soğuk davranan insanlara sözler / Soğumak ile ilgili Anlamlı Sözler – Güncel Bilgiler

Soğuk Davranan Insanlara Sözler

soğuk davranan insanlara sözler

Umursamaz S&#;zler Umursamamazlık Ve Kafaya Takmama İle İlgili En G&#;zel S&#;zler

Son Dakika Haberler

G&#;zel S&#;zlerUmursamaz S&#;zler Umursamamazlık Ve Kafaya Takmama İle İlgili En G&#;zel S&#;zler

İnsanların Bir Sıcak Bir Soğuk Davranmasının 13 Nedeni

Haberler

Yaşam

İlişkiler

İnsanların Bir Sıcak Bir Soğuk Davranmasının 13 Nedeni

Bugün insan ilişkileri söz konusu olduğunda en çok muzdarip olunan şey karşı tarafın bir sıcak bir soğuk davranması. Bu bir şekilde herkesin başına geliyor; sebebi anlaşılmayan tuhaf ve soğuk tavırlara maruz kalınıyor. Kimi zamansa olay büyüyüp trip boyutuna bile varabiliyor. Ve her zaman kafalarda bir soru: 'Niçin bana bir sıcak bir soğuk davranıyor?'

Bu bir sıcak bir soğuk tavır hem sizinle ilgili olabilir hem de olmayabilir. Değişen bu tavırların nedenlerine yakından bakmaya ne dersiniz? İşte, insanların bir sıcak bir soğuk davranmasının 13 nedeni!

1. Öncelikle sizin de aklınıza gelen ilk seçeneklerden başlayalım: Fark etmeden bir şey yapmış ve karşı tarafı incitmiş ya da kızdırmış olabilirsiniz!

2. Sizden hoşlanmıyor olabilir ancak sizi kırmak istemediği için de stabil bir tavır sergileyemiyor olabilir.

3. Kafasında sizinle ilgili çok fazla soru işareti olabilir! Kimi zaman ona çok güven verici geliyorsunuzdur, kimi zamansa tam aksidir. Bu da tavırlarında bir sıcak bir soğuk olarak değişmeli bir kombi etkisi gösterebilir.

4. Belki de size karşı derin duygular besliyordur ve tam olarak ne yapması gerektiğini bilmiyordur. İyice kendini kaptırmamak için bazen soğuk davranıyordur, bazense duygularına yenik düşüp çok sıcak davranıyordur.

5. Artık insanların tuhaf fantezileri olduğunu da göz önünde bulundurarak; size bir soğuk bir sıcak davranarak aklınızı ve duygularınızı bulandırmaktan hastalıklı bir haz duyuyor olabilir.

6. Belki de meselenin sizinle yakından uzaktan hiçbir alakası yoktur. Yalnızca en iyi günlerinde değildir, o yüzden bireysel algılamamaya çalışın.

7. Bir sıcak bir soğuk davranma sizi daha yakından tanımak için bir taktik de olabilir. Değişen tavırlara vereceğiniz tepkileri ölçmek istiyordur.

8. Karşınızdaki kişi bipolar yani duygudurum bozukluğundan muzdarip olabilir.

9. Bu kişi ziyadesiyle bencil biri olduğundan canı nasıl isterse öyle davranıp karşıdaki kişinin duygularını önemsemiyor olabilir. Siz siz olun önemsenmediğiniz yerde durmayın! 😉

Sizin davranışlarınıza ayna tutuyor olabilir. Bu sebeple öncelikle kendi davranışlarınızda belirli bir stabilite yakalamaya çalışmalısınız.

Vallahi bizden duymuş olmayın ama alkol, uyuşturucu madde vs. gibi herhangi bir bağımlılık söz konusu olabilir! Yüksekken sıcak oluyordur, düşüşe geçerken soğuklaşıyordur belki de kimbilir

Fazla duygusal biri olduğundan herhangi bir dış etmen onu fazlasıyla etkiliyor olabilir. Sıradan bir şeye fazlasıyla üzüldüğü zamanlarda soğuk-sıcak ayarını tutturamıyordur. Üzerinize alınmayın.

Ve son olarak o kişi çoğu insana yaka silktirmiş ikizler, yengeç, başak ya da balık burcudur. Onu değiştiremez ya da herhangi bir sabitliğe ulaştıramazsınız. Öyle kabul etmek en iyisi.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası

© 2024 Toko Cleax. Seluruh hak cipta.