evangeline lilly filmleri ve tv dizileri / Lost için fikir | lost, film, evangeline lilly

Evangeline Lilly Filmleri Ve Tv Dizileri

evangeline lilly filmleri ve tv dizileri

Nicole Evangeline Lilly, 3 ağustos 'da ev ekonomisi öğretmeni bir baba ile güzellik uzmanıbir annenin iki kızından ilki olarak Alberta, Kanada'nın Fort Saskatchewan kasabasında dünyaya geldi. Koyu hristiyaninanca sahip olan ailesinin o küçükken televizyonları yoktu.

14 yaşına kadar çeşitli çocuk projelerinde gönüllü olarak çalışan Lilly, British Columbia Üniversitesi'ndeuluslar arası ilişkiler bölümünde okurken bir dünya kalkınması ve insan hakları komitesi kurdu ve yürüttü. 18 yaşındayken kısa bir süre Filipinler'de misyonerlik yapan Lilly, bu sırada otlardan yapılmış bir kulübede yaşadı.

Lilly, Ford Modellik Ajansı tarafından İngiliz Kolombiyası'nda Kelowna caddelerinde keşfedildi. Modellik yapmak istemediğinden önceleri bu fikre sıcak bakmasa da daha sonra üniversite masraflarını karşılamak için Ford'un oyunculukla ilgilenen bir koluyla anlaştı.

Birçok LiveLinks Chatline televizyon reklamında oynadı, G4 kanalında yayınlanan vidyo oyunları programı Judgment Day'de yeraldı. yapımı Freddy vs. Jason'da liseli bir kız olarak göründü. Smallville'in bir bölümünde havuz sahnesinde ve 'de ABC'de yayınlanan korku dizisi Kingdom Hospital'de göründü. Lilly, konuştuğu ilk rolü Lost dizisinde yakaladı.

Lost dizisinde oynaması kararlaştırıldığında uzun süre çalışma vizesi alamadığı için amerika'ya giremeyen Lilly, başka bir oyuncu düşünülmeye başlandığı sırada bu problemi aştı ve 1 gün gecikmeyle çekimlere katılmayı başardı. Lost dizisinden yılında dolar kazanan Lilly, Entartainment Weeklytarafından 'ün çıkış yapan yıldızı seçildi. Çekimleri Havaii'de yapılan dizide önceleri yüzme bilmeyen Lilly, şunları söylemişti:

Eskiden sudan korkardım. Bu yüzden yüzme dersleri aldım ve şimdi gerçekten okyanusu çok seviyorum. Okyanus çok sıcak, barışçıl ve misafirperver. Artık okyanusta olmadığım her gün benim için eksik bir gün.

'da FHM Dergisi'nin En Seksi Kadın listesinde 8. sırada yeraldı ve'de 2. olduğu Maxim'in Hot listesinde 'da sıraya düştü. Evangeline, kendisine yöneltilen bir soruya cevap olarak seks ve çıplaklık içeren sahnelerde yer almayacağını söyledi.

Ağaçlara kolayca tırmanmasından dolayı Lost'daki oyuncu arkadaşları tarafındanMonkey, ve Eva diye çağrılan Lilly, aynı zamanda da hristiyan inancıyla tanınıyor. Bir röportajında bununla ilgili bir soruyu şöyle cevaplamıştı:

popular kültürle iç içiçe değilim, televizyonum yok ve televizyon seyretmiyorum.

Lost'un 1. ile 2. sezon arasındaki dönemde Ruanda'daki yoksullara yardım etmek için oraya giden Lilly, aynı zamanda genç kızları tecavüzcülere karşı kendilerini savunmaları için eğiten Just Yell Fire adlı bir vidyonun promosyonuna yardım etti.

Bir zamanlar uçuş görevlisi olan ve çok iyi Fransızca konuşabilen Evangeline, Kanada'lı hokey oyuncusu Murray Hone ile – yılları arası evliydi. Lilly'nin bir süredir birliktelik yaşadığı Lost dizisindeki rol arkadaşı Dominic Monaghan ile nişanlandı ve yılları arasında birlikte yaşadılar.

yılında Norman Kali ile evlendi. Kahekili (d) adında bir oğlu vardır.

Filmleri ve Dizileri :
- Ant-Man (Hope) (Sinema Filmi)
- Hobbit: Beş Ordunun Savaşı (Tauriel) (Sinema Filmi)
- Hobbit: Smaug'un Çorak Toprakl (Tauriel ) (Sinema Filmi)
- Hobbit: Beklenmedik Yolculuk (Tauriel) (Sinema Filmi)
- Çelik Yumruklar (Bailey Tallet) (Sinema Filmi)
- Ölümcül Tuzak (Connie James) (Sinema Filmi)
- The 60th Primetime Emmy Awards (Kendisi) (TV Filmi)
- Afterwards (Claire) (Sinema Filmi)
- Çılgın Haftasonu (Simone) (Sinema Filmi)
- - Lost (Kate Austen ) (TV Dizisi)
- Stealing Sinatra (Sinema Filmi)

kaynağı değiştir]
kaynağı değiştir]

Nicole Evangeline Lilly, 3 Ağustos yılında üç çocuklu Hristiyan bir ailenin ortanca kızı olarak dünyaya geldi. 14 yaşına kadar çeşitli çocuk projelerinde gönüllü olarak çalıştı. Britanya Kolumbiyası Üniversitesi’nde uluslararası ilişkiler bölümünde okurken bir dünya kalkınması ve insan hakları komitesi kurdu ve yürüttü. 18 yaşındayken kısa bir süre Filipinler’de misyonerlik yaptığı dönemlerde otlardan yapılmış bir kulübede yaşadı. yılında Murray Hone ile evlendi. yılında Murray Hone ile boşandı ve Dominic Monaghan ile ilişkiye başladı. 20 Aralık yılında Kailua, Hawaii'deki evinde elektrik sorunu nedeniyle yangın çıktı. yılında Dominic Monaghan ile olan ilişkisi sona erdi. yılında Norman Kali ile bir ilişkiye başladı. yılında Norman Kali ile olan ilişkisinden bir erkek çocuğu dünyaya geldi. 18 Temmuz yılında The Squickerwonkers adlı kitabı yayınlandı. Ekim yılında ikinci erkek çocuğu dünyaya geldi.

Filmografi[değiştir

Luke Evans, 15 Nisan tarihinde İngiltere, Wales, Pontypool'de ailesinin tek çocuğu olarak doğmuştur. Aberbargoed ve Güney Galler'de büyüdü. Annesinin adı Yvonne Lewis ve babasının adı David Evans'dır. Rhymney Vadisinde küçük bir kasaba olan Güney Gallerde Cardiff adındaki kasabada yaşarken 17 yaşında kazandığı Kings Cross bursu sayesinde yılında Londra'ya taşındı. London Studio Merkezinden yılında mezun oldu.

Londra'nın West End tiyatro yapımlarında birçok rol aldı.

yılında "Üç Silahşörler" filminde Aramis rolünü oynarkenOrlando Bloom, Milla Jovovich, Logan Lerman, Matthew Macfadyen ile beraber rol aldı.

yılında "Hızlı ve Öfkeli 6" filminde Vin Diesel, Dwayne Johnson, Paul Walker, Michelle Rodriguez ile beraber oynadı.

yılında "Hobbit: Smaug'un Çorak Topraklar" filminde Ian McKellen,Martin Freeman, Richard Armitage, Benedict Cumberbatch, Evangeline Lilly, Lee Pace, Ken Stott, James Nesbitt, Orlando Bloom ile aynı kadrodaydı.

Filmleri ve Dizileri :

- High Rise (Sinema Filmi)
- The Hobbit: There And Back Again (Bard the Bowman) (Sinema Filmi)
- Dracula Başlangıç (Vlad Tepes) (Sinema Filmi)
- The Great Train Robbery (Bruce Reynolds (2 episodes, )) (TV Dizisi)
- Hızlı ve Öfkeli 6 (Shaw) (Sinema Filmi)
- Hobbit: Smaug'un Çorak Topraklar (Bard the Bowman) (Sinema Filmi)
- Kuzgun (Dedektif Emmett Fields) (Sinema Filmi)
- Hobbit: Beklenmedik Yolculuk (Bard) (Sinema Filmi)
- Herkes Ölecek (Driver) (Sinema Filmi)
- Ashes (Sinema Filmi)
- Üç Silahşörler (Aramis) (Sinema Filmi)
- Ölümsüzler: Tanrıların Savaşı (Zeus) (Sinema Filmi)
- Flutter (Adrian) (Sinema Filmi)
- Tamara Drewe (Andy Cobb) (Sinema Filmi)
- Robin Hood (Şerifin Katili) (Sinema Filmi)
- Blitz (DI Craig Stokes) (Sinema Filmi)
- Taboo (Billy) (Video)

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir