erkan kabakçıoğlu / Erkan Kabakçıoğlu - iSFDm

Erkan Kabakçıoğlu

erkan kabakçıoğlu

Epikse
İlginizi Çekebilir +&#;
Haluk Bilginer
Cem Yılmaz
Kıvanç Tatlıtuğ
Nejat İşler
Şener Şen
Çağatay Ulusoy
Ozan Güven
Kemal Sunal
Tuncel Kurtiz
Farah Zeynep Abdullah

Erkan Kabakçıoğlu hakkında merak edilen oyunculuk kariyeri. Peki aslen nereli? kaç yaşında? burcu nedir? oynadığı sinema ve diziler, kısaca hayatı ve biyografi bilgileri.

yılının Temmuz ayında Mersin&#;in Tarsus İlçesi&#;nde dünyaya gelen usta oyuncu Erkan Kabakçıoğlu yengeç burcudur. Lise döneminde okul tiyatrosunda sahne almaya başlamış, ilerleyen süreçte drama ve oyunculuk eğitimi almıştır. Oyunculuk kariyerine amatör olarak başlayan Kabakçıoğlu, kendi kurduğu Tarsus Amatör Tiyatro Topluluğu ile profesyonelliğe adım atmıştır. Daha sonra Gölge Sahne oyuncuları isimli özel tiyatro bünyesinde oyunculuk serüvenini sürdürmüş, bu tiyatro topluluğunda 13 oyunda başrol oyuncusu olarak tiyatro sahnesine çıkmıştır. Ayrıca eş zamanlı olarak Tarsus Belediye Şehir tiyatrosunda da kadrolu olarak sanat yaşamına devam etmiştir.

Erkan Kabakçıoğlu oyunculuk kariyeri;

Adana&#;da çekilen Orhan Kemal&#;in Hanımın Çiftliği isimli eserinin dizi film uyarlaması ile televizyon ekranlarında yer almaya başlamıştır. Dizide bir tefeci olan Ali İhsan karakterine hayat vermiştir. Bu rolü ile kısa sürede tüm dikkatleri üzerine çeken başarılı oyuncu yapımcı ve yönetmenlerden teklifler almış, günümüze kadar bir çok tiyatro, film ve dizide rol almıştır.

Kasaba
Hanımın Çiftliği
Tövbeler Tövbesi
Toprağa Uzanan Eller (Sinema Filmi)
Arka sokaklar
İffet
Firar
Kurtlar Vadisi Pusu
Hicret Tv Filmi
Evlerden Biri
Esir şehrin Gözyaşları
Yer gök aşk
Göç Zamanı
Sıfır1 (Sami Çetinkor)
Yeni Gelin
Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz

KimNereli

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir