siirt gaziantep uçak bileti / Siirt Ankara Ucuz Uçak Bileti Fiyatları | AnadoluJet

Siirt Gaziantep Uçak Bileti

siirt gaziantep uçak bileti

Siirt Havalimanı

  • Ülke: Türkiye
  • Bulunduğu Şehir: Siirt
  • Kuruluş Tarihi: 
  • Havaalanı Statüsü: Sivil
  • İATA KODU: SXZ
  • Koordinatları: 37° 58' N 41° 50' E
  • Trafik Tipi: İç Hat
  • Toplam Büyüklüğü:  metrekare
  • Şehre uzaklık: 14 kilometre
  • Ulaşım seçenekleri: Şehir merkezinden belediye otobüsü ve taksiyle ulaşabilirsiniz.
  • VİP: Var.
  • CİP: -
  • Cafe Restoran: -
  • Banka Hizmetleri: -
  • Sağlık Hizmetleri: -

 

Siirt Havalimanı Hakkında Genel Bilgiler

İlk olarak İl Özel İdaresi tarafından hizmete sokulan Siirt Havalimanı, yılında Devlet Hava Meydanları İşletmesi tarafından devralındı. Geliştirme çalışmaları sürmektedir. En son geliştirme çalışması yılında, pistin metreye uzatılmasıyla tamamlanmıştır. İç hat uçuşları yapılmaktadır. Çalışma saatleri ’dur. Haftanın yedi günü açıktır. Yeşil Havalimanı sertifikasına sahiptir. Engelsiz Havalimanı Sertifikası için gereklilikleri yerine getirmeye çalışmaktadır. 20 araç kapasiteli otoparkı bulunmaktadır.

siirt havalimanı

Siirt Havalimanı Ne Zaman Kuruldu?

Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde bulunan Siirt, hem kendi içinde hem de çevresinde farklı medeniyetlerin izlerini taşımaktadır. Antik çağlardan bu yana yerleşim yeri olarak kullanılan Siirt’te her medeniyet kendinden izler bırakmıştır. Özellikle Selçuklular ve Osmanlı’dan günümüze ulaşmış eserler bulunmaktadır. Günümüzde bu eserler Siirt’e gelip ziyaret etmek isteyenlere açılmıştır. Artan ulaşım imkânlarıyla yılında Siirt Havalimanı hizmete girmiştir. Dış hat terminali bulunmayan Siirt Havalimanı, iç hat uçuşlara izin vermektedir.

siirt havalimanı gezi

Siirt Havalimanı İletişim Bilgileri

Şehir merkezine 14 km uzaklıkta bulunan Siirt Havalimanı, Pınarca Köyü’nde bulunmaktadır. Posta Kutusu Numarası 13’tür. Telefon numarası 22 02, faks numarası ise 20 02’dir. Telefon ve faks haricinde Siirt Havalimanı’na ulaşabileceğiniz e posta adresi [email protected] olurken, Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü’nün telefon numarası 20 00’dır.

Siirt Havalimanı Popüler Seferler

Siirt Havalimanı’na Ankara, Erzurum, Gaziantep ve Trabzon’dan yoğun ilgi olmakta, bu seferleri popüler hale getirmektedir. Bunun yanında İstanbul, Adana, Denizli, Antalya, Konya, İzmir, Bursa, Samsun ve Hatay’dan da Siirt’e uçuşlar gerçekleştirilmektedir. Kültürel bir gezi yapıyor veya iş seyahatiniz dolayısıyla Siirt’e gelmişseniz, özel aracınız yoksa şehir merkezinden havalimanına taksi ve otobüslerle ulaşabilirsiniz.

Siirt Uçak Bileti

Yurtiçi uçuşlarınızda aktarmalı veya aktarmasız Siirt Havalimanı’na rahat bir şekilde ulaşabilirsiniz. Siirt Havalimanı’na Türk Hava Yolları ve Anadolu Jet uçmaktadır. Adana’dan 1 saat 10 dakika süren Adana-Siirt yolculuğu, Ankara’dan 1 saat 40 dakika ve İstanbul’dan 1 saat 20 dakika sürmektedir. Siirt Havalimanı’nın yolcu trafiği gün geçtikçe artmakta, çeşitli özellikte ve saatlerde biletler bulunmaktadır.

Siirt Havalimanı'na Nasıl Gidilir?

Komşu şehirlerden Siirt’in şehir merkezine geldiyseniz veya Siirt’in şehir merkezindeyseniz havalimanına özel otobüslerle ulaşabilirsiniz. Havalimanına giden otobüsler Belediye Binası önünden kalkmakta ve yaklaşık 1 saatte havalimanına gitmektedir. 

Hava yolu firmalarının özel servisi bulunmamakta, şehir merkezinde araç kiralama hizmeti verilmektedir. Bunlara ek olarak şehir merkezinden havalimanına ticari taksiyle de ulaşım sağlayabilirsiniz. Havalimanı şehir merkezinden 14 km uzaklıktadır. Aynı şekilde havalimanından şehir merkezine gitmek için de otobüs, taksi ve araç kiralama seçeneklerinden birisini seçebilirsiniz.

siit havalimanı uçak bileti

Siirt Havalimanı'na Yakın Oteller

Dağlık bir alana kurulmuş küçük bir şehir olan Siirt’te farklı özellikte ve çok sayıda otel bulmak mümkün olmamaktadır. İhtiyacınız olan şeyleri alabilmek için Andera ve Saltanat AVM’leri kullanabilirsiniz. Lokanta Osman ve Lokanta Hünkâr Sofrası, oteldeki menüyü beğenmediğinizde tercih edebileceğiniz restaurantlardandır. Siirt’te havalimanına yakın olarak Barden Otel ve Otel Erdef’te konaklayabilirsiniz.

Siirt'te Popüler Park ve Bahçeler 

Dağlık bir alana kurulmuş olan Siirt’te, Güneydoğu Anadolu’nun karasal iklim özellikleri görülmektedir. Gece ve gündüz sıcaklık farkı yaşanan Siirt’i ziyaret etmek için ilkbahar ve sonbahar aylarını tercih etmeniz hem yağışlardan kaçmanızı kolaylaştıracak hem de ani sıcaklık farklılıklarına yakalanmanızı önleyecektir. Son zamanlarda oldukça popüler olan Rasıl Hacar’a gidip, Botan Vadisi’ne karşı fotoğraf çektirmeyi unutmamanızı tavsiye ederiz.

Pervari:Siirt’i ziyaret etmek için sonbaharı seçtiyseniz eğer Pervari ilçesine gidip henüz bozulmamış olan doğal güzelliklerini keşfetmelisiniz. Sonbaharın gelişiyle tüm renklerin barındığı, sanatsal tablolar kadar güzel görünen manzaranın ve dinlendirici renk cümbüşünü yaşamak, fotoğraf çekmek isterseniz mutlaka Pelvani’ye uğramalısınız.

Sağlarca Billoris Kaplıcası:Botan Çayı’nın kıyısında, kaplıcası bulunan bir mağarada romatizmanıza, solunum yollarınıza, kas yorgunluğunuza, eklem ve kireçlenmelerinize ve sinirsel hastalıklarınıza olumlu katkılarda bulunabilir, gezinize çeşitlilik katabilirsiniz.

siirt havalimanı yemekleri

Siirt’in Meşhur Gurmeleri

Türkiye’nin her bir yöresinde lezzetli kuvvetli ve hemen hemen herkesin damak tadına hitap eden yemekler oldukça boldur. Siirt’te daha önce denemediğiniz geleneksel lezzetleri mutlaka tatmanızı ve dönerken sevdiklerinize Siirt Fıstığı almanızı öneririz.

  • Büryan Kebabı
  • Siirt Kitel (Köfte)
  • Mihr Çorbası
  • İsmeket Köfte
  • Arap Dolması
  • Perde Pilavı
  • Zerfet
  • Bumbar
  • İmçerket
  • Gebole
  • Aside
  • Pırtıke Çorbası
  • Siirt Fıstığı

Siirt'te Gezilecek Tarihi Yerler 

Antik çağlardan günümüze kadar uzanan süreçte Siirt’in kültürüne ve mimarisine etki etmiş birden çok uygarlık yaşamıştır. Ayakta duran kalıntıları Selçuklular ve Osmanlı’dan olan Siirt içinde camileri, türbeleri ziyaret edebilir, Mayıs’ta Veysel Karani’yi anma programına katılabilir, kalkerli yapısıyla ev olarak kullanılmış doğal mağaraları görüp, Siirt’i tepeden izleyebilirsiniz. 

  • Ulu Cami
  • Veysel Karani Türbesi
  • Finik Kalesi
  • Şeyhul Hazin Hazretleri
  • İbrahim Hakkı Hazretleri
  • Şeyh Muhammed Kazım Türbesi
  • Siirt Manzarası
  • Siirt Mağaraları
  • Saat Kulesi

Siirt Müze ve Sanat Galerileri

Tarihi Antik Çağ’a dayanan, bünyesinde Selçukluları, Osmanlı’yı misafir etmiş, ipek yolunun üzerinde bulunduğu ve her geçen gün sürdürülen çalışmalarda elde edilen tarihi eserleriyle Siirt çok zengin olmasına rağmen henüz bir müzeye sahip değildir. Kazılarda bulunan eserler Diyarbakır’a gönderilmekteyken, son zamanlarda yakın olması sebebiyle Mardin’e gönderilmeye başlandı. Siirt’e geldiğinizde tarihi camii, türbe, mağaralar ve yapıları gezip kaplıcasında şifa bulup doğasında kendinizi keşfettikten sonra tarihine daha yakından bakabilmek adına Mardin’e gitmeyi de planlayabilirsiniz.

 

İstanbul Gaziantep U&#;ak Bileti

Tüm havayollarının İstanbul-Gaziantep seferlerini tek ekranda görüntüleyin, en ucuz İstanbul-Gaziantep uçak biletine sahip olun. Yukarıdaki menüden tüm İstanbul-Gaziantep uçuşlarını listeleyin. Sayfanın solundaki filtreyi kullanarak, aktarmalı, direkt ve iptal edilebilir uçuşların yanı sıra kalkış-varış saatlerine, havayolu ve havalimanına göre en uygun İstanbul-Gaziantep uçak biletini seçin.

En hesaplı İstanbul-Gaziantep uçak biletini, kredi kartınızla (bankanızın anlaşmasına göre) peşin fiyatına taksit imkânı, SSL ve 3D Güvenlik sertifikasıyla gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

En uygun fiyatlı uçak biletini bulmak için yapılan araştırmalara göre yurtiçi uçuşlarda son 21 gün kala fiyatlar yükselmeye başlayıp, son 15 gün kala ise iki katına kadar çıkabiliyor. En ucuz İstanbul-Gaziantep uçak biletine sahip olmak için, biletinizi seyahat tarihinizden iki ay önce almanızı tavsiye ederiz.

Hem iç hem de dış hat uçuşlarının yapıldığı Gaziantep Oğuzeli Havalimanı şehir merkezine 20 kilometre mesafede bulunuyor. HAVAŞ servisleri, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne ait otobüsler ya da taksiyle havalimanına rahatça ulaşibilirsiniz.

Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin en gelişmiş şehirlerden biri olan Gaziantep’in tarihi ve turistik yerlerini, damak lezzetlerini keşfetmek için funduszeue.info’daki blogumuza mutlaka göz atın.

Gaziantep Havalimanları

Oğuzeli Havalimanı

Oğuzeli Havalimanı, Gaziantep Havalimanı olarak da bilinir. Gaziantep şehir merkezinden 20 km uzaklıkta bulunan Oğuzeli Havalimanı yurt içi ve yurt dışı uçuşlara ev sahipliği yaparak yolculara hizmet verir.

Oğuzeli Havalimanı'na Nasıl Ulaşılır?

Havaş

Havaş Gaziantep şehrinde Oğuzeli Havalimanı yolcuları için hizmet vermektedir. Servis saatlerini Havaş Gaziantep web sayfasından bulabilirsiniz.

Toplu Taşıma

Gaziantep Belediye'sinin halk otobüsleriyle de Oğuzeli Havalimanı'na ulaşım mümkündür. Kullanılabilecek belediye otobüslerinin tabela numaraları ,,, şeklindedir.

Taksi

Oğuzeli Havalimanı'na iniş yapan yolcular havalimanı önündeki taksilerden yararlanabilir.

Istanbul Havalimanları

Atatürk Havalimanı

Istanbul Atatürk Havalimanı, Istanbul'un Avrupa yakasında bulunan ana havalimanıdır. Yeşilköy mevkiinde bulunan havalimanı Türkiye'de sivil havacılığın başladığı havalimanıdır. senesinde uluslararası hava trafiğine açılmış olan havalimanı bugün Türkiye'nin en yoğun trafiğe sahip havalimanıdır.

Atatürk Havalimanı'na Nasıl Ulaşılır?

Havataş

Atatürk Havalimanı'na ulaşım Havataş servisleri ile oldukça kolaydır. Taksim'den kalkan ve havalimanından Taksim'e giden servislerin saatlerinı ve detaylarını Havataş İstanbul web sayfasındanöğrenebilirsiniz.

Toplu Taşıma

İstanbul Büyükşehir Belediye'sinin otobüsleri ile Atatürk Havalimanı'na ulaşabilir veya havalimanından şehir merkezine ulaşabilirsiniz. TH-1 kodlu otobüsler Atatürk Havalimanı servisi yapmaktadır.
Metro

Atatürk Havalimanı'ndan şehir merkezine metro ile ulaşmak da mümkündür. Havalimanı metro durağından bineceğiniz metro ile Avrupa yakasında pek çok merkeze, bunun yanında Anadolu yakası geçişlerinde kullanılan Marmaray'a aktarma için Yenikapı istasyonuna ulaşabilirsiniz.

Deniz Otobüsü

Deniz Otobüsü ile Atatürk Havalimanı ve Istanbul'un Anadolu yakası arasında ulaşım oldukça rahattır. Bakırköy'den kalkan deniz otobüslerini kullanarak Kadıköy'e veya Bostancı'ya ulaşabilirsiniz.
Metro ile ilgili detaylı bilgiyi Istanbul Ulaşım'dan, halk otobüsleri ile ilgiyi bilgiyi Nasıl Giderim'den ve deniz otobüsü sefer tarifelerini Istanbul Deniz Otobüsleri web sitesinden edinebilirsiniz.

Sabiha Gökçen Havalimanı

 Adını, dünyanın ilk kadın savaş pilotu ve Türkiye'nin ilk kadın pilotu olan Sabiha Gökçen'den alan Sabiha Gökçen Havalimanı, İstanbul'un Pendik ilçesinde bulunmaktadır. 

Sabiha Gökçen Havalimanı'na Nasıl Gidilir?

Havataş

Sabiha Gökçen Havalimanı'na Kadıköy ve Taksim'den kalkan Havataş otobüsleriyle direkt olarak ulaşabilirsiniz.
Servis saatleri ve kalkış noktaları hakkında daha fazla bilgi almak için Havataş'ın resmi sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Özel Araç

Özel aracınızla Sabiha Gökçen Havalimanı'na ulaşmak için TEM otoyolu bağlantısını kullanabilirsiniz.

Metrobüs

Avrupa Yakası'ndan gelecek yolcular, Metrobüs'ün Uzunçayır durağında inerek, Kadıköy-Kartal metrosuna aktarma yapabilir, Kartal'dan ise KM22 no'lu otobüsle Sabiha Gökçen Havalimanı'na ulaşabilirler.

Akmis Seyahat

Pegasus Havayolları yolcuları için hizmet veren Akmis Seyahat Bursa, Yalova, Gemlik, Sakarya, Kocaeli, Gebze ve Karamürsel ve ilçeleri arasında seferler düzenlemektedir. Seferler hakkında daha detaylı bilgi için Akmis Seyahat'in kurumsal web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Marmaray

Avrupa Yakası'ndan gelecek yolcular, Marmaray'a binerek Ayrılıkçeşme durağında inebilir ve Kartal-Kadıköy metrosuna aktarma yaparak, Kartal'dan kalkan KM22 numaralı otobüsle Sabiha Gökçen Havalimanı'na ulaşabilirler.
 
Sabiha Gökçen Havalimanı'na tüm ulaşım alternatifleri hakkında daha detaylı bilgi almak için Sabiha Gökçen Havalimanı'nın resmi sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Gaziantep'e Ne Zaman Gitmeli

Gaziantep’te yer yıl ağustos ayının bir günü Esnaf Sahresi düzenlenir. O gün tüm esnaf kepenklerini indirir, hep birlikte pikniğe gidilir. Eylül ayında Oğuzeli’nde gerçekleşen Nar ve Kültür Festivali de ilgi gören etkinliklerden biridir. En uygun fiyatlı uçak biletini bulmak için yapılan araştırmalara göre yurtiçi uçuşlarda son 21 gün kala fiyatlar yükselmeye başlayıp, son 15 gün kala ise iki katına kadar çıkabiliyor.

Gaziantep'in Yöresel Lezzetleri

Türkiye’nin pek çok kentinin yanı sıra Avrupa başkentlerinden gastronomi turları düzenlenen Gaziantep; kebap, lahmacun ve baklavadan ibaret değil.
Metanet’te beyran, Halil Usta’da küşleme, İmam Çağdaş’ta Ali Nazik, Köşk Ciğer’de ciğer kavurma, Erçelebi’de kömürde kadayıf, Tahmis’te menengiç kahvesinin tadına bakmadan Gaziantep’ten dönmemenizi tavsiye ederiz.
Lahmacun hamurunu hemen hemen A4 kağıt kalınlığında açan Üçler Kebap Salonu’nu es geçerseniz eğer çok üzülürsünüz.
Şehrin efsane lezzetlerinden katmer deyince ilk akla gelen isimlerden Zekeriya Usta’nın şu sözünü de unutmayın: Antepliler günün 20 saati o gün ne yiyeceklerini düşünür, geri kalan 4 saatte de yarın ne yesek diye…

Gaziantep'te Görülmesi Gereken Yerler

Zeugma Mozaik Müzesi:

Dünyanın en büyük mozaik müzesi. Belkıs Harabeleri’nin kurtarılması sırasında ortaya çıkan Çingene Kızı mozaiği de burada sergilenmektedir.

Dülük Antik Kenti:

“Dünya'nın hâlâ yaşanılan en eski kentleri” listesinde yer alıyorr. Bakır Çağı’ndan kalma eserlere rastlanan kentin tarihi MÖ. binli yıllara dayanıyor.

Medusa Cam Müzesi:

Türkiye'nin ilk özel cam eserler müzesi. Roma, Bizans ve İslam dönemine ait eserler sergileniyor.

Şahinbey Savaş Müzesi:

Milli Mücadele dönemindeki Antep Savunması'nı anlatmak için kurulan müzede savaş döneminden kalma silah, eşya, giysi ve kitaplar sergileniyor.

Bakırcılar Çarşısı - Zincirli Bedesten:

Hediyelik alışverişin merkezi. Kumaştan baharata, bakırdan ahşap süse kadar binbir çeşit seçenek var. Spartalı, Elegon, Truva ve Harry Poter filmlerinde oyunucuların giydikleri yemeniler ( yıllık bir ayakkabı zanaatı) bu çarşılarda yetişen köşkerlerin elinden çıktı.

Gaziantep'te Alışveriş Önerileri

Bakır cezve, sedef kakma kutu.
Kutnu kumaşı, Antep işi.
Yemeni, çarık, edik, postal.
Keçi sütünden sabun.
Nar ekşisi, sumak, biber, kuru patlıcan, isot, tarhun, haspir.
Kahke, dibek kahvesi.
Gaziantep'e Özel Kelimeler

 

Her şehirde olduğu gibi Gaziantep’te de bazı gündelik kelimeler yöre halkı tarafından kendilerine has yorumlanıyor. İşte bazıları

Çüttepik: Köpekleme yüzmek
Bahdeniz: Maydanoz
Çimmek: Banço yapmak
Tintebaat: Pimpirikli
Küncü: Susam
Siypancak: Kaydırak
Höngülühöç: Tahterevalli
Güzel bir tatil geçirmeniz dileğiyle…
İyi uçuşlar!
İstanbul'a Ne Zaman Gitmeli

İstanbul yılın her dönemi seyahate uygun bir şehir. Yılda ortalama 10 milyon yabancı turist ağırlayan şehri ziyaret eden yerli ziyaretçi sayısını hesaplamak ise mümkün değil.
En uygun fiyatlı uçak biletini bulmak için yapılan araştırmalara göre yurtiçi uçuşlarda son 21 gün kala fiyatlar yükselmeye başlayıp, son 15 gün kala ise iki katına kadar çıkabiliyor.

İstanbul'un Lezzetleri

Koy Poşete Koş Yemeye

Galata Simitçisi’nden (Karaköy) simit, Kireçburnu Fırını’ndan (Sarıyer) kıymalı poğaça, Bahriye Fırını’ndan (Kasımpaşa) kırıkkırak, Bilice Börekçisi’nden Sarıyer böreği alın.

Boğazınız Kuruduysa

Piyer Loti’de (Eyüp) çay, Mandabatmaz’da (Beyoğlu’na) kahve, Baylan’da (Kadıköy) limonata, Zeynel Muhallebicisi’nde (Yeniköy) salep, Vefa Bozacısı’nda (Fatih) boza için.

Tatlı Yiyelim Tatlı Gezelim

Karaköy Güllüoğlu’da baklava, Kanaat Lokantası’nda (Üsküdar) ekmek kadayıfı, Girandola’da (Arnavutköy) güllaçlı dondurma, Boris’in Yeri’nde (Kumkapı) bal-kaymak yiyin.

Bunlar da Valize

Ali Muhiddin Hacı Bekir’den (Eminönü) lokum, Cemilzade’den (Kadıköy) badem ezmesi, Cafer Erol’dan (Kadıköy) fındıklı akide şekeri, Kurukahveci Mehmet Efendi’den kahve alın.

Ayaküstü Lezzetler

Eminönü’nde balık ekmek, Taksim’de ıslak hamburger, Ortaköy’de kumpir, Küçük Pazar’da (Fatih) sebzeli döner yiyin.

İstanbul'da Görülmesi Gereken Yerler

Müzeler:

Topkapı Sarayı, Ayasofya, Beylerbeyi Sarayı, Dolmabahçe Sarayı, Kariye, Panorama , Yerebatan Sarnıcı, Yıldız Sarayı, Arkeoloji Müzesi, Miniatürk, Rahmi M. Koç Sanayi Müzesi, Oyuncak Müzesi, Masumiyet Müzesi.

Camiler:

Sultanahmet, Süleymaniye, Eyüp Sultan, Fatih, Ortaköy, Beyazıt , Şehzade, Ayazma, Yeni, Rüstem Paşa, Mihrimah, Kılıç Ali Paşa, Kalenderhane.

Kiliseler:

Fener Rum Ortodoks Patrikhanesi, Aya Triada, Aya Yorgi, Aya İrini, St. Esprit, St. Antoine.

Tarihe Tanıklık Eden Yapılar:

Sirkeci Garı, Kız Kulesi, Rumel Hisarı, Anadolu Hisarı, Galata Köprüsü, Yedikule Zindanları, Dikilitaş, Yılanlı Sütun.

Bunları Yapmadan İstanbul'dan Gitmeyin:

Kızkulesi’nde fotoğraf çektirin; Taksim Meydanı’ndan Tünel’e kadar yürüyün; Yıldız Parkı Kır Kahvesi’nde ciğerlerinize oksijen depolayın; Kalpazankaya’da Sait Faik’in şerefine kadeh kaldırın; Çinili Hamamı’nda yıkanın; Galata Köprüsü’nde balık tutun, Galata Kulesi’nden güneşin batışını seyredin; Kadıköy’den Moda’ya tramvayla gidin; Kanlıca’da şekerli yoğut yiyin; Yoros Kalesi’ne tırmanın.

İstanbul'da Alışveriş Önerileri

Kültür ve Turizm Bakanlığı GES Eminönü Şubesi: Hamam seti, el oyması kahvelik, Beykoz ibrik, gravür tabak, çini mücevher kutusu, peşkir, iğne oyası mendil, ciğerdeldi örtü, tel kırma kese, Karagöz-Hacivat tef, Kızkulesi madalyonu.
Mısır Çarşısı: Baharat, kurutulmuş meyve, kuruyemiş, lokum, tavla-satranç takımı, paşmina, tesbih, telkari, rölyef.
Kapalıçarşı: Halı, kilim, seramik, mücevherat, pirinç ayna.
Eyüp Oyuncakçılar Çarşısı: Hacıyatmaz, tef, darbuka, fırıldak, topaç.
 

Gaziantep Havalimanı Ulaşım Bilgileri

Otobüs

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren B39 numaralı belediye otobüslerini Gaziantep Havalimanı’na ulaşım sağlayabilirsiniz. B39 numaralı otobüs Balıklı – Valilik - Üniversite Bulvarı – Karataş - Gaziantep Havalimanı güzergâhını izleyerek Gaziantep Havalimanı’na ulaşım sağlamaktadır. Balıklı’dan Gaziantep Havalimanı’na ulaşım sağlayan belediye otobüsleri hafta içi; -   -   - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - saatlerinde hizmet vermektedir. Hafta sonu ise; , , , - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - saatlerinde hizmet vermektedir. Balıklı – Gaziantep Havalimanı arasında ulaşım sağlayan B39 numaralı belediye otobüslerin ulaşım ücreti Kart27 ile 6,00 TL’dir.

Servis

Gaziantep Havalimanı’na ulaşım için bir diğer seçenek ise HAVAŞ servisleridir. Şehir merkezinde bulunan Havaş Şehir Ofisi’nden hareket eden HAVAŞ servisleri, Havaş Şehir Ofisi, - Nizip Caddesi - Mezarlık Kavşağı - İpek Yolu -  Çimento Kavşağı Perilikaya Et ve Balık Kurumu - Oğuzeli Kavşağı - Gaziantep Havalimanı güzergâhını izleyerek Gaziantep Havalimanı’na ulaşım sağlamaktadır. Servisin yolcu indirme noktaları şöyledir; Şehreküstü İtfaiyesi, Şirehanı, Sosyal Sigortalar Kurumu önü, Öğretmenler Evi, Havaş Ofisi ve Gaziantep Otobüs Terminali. Yolcu alma noktaları ise; Havaş Ofis, Novotel, Mezarlık kavşağı BP petrol önü, köylü garajı fidanlık önü, Perilikaya Et Balık Kurumu Kavşağı, Hasan Kalyoncu Üniversitesi Önü. Şehir merkezinden, Gaziantep Otobüs Terminali’nden ve Gaziantep Lisesi’nden yolcu alan HAVAŞ servislerinin ulaşım ücreti ve sefer saatleri şöyledir; Şehir merkezinden Gaziantep Havalimanı’na ulaşım 35 dakika sürmektedir ve ulaşım bedeli 8,00 TL’dir, Gaziantep Otobüs Terminali’nden Gaziantep Havalimanı’na ulaşım 60 dakika sürmektedir ve ulaşım bedeli 8,00 TL’dir, Gaziantep Lisesi’nden Gaziantep Havalimanı’na ulaşım 60 dakika sürmektedir ve ulaşım bedeli yine 8,00 TL’dir. (Seyahat süreleri hava ve trafik koşullarına bağlı olarak değişebilir)

Taksi

Gaziantep Havalimanı’na ulaşmak için diğer bir seçenek ise taksidir. Merkezi noktalardan taksiye bindiğinizde; Gaziantep Merkez’den Gaziantep Havalimanı’na 60 – 65 TL ücretle ortalama 30 dakika içerisinde, Nizip’ten Gaziantep Havalimanı’na 85 - 90 TL ücretle ortalama 50 dakika içerisinde, Şahinbey’den Gaziantep Havalimanı’na 80 - 85 TL ücretle ortalama 40 dakika içerisinde, Oğuzeli’nden  Gaziantep Havalimanı’na 20 – 25 TL ücretle ortalama 15 dakika içerisinde ulaşım sağlayabilirsiniz. (Ücretler ortalama rakamlardır, referans almayınız.)     

Diğer Alternatifler

Tüm bu ulaşım seçenekleri dışında, diğer alternatif seçenekleri tercih edebilir ve Gaziantep’te bulunan araç kiralama şirketlerinden hizmet alabilirsiniz. En uygun Gaziantep uçak bileti fırsatını yakalamak için funduszeue.info üzerinden yapacağınız sorgulamayla tüm havayollarını karşılaştırabilir ve size en uygun bileti hemen satın alabilirsiniz. funduszeue.info olarak şimdiden iyi uçuşlar dileriz.

Ankara Esenboğa Havalimanı Ulaşım Bilgileri

Otobüs

Ankara Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren numaralı belediye otobüslerini kullanarak Ankara Esenboğa Havalimanı’a ulaşım sağlayabilirsiniz. numaralı otobüs Beştepeler Mahallesi AŞTİ Ankaray Geçidi Yenimahalle - Meşrutiyet Mahallesi Atatürk Bulvarı Çankaya - Doğanbey Mahallesi Hipodrum Caddesi Altındağ - Doğanbey Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi Altındağ - Balıkhisar Mahallesi Esenboğa Havaalimanı Akyurt güzergâhını izleyerek, trafik ve hava koşullarına bağlı olmakla birlikte ortalama 2 saat içerisinde ulaşım sağlamaktadır. Ankara Esenboğa Havalimanı’na ulaşım sağlayan numaralı belediye otobüslerinin ulaşım ücreti AnkaraKart ile tam 2,50 TL, indirimli 1,75 TL'dir.

Servis

Ankara Esenboğaz Havalimanı’na ulaşım için bir diğer seçenek ise BelkoAir servisleridir. Aşti Gelen Yolcu Katı'ndan hareket eden BelkoAir servisleri; AŞTİ - Kızılay (Gama İş Merkezi) - Tren Garı Karşısı (Arena Stadı F Kapısının Önü) - AKM (19 Mayıs Stadı B Kapısı) - Ankara Esenboğa Havalimanı güzergâhını izleyerek Ankara Esenboğa Havalimanı’na ulaşım sağlamaktadır. AŞTİ şehir merkezinden hareket eden BelkoAir servisleri trafik ve hava koşullarına da bağlı olarak yaklaşık ortalama olarak  1 saat 20 dakika içerisinde havalimanına ulaşım sağlamaktadır. Ankara Esenboğa Havalimanı'na ulaşım sağlayan BelkoAir servislerinin ulaşım ücreti 11 TL'dir. 

Taksi

Ankara Esenboğa Havalimanı’na ulaşmak için diğer bir seçenek ise taksidir. Merkezi noktalardan taksiye bindiğinizde; Ankara Merkez’den Ankara Esenboğa Havalimanı’na 90 – TL ücretle ortalama 40 dakika içerisinde, Pursaklar’dan Ankara Esenboğa Havalimanı’na 45 - 50 TL ücretle ortalama 15 dakika içerisinde, Çankaya’dan Ankara Esenboğa Havalimanı’na - TL ücretle ortalama 1 saat içerisinde, Elmadağ’dan  Ankara Esenboğa Havalimanı’na – TL ücretle ortalama 50 dakika içerisinde, Esenboğa Merkez’den Ankara Esenboğa Havalimanı’na  30 - 35 TL ücretle ortalama 15 dakika içerisinde ulaşım sağlayabilirsiniz. (Ücretler ortalama rakamlardır, referans almayınız.)     

Diğer Alternatifler

Tüm bu ulaşım seçenekleri dışında, diğer alternatif seçenekleri tercih edebilir ve Ankara’da bulunan araç kiralama şirketlerinden hizmet alabilirsiniz. En uygun Ankara uçak bileti fırsatını yakalamak için funduszeue.info üzerinden yapacağınız sorgulamayla tüm havayollarını karşılaştırabilir ve size en uygun bileti hemen satın alabilirsiniz. funduszeue.info olarak şimdiden iyi uçuşlar dileriz.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası