düdük sesi indir / Telifsiz Hakem Ses Efektleri | Depositphotos

Düdük Sesi Indir

düdük sesi indir

Deprem Düdüğü: acil düdük sesi

Deprem Düdüğü: acil düdük sesi

Deprem Düdüğü: acil düdük sesi APK - Gerçek düdük sesi. Depremde sesinizi duyurun. SOS. Ekran kapalıyken çalışabilir.

Deprem Düdüğü: acil düdük sesi apk dosyası, değişiklik yapılmadan ücretsiz olarak indirilebilir. yi kontrol ettik apk dosyasını virüslere karşı korur ve orijinalliğini garanti edebilir. APK dosyaları Güvenli ve Yasal mı?.

Deprem Düdüğü: acil düdük sesi screenshot 1
Deprem Düdüğü: acil düdük sesi screenshot 2
Deprem Düdüğü: acil düdük sesi screenshot 3

Deprem Düdüğü: acil düdük sesi uygulama info

Ekran kapalıyken çalışabilen ve sürekli tekrar eden, yüksek sesli deprem düdüğü sesi.
Bildirim ekranı üzerinden kontrol edilebilir..
Zamanlayıcı eklenebilir.

Acil durumlarda, yardıma ihtiyacınız olduğunda, sesinizi duyuramadığınızda; deprem, sel, tsunami, hortum gibi doğal afetlerde enkaz altındayken kullanmanız için yüksek sesli düdük. Tuşa basılı tutmanız gerekmez.

MORE

APK Dosyaları

Deprem Düdüğü: acil düdük sesi dosyasının en son sürümünü indirebilirsiniz. uygulama APK (Android Paketi) dosya biçiminde.

Bunu Paylaş uygulama

En son sürümü indirin

Deprem Düdüğü: acil düdük sesi kurulumunda sorun yaşıyorsanız, lütfen sayfamıza bakın APK, XAPK ve OBB dosyalarının nasıl kurulacağına dair kılavuz.

Whistle S.O.S APK Özellikler

Android
müzik
mb
APK (Android Paket Kiti)
Klik Klak
,
Türk
5 üzerinden 1 oy


Düdük sesler insan üretilebilir melodileri vardır. Bazı müzik aletleri de ıslığı benzer bir ses üretebilir. Düdük pozitif ruh hali ve neşeli ruhunu yansıtan bir sestir. Bunu özleyenler birini iseniz doğru yerdesiniz çünkü, olduğun yerde kal! Android ™ için düdük Zil dinlenmek ve sizi mutlu etmek için niyeti ile oluşturuldu iyi melodiler son koleksiyon! Bu ıslık uygulama farklı amaçlar için kullanılabilir; Yeni zil sesleri, alarm sesleri veya kısa mesaj sesleri olarak mobil cihazlar için bu sesleri kullanabilirsiniz. hayvanlar, serin düdük ve ıslık farklı melodiler sevenler için ıslık kuş, düdük köpek, kedi düdük ve kurt düdük - Eğer her zevke düdük sesleri bulabilirsiniz ™ Android için bu ücretsiz app. Bebek düdük şarkı tekno ya da hip-hop müziğin ritmine ıslık sevimli zil sesleri veya isteyenler için de vardır. yüksek sesle zil sesleri isteyenler için bu üst uygulaması düdük sesi, düdük efektleri ve süper yüksek sesle köpek düdük vardır. komik zil sesleri ve komik şakalar gibi tüm çocuklar ücretsiz olarak indirmek bu uygulamayı nedenlerinden bir sürü olacaktır. Bunun yerine sinir bozucu telefon görüşmesinde, SMS veya bildirimler çok sohbet ve mesajlaşma ve gün boyunca almak tercih edenler, tüm olanlar burada sevdikleri düdük SMS tonu ve düdük bildirim tonu bulacaksınız. onlar üzgün ya da aşık iseniz ücretsiz olanlar düdük zil sesleri, tüm aile bireylerinin ve tüm duygular zil sesleri dolu büyük bir yansıtıcısı uygulaması vardır. Belki de, örneğin, flüt üretebilir ve tüm güzel duygular bu enstrüman bize uyandırmak olabilir, enstrümantal müzik tercih ederim. mesajlar için düdük sesi ya da bazı düdük şarkının bazı seçin ve arkadaşlarınız ve aileniz için övünme. onlar bu popüler melodiler ve düdük SMS sahipleri haline edelim. Sizin uzun süredir arzu gerçek bir düdük telefonuna sahip olmaktır? Sonra şimdi o iyi ıslık indirin! Bu süper app eşit android tabletler ve android telefonlarda kullanabileceğiniz ve kimse var gibi android cihaz olacak bu yüzden benzersizdir. Tren düdük, polis düdük sesleri ve hava düdük sesleri sadece mobil cihazınızın kişiselleştirme 50 üst melodiler bazı özel ve her yerde birleşik ve her zaman vardır! onlar alarm zil için mükemmel çünkü bu düdük sesleri sabah gün sayesinde en sevdiğiniz parçası olacak olsun! Yani şimdi bizimle ıslık sizin zamanınızı boşa harcamayın!

İZİNLERİ İÇİN AÇIKLAMALAR

Bizim uygulamalarında kullanan tüm hassas kişisel bilgiler, biz iç amaçlar için özel kullanın. Biz toplamak değil, biz yayımlamak veya kullanıcının kişisel bilgilerinin üçüncü taraflara iletmek yok.

Kullanılan izinler şunlardır:

- READ_CONTACTS, WRITE_CONTACTS: iç kullanım için istediğiniz kartvizite zil sesi atama amacıyla;

- WRITE_SETTINGS: Varsayılan zil sesini ayarlamak için;

- INTERNET, ACCESS_NETWORK_STATE, ACCESS_WIFI_STATE: reklamları görüntülemek için.

- WRITE_EXTERNAL_STORAGE: zil sesleri kullanıcılarımızın depolanması için.

Özellikler:

- Ücretsiz indir ve kullanım

- Üst 50 yüksek kaliteli zil sesleri içerir

- Favori olarak ayarla

- Ses tonu olarak ayarla

- SMS / bildirim olarak ayarla

- Alarm olarak ayarla

- Belirli bir kişiye atama

Tüm zil sesleri kamu malı veya Creative Commons lisansı altında bulunmaktadır.

Android ™, Google Inc.'in ticari markasıdır.</br></br></br></br></br></br></br></br></br></br></br></br></br></br></br></br></br>

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir