riot games doğrulama kodu gelmiyor / İki Aşamalı Doğrulama Geldi | Riot Games

Riot Games Doğrulama Kodu Gelmiyor

riot games doğrulama kodu gelmiyor

İki Aşamalı Doğrulama Geldi

Riot Hesabı'nız için uzun süredir üzerinde çalıştığımız ikiaşamalı doğrulama sistemini nihayet kullanabileceğinizi belirtmekten çok mutluyuz. Bugünden itibaren riskleri en aza indirmek ve hesabınızın korunduğunu bilerek rahat hissetmek için iki aşamalı doğrulamayı etkinleştirebileceksiniz.

Yeni iki aşamalı doğrulama sistemimiz, yalnızca yeni veya onaylanmamış bir cihazda giriş yaparken bir kod girmenizi isteyen eski sistemden çok daha gelişmiş. Artık daha güvenli bir şekilde her oturuma özel yeni bir kod isteyebileceksiniz.

İkiAşamalı Doğrulama Nedir?

İki aşamalı doğrulama oyuncuların hesaplarına yalnızca ve yalnızca iki çeşit doğrulama sunduktan sonra erişim izni veren bir elektronik güvenlik önlemi. İnsanların başkalarının hesaplarına girmesini engellemeyi ve bu hesapları ve bilgileri, başkalarının eline geçebilecek bir kullanıcı adı ve şifreden daha fazlasıyla korumayı amaçlar.

Neden Önemli?

Hesabınıza uzun saatler ayırdığınızı biliyor ve tüm bu çabalarınızın olası tehditlerden korunduğundan emin olmak istiyoruz. İki aşamalı doğrulamayı etkinleştirerek şifrenizi, ödeme bilgilerinizi ve tabii ki şampiyon ve koleksiyonlarınızı koruyacaksınız. İsteğe bağlı olsa da tüm oyuncuların iki aşamalı doğrulama özelliğini kullanarak ilave güvenlik fırsatından faydalanmalarını öneriyoruz.

İki aşamalı doğrulama Riot'u resmi giriş platformu olarak kullanan oyuncular tarafından şimdi kullanılabilir. Buna Riot oyun istemcileri, Riot İstemcisi, Riot Mobile ve funduszeue.info dahil. Garena ve diğer üçüncü taraf platformlar kullanarak giriş yapan oyuncular için iki aşamalı doğrulama seçeneği olmayacak.

İki aşamalı doğrulama sisteminde şu an için e-posta üzerinden doğrulama yapmanız gerekiyor. Fakat oyuncu deneyimini iyileştirmek için durmadan çalışıyoruz ve bu yıl sizi gelişmelerden haberdar edeceğiz.

İki Aşamalı Doğrulama Nasıl Etkinleştirilir?

Riot Hesabı'nız için iki aşamalı doğrulamayı nasıl etkinleştirebileceğinizi anlatan oyuncu destek yazımıza göz atabilirsiniz.

 

Valorant İki Aşamalı Doğrulama Nasıl Yapılır?

T&#;m HaberlerDuyurularOyun HaberleriValorant Haberleri 26 Ocak &#;arşamba

Valorant İki Aşamalı Doğrulama Nasıl Yapılır?

Valorant'ta iki aşamalı kimlik doğrulama nasıl etkinleştirilir? Valorant e-posta doğrulama nasıl yapılır? Öğrenmek için göz atın.

Valorant'ta iki aşamalı kimlik doğrulama nasıl etkinleştirilir: Valorant, sadece bir yıl içinde yeni bir FPS oyunu olmaktan çıkıp oyuncular arasında aşırı derecede popüler bir oyun haline geldi. Ancak o zamandan beri hesap çalma da arttı ve hatta bazıları hesaplarını bilgisayar korsanlarına kaptırdı ve kurtarılamadı.

Oyuncuların hesaplarını güvence altına almak için Riot Games’ten iki faktörlü bir kimlik doğrulama sistemi getirmesini talep etmesinden bu yana uzun zaman geçti. Son olarak Riot topluluğu dinledi ve oyuncuların Valorant'a girmelerine izin verilmeden önce tek seferlik bir kod ve şifre girmelerini gerektiren çok aşamalı kimlik doğrulamayı ekledi.

Riot'un resmi bloguna göre, "Her oturum açmaya çalıştığınızda, altı haneli benzersiz bir kod içeren bir e-posta alacaksınız. Bu kodu komut istemine girmeniz ve ardından normal şekilde oturum açmaya devam etmeniz yeterlidir.“ Oyuncular, prosedürü izleyerek aynı şeyi hesaplarına da yapabilirler.

──────────────────────────────────────────────────────────────

► Valorant VAN 68 Hata Kodu Nedir? Nasıl Çözümlenir?

────────────────────────────────────────────────────

Riot Hesabınızda İki Aşamalı Kimlik Doğrulama Nasıl Etkinleştirilir?

Riot Games tarafından uygulanan çok aşamalı doğrulama (ÇAD) sürecinin öne çıkan özelliği, ekstra bir güvenlik katmanı için oyuna her giriş yaptığınızda kodu girmeniz gerekmesidir. Genellikle iki aşamalı doğrulama kodu, yalnızca yeni veya doğrulanmamış bir cihazda oturum açarsanız eklemenizi gerektirir. Kimlik doğrulamayı etkinleştirerek şampiyonlarınızı, görünümlerinizi, ödeme ayrıntılarınızı, harcama yaptığınız kozmetikleri ve daha fazlasını bilgisayar korsanlarından iki kez koruyabilirsiniz.

İki aşamalı doğrulama yapmadan önce Valorant e-postanızı doğrulamanız gerekmektedir. Aşağıdaki adımları izleyerek e-postanızı doğrulayabilirsiniz;

  • Riot Hesabı’na gidin ve giriş yapın.
  • Giriş ve Güvenlik sekmesine tıklayın.
  • Sayfanın üst kısmında e-posta adresinizin doğrulanmadığını söyleyen bir uyarı göreceksiniz.
  • "E-postayı yeniden gönder" butonuna tıklayın.
  • Mevcut e-postanıza giriş yapın ve gelen kutusunu açın.
  • Riot Games'ten aldığınız e-postayı bulun ve açın.
  • E-posta gelen kutusunda değilse, lütfen spam klasörünü kontrol edin.
  • E-postanın içindeki "E-posta Adresini Doğrula" butonuna tıklayın.

Valorant e-posta doğrulama işlemiz başarıyla tamamlanmıştır. Artık hesabınızın güvenliği için 2 aşamalı doğrulamayı etkinleştirebilirsiniz;

ADIM 1: Riot Hesabı’na gidin ve giriş yapın.

FOXNGAME

ADIM 2: Giriş yaptığınızda iki aşamalı doğrulama uyarısı hemen sayfanın üst kısmında belirecektir. 

FOXNGAME

ADIM 3: Etkinleştir butonuna tıklayın.

FOXNGAME

ADIM 4: Aşağıdaki yazıyı gördüğünüzde artık hesabınızda iki adımlı doğrulama etkinleştirilmiştir. 

FOXNGAME

ADIM 5: Her giriş yaptığınızda iki aşamalı kimlik doğrulama sürecinden geçmek istemiyorsanız, "Bu uygulamayı 30 gün boyunca hatırla" seçeneğini işaretlediğinizden emin olun.

FOXNGAME

ADIM 6: Güvenlik ihlallerini önlemek için hesabınızdan iki faktörlü kimlik doğrulamayı devre dışı bırakmanızı önermesek de, yine de yapmak istiyorsanız Riot hesabınıza giriş yaptıktan sonra açılan sayfada iki aşamlı doğrulama bölümünün yanında devre dışı bırak butonuna tıklayabilirsiniz. 

FOXNGAME

Artık Riot hesabınıza çok faktörlü kimlik doğrulaması ekleyebilirsiniz ve Valorant hesabınızı iki aşamalı doğrulamayı kullanarak ekstra güvenlik sağlayabilirsiniz.


► VP'de yeni sezon indirimi devam ediyor. Hızlı teslimat garantisi ile hemen indirimli Valorant Points VP satın alın: funduszeue.info

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası