pendik farilya / Pendik‘in özel projesi Farilya Asia yatırımcısına yüksek kazandırıyor | İnşaat Yatırım

Pendik Farilya

pendik farilya

Farilya Asia‘nın %75‘i tamamlandı


İstanbul'un değerlenen bölgesi Pendik‘te yapımı süren Farilya Asia hızla yükseliyor. İnşaat planına uygun olarak ilerleyen ve %75‘i tamamlanan projede, yılının Haziran ayında yaşam başlayacak.

İstanbul’un hızla gelişen yeni yüzü Pendik’te inşa edilen Farilya Asia, rezidans konforu sunan daireleriyle bölgede fark yaratıyor. Haziran ayında teslim edilmesi planlanan projede ince işlerin imalatı devam ediyor. 

En değerli lokasyonda
Farilya Asia, bölgenin en değerli noktasında yer alıyor. 1+1'den 4+1’e kadar çeşitli tiplerde dairenin yer aldığı Farilya Asia; Marmara Denizi’ne hakim konumu, Kadıköy-Sabiha Gökçen Havalimanı metro hattının ana duraklarından biri olan ''Hastane'' durağına 1 dakikalık yürüyüş mesafesinde olması, çeşitli  markalara  ve mağazalara ev sahipliği yapan avlu meydanı,  çoğu deniz  ve Botaş Park manzaralı daireleri ile bölgede ön plana çıkıyor. 

Ufuk İstanbul Mesken firması tarafından yapımı devam eden projede, %8 KDV oranı dahil olmak üzere TL ile TL arasında değişen daireler için kişiye özel ödeme avantajı da sunuluyor. Firmaya ait arsa üzerinde yapımı süren Farilya Asia, bankalar tarafından desteklenen projeler arasında yer alıyor.


Ufuk İstanbul Mesken - Fariya Asia projesini hayat geçirmekte olan Ufuk İstanbul Mesken, inşaat sektöründe  insani değerlere önem  veren, çevre duyarlı, iyi tasarlanmış, üst düzey imalat kalitesine sahip  projeler yapmaktadır. Firmanın kanıtlanmış kalite ve çevre politikası, iş güvenliği politikası ile Ufuk İstanbul Mesken yapı sektöründe saygın bir konumda bulunmaktadır.  Rezidans ve konut projelerinin yanı sıra ileri teknolojik donanıma sahip çağdaş ofis projeleri de geliştiren Ufuk İstanbul Mesken’in tamamladığı projeler arasında Ankara Paragon Tower, Farilya Rezidans ve Farilya Business Center, Menekşe, Çağlayan ve  Sarıgül konutları bulunmaktadır.
 

Metroya 20 adımlık proje: Farilya Asia


Pendik‘in hızla değerlenen Kaynarca bölgesinde inşa edilen Farilya Asia, Marmara Üniversitesi Hastane durağına sadece 20 adım mesafede yer almasıyla kullanıcılarına büyük kolaylık sağlıyor. Kent içinde ulaşımı sorun olmaktan çıkaran Farilya Asia, daire özellikleri ve proje imkanlarıyla bölgede yapı kalitesi çıtasını yükselten projeler arasında bulunuyor.

İstanbul‘da entegre ulaşım ağlarına yakınlık markalı konut projelerine değer katan faktörlerin başında geliyor. Metroya yakınlık yatırım yapılan projelerin değer artışında da etkin rol oynuyor. İstanbul‘un hızla gelişen yeni yüzü Pendik‘te Ufuk İstanbul Mesken tarafından inşa edilen Farilya Asia ise Kadıköy–Sabiha Gökçen Havalimanı metro hattı Hastane durağına sadece 20 adım mesafede yer almasıyla konut sahiplerine önemli bir avantaj sağlıyor.

İstanbul‘un her noktasına hızlı ulaşım imkanı sağlayan Farilya Asia, Sabiha Gökçen Havalimanı‘na üç durak mesafede seafoodplus.info, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 10 dakika, Pendik sahil yolu, tersane ve deniz otobüslerine 5 dakika, E-5 karayoluna 2 dakikalık mesafede yer alıyor. Projenin yakın çevresinde ise lise, üniversite, hastane, AVM, adliye gibi eğitim, sağlık ve kamu kurumları mevcut.

Geniş dairelerde panoramik deniz manzarası

Farilya Asia, panoramik  Marmara denizi manzarasına sahip dairelerinde rezidans konforu sunuyor. Farilya Asia’da toplam daire yer alıyor. 1+1 daireler 82 - 96 m2, 2+1 daireler - m2, 3+1 daireler - m2, 4+1 daireler ise m2 büyüklüğe sahip. Dairelerin net ve brüt alanları ile aralarındaki fark oranı, ilgili yasada tanımlandığı gibi uygulanıyor. Yüzde 80‘i tamamlanan proje için tüm bankalar banka kredisi veriyor.

Pendik‘in özel projesi Farilya Asia yatırımcısını kazandırıyor


Ufuk İstanbul Mesken tarafından hayata geçirilen Farilya Asia projesinin Satış ve Pazarlama Direktörü Arman Özver, Pendik‘in değerleme oranlarına bakıldığında Farilya Asia‘nın yatırımcısına en çok kazandıran projelerin başında geldiğini belirtti.

İnşaat tamamlanma seviyesinin %80‘i geçtiği projenin Haziran ayında teslim edileceğini ifade eden Özver, halihazırda yatırımcının bölge değerleme oranından iki kat daha fazla kazandığını, yatırım yapanların bir sonraki aydan itibaren kazanmaya başladığının altını çizdi.

Kentsel dönüşümle hızla değerlenen ilçeler arasında bulunan Pendik son dört yılda %77,28, son iki yılda ise %15 değer kazandı. Pendik‘in prestijli projelerinden Farilya Asia ise son iki yılın değerleme oranı baz alındığında yatırımcısına iki kat daha fazla kazandırdı. Farilya Asia Satış ve Pazarlama Direktörü Arman Özver, bölgede yaşam kalitesini yükselten özel bir projeyi hayat geçirdiklerini kaydederek, yatırımcı açısından kazancın aylık bazda bile görüldüğünü, bugün yatırım yapanların sadece uzun vadede değil, kısa vadede de kazançlı çıktığını belirtti.

Ayrıcalıklı proje

Farilya Asia‘nın proje nitelikleriyle bölgede ayrıcalıklı bir konumda bulunduğunu vurgulayan Özver, çağdaş bir kent projesi olan Farilya Asia‘nın merkezi lokasyonu, dairelerin büyük çoğunluğunda kapanmaz deniz manzarası imkanı ve Botaş parka komşu konumuyla ailelere yönelik tasarlanmış bir proje olduğunu dile getirdi. Özver, proje hakkında şu bilgileri verdi: “Farilya Asia her türlü konfora ve donanıma ev sahipliği yapıyor. 13 dönüm arazi üzerinde konumlanan projede 3 blok ve seçkin daire bulunuyor. 1+1 daireler 82 - 96 m2, 2+1 daireler - m2, 3+1 daireler - m2, 4+1 daireler ise m2 büyüklüğe sahip. Dairelerin net ve brüt alanları ile aralarındaki fark oranı, ilgili yasada tanımlandığı gibi uygulanıyor. Rezidans konforu ve deniz manzaralı balkon keyfini bir arada sunuyoruz. Farklı bir uygulama olarak projemizde avlu meydan yer alıyor. Avlu meydan 32 mağazaya ev sahiliği yapıyor. Semt rahatlığı sağlayan metrekare büyüklüğündeki avlu meydanda süpermarket zinciri, kafe ve restoranlar, yapı malzemeleri, yiyecek markaları, ev tekstili, mutfak eşyası, parfümeri, kişisel bakım, optik, eczane, kuru temizleme, banka şubesi gibi mağazalar yer alıyor.“

Projede %8 KDV oranı dahil olmak üzere TL ile TL arasında değişen daireler için halihazırda tüm bankalardan kredi kullanma imkanı bulunuyor. Projedeki metrekare birim fiyatları KDV dahil olmak üzere 4, - 5,  TL arasında değişiyor.

Farilya Asia

SATIŞI TAMAMLANDI

İstanbul Anadolu / Pendik

  • Yapımcı FirmaUfuk Mesken İnşaat
  • Proje TipiDaire
  • Konut Sayısı
  • Arsa Alanı m2
  • Konut Tipleri1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1
  • Metrekare Alanı82 - m2
  • Teslim TarihiHemen Teslim
  • Satış Durumu% ,00 Satıldı

Ufuk Mesken İnşaat tarafından inşa edilen Farilya Asia Rezidans ve Meydan projesi 13 bin metrekarelik arsa üzerine kuruluyor. Üç blok şeklinde tasarlanan projede adet daire yer alıyor. Farilya Asia'da 1+0 daireler 40 ila 67 metrekare, 1+1 daireler 82 ila 96 metrekare, 2+1 daireler ila metrekare, 3+1 daireler ila metrekare, 4+1 daireler ise metrekare olarak tasarlandı.

Ankara'da modern yaklaşımlarla birçok proje geliştiren Ufuk Mesken İnşaat, Pendik'e yeni bir soluk getirecek Farilya Asia Rezidans ve Meydan projesine başlıyor. Marmara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin hemen karşısında yer alan Farilya Asia projesi rezidans ve ticari ünitelerden oluşuyor. Metroya oldukça yakın olan Farilya Asia projesinde mağazaların bulunduğu meydan bölümünün giriş ve çıkış ayrı olacak. Böylece sitede güvenlik üst seviyelerde tutulacak. 

  • Yürüyüş parkuru
  • Deniz manzarası
  • Adalar manzarası
  • Kapalı otopark
  • Süs havuzu
  • Çocuk oyun alanları
  • Kafe
  • Restoran
  • Güvenlik
  • Kameralı güvenlik
  • Su Deposu
  • Hidrofor
  • Jeneratör
  • Asansör
  • Merkezi ısıtma
  • Isı pay ölçer
  • Balkon
  • Yapı denetimi yapılmış
  • Zemin etüdü yapılmış
  • Deprem yönetmeliğine uygun
  • Yalıtım yönetmeliğine uygun

Hesabınız var mı?

Zaten bir hesabınız var mı? Giriş Yapın

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir