tog burs sorumlusu / EKİBİMİZ | TOG - Toplum Gönüllüleri Vakfı

Tog Burs Sorumlusu

tog burs sorumlusu


Öğrencilere burs veren vakıf ve dernekler



Türk Eğitim Vakfı (TEV):  akademik yılında 7 bin lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencisine burs verecek. TEV, üniversite öğrencilerine aylık , yüksek lisansa , doktora öğrencilerine , liderlik vasfı taşıyan öğrencilere verilen üstün başarı bursiyerlerine ise aylık TL burs verecek. Üstün Başarı Bursları ve Yurt Bursları için 20 Ağustos Eylül, yüksek öğrenim bursları için de 20 Eylül Ekim tarihleri arasında TEV’in ‘seafoodplus.info’ internet adresinden başvuru yapılabilir.

İstanbul Sanayi Odası Vakfı (İSOV): İSOV tarafından her yıl tespit edilen kontenjan, tutar ve sürelerde lisans, yüksek lisans, meslek yüksekokulu öğrencilerine burs veriliyor. Başka bir resmi veya özel kuruluştan burs almayan, maddi imkanları sınırlı ve başarılı öğrencilere verilen burslara başvurular her yıl Eylül tarihleri arasında internet sitesi üzerinden online olarak alınıyor. Öğrencilere ekim-haziran ayları arasında 9 ay süreyle destek sağlanıyor.

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD): Devlet üniversitelerinin birinci öğretimine kayıtlı öğrencilere burs desteği veriyor. Öğrencinin kayıtlı olduğu üniveritenin bağlı bulunduğu şehirde de bir ÇYDD şubesi olması gerekiyor. Bağışçılar ve mezun bursiyerlere göre her yıl burs verilen üniversiteli sayısı değişiyor. Dernek burs başvurularını Eylül tarihleri arasında kabul ediyor. Başvuru tarih ve koşulları değiştiği için seafoodplus.info adresinin takip edilmesi gerekiyor.

Çağdaş Eğitim Vakfı (ÇEV): Vakfın akademik yılı yükseköğrenim burs başvuruları eylül ayı sonuna kadar alınacak. Burs verilecek öğrencilerin öncelikle başarılı ve ihtiyaç sahibi olması ve İstanbul içindeki üniversitelerde eğitim alması gerekiyor. Öğrencilere 10 ay süreyle TL aylık ödeme yapılıseafoodplus.info

Vehbi Koç Vakfı (VKV): Başvurular Ekim tarihleri arasında alınıyor. Bir yılda burs verilmesi planlanan üniversite ve yüksekokul sayısı Vakfın burs verdiği üniversitelerde okuyan öğrenciler başvuru yapabiliyor. Başarılı, maddi desteğe ihtiyacı olan, disiplin cezası almamış ve başka bir kurumdan karşılıksız burs almayan öğrencilere destek veriliyor. Her okula verilen kontenjan kadar burs alacak öğrenci sayısı belirleniyor. Geçen yıl, 10 ay süresince öğrencilere aylık TL destek sağlandı. Burs miktarı her yıl, yıllık enflasyon oranına göre arttırılıyor. 3 ayda bir verilen burslar aralık, şubat ve mayıs aylarında ödeniyor. Burs verilen üniversiteler için: ‘seafoodplus.info’

Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG):  yazında TOG Gençlik Bursları ve Samsung Kore Gazileri Eğitim Bursları verilecek. TOG Gençlik Bursları’na ara sınıflarda okuyanlardan sadece Toplum Gönüllüsü üyesi gençler başvurabiliyor. Üniversiteye yeni kayıt olanlar için ise böyle bir şart aranmıyor. Ancak, yeni sınıflar için kontenjan sınırı bulunuyor. Kore gazisi torunu olan, Türkiye ve K.K.T.C üniversitelerinde okuyan lisans, önlisans, yüksek lisans ve doktora öğrencileri Samsung Kore Gazileri Eğitim Bursları’na başvurabiliyor. Ara sınıf başvuruları 1–30 Ağustos, üniversiteye yeni kayıt yapanların başvuruları 15 Ağustos–10 Eylül tarihleri arasında kabul edilecek. Burs miktarları ile TL arasında değişiyor.

Tekfen Vakfı: 1′inci sınıftan itibaren mezuniyete kadar devam ediyor. Başvurularda üniversitelere yeni yerleşenlere öncelik veriliyor. Sadece lisans programlarını kapsayan burslar, öğrencilerin sınav sonuçları ve başarı ortalamaları esas alınarak tahsis ediliyor. Burs için adayın ailesinin aylık toplam gelirinin en fazla brüt 4 bin TL olması şartı aranıyor. Maddi kritere uyan adayların değerlendirilmesinde üniversite sınavlarındaki Türkiye sıralaması baz alınıyor. Mühendislik, İktisadi ve İdari Bilimler ve Mimarlık Fakülteleri dışında başvuru kabul edilmiyor. Bu bölümler dışında istisnai olarak konservatuvar müzik öğrencilerine de kısıtlı bir kontenjan ayrılıyor. Burslar kasım-mayıs ayı döneminde 7 ay boyunca ödeniyor. Başvuru ve kayıt yenileme Eylül tarihlerinde ‘seafoodplus.info’ adresinden yapılacak.

Avusturya Liseliler Vakfı

Yetenekli fakat maddi olanaklardan yoksun çocukların ve gençlerin eğitim ve öğrenimlerini desteklemek için çeşitli, karşılıklı ya da karşılıksız burslar veriliyor.

seafoodplus.info

 

İstanbul Sanayi Odası Vakfı

Üniversite ve meslek yüksekokullarında öğrenim görenlere burs veriliyor. Burs verilecek adayı öğrencinin öğrenim gördüğü kurum seçiyor ve vakfa bildiriyor. Teknik bölümde okuyanlara burs sağlanıyor.

seafoodplus.info

İstanbul Ticaret Odası

İTO tarafından, yılından bu yana her yıl daha fazla öğrenciye burs veriliyor. Bugüne kadar burs imkânı sağlanan üniversite öğrenci sayısı ’in üzerinde. Ayrıca, Türki Cumhuriyetler ve Akraba Toplulukları’ndan gelerek İstanbul’da üniversite öğrenimi gören ve İstanbul Valiliği Türk Dünyası ve Akraba Topluluğu Koordinatörlüğü’nün ilgi ve gözetiminde bulunup seafoodplus.infoaşı olmayan öğrencilere de burs tahsis ediliyor.

seafoodplus.info

KYK (Kredi Yurtlar Kurumu Bursu)

Her sene KYK; ön lisans, lisans ve yüksek lisans öğrencilerine burs imkanı sağlıyor. Burs başvuruları her sene KYK’nın web sayfasından duyuruluyor ve tarihler tercihler sonuçlandıktan sonra belli oluyor. Burs herkese çıkmasa da öğrenim kredisi herkese çıkıyor.

seafoodplus.info

Mehmet Zorlu Vakfı

Mehmet Zorlu Vakfı, eğitime destek çerçevesinde her eğitim döneminde yüzlerce öğrenciye burs veriyor. Başarı ve ihtiyaç kriteri gözetilerek seçilen bursiyerler, Ekim-Haziran ayları arasında toplam 9 ay süreyle burs alıyorlar.

seafoodplus.info

Milli Eğitim Bakanlığı

Milli Eğitim Bakanlığı, yükseköğrenim kurumlarının öğretmen yetiştiren fakültelerini ilk beş tercihi içinde yazan ve bu bölüme girmeye hak kazanan öğrencilere dört yıl boyunca her ay karşılıksız burs veriyor.

seafoodplus.info

Milli Eğitim Vakfı

Kuruluşundan bu yana ilköğretim, ortaöğretim ve yükseköğretime devam eden 25 bin öğrenciye burs veren vakıf, yılda ortalama öğrenciye burs vermeye devam ediyor. Milli Eğitim Vakfı, Ankara, İstanbul ve İzmir’de bulunan özel okullarda da başta şehit ve gazi çocukları olmak üzere binlerce öğrenciyi burslu okutmaya devam ediyor.

seafoodplus.info

Sağlık ve Eğitim Vakfı

Başvuru Ağustos-Eylül aylarında yapılıyor. Ağırlıklı olarak tıp fakültelerindeki öğrenciler tercih ediliyor ve 3'üncü sınıftan sonraki öğrencilere veriliyor. Burs alacaklar not ortalamalarına göre seçiliyor.

seafoodplus.info

Sani Konukoğlu Vakfı

Vakıf tarafından üniversitelerde öğrenim gören ve ihtiyaç sahibi olduğu belirlenen başarılı öğrencilere burs veriliyor. Burs verilen öğrencilere Sanko Holding şirketlerinde staj yapma talebine, branşı uygun olduğu taktirde öncelik veriliyor.

seafoodplus.info

Sema Yazar Gençlik Vakfı

Vakıf, her yıl üniversiteyi yeni kazanmış öğrencilere katkıda bulunmak amacıyla karşılıksız burs veriyor. Bursların devamlılığı başarılı olma koşuluna bağlı. Vakıf maddi, manevi destek yanında staj olanakları da sağlamaya çalışıyor.

seafoodplus.info

 

Galatasaray Eğitim Vakfı

Burslar, bağışçılar tarafından, tutarı, süresi, ödeme şekli ve hangi öğrenci olduğu belirlenerek, şartlı olarak verilen yurtdışı, yüksek lisans ve doktora burslarından oluşuyor.

Öğrenimi vakıf bursu ile tamamlayan her öğrenci, ileride yeterli gelir düzeyine ulaştığında, en az burs aldığı yıllar toplamı kadar, almış olduğu burs cinsinden, en az bir öğrencinin giderlerini karşılayarak yetişmesine katkıda bulunuyor.

seafoodplus.info

Hacı Ömer Sabancı Vakfı

Sabancı Grubu bünyesinde yılında kurulan vakıf, başarılı ve maddi desteğe ihtiyacı olan öğrencilere burs veriyor ve geri ödeme ya da hizmet yükümlülüğü istemiyor.

Burs verilecek öğrenciler mülakatlar sonucu belirleniyor. Burslar, Ekim-Haziran arasında 9 ay süresince öğrencinin banka hesabına havale ediliyor.

seafoodplus.info

 

TÜBİTAK

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Vakfı, Türkiye’nin ihtiyacı olan alanlarda bilim insanı yetişmesini yarışma, burs ve eğitim programları aracılığı ile yönlendirmek ve teşvik etmek, bilim insanlarına destek vermek, toplumda bilim ve teknoloji kültürünün oluşmasına yardımcı olmak için faaliyet gösteriyor.

seafoodplus.info

Türkiye Engelliler Spor ve Eğitim Vakfı

Vakıf, Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı liselerden birinde okuyan veya Devlet üniversitesi bünyesinde yer alan fakülte, enstitü, yüksekokul, konservatuar veya meslek yüksekokulunda ön lisans, lisans veya lisansüstü öğrenimi gören, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı, Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı, milli duygulara sahip, sağlam karakterli, güvenilir, başarılı, yüzde 40 ve üzeri derecede engelli öğrencilere, yönetmelikle belirlenen adaylık ve seçilme şartlarını yerine getirmeleri halinde burs yardımı yapıyor.

seafoodplus.info

 



SEN DE GÖNÜLLÜ OL, ATAK YAP!

Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) Aralık 'de, gençlerin öncülüğünde ve yetişkinlerin rehberliğinde toplumsal barışı, dayanışmayı ve değişimi sağlamak amacıyla kuruldu. Bu kapsamda, Toplum Gönüllüsü gençler, üniversitelerinde kulüp, topluluk veya grup olarak örgütlenerek, belirledikleri ihtiyaçlara göre "sürdürülebilir sosyal sorumluluk projeleri"ni hayata geçiriyorlar.

yılının ilk altı ayı içerisinde, Türkiye'nin dört bir yanından genç ve yetişkin aktif gönüllüsüyle, yerel ve ulusal sosyal sorumluluk projesi gerçekleştiren Toplum Gönüllüleri, yerel kaynağı da harekete geçirerek yerel halkın katılımını sağlıyor. Ülkemizin 76 üniversitesinde, 88 örgütlenme ile aktif Toplum Gönüllüsü gençler, sadece yılının ilk altı ayı içerisinde kişiye çok çeşitli alanlarda hizmetler sundular.
TOG, ayrıca İstanbul, Samsun ve Van'da dört Gençlik Hizmet Merkezi'ni ve Ankara, Diyarbakır ve Sivas'ta üç Yerel Koordinasyon Merkezi'ni hizmete soktu. Bunlar dışında TOG, gereksinim duyan üniversite öğrencilerine burs olanağı da sağlıyor. Haziran itibari ile Toplum Gönüllüsü genç, Toplum Gönüllüleri Gençlik Burslarından faydalandı.
TOG hakkında elde ettiğimiz bu bilgiler dışında, TOG'u Turcommunique okuyucularına daha yakından tanıtmak amacıyla TOG Genel Müdürü Yusuf GÜVENÇ ile bir görüşme gerçekleştirdik.

TURCommunique: Yusuf Bey öncelikle kendinizi tanıtır mısınız?
16 yıldan fazla Garanti Bankası'nda çalıştım. Yurtiçi ve yurtdışında hazine, bilgi yönetimi gibi çeşitli alanlarda görev aldım. Bir sanayi kuruluşunda üst düzey yöneticilik yaptıktan sonra, yılının Nisan ayında TOG' da Genel Müdür olarak çalışmaya başladım.

TURCommunique: TOG'un kuruluşu hakkında bilgi verir misiniz?
yılında gençlerin öncülüğünde oluşacak yeni bir sivil hareket için ne tür bir yapılanma gerektiğine yönelik olarak farklı platformlardan gençler ve yetişkinler bir araya geldiler. Bu yeni hareketin vizyonunu netleştirebilmek ve gençlerin bakış açısını değerlendirebilmek amacıyla Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi'nde gençlerin katılımıyla I. Gençlik Konseyi gerçekleştirildi. Vakfın resmi kuruluş süreci tamamlanmadan önce, Eskişehir'in Körhasan Köyü İlkokulu Öğretmeninden gelen bir mektup üzerine farklı illerden ve üniversitelerden gençler toplanarak Eskişehir'e gittiler ve bu okulun onarımını yaparak ihtiyaçlarını karşıladılar. TOG ATAK adının verildiği bu ilk projemizin ardından 29 Aralık tarihinde Toplum Gönüllüleri Vakfı resmi olarak kuruldu.

TURCommunique: TOG ile toplum yararına çalışmak isteyen gençlerle nasıl iletişim kuruyorsunuz?
Toplum Gönüllüsü gençler, üniversitelerinde kulüp, topluluk veya grup olarak örgütleniyorlar. Web sitesimiz aracılığıyla, mail grupları veya farklı kanallar üzerinden bize ulaşan gençleri üniversitelerindeki diğer Toplum Gönüllüsü gençler ile bir araya getirerek, projelere katılımlarını sağlıyoruz. Gençler ile iletişim halinde olan profesyonel Saha Sorumluları bu sürecin koordinasyonunu sağlıyorlar.

TURCommunique: Bir sivil toplum kuruluşu olarak proje harcamalarınızı ve giderlerinizi nasıl oranlıyorsunuz?
Türkiye'de ilgili yasa, vakıflar ve derneklerin gelirlerinin % 33'ünü idari giderlerine kullanmalarına olanak sağlıyor. Bu oran Toplum Gönüllüleri'nde % 8. TOG elde ettiği liranın 92 lirasını amaca yönelik, sadece 8 lirasını ise idari giderleri için harcıyor. Bunun yanı sıra, TOG'un bütün hesapları hiçbir yasal zorunluluğu olmamasına rağmen uluslar arası bağımsız denetleme kuruluşu Mazars-Denge tarafından denetleniyor.

TURCommunique: Yapılan projelerde, din, dil, etnik köken fark etmeden, herkes yan yana çalışarak, toplum yararına hizmet üretiyorlar. Peki proje bitiminde, yapılan çalışmaların yararlı olup, olmadığını değerlendiriyor musunuz?
TOG'un vizyonu gençlerin öncülüğünde toplumsal barış, dayanışma ve değişimi gerçekleştirmek. yılı başlangıcı ile yurt çapında gerçekleştirdiğimiz projelerin bütüncül etkilerini ortaya çıkarmak amacı ile bir araştırma gerçekleştiriyoruz. Bu araştırma, kapsamlı bir ölçme-değerlendirme ve etki belirleme çalışması olarak Sabancı Üniversitesi'nden Ekrem Düzen ve ekibi tarafından tasarlandı.
Araştırma, TOG'un vizyon ve misyonunda özetlenen unsurlar ile aktif yurttaşlık, demokratik katılım, dayanışma ve değişim hedeflerinin ne ölçüde hayata geçtiğini somut sayısal veriler ekseninde göstermeyi hedefliyor.

TURCommunique: Son olarak yurtdışı faaliyetleriniz de var mı?
yılının sonunda hazırlamış olduğumuz 5 yıllık stratejik planın bir ayağı da, uluslar arası bir Sivil Toplum Kuruluşu olmak. Bu amaçla kurmuş olduğumuz Uluslar arası İlişkiler Departmanımız, Uluslar arası Ağlara üyeliğimiz, TOG modelinin yurt dışına taşınması ve uluslar arası projelerin gerçekleştirilmesi konusunda faaliyet gösteriyor.
yılı içerisinde, Ermenistan ve Türkiye'den gençlerin katılımı ile Kars'ta bir proje gerçekleştirdik. Gençler Kars'ın Arpaçay ilçesindeki bir köy okulunu onardılar. Bunun yanı sıra, Edirne, Mardin ve Van'da 37 farklı ülkeden, 60 gencin katılımı ile Uluslar arası Yaz Dönemsel Projeleri gerçekleştirildi.
yılında Fas'ta 3 üniversitede ve Bangladeş'te TOG kulüpleri kuruldu. Azerbaycan ve Fransa'daki gençler ve üniversiteler ile de iletişim ve işbirliği içerisindeyiz.
Yale Üniversitesi Dekan Yardımcısı Philip Jones'un TOG'u ziyareti sonrasında kurmuş olduğumuz ortaklık doğrultusunda Yale üniversitesi'nden gençler, bu yaz TOG'da staj yaptılar ve Türkiye'nin farklı illerinde gerçekleşen yaz projelerine katıldılar.

TURCommunique: Çok keyifli bir sohbetti Yusuf Bey. Bize vakit ayırıp, sorularımızı cevapladığınız için teşekkür ederiz.

Öğretim Üyeleri

Prof. Dr. İman ASKERBEYLİ

İletişim : Tel : () ()
Ofis : I
E-posta : imasker[@]seafoodplus.info
Kişisel Bilgiler : CV
İdari Görev : Bölüm Başkanı, Bilgisayar Bilimleri Anabilim Dalı Başkanı

Çalışma Alanları:
Bulanık Mantık
Kuantum Hesaplama
Süperiletken elektronikte ve süperiletkenlerde sayısal modelleme


Prof. Dr. Şahin EMRAH

İletişim : Tel : () ()
Ofis : I
E-posta : emrah[@]seafoodplus.info
Kişisel Bilgiler : CV
İdari Görev : Bilgisayar Yazılımı Anabilim Dalı Başkanı, YÖK Mühendislik Bilim Alanları Danışma Komisyonu Üyesi

Çalışma Alanları:
Bulanık Mantık ve Bulanık Kümeler
Algoritmalar
Optimal Kontrol
Yapay Zeka


Prof. Dr. Refik SAMET

İletişim : Tel : () ()
Ofis : I
E-posta : samet[@]seafoodplus.info
Kişisel Bilgiler : CV
İdari Görev : 

Çalışma Alanları:
Paralel Bilgisayar Sistemleri
Bilgisayar Güvenilirliği, Arıza-Kaldırılabilirlik
Siber Güvenlik ve Adli Bilişim
Coğrafi Bilgi Sistemleri
Görüntü/Video İşleme
Veri İletişimi ve Ağlar
Mobil İşletim Sistemleri


Prof. Dr. Semra GÜNDÜÇ

İletişim : Tel : () ()
Ofis : I
E-posta : gunduc[@]seafoodplus.info
Kişisel Bilgiler : CV
İdari Görev : 

Çalışma Alanları:
Karmaşık Sistemler
Yapay Zeka
Simülasyon ve Modelleme


Doç. Dr. Recep ERYİĞİT

İletişim : Tel : () ()
Ofis : I
E-posta : reryigit[@]seafoodplus.info
Kişisel Bilgiler : CV
İdari Görev : Staj Komisyonu Başkanı

Çalışma Alanları:
Veritabanı Yönetim Sistemleri
Yazılım Mühendisliği


Doç. Dr. Mehmet Serdar GÜZEL

İletişim : Tel : () ()
Ofis : I
E-posta : mguzel[@]seafoodplus.info
Kişisel Bilgiler : CV
İdari Görev : Bölüm Başkan Yardımcısı, Fakülte Kurul Üyesi

Çalışma Alanları:
Görüntü Tabanlı Robot Navigasyonu
Görüntü işleme ve Bilgisayarlı Görme
Robotik ile Yapay Zeka
Sürü Zekası
Medikal Görüntü İşleme
Yazılım Mühendisliği


Doç. Dr. Gazi Erkan BOSTANCI

İletişim : Tel : () ()
Ofis : I
E-posta : ebostanci[@]seafoodplus.info
Kişisel Bilgiler : CV
İdari Görev : Donanım Anabilim Dalı Başkanı

Çalışma Alanları:
Yapay Zeka (Evrimsel Hesaplama, Bulanık Mantık, Makine Öğrenmesi)
Görüntü işleme ve Bilgisayarlı Görme
Artırılmış Gerçeklik
Simülasyon


Doç. Dr. Özgür TANRIÖVER

İletişim : Tel : () ()
Ofis : I
E-posta : tanriover[@]seafoodplus.info
Kişisel Bilgiler : CV
İdari Görev : ERASMUS Koordinatör Yardımcısı

Çalışma Alanları:
Yazılım Süreç İyileştirme
Bilgi Sistemleri Güvenliği
Makine Öğrenmesi
Sosyal Bilişim


Doç. Dr. Bülent TUĞRUL

İletişim : Tel : () ()
Ofis : I
E-posta : btugrul[@]seafoodplus.info
Kişisel Bilgiler : CV
İdari Görev : Altyapı Komisyonu Başkanı

Çalışma Alanları:
Güvenlik
Veri Madenciliği


Dr. Öğr. Üyesi Yılmaz AR

İletişim : Tel : () ()
Ofis : I
E-posta : ar[@]seafoodplus.info
Kişisel Bilgiler : CV
İdari Görev : Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcısı, Eğitim-Öğretim Komisyon Başkanı

Çalışma Alanları:
Makine Öğrenmesi
Öneri Sistemleri


Dr. Öğr. Üyesi İrem ÜLKÜ

İletişim : Tel : () ()
Ofis : I
E-posta : seafoodplus.info[@]seafoodplus.info
Kişisel Bilgiler : CV
İdari Görev : Bölüm Başkan Yardımcısı, Uyum Programı Koordinatörü

Çalışma Alanları:
Derin Öğrenme
Hiperspektral Görüntü işleme
Makine Öğrenmesi


Dr. Öğr. Üyesi Murat OSMANOĞLU

İletişim : Tel : () ()
Ofis : I
E-posta : mosmanoglu[@]seafoodplus.info
Kişisel Bilgiler : CV
İdari Görev : Seminer, Bitirme Projeleri ve Proje Pazarı Organizasyon Komisyonu Başkanı

Çalışma Alanları:
Kriptografi
Blockchain Teknolojisi


Dr. Öğr. Üyesi Begüm MUTLU BİLGE

İletişim : Tel : () ()
Ofis : I
E-posta :bmbilge[@]seafoodplus.info
Kişisel Bilgiler :
İdari Görev : Akreditasyon Sorumlusu

Çalışma Alanları:
Veri Bilimi
Makine Öğrenmesi
Doğal Dil İşleme


Dr. Öğr. Üyesi Ayhan AYDIN

İletişim :

Tel : () ()
Ofis : I
E-posta : ayaydin[@]seafoodplus.info
Kişisel Bilgiler : CV
İdari Görev : Altyapı Sorumlusu

Çalışma Alanları:
Kontrol Sistemleri
Gömülü Sistemler


TOG Vakfı Neler Yapıyor?

Gönüllülük temeline dayanarak hareket eden vakıf, amaçlarını; Gençlerin öncülüğünde ve yetişkinlerin rehberliğinde çeşitli sosyal sorumluluk projelerini hayata geçirmek, gençlerin yaratabileceği sinerjiye inanan ve sosyal bir amaca yönelik maddi-manevi yatırım yapabilecek yetişkin gönüllülerin katılımını, rehberliğini &#;

Gönüllüler ne yapar?

Gönüllü; bilgisini, zamanını ve emeğini iyiliğe dönüştürmek isteyen, hiçbir karşılık beklemeden toplumun yararına olan bir hedefe ulaşmak için gönülden çalışan kişidir. Kıymetli ve anlamlı desteğiyle kendi başına çalışabildiği gibi aynı hedefe odaklanan insanlarla ortak bir amaç için de hareket edebilir.

TOG Vakfı burs ne kadar?

Burs miktarı TOG Gençlik Bursları ve Öğretmen Çocuğu Bursları için TL, Kardelen bursları için ise TL&#;dir.

TEGV kaç yaşında?

TEGV, 23 Ocak tarihinde Onursal Başkanımız Suna Kıraç öncülüğünde 55 kişilik Mütevelli Heyeti ile kuruluyor.

Toplum Gönüllüleri amacı nedir?

Toplum Gönüllüleri, gençliğin enerjisini toplumsal faydaya dönüştürmeyi amaçlayan bir değişim ve dönüşüm projesidir. &#; Bu projeler, sadece toplumsal katkı sağlamakla kalmazlar, asıl önemlisi gençlerin sorumluluk sahibi aktif bireyler olmalarını sağlar ve kişisel gelişimlerini destekler.

Gönüllüler Vakfı kimin?

başkanının ibrahim betil genel koordinatörünün demet yezgi olduğu sivil toplum örgütü.

Kimler gönüllü olabilir?

Bir anlamda gönüllü; bilgisini, becerisini, zamanını ve emeğini iyiliğe dönüştürmek isteyen herkestir. Bir insan, kimi zaman maddî, fizikî veya parasal gücünü, kimi zaman bilgi, beceri ve kabiliyetlerini kullanarak gönüllü olabilir. Gönüllü olan insanlar elbette bireysel faaliyetlerde de bulunabilir.

Gönüllülük neden önemli?

Birilerine yardım etmek, fayda sağlamak kişiye özgüven kazandırır. Gönüllülük faaliyetleri yeni çevre ve yeni arkadaşlıklar kazandırır. Ekip çalışması ve bireylerle uyum gibi konularda yetenek sağlar. Duygusal zekayı geliştirme, empati kurma, duyguları yönetme ve etkili iletişim gibi beceriler kazandırır.

TOG bursu ne kadar ?

Toplum Gönüllüleri Vakfı burs programları kapsamında, Trendyol &#; TOG Eğitim Bursu başvuruları başlamıştır. Bu dönem başvuran adaylar arasından, 50 öğrenciye 9 ay boyunca aylık TL burs olanağı sağlanacaktır.

Toplum Gönüllüleri Vakfı burs ne kadar?

Eğitim ÖğretimBurs Başvuruları Başlıyor. Başvurular vakfın sitesi üzerinden online olarak yapılması gerekiyor. Burs 9 ay boyunca verilecektir. Aylık TL ödeme yapılacaktır.

TEGV resmi mi özel mi?

Kamu yararına çalışan Vakıf statüsündedir. Vakıf, başta Suna Kıraç olmak üzere bir grup sanayici, yönetici ve akademisyenin girişimi ile 23 Ocak tarihinde kurulmuştur.

TEGV kimlere burs veriyor?

Teknolojik Eğitimi Geliştirme Vakfı (TEGEV), Yüksek Öğrenim ve Teknik Mesleki Öğrenim seviyesindeki öğrencilere geri ödemesiz burs vermektedir.

Gönüllü sorumlusu ne iş yapar?

Farklı gönüllü çeşitleri ile Genel Merkez arasındaki ilişkiyi sağlayacak sorumluların temel görevleri genel merkez ile saha arasındaki temasın sürekliliğini ve yeni gönüllülerin oryantasyonlarını sağlamaktadır.

Gönüllü toplum Hizmeti nedir?

Gönüllülük bir bireyin maddi karşılık beklemeden ya da hiç bir çıkar beklentisi olmadan, genel olarak toplum yararına olduğu düşünülen bir hedefe ulaşmak için, içinden gelerek ve doğru olduğuna inanarak, bir toplumsal girişime ya da sivil toplum kuruluşu (STK) bünyesindeki etkinliklere destek olunması biçiminde &#;

TOG kim tarafından kurulmuştur?

TOG on Twitter: &#;Toplum Gönüllüleri Vakfı Kurucu Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Betil&#;in, yaşını kutlayan @ignedeligigem gönüllülerine mesajı var!

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir