki İkala Erikli



Kendi dilinden Beki İkala Erikli:
"Jaguar'ını bırakan melek
Doktor bir anne ve bilimsel bir eğitim, küçükken çok açık olan algılarımı "Ben deli miyim?" telaşıyla erkenden kapatmıştı… Robert Kolej ve Boğaziçi İşletme'yi bitirdikten sonra 13 yıl üst düzey yönetici olarak, Procter Gamble Türkiye, Almanya, İsviçre, Hollanda ve İngiltere'de çalıştım. On iki-on üç yaşlarında keşfettiğim yaşam ötesiyle iletişim yeteneğimi ise, yine alay edilme korkusuyla iyice derinlere gömmüştüm… Çevrenin de etkisiyle sezgiselliğimi tamamen bir kenara attıktan sonra, Procter Gamble İngiltere'deki yöneticilik dönemlerinde "Coaching for Performance" ekolunun kurucusu Sir John Whitmore'dan ve Yaz Olimpiyatlari'nda altın madalya alan David Hemery'den Executive Coaching ve Collin Reeve'den NLP Practitioner/Business NLP eğitimleri aldım. Bu eğitimler, yüreğime Procter Gamble'daki direktörlük pozisyonumu ve benim için hiçbir şey ifade etmeyen jaguarımı bırakmanın tohumunu ekmişti bile."

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası