sarıgaz oto / How to get to Sarıgaz Otogaz / ATİKER in Nilüfer by Bus, Metro or Cable Car?

Sarıgaz Oto

sarıgaz oto

How to get to Sarıgaz Otogaz / ATİKER in Nilüfer by Bus, Metro or Cable Car?

Public Transit to Sarıgaz Otogaz / ATİKER in Nilüfer

Wondering how to get to Sarıgaz Otogaz / ATİKER in Nilüfer, Turkey? Moovit helps you find the best way to get to Sarıgaz Otogaz / ATİKER with step-by-step directions from the nearest public transit station.

Moovit provides free maps and live directions to help you navigate through your city. View schedules, routes, timetables, and find out how long does it take to get to Sarıgaz Otogaz / ATİKER in real time.

Looking for the nearest stop or station to Sarıgaz Otogaz / ATİKER? Check out this list of stops closest to your destination: Nilüfer Caddesi; Küçük Sanayi Görükle Peronu; Küçük Sanayi.

Bus:6/EB/43B/BMetro:2

Want to see if there’s another route that gets you there at an earlier time? Moovit helps you find alternative routes or times. Get directions from and directions to Sarıgaz Otogaz / ATİKER easily from the Moovit App or Website.

We make riding to Sarıgaz Otogaz / ATİKER easy, which is why over million users, including users in Nilüfer, trust Moovit as the best app for public transit. You don’t need to download an individual bus app or train app, Moovit is your all-in-one transit app that helps you find the best bus time or train time available.

For information on prices of Bus, Metro and Cable Car, costs and ride fares to Sarıgaz Otogaz / ATİKER, please check the Moovit app.

Use the app to navigate to popular places including to the airport, hospital, stadium, grocery store, mall, coffee shop, school, college, and university.

Sarıgaz Otogaz / ATİKER Address: Küçük Sanayi Sitesi street in Nilüfer

Sarıgazi Oto Çekici

Sarıgazi Oto Çekici

Acil Oto Çekici 56 13

Anadolu Yakası geneli oto çekici hizmeti veren firmamız Sarıgazi geneli size en yakın oto çekici olarak hizmet vermektedir. 7/24 Sarıgazi geneli neresi olursa olsun yolda kaldığınız durumlarda bir telefonla kısa sürede servisimizden yararlanabilirsiniz.Maddi hasarlı trafik kazaları, başta olmak üzere araçla güvenli bir şekilde yol alamayacağınız her türlü durumlarda çekici hizmeti sunuyoruz. Servisimizde  öncelikle küçük araçlara yönelik kurtarıcılar bulunmaktadır. Büyük araç kurtarıcılarımız için lütfen bilgi alınız.

Dost canlısı servisimiz kurtarıcı hizmeti dışında istediğiniz yetkili servise, ya da tavsiye üzerine herhangi bir noktaya araçlarınızı götürmektedir. Acil durumlar dışında oto transfer işleriniz içinde oto çekici servisimizden faydalanabilirsiniz.


Sarıgazi oto çekici

Sarıgazi Araç Çekici

Araç kurtarıcı ihtiyaçlarınıza 7/24 cevap veren çekici servisimiz sizlerden gelen istek ve talepler doğrultusunda hızla servis göfunduszeue.inforimize bulunduğunuz konumu doğru bir şekilde aktardıktan sonra gerekli güvenlik tedbirlerini alarak araç çekici ekiplerimizin gelmesini bekleyiniz. Araç arkasında en az 30 metre geriye flaşör bırakınız ve aracınızın dörtlülerini yakınız. Araç, trafik ve kendi güvenliğinizi sağladıktan sonra oto çekici servisimizin gelmesini bekleyiniz.

Kurtarıcının Kullanılması Sırasında Alınacak Tedbirler:
A. çekici araç yer desteğine alınır,
B. Gerekirse lastik havaları düşürülür,
C. Ağır araçların kurtarılmasında kurtarıcı ve kurtarılacak araç bir mesnede bağlanır,
D. Kurtarılacak aracın yükü boşaltılır,
E. Vincin altında ve civarında kimse bulundurulmaz,
F. Sigara içilmez,
funduszeue.infoına karşı, yangın söndürme cihazları kullanılmaya hazır tutulur,
funduszeue.infoılacak araca kimse bindirilmez, I. Kurtarılacak aracın akü kabloları, akü kutup başlarından çıkarılır ve gerekiyorsa yakıtı boşaltılır.
J. Kaldırma, indirme zincirinin kendi özel kancası kullanılır.
K. Çekmede mutlaka çeki oku kullanılır.

Sarıgazi Oto Çekici

Sarıgazi geneli Oto Çekici, Araç Çekici istek ve talepleriniz için lütfen 56 13 numaralı telefonumuzdan bizlere ulaşabilir, hızlı ve güvenilir bir şekilde aracınızla ilgili ihtiyaçlarınıza çözüm bulabilirsiniz. Oto Çekici profesyonellerin işidir, işinde usta olmayan yetkisiz ve belgesiz kişilerce yapılacak her türlü operasyonun garantisi olacağını unutmayınız.

Sosyal Paylaşım Butonlar :
FBTWRDMailWP


İletişim Hattımız 1

Istanbul Sancaktepe Sarıgazi mahallesi Oto Çekici, Oto Kurtarma

Istanbul Sancaktepe Sarıgazi mahallesi’da oto kurtarma hizmetini 7/24 vermekteyiz. Oto kurtarma ihtiyaçlarınız için günün her saatinde bizi arayarak fiyat alabilir, oto kurtarma fiyatı alabilirsiniz. 

Telefonlarımızdan bize ulaşarak kurtarıcı fiyatı alabilir, İstanbul’un farklı bölgelerinde bulunan çekicilerimizden hızlı ve güvenilir hizmet alabilirsiniz.

Müşteri hizmetlerimizi aradığınız andan itibaren, oto çekici hizmetimiz devreye girmektedir. Vereceğiniz adresin yanında, araçta oluşan hasarları ve arızaları bize söylemeniz durumunda; hemen bir arıza onarım veya kaza bakım paketleri oluşturulmaktadır. Bu adımı çözüme kavuşturmak için de, gereken bütün çekici türleri değerlendirilir, bölgeye en yakın ve en donanımlı çekici ekibimiz gönderilir. Bu sayede araç içerisinde fazla beklemenin ve hizmet almanın geciktiği dönemler, Istanbul Sancaktepe Sarıgazi mahallesi Oto Çekici firmamız sayesinde geride kalmıştır. Istanbul Sancaktepe Sarıgazi mahallesi Oto çekici hizmetleri için bölgeye gelen ekiplerimiz, öncelikle sizin can güvenliğinizin sağlanması için sağlık ekiplerine de haber verecektir.

Istanbul Sancaktepe Sarıgazi mahallesi Oto kurtarıcı ve Yol Yardım Hizmeti

Verdiğimiz oto çekici hizmetinin yanında, Istanbul Sancaktepe Sarıgazi mahallesi Oto Çekici firmamızın sunduğu avantajlı araba işlemleri de bulunmaktadır. İlk olarak aracınızın yakıttan dolayı yolda kalması durumunda, yakıt takviyesi yapacak ekiplerimiz bölgeye yönlendirilecektir. Bunun dışında ise lastik değişimi ve lastik sökülüp takılması için de, yine ayrı şekilde oluşturulan uzman ekibimiz de bulunmaktadır. Akünüzün bitmesi durumunda, müşteri hizmetlerimize bağlanarak durumu anlatmalı ve bu sayede yol yardım hizmeti talep etmelisiniz. Yanınıza gelecek olan yol yardım ekipleri, aracınızın aküsünü en kısa sürede dolduracak ve sizin en hızlı şekilde yolunuza devam etmenizi sağlayacaktır.

Istanbul Sancaktepe Sarıgazi mahallesi Oto kurtarıcı,Istanbul Sancaktepe Sarıgazi mahallesi Yol Yardım Hizmeti, Istanbul Sancaktepe Sarıgazi mahallesi Oto Çekici, Istanbul Sancaktepe Sarıgazi mahallesi Oto Kurtarma, Istanbul Sancaktepe Sarıgazi mahallesi Oto Kurtarıcı, Istanbul Sancaktepe Sarıgazi mahallesi Hızlı Çekici, Istanbul Sancaktepe Sarıgazi mahallesi Kurtarıcı

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası