siber güvenlik uzmanlık eğitimi / siber güvenlik Eğitimleri - BilgeAdam Akademi

Siber Güvenlik Uzmanlık Eğitimi

siber güvenlik uzmanlık eğitimi

 0 212 273 15 05 / 0 158 86 86

Siber Güvenlik Uzmanlığı Eğitimi

Özel ve devlete bağlı şirketlerin veya kurumların kendilerine ait bilgileri koruyabilmesi için yetkin siber güvenlik uzmanlarına ihtiyaç duyulmaktadır. Bundan dolayı güncel devlet politikaları gereği, özel şirketler ve kamu kurumları çok fazla siber güvenlik elamanı çalıştırmaktadır.


Siber güvenlik; bilgi güvenliğinden operasyon güvenliğine ve bilgisayar sistemlerinin güvenliğine kadar birçok farklı kavramı kapsar. Bilgisayarları ve sunucuları, mobil cihazları, elektronik sistemleri, ağları ve verileri kötü amaçlı saldırılardan korumayı hedefler.


Önümüzdeki 3 yıl içerisinde 1 Milyon kişinin bilişim alanında yetiştirilmesi hedefleniyor. Dolayısıyla, içinde bulunduğumuz bilgi çağında gerek global çerçevede gerekse ulusal çerçevede kendisini bilişimin alt dallarında yetiştirmiş insan gücüne olan ihtiyaç sürekli artmaktadır.


Kuşkusuz en büyük açığın yaşandığı alanların başında “Siber Güvenlik Uzmanlığı geliyor.


Yeni teknolojiler geliştikçe siber tehdit alanı da genişliyor. Söz konusu tehdit becerilerine cevap verecek siber güvenlik becerilerine sahip insan gücü aynı oranda artmıyor.


ESET firması tarafından 2019 yılında yayınlanan rapora göre; küresel çerçevede siber güvenlik personel açığı 3 milyona yaklaşmış durumda Ülkemizin siber saldırı hedefleri arasında Dünya’ da 5. Sırada olduğu düşünüldüğünde, söz konusu açığın önemli bir bölümünün de ülkemizde olduğu görülmektedir. Zira tüm Dünya ülkelerinde olduğu gibi ülkemizde de bu alandaki açığı kapatmak için sürekli projeler geliştiriliyor.


Aslında önümüzdeki 3 yıl içerisinde 1 Milyon kişinin bilişim alanında yetiştirilmesi projesi bu kapsamda değerlendirilebilir


Bu eğitim ile;Siber Güvenlik Uzmanlığı Yetki Belgesi’ ne sahip olarak siber güvenlik olaylarını önleyebilecek, tespit ve analiz edebilecek ,süreç yönetimi hakkında Uzmanlık seviyesinde bilgi ve beceriye sahip olacaksınız


Eğitim sonunda yapılacak olan sınavı başarılı ile tamamladığınızda; FSM Üniversitesi Onaylı E-Devlet’ te görünür sertifika almaya hak kazanacaksınız.


Ayrıca kariyerinizi yurt dışına taşımak isterseniz; Uluslararası Akreditasyona Sahip ICCW Onaylı Türkçe ve İngilizce sertifika da alabileceksiniz.


Devlette ve özel sektörde geçerli sertifika programımızı tamamlayanlar birkaç farklı alanda önemli iş fırsatları yakalayabiliyor.

▪ Emniyet ve TSK ‘da çalışanlar daha nitelikli bölümler olarak görülen Siber Güvenlik ve Bilişim Suçları birimlerinde çalışma imkanı elde edebilir, ünvan değişikliği imkanı yakalayabilir yada kendi danışmanlık firmalarını açarak ek gelir sağlayabilirler.

▪ Siber güvenlik alanında Bilirkişi olabilirsiniz.
Kendi firmanızı kurabilirsiniz. Siber Güvenlik Uzmanlığı eğitimi alanlar kendi firmalarını kurarak kurumlara ve devlet dairelerine koruma hizmeti verebilir ve bununla oldukça yüksek gelir elde edebilirler.

Şirketlerin ve Kamu kurum ve kuruluşların IT departmanlarında,
✓ Bilgi Güvenliği Uzmanı,
✓ Network ve Güvenlik Uzmanı ,
✓ Güvenlik Teknolojileri Uzmanı olabilirsiniz.
Yukarıda saydıklarımız Siber Güvenlik Uzmanlarının iş imkanlarından sadece bazılarıdır. Devlet tarafından da önemi anlaşılmış bir alan olan Siber Güvenlik Uzmanlığı KOSGEB’in ARGE ve Girişimcilik programlarında da öncelikli destek programları arasındadır. Dijitalleşme arttıkça her geçen gün Siber Güvenlik Uzmanlarına olan ihtiyaç da artmaktadır.
NOT: Şu an için bu alandaki tabirler size oldukça yabancı gelebilir. Ancak alacağınız eğitim 0’dan sizi ileri seviyeye ulaşacak şekilde planlanmıştır. Bu eğitim sonunda tüm detaylara hakim olacaksınız


Siber Güvenlik Eğitimi (Uygulamalı) Sertifika Programı

Kayıt Bilgileri

Eğitime kayıt için, aşağıdaki iletişim bilgilerinden ilgili eğitim danışmanıyla iletişime geçebilir veya aşağıdaki formu doldurarak kayıt sürecinizi başlatabilirsiniz.

Sonrasında kayıt işlemleri aşağıdaki şekilde ilerlemektedir; 

- Tarafınıza ulaştırılan eğitim kayıt formunu, bilgisayar ortamında veya çıktısını alarak eksiksiz bir şekilde doldurunuz. 

- Program bedeline ilişkin ödeme işleminizi, kayıt formunda belirtilen banka hesaplarına havale / eft yoluyla, veya kredi kartınızla online olarak tamamlayınız.

- Kayıt formunu ve program bedeline ilişkin ödeme dekontunuzla birlikte e-mail ile ilgili eğitim danışmanınıza iletiniz.

- Kaydınız tamamlandığına dair bilgilendirme ve programa katılımınıza ilişkin detaylar aynı gün içerisinde size iletilecektir.

Detaylı Bilgi için; Nursena İyitütüncü

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası

© 2024 Toko Cleax. Seluruh hak cipta.