araç taban izolasyon / Araç Ses ve Isı İzolasyonu |Oto Deri Döşeme ALTINUÇ A.Ş.

Araç Taban Izolasyon

araç taban izolasyon

Ses 6mm xcm Yapışkanlı Oto Karavan Ev Akustik Kauçuk Yalıtım Kl Home Oto Ses Yalıtım Malzemesi Bantlı 6mm

Araba kullanım sürecinde istenmeyen veya rahatsız eden gürültüler oluşabilir. Bu duruma yol koşulları, lastikler, motorun yapısı sebep verebilir. Oto ses yalıtım materyalleri bu süreçte size yardımcı olur. Gürültüyü azaltarak oluşabilen rahatsızlıkları önler. Sakin ve sessiz bir yolculuk gerçekleştirmenize yardımcı olur. Ürünlerin malzemesi kaliteli olmalı ve kolay bir şekilde yerleştirilebilmelidir. Ses araç oto yalıtım malzemesi bantlı 6 mm x cm da bu imkanları müşterisine sunmayı amaçlar. Bagaj, ön kaput, kapı, araç tavan ve zemini gibi pek çok alana yerleştirilebilir. Böylelikle oldukça geniş bir kullanım alanına sahiptir. Aracın titreşim yapan her bölgesinde rahatlıkla bulunabilir. Yalnızca yol gürültüsünü azaltmaz, aynı zamanda araba içindeki seslerin dışarıya çıkmasını önlemekte de etkilidir.

  • Sessiz ve sakin bir yolculuk
  • 6 mm kalınlık
  • Uzun süreli kullanım imkanı

Kullanışlı Ses Araç Oto Yalıtım Malzemesi Bantlı 6 mm

Kullanışlı Ses Araç Oto Yalıtım Malzemesi Bantlı 6 mm

Oto ses yalıtım malzemesi, birçok özellik ve imkanı bünyesinde taşır. Tamircilerin ve araba sürücülerin sıklıkla tercih ettiği bir üründür. Bu duruma malzemenin kaliteli oluşu ve pratik uygulanabilme fonksiyonu sebep verir. Ses araç oto yalıtım malzemesi bantlı 6 mm x cm yorumları ile ürünlerin tercih edilme sebeplerini okuyabilmeniz mümkündür. Model, aracın sürüş sırasında oluşan titreşimlerinin sönümlenmesini sağlar. İçerdeki titreşimi azaltarak araba içinde oluşan gürültüyü önler. Bunun yanı sıra ses izolasyonu için de oldukça etkilidir. Bu sayede dışarıya gürültü gitmesini önleme imkanı vardır. Yüksek volüm ile müzik dinleyen müşteriler, tasarımı sıklıkla kullanır. Çevrenin müzikten rahatsız olmasını engeller. Böylelikle hem size hem de etrafa keyifli ve sakin bir ortam sunması mümkün hale gelir. Bantlı oluşuyla araba içine yerleştirilmesi de oldukça pratiktir.

Ses Araç Oto Yalıtım Malzemesi Bantlı 6 mm Avantajları

Ses Araç Oto Yalıtım Malzemesi Bantlı 6 mm Avantajları

Oto ses yalıtım bandı, bu özellikleri sayesinde birçok avantaja da sahip olur. Müşterilerin ihtiyaçlarına cevap verirken isteklerini de karşılar. Bir ses yalıtım malzemesinden beklediğiniz her imkanı sunar. Ses araç oto yalıtım malzemesi bantlı 6 mm x cm kullananlar, ürünün avantajlarından sıklıkla bahseder. Modelin uzun ömürlü oluşu bunlar arasında yerini alır. Yıllarca arabanızda sessiz ve çevreye rahatsızlık vermeden bir yolculuk yapabilmenize olanak verir. 6 mm kalınlığı sayesinde fazla yer kaplamaz ve oldukça etkilidir. Sünger yapısı bulunmasıyla yumuşaktır ve bulunduğu bölgeye oturmasını sağlar. Yapıştırıldığı alanın şeklini alır. Araba zemini ve tavanı modelin araç içinde sıklıkla yerleştirildiği kısımlardır. Aynı zamanda kapılar ve bagajda da kullanılır. Bantlı oluşuyla fazla efor sarf etmeye gerek olmadan yerleştirilebilir. Yapışkanın gücü sayesinde bulunduğu alandan sökülmez.

Bütçe Dostu Ses Araç Oto Yalıtım Malzemesi Bantlı Fiyatı

Bütçe Dostu Ses Araç Oto Yalıtım Malzemesi Bantlı Fiyatı

Ses araç oto yalıtım malzemesi bantlı 6 mm x cm fiyatı, oldukça bütçe dostudur. Ürünün fiyatını etkileyen birçok faktör bulunur. Özellik ve avantajları, bunlar arasında önemli rollere sahiptir. Size konforlu bir sürüş sunarak hayatınızı kolaylaştırır. İzolasyon sağlaması ile içerdeki gürültüyü dışarıya çıkarmaz. Aynı zamanda arabanın çıkardığı gürültüyü azaltarak sakin bir sürüş imkanı sunar. Bu yönüyle yüksek seviyede müzik dinleyen müşteriler için oldukça uygundur. Günün her saati yolculuk ederken eğlenceli vakit geçirmenize yardımcı olur. cm oluşuyla istediğiniz her bölgede kullanabilirsiniz. Sünger yapısı bulunduğu ortamın şeklini almasına yardımcı olur. Bu durum yerleştirme işlemini kolaylaştıran etkenler arasındadır. Yapışkanlı olması da buna katkıda bulunur. Geniş kullanım alanına sahip oto yalıtım ürününü güvenilir alışverişin adresi olarak tanınan Trendyol aracılığıyla satın alabilirsiniz.

Taban yalıtımı için tavsiye(yeni bir malzeme buldum yarın uygulamaya başlıyorum)

  • Binbaşı
    Mesaj
    Konu Sahibi
    Abiler c&#;mleten hayırlı g&#;nler Benim d&#;ld&#;l&#;n ( clio sedan expression) tabanına yalıtım yapmayı d&#;ş&#;n&#;yorum. Ara&#; aşırı derece yol sesi alıyor. Final haftasından sonra 2 haftalık boşluğum o hafta koltukları s&#;k&#;p taban halısını falan yıkamayı d&#;ş&#;n&#;yorum. Hazır halıyı s&#;km&#;şken tabanı ke&#;eyle kaplasam acaba bir faydasını olur mu?

    Taban yalıtımı için tavsiye(yeni bir malzeme buldum yarın uygulamaya başlıyorum)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Material-Engineer -- 20 Ocak ; >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >







  • yol sesi i&#;in &#;ncelikle davlumbazların i&#;i uygun bir malzemeyle kaplanması gerekiyor. subigarage vardı instagram &#;zerinden bakın orada gerekli bilgiler paylaşılıyor. hem nasıl yapılacağı konusunda fikriniz olur



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnderGelişenOsasunaAtağı -- 5 Ocak ; >
  • Binbaşı
    Mesaj
  • Yüzbaşı
    Mesaj
    Ben de dacia logan i&#;in aynı işe giriştim ge&#;en sene. Kendi başıma giriştigime pişman oldum, arabayı toplayana kadar canım &#;ıktı. Bit&#;self, &#;zerine yapışkanlı ses yalıtım s&#;ngeri, &#;zerine bir kat daha &#;ok daha kalın yalıtım s&#;ngeri filan yaptım. Bekliyorum ki harikalar yaratsın. Yaratmadı. Fark etti ama harikalar yaratmadı. Bir de motor sesi daha rahatsız etmeye başladı alttan gelen ses azalınca. Farkı en net yağmurlu havalarda su birikintilerine girince hissettim. Foşur foşur gelen su sesleri kesilmişti. Verilen emek ve paraya değmeyebilir. Beklentini d&#;ş&#;k tutmanı tavsiye ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Binbaşı
    Mesaj
    Konu Sahibi
    MecEngineerM kullanıcısına yanıt
    Allah razı olsun hocam aradığım cevapta buydu. lira maliyeti olacak maliyeti ge&#;tim verilen emeğin boşa gitmesinden korkuyordum a&#;ık&#;ası. &#;ok teşekk&#;r ederim hocam



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Material-Engineer -- 5 Ocak ; >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • MecEngineerM kullanıcısına yanıt
    O beklenilen fark i&#;in profesyonel bir yerde detaylı yalıtım lazım. Arabayı komple s&#;k&#;p her yeri ile ilgilenmek lazım.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Binbaşı
    Mesaj
  • Yarbay
    Mesaj
    Hocam ben bu işte ciddi araştırmalar yaptım, bu bit&#;self falan &#;ok etkili olmuyor. Zaten bu malzemelerin asıl amacı su yalıtımı, su ge&#;irmemek &#;zere tasarlanmışlar.
    Eğer ortaya iyi bir şey &#;ıkarmak istiyorsan kaliteli malzeme kullanman gerek. Bunların başında da Henkel'in Teroson &#;r&#;nleri geliyor. Bunlar &#;zellikle Alman ara&#; &#;reticilerinin kullandığı OEM malzemeler.
    Ama fiyatları &#;ok pahalı. Bit&#;self gibi saca yapışan plakaların paketi lira, bu pakette 50*25 cm ebatlarında 6 plaka geliyor. İsmi SP
    SP denen, 10 mm kalınlığında s&#;ngerli bir &#;r&#;n var. Bu da sp'&#;n &#;zerine veya kapı panelinin arkasına falan yapıştırılıyor. 1 metrekaresi tl.
    Bir de sp var, aracın tabanına yapıştırmak i&#;in. Bu da bit&#;m esaslı bir malzeme ama &#;ok yoğun, bariyer gibi. Zaten ısıtılınca eriyip saca yapışıyor. Bunun da metrekaresi tl.
    Tabii bunların &#;st kalite &#;r&#;nler. Sudan-yakıttan falan etkilenmez, yanmaz, kansorejen şeyler salmaz vs..

    Eğer bir defa yapayım, tam olsun derseniz bu &#;r&#;nleri de bir d&#;ş&#;n&#;n derim, ama &#;ok pahalıya mal olur. İş&#;iliği kendiniz yapacağını varsayarak, herhalde tl rahat gider. Ama iş bitip test s&#;r&#;ş&#;ne &#;ıkınca da "oldu bu" dersiniz yani.
    İşte bu y&#;zden bit&#;self-akustik s&#;nger ekonomik olarak daha mantıklı olabilir. Maliyeti &#;ok daha az olur, ama aldığınız performans da verdiğiniz para kadar olur.

    Eğer lastik sesinden şikayet&#;iyseniz &#;nerim &#;ncelikle davlumbazları yalıtın. &#;zellikle &#;amurluğun A s&#;tununun yanındaki kısma. Eğer yeterli gelmezse bagaj zeminine ge&#;in, yine olmazsa en son halıyı kaldırırsınız.
    Tabana gelince, ke&#;eden &#;nce sacın &#;st&#;ne bir şey(sp veya bit&#;self tarzı bir şey) yapıştırmanız lazım, ke&#;eyi onun &#;st&#;ne koymanız gerek.
    Başka sorunuz varsa sorabilirsiniz, ben de &#;ğrendiklerimi paylaşacak bir yer arıyordum zaten




  • Binbaşı
    Mesaj
  • Yarbay
    Mesaj
  • Binbaşı
    Mesaj
  • Binbaşı
    Mesaj
  • Yarbay
    Mesaj
  • Binbaşı
    Mesaj
  • Arkadaşlar &#;ok g&#;zel &#;nerilerde bulunmuşlar, ben de kendi tecr&#;bemi anlatayım yıl &#;nce aldığım Volvo V60 ses bakımından başlarda iyiydi, aslında sese &#;zel olarak dikkat etmemiştim ancak rahatsızlık derecesinde bir g&#;r&#;lt&#; de farketmemiştim diyeyim; sonradan, m&#;ziği a&#;madığım bir g&#;n bagaj tarafından &#;ok rahatsız edici bir uğultunun varlığını keşfunduszeue.infoe gittim test s&#;r&#;ş&#; yapıp normal dediler ama normal olamazdı.Daha sonra bagajın taban kapağını kaldırınca, d&#;şemede yalıtımın olmadığını g&#;rd&#;m ve arkadaşların da tarif ettiği t&#;rden s&#;ngerli ve yapışkanlı bir yalıtım malzemesi alıp bagajı komple kapladıfunduszeue.info&#;ta farkedilir hi&#;bir değişiklik olmayınca o iğren&#; uğultuyla birlikte yaşamaya karar verip hi&#;bir şey yapmadıfunduszeue.info ka&#; ay sonra,Nisan ayında yazlık lastikleri taktırmak i&#;in tanıdığım bir tamirhaneye funduszeue.infoş arka lastiği yerinden s&#;k&#;p kontrol ettikten sonra bana d&#;nerek " g&#;r&#;lt&#; yapmıyormu bu?" diyince anladım ve &#;ok rahatsız eden bir g&#;r&#;lt&#; var dedim; arka iki tekerde deformasyon vardı,taban y&#;zeylerinde dikkatli bakınca g&#;r&#;len inişli &#;ıkışlı engebeler vardı,g&#;r&#;lt&#;n&#;n nedeni buymuş.

    Eğer g&#;r&#;lt&#;y&#; yeni farkediyorsanız sizde de aynı durum olabilir, masrafa girmeden, uğraşmadan &#;nce bunu da bir d&#;ş&#;n&#;n.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funduszeue.info -- 6 Ocak ; >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Binbaşı
    Mesaj
  • Yüzbaşı
    Mesaj
    Bende bu aralar b&#;yle şeyler d&#;ş&#;n&#;yordum. Ge&#;en kapı kilidi bozuldu. D&#;şemeyi hazır s&#;km&#;şken birşeyler mi yapsam diye d&#;ş&#;nd&#;m. Havalar &#;ok soğuk olunca yaza erteledim. Ama kapatırken ke&#;e koydum i&#;ine. Ke&#;e bile kapının kapanış sesine etki etti. T&#;m kapıların i&#;ini ke&#;e mi yapsam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni mesaja gitYeni mesaj

Benzer içerikler

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası