kayseri altay emlak / Altay Gayrimenkul

Kayseri Altay Emlak

kayseri altay emlak

Kayseri Talas'ta yeni yatırım fırsatı

Mülkiyeti Kayseri Talas Belediyesi'ne ait 16 villa parseli, 1 konut parseli ve 1 ticaret parselinden oluşan taşınmazlar, düzenlenecek ihale ile satışa seafoodplus.info UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kayseri'nin Talas Belediye Meclis Salonunda 12 Temmuz Çarşamba günü saat 'te gerçekleştirilecek ihalede ilk olarak Kiçiköy Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan ada 5 parseldeki metrekarelik konut arsası satışa sunulacak. Kapalı zarf usulüyle yapılacak bu ihalenin muhammen bedeli 7 milyon lira olarak belirlendi.

Bu ihaleden sonra Yukarı Talas'ta bulunan 16 adet villa parselinin satış ihalesine geçilecek. Bu parsellerin muhammen bedeli 1 milyon bin ile 3 milyon lira arasında olacak.

Günün son ihalesinde ise bağ ve sayfiyelik Reşadiye Mahallesindeki 1 adet ticaret parselinin satışı yapılacak. Ticaret parselinin muhammen bedeli 1 milyon lira olacak.

Katılımın yoğun olması beklenen ihale ile ilgili ayrıntılı bilgi Mali Hizmetler Müdürlüğü'nün 00 54/ ve numaralı telefonlarından alınabilir. İstekliler, ihale şartnamesini de yine aynı birimden temin edebilir.

YATIRIMLARA YENİ KAYNAK

Taşınmazların satışından elde edilecek gelir, Talas Belediyesinin gerçekleştireceği yeni hizmet ile yatırımlarda kaynak olarak kullanılacak.


IGF
  • Sivas Gemerek Kartalkaya Barajı B&#;lgeye Can Suyu Olacak

    Sivas Gemerek Kartalkaya Barajı B&#;lgeye Can Suyu Olacak

  • Irak İle Su Alanındaki İşbirliği &#;alışmaları Masaya Yatırıldı

    Irak İle Su Alanındaki İşbirliği &#;alışmaları Masaya Yatırıldı

  • Eskişehir G&#;kpınar Barajı Mansap D&#;zenlemesi Tamamlandı

    Eskişehir G&#;kpınar Barajı Mansap D&#;zenlemesi Tamamlandı

  • Narman Şehitler Barajında &#;alışmalar Hızla Devam Ediyor

    Narman Şehitler Barajında &#;alışmalar Hızla Devam Ediyor

  • Mut Kayısısına DSİ’den Modern Sulama

    Mut Kayısısına DSİ’den Modern Sulama

  • nest...

    batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir