numeroloji takıntısı / numeroloji – Turkish to English translation – Yandex Translate

Numeroloji Takıntısı

numeroloji takıntısı

42 sayısının anlamı nedir? Numerolojide 42 sayısının enerjisi nedir?

42 sayısı bazı mistizmlere sahip olmaktadır. Dünyadaki farklı kültürler ve inanç sistemleri tarafından 42 sayısı farklı şekilde yorumlanmaktadır. Japonya'da şanssız bir sayıyken, Hristiyan geleneğinde büyük bir sembolizme sahip olmaktadır.

42 SAYISININ ANLAMI NEDİR?

42 sayısı değişim ve büyük kararlar anlamına gelmektedir. 42 sayısındaki ilahi mesaj, kişinin risk alması ve önceki deneyimlerini göz ardı etmesi olarak algılanmaktadır. Büyük fırsatlar getiren 42 sayısının çok sık görülmesi durumunda, kişinin hedeflerine ulaşmak için doğru zaman geldiği anlamı taşımaktadır.

42 sayısının tesadüflerini anlatan birçok kitap yazılmış bulunmaktadır. 42 sayısı insanların gizemleri çözmek için ne kadar takıntılı olduğunu göstermektedir. 42 sayısı bir dizi ilginç matematik özelliklerine sahip olmaktadır. Pronik bir sayı olan 42 sayısı, aynı zamanda katalan sayı olarak karşımıza çıkmaktadır.

NUMEROLOJİDE 42 SAYISININ ENERJİSİ NEDİR?

Numerolojide 42 sayısının enerjisi, kişinin iyi yaptığı şeyleri onaylamak için ortaya çıkmaktadır. Seyahat et, yeni arkadaşlıklar edin ve risk al gibi mesajlar içermektedir. Molibden elementinin atom numarası olan 42 sayısı, birçok gelenek ve inanış için kritik olmaktadır. Ünlü yazarlar ve matematikçilerin 42 sayısından çok etkilendiği bilinmektedir.

42 sayısı ile birlikte kişi bütün avantajlarını görmeye ve bunları uygun bir şekilde kullanmaya başlamaktadır. Genelde 42 sayısının görülmesi, olumlu ve büyük değişiklikler olarak yorumlanmaktadır. İçgüdülerine inanarak fırsatları değerlendiren kişiler, asla pişman olmamaktadır. Yaşam yolunda rehberlik edecek kutsal ruhlar, 42 sayısı ile bazı mesajlar ulaştırmaktadır. 42 sayısı ilerleme ve kesinlik getiren bir sayı olarak kabul edilmektedir.

Gelecekte neler olabileceğinden endişeleniyorsanız, belki numerolojiye bakmak sizin için faydalı olacaktır.

&#;in sizin için neler sakladığını merak ediyorsanız, yapmanız gereken tek şey yılı için yaşam yolu numaranızı hesaplamaktır. Bu size mantıklı bir bakış açısı sunmalı ve zihninizi rahatlatmalıdır. Elbette, tahmin edemeyeceğimiz bazı şeyler olacak, ancak genel olarak bu aydan yılın sonuna kadar, ilerledikçe her şeyi kontrol edebilmelisiniz.

için yaşam yolu numaranızın ne olduğunu bulmak için yapmanız gereken tek şey doğum tarihinizi ve bu yılı almaktır. Ardından sayıları birbirine eklemektir. Örneğin, 3 Mart yılında doğan bir kişinin yılı için yaşam yolu numarasını hesaplayalım: 3+3+1+9+9+6+2+0+2+1 = 36 &#; 3+6= 9 Bu kişinin bu yıl için yaşam yolu numarası 9 olacaktır.

Bu yıl için yaşam yolu numaranızı aldıktan sonra, sizin için ne anlama geldiğini görmek için aşağıya bir göz atın.


Yaşam Yolu Numarası 1

için yaşam yolu numaranız 1 numara ise, büyüme ve aynı zamanda bağımsızlıkla dolu bir yıl geçireceğiniz anlamına gelir. Kendinize daha çok güveneceksiniz ve diğer insanlara aklınıza koyduğunuz her şeyi yapabileceğinizi göstereceksiniz. Bu yıl, sizin için gerçekten çok iyi bir yıl olacak.


Yaşam Yolu Numarası 2

için yaşam yolu numaranız 2 ise, bu yıl kendinize daha fazla özen göstermeye çalışacaksınız. Acele etmenize gerek yok. Olması gereken şeyler, isteseniz de istemeseniz de gerçekleşecektir.


Yaşam Yolu Numarası 3

yılı için yaşam yolu numaranız üç ise, bu yıl sonunda kabuğunuzdan çıktığınızı çokça fark edeceksiniz. Kendinize olan güveniniz tavan yapıyor ve her şeyi olduğu gibi görmeye başlıyorsunuz. İyi çalışmaya devam edin.


Yaşam Yolu Numarası 4

yılı için yaşam yolu numaranız 4 ise, bu yıl uyum sağlamak için kendize zaman harcayacağınız anlamına gelir. Kendinizi çok yetersiz hissediyorsunuz ve hiçbir şey istediğiniz gibi gitmiyor gibi görünüyor. Belki de tam olarak olmak istediğiniz yolda değilsiniz ve ciddi bir değişime ihtiyaç duyuyorsunuz.


Yaşam Yolu Numarası 5

yılı için yaşam yolu numaranız 5 ise, geç saatlere kadar çok boş vakti olan birisiniz. Boşa harcamaktan vazgeçin ve o zamanı kullanmaya ayırın. Biraz yaşamanın zamanı geldi ve ne kadar çok gün geçerse, o kadar belirgin hale gelecektir.


Yaşam Yolu Numarası 6

yılı için yaşam yolu numaranız 6 ise, halihazırda baş edebileceğinizden daha fazlasını yapmaya çalışıyorsunuzdur. Aklınızda çok şey var ve bu yıl gerçekten değişiklikler yapmak için harcadığınız bir yıl olması gerekiyor. Ancak, herkesin ara sıra ara vermeye ihtiyacı olduğunu aklınızda bulundurmanız gerekir.


Yaşam Yolu Numarası 7

yılı için yaşam yol numaranız 7 ise, bu yıl zamanınızın çoğunu sezgisel yönünüzü dinleyerek geçireceksiniz. Önünüzdeki şeyleri anlamayabilirsiniz ama içgüdüleriniz sizi henüz yanlış yönlendirmedi. En yüksek formunuza, kabul etmek isteyebileceğinizden daha fazla ayarlandınız ve sonunda, bu yıl çok şey atlatmanıza yardımcı olacak.


Yaşam Yolu Numarası 8

yılı için yaşam yolu numaranız 8 ise, bu yıl bolluğa sürüklenecek birisiniz. Başarmak istediğiniz çok şey ve işleri yürütmek için bir planınız var. Yapmaya karar verdiğiniz şeye sadık kalın, hayal edebileceğinizden daha fazlasını yapabilirsiniz.


Yaşam Yolu Numarası 9

yılı için yaşam yolu numaranız 9 ise, bu yıl zamanınızın çoğunu bir zamanlar olduğunuz kişi olmadığınızın bilerek geçireceksiniz. Bu sizin için zor olacak, ama aynı zamanda size birçok yeni bağlantı sağlayacak. Hiçbir şey aynı olmayacak ama hayatınız iyi yönde gelişecektir.

TEKRAR EDEN SAYILAR

Birkaç yıl önce bir iş gezisi için uçaktayken Jim Carry’nin 23 adlı filmini izlemeye başladım. İzleyenler bilir, filmde bir adam 23 sayısı hakkında gizli bir kitabı keşfeder ve bu sayıyı takıntı haline getirir. Her yerde bu sayıyı görmeye ve kitabın aslında kendi hayatını temel aldığına inanmaya başlar. 

Normalde Jim Carry’yi komedi filmlerinde izlemeye alışmış biri olarak, bir adamın bir sayıyı takıntı haline getirip nasıl paranoyaklaştığını anlatan bu gerilim filminin etkisinden uzun bir süre çıkamadım. Üstelik ben de 23 sayısı ile kendi hayatım hakkında bağlantı kurmaya başlamıştım bile…

Ayın 23’ünde doğmuştum, o sıralar işyerim kattaydı. Her gün asansörde o sayıya basıyordum. Uçakta 23 numarada gidiyordum ve elime pasaportumu alıp pasaport numaramın sayılarını topladığımda 23 ettiğini fark edince paniklemiştim. Acaba ben de Jim Carry gibi kafayı mı yemeye başlıyordum? 

Neyse ki, günlük hayatın koşturması ve iş yoğunluğundan konuyu Jim Carry kadar büyütmeye zamanım olmadı. Uçaktan inip hayatıma devam ettim. Ancak, numeroloji ile tanışıp konu hakkında araştırma yapınca, tekrarlayan sayıların bize vermeye çalıştığı bir mesaj olduğunu keşfettim. 

Tekrar tekrar karşınıza çıkan sayılara Jim Carry gibi takıntı haline getirilecek bir mesele olarak değil de, size manevi rehberleriniz tarafından gönderilen bir mesaj olarak bakmaya başladığınızda, sayılar hayatınızda yol gösterici olabiliyor. 

“Sürekli aynı sayıları görüyorum. Bu ne demek?” 

Bu soru, bana danışmanlıklarda ve Instagramda en sık sorulan sorulardan biri. Bu tip kadim ilimlere şüphe ile yaklaşan, manevi dünyaya mesafeli kişiler bile saatler, plakalar, reklam panolarında gördükleri sayıların onlar için ne anlama geldiğini bilmek istiyor. 

Peki o zaman gelin tekrar eden sayıların anlamlarına bakalım. Fakat öncelikle bahsi geçen tekrar eden sayıyı ne düşünüyorken görüyorsunuz? O sırada ne yapıyorsunuz? Bu önemli. Gelen mesajlar size özeldir ve o sembolün nasıl çalıştığını aslında en iyi siz yorumlayabilirsiniz. 

Aşağıda her bir sayının genel olarak ne anlama geldiğini okuyabilirsiniz. Benim gibi 23 gibi bir sayı görüyorsanız hem 2’nin hem 3’ün anlamını okumalısınız.

BİR

Bu sayı yepyeni başlangıçların müjdecisi olabilir. Az tercih edilen yoldan ilerlemeli, farklı olmaktan korkmamalısınız. Orijinal yönlerinize ve fikirlerinize sahip çıkın. Yeni başlangıçlar yapmaya veya cesaretle yeni bir şeyleri başlatmaya açık olun. Bu sayı sizden bağımsızlığınıza biraz daha sahip çıkmanızı talep ediyor. Liderlik etmeniz gereken bir işi veya karar vermeniz gereken bir meseleyi de gösteriyor olabilir. 

İKİ

İlişki içinde olduğunuz birinin duygu ve tercihlerine karşı biraz daha anlayışlı olmanız gerekiyor. Bu sayı sizden öteki insan bilincini geliştirmenizi, paylaşmanızı, empati yapmanızı, uyumlu olmanızı istiyor. Kapınızda güzel bir aşk belirebilir. Ya da bir işbirliği veya ortaklık arifesinde olabilirsiniz. İçinizdeki sevecen, şefkatli, neşeli dişil yönü bastırmadığınıza emin olun.

ÜÇ

Hayata daha iyimser bakmanız için bir çağrıdır. Oyuncu yönünüzü biraz daha ortaya çıkartmalı, hayatın daha eğlenceli yönleri ile uğraşmalısınız. Bu sayı sizden duygularınızı açık ve net bir şekilde ifade etmenizi talep ediyor olabilir. Kendinizi ifade etmeden anlaşılmayı beklemeyin. Kelimelerle, kendini ifade ile sahne sanatları ile uğraşanlar için güzel projelerin ve eserlerin habercisi olabilir. Hayal gücünüzün sınırlarını zorlayın. 

DÖRT

Zihninizin sesini kısıp kalbinizi dinleme zamanı. Bu sayı sabır, sebat, sadakat, hizmet, teslimiyet, sağlamlık, pratiklik ve kendini adama sayısıdır. Eğer hizmet sektöründeyseniz, kaliteli işler çıkaracaksınız. Aradığınız ayaklarınızın biraz daha yere basması ve bir yerlere aidiyet geliştirebilmekse, bunun için gereken sabır ve sebatı göstermeye istekli olun. Kalıcılık ve sağlamlık kapıda. 

BEŞ

Büyük bir değişim kapıda olabilir. Beş, değişim, özgürlük, yenilik ve keşif sayısıdır. Yurt dışı ve yabancı kişilerle bağlantılıdır. İletişiminizi arttırmalı ve sosyalleşme fırsatlarına kendinizi açmalısınız. Hayatınızda neyi değiştirmek veya yenilemek istersiniz?

ALTI

Evinizle ve ailenizle ilgilenmeli, biraz daha evde vakit geçirmelisiniz. Altı, dengedir ve bu sayıyı tekrar tekrar görmeniz hayatınızda dengede olmayan bir şeyleri dengelemeniz gerektiğini söyler. Ölçüyü kaçırdığınız bir şey var mı? Son zamanlarda başkalarının ihtiyaçlarını kendinizinkilerin önüne mi koydunuz? Zaman, ölçüyü kaçırdığınız ne varsa bu konuda dengeyi tutturmak için kolları sıvama zamanı. 

YEDİ

Dinlenmeniz gerekiyor. İnzivaya çekilip kendi derinliklerinize dalmaya, sorgulamaya ihtiyacınız var. Her türlü dua, meditasyon, terapiden çok fayda görürsünüz. Uzmanlık geliştirmeniz ya da bir konuyu derinlemesine analiz etmeniz de talep ediliyor olabilir. 

SEKİZ

Para, para, para! Finansal veya maddi anlamda bereket kapınızda. Geçmişte sıkı çalıştıysanız ve iyi tohumlar ektiyseniz şimdi bunları biçme zamanı.

DOKUZ

Dokuz, sizden bir amaç edinmenizi ve bu uğurda çalışmanızı talep eder. Bunu yaparken maddi kazanç elde etmekten ziyade, bu hayata geliş amacınızı bulmaya ve gerçekleştirmeye odaklanmalısınız. Tamamlanma ve sonlanma sayısı olarak bir dönem sizin için sona eriyor demek de olabilir. Geçmişte ne yaşandıysa herkesi ve her şeyi affedip yolunuza devam edin. 

en sık görülen tekrarlayan sayılardandır. Bu sayıyı gördüğünüzde bilin ki melekler sizinle! Ne düşündüğünüz ne yaparken bu sayının karşınıza çıktığı yorumlama açısından çok önemlidir. Genel anlamda, ruhsal uyanış, başkalarına ilham verebilme, aydınlanma sayısıdır. 

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir