lines feribot / FERİBOT İPTAL SİGORTASI - Anek Lines Italia

Lines Feribot

lines feribot

Anek Lines

Anek LinesAnek Lines İtalya Yunanistan arası en popüler rotalarda faaliyet gösteren, Adriyatik denizinin en modern filolarından birine sahiptir!

Yıllardır, İtalya (Venedik) ve Yunanisntan’a ( Patras- İgumeniça ve Kerkira) seyahat eden yolculara kaliteli hizmet sunar. Ayrıca Pireas – Girit (Hanya) seferleri ile On İki Ada ile Kiklad adaları seferlerinde de hizmet vermektedir. Aile indirimi, çocuk indirimi, genç ve yaşlı indirimi gibi farklı ve özel indirim teklifleri sunmanın yanısıra sizlere uygun fiyatta rahat bir yolculuk sunar.

Mağazaları keşfe çıkın veya yüzme havuzunda rahatlayın. Akşam ana restoranta veya self-service restoranında lezzetli bir yemeğin tadını çıkarın ve barda kendinize bir içki ısmarlayın. Diskoda DJ eşliğinde güzel müziğin eğlencesini çıkarın. Macera arıyorsanız, şansınızı kumarhanede deneyin!

Αnek Lines sizlere en iyiyi sunmak için dikkatlerinin sadece küçük bir göstergesi olarak gemilerinde temiz,lüks ve güzel dekore edilmiş alanları mevcuttur.

Konfor, iyi bir yemek, veya içeceğinizi derin mavi deniz manzaralı bir yerde yudumlayacak bir yer arıyor sunuz? Anek Lines ile yapacağiniz bir yolculukta hepsini bir arada bulun. Biletinizi bugün kapayın ve tatil havasına “girin”!

BODRUM EXPRESS LINES

 

Bodrum Express Lines , ' ten beri feribot ve hızlı deniz otobüsleriyle Bodrum kalkışlı olarak kıyılarımıza yakın Yunan Adaları'na (Kos, Rodos, Leros, Simi ve Kalymnos) yolcu ve araçlar için deniz taşımacılığı hizmeti vermektedir. Sitemiz üzerinden online biletinizi alarak Ege'nin keyfini Bodrum Express Lines farkıyla yaşayabilirsiniz. 

 


ONLINE Feribot Bilet
bodrum expres lines harita
  • Kampanyamızda alacağınız 3 biletten biri ücretsizdir.
  • Kampanya Bodrum-Kos ve Turgutreis-Kos hatlarında geçerlidir.
  • Biletlerinizi tek yön veya aynı gün gidiş-dönüş olarak alabilirsiniz.
  • Aynı isme düzenlenen biletler için geçerlidir.
  • Açık biletler bir yıl geçerlidir. Açık biletlerinizi tarihlendirmek için [email protected] adresine mail atarak veya numaralı telefondan işlem yapabilirsiniz.
  • Tarihlendirilmiş biletler hareket gününden 1 gün öncesine kadar açık bilete çevrilebilir.
  • Kampanya biletlerinde iade yapılmaz, kampanya diğer indirimlerle birleştirilemez.
  • Bu kampanya 30 Nisan’a kadar geçerlidir.
Bilet Al
  • You will pay for 2 tickets and get 1 more free.
  • The campaign is valid on Bodrum-Kos and Turgutreis-Kos routes.
  • You can choose “one way” or “excursion” as ticket type.
  • Tickets will be issued for same name.
  • Open tickets are valid for 1 year.
  • To issue an open ticket, it is necessary to send an email to [email protected]
  • Tickets can be changed to open ticket until 1 day before the departure date.
  • Refund is not possible for this campaign.
  • This campaign can not be combined with the other discounts.
  • This campaign is valid until April 30th.
Buy Ticket

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası