sarı alt ton / Cilt alt tonuna göre saçını hangi renge boyamalısın? Sıcak ve soğuk cilt tonu nedir?

Sarı Alt Ton

sarı alt ton

Cilt alt tonu nasıl anlaşılır? Sıcak ve soğuk cilt alt tonuna göre hangi saç rengi tercih edilmeli?

Değerli funduszeue.info okurları.

funduszeue.info ekibi olarak Türkiye’de ve dünyada yaşanan ve haber değeri taşıyan her türlü gelişmeyi sizlere en hızlı, en objektif ve en doyurucu şekilde ulaştırmak için çalışıyoruz. Yoğun gündem içerisinde sunduğumuz haberlerimizle ve olaylarla ilgili eleştiri, görüş, yorumlarınız bizler için çok önemli. Fakat karşılıklı saygı ve yasalara uygunluk çerçevesinde oluşturduğumuz yorum platformlarında daha sağlıklı bir tartışma ortamını temin etmek amacıyla ortaya koyduğumuz bazı yorum ve moderasyon kurallarımıza dikkatinizi çekmek istiyoruz.

Sayfamızda Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına ve evrensel insan haklarına aykırı yorumlar onaylanmaz ve silinir. Okurlarımız tarafından yapılan yorumların, (yorum yapan diğer okurlarımıza yönelik yorumlar da dahil olmak üzere) kişilere, ülkelere, topluluklara, sosyal sınıflara ırk, cinsiyet, din, dil başta olmak üzere ayrımcılık unsurları taşıması durumunda yorum editörlerimiz yorumları onaylamayacaktır ve yorumlar silinecektir. Onaylanmayacak ve silinecek yorumlar kategorisinde aşağılama, nefret söylemi, küfür, hakaret, kadın ve çocuk istismarı, hayvanlara yönelik şiddet söylemi içeren yorumlar da yer almaktadır. Suçu ve suçluyu övmek, Türkiye Cumhuriyeti yasalarına göre suçtur. Bu nedenle bu tarz okur yorumları da doğal olarak funduszeue.info yorum sayfalarında yer almayacaktır.

Ayrıca funduszeue.info yorum sayfalarında Türkiye Cumhuriyeti mahkemelerinde doğruluğu ispat edilemeyecek iddia, itham ve karalama içeren, halkın tamamını veya bir bölümünü kin ve düşmanlığa tahrik eden, provokatif yorumlar da yapılamaz.

Yorumlarda markaların ticari itibarını zedeleyici, karalayıcı ve herhangi bir şekilde ticari zarara yol açabilecek yorumlar onaylanmayacak ve silinecektir. Aynı şekilde bir markaya yönelik promosyon veya reklam amaçlı yorumlar da onaylanmayacak ve silinecek yorumlar kategorisindedir. Başka hiçbir siteden alınan linkler funduszeue.info yorum sayfalarında paylaşılamaz.

funduszeue.info yorum sayfalarında paylaşılan tüm yorumların yasal sorumluluğu yorumu yapan okura aittir ve funduszeue.info bunlardan sorumlu tutulamaz.

funduszeue.info yorum sayfalarında yorum yapan her okur, yukarıda belirtilen kuralları, sitemizde yayınlanan Kullanım Koşulları’nı ve Gizlilik Sözleşmesi’ni peşinen okumuş ve kabul etmiş sayılır.

Bizlerle ve diğer okurlarımızla yorum kurallarına uygun yorumlarınızı, görüşlerinizi yasalar, saygı, nezaket, birlikte yaşama kuralları ve insan haklarına uygun şekilde paylaştığınız için teşekkür ederiz.

Kryolan - Professional Make-up

Pro Tips

Doğru tonu yakalamak

Birçok makyaj sanatçısı için profesyonel yolculuklarındaki en heyecan verici keşiflerden biri, her bireyin cilt tonu ve alt tonundaki tüm tonları gerçekten tanımlayabildikleri andır. o zaman ikisi arasındaki belirgin farkları ve bunu doğru yapmanın neden çok önemli olduğunu anlayabilirler. Cilt tonu - veya 'ten rengi' - yüzey rengidir, bir bakışta gördüğünüz gölgedir ve bu sadece ciltteki melanin miktarına bağlıdır. Ten tonları, en soluk tonlardan en koyu kahverengilere kadar çeşitlilik gösterir, ancak genellikle dört kategoriye ayrılır - açık, açık, orta veya koyu. Alt tonlarla işler biraz daha karmaşıklaşmaya başlar. 'Alt ton' cilt yüzeyinin altında bulunan ve aydınlatma, bronzlaşma, saç rengi veya başka herhangi bir dış etkenle değişmeyen ince, yumuşak renktir ve makyaj sanatçılarının renklerini ince ayar yapmak için kullanmaları gereken de paletler.

Gerçek renklerinizi görün

Eğitimsiz bir göze, bir yüzün maviler, sarılar, kırmızılar ve yeşillerden oluşması gülünç görünebilir, ancak alt tonlar gerçekten bir renk tayfıdır. Dahası, alt tonun cildin yüzeyde ne kadar açık veya koyu göründüğü ile hiçbir ilgisi yoktur - bu nedenle tüm cilt tonları ve etnik köken için aynı kurallar geçerlidir. Cilt alt tonlarının sonsuz çeşitliliğine rağmen, genel olarak üç kategori vardır - sıcak, soğuk ve nötr. Sıcak alt tonlar, yeşil tonlu damarlı sarı, şeftali ve altındır. Soğuk alt tonlar, mavi tonlu damarlarla kırmızı ve pembedir. Nötr alt tonlar ise ağırlıklı olarak zeytin rengi veya sıcak ve soğuk tonların birleşimidir. Bir MUA için, cilt alt tonları için iyi bir göze sahip olmak ve bunun sıcak, soğuk veya nötr olup olmadığını belirleme yeteneği, doğru fondöten tonunu elde etmekten dudaklar, gözler için renk seçimine kadar genel makyaj görünümü için kritik öneme sahiptir. ve yanaklar. Kryolan'da MUA uzmanı ve Eğitim Başkanı Jos Brands şunları söylüyor: “Bir modeli ilk gördüğümde, normalde alt tonu hemen belirleyebilirim, ancak bazen bu daha zordur. Bazı insanlar alışılmadık bir alt ton ve yüzey tonu kombinasyonuna sahiptir”. Kryolan'ın Küresel Makyaj Başkanı Paul Merchant şunları ekliyor: “Bazı insanların yüzlerinde farklı alt tonlar olabilir. Örneğin yanaklar sıcak olabilir ama alınları ve çeneleri soğuktur. Bu yüzden çok çeşitli tonlara sahip bir palet kullanmak önemlidir. Yüzün tamamında sadece bir gölge kullanırsanız, maske gibi görünebilir”.

Teori testi

Cildin benzersiz alt tonlarına uymayan bir fondöten sarsılabilir ve 'yanlış' görünebilir. Bu noktada renk teorisinin ilkeleri devreye girer (bakınız M.U.I. Sayı 3) - eğer zıt renkler üst üste konursa nötrleşmeye başlayabilirler. Bu nedenle, nötr bir alt tonda çok sıcak veya soğuk bir fondöten kullanırsanız, turuncu veya pembe görünebilir. Aynı şekilde, soğuk bir alt tonda sıcak veya sıcak bir alt tonda soğuk bir renk kullanırsanız, gri görünebilir.
Teniniz bronzlaşmışsa veya aydınlatma özellikle sert veya sessizse, aynı alt tonla daha açık veya daha koyu tonlar seçtiğinizden emin olun - bu sadece bir sonraki gölgeyi yukarı veya aşağı seçmek değildir. Jos Brand, hızlı bir çözüm gerektiğinde renk teorisinin nasıl kullanılabileceğini şöyle açıklıyor: “Bazen, bir işte tam fondöten uyumu elde edilemez, bu durumda doğru rengi kendiniz karıştırmanız gerekir. Bu, ancak renk teorisi ve armoni konusunda iyi bir çalışma bilgisine sahipseniz işe yarayabilir.”

Ten tonu

Bu, cildin yüzey rengidir ve normalde açık, açık, orta ve koyu olarak sınıflandırılır. Güneşe maruz kalma ve cilt koşulları gibi birçok faktör cildin yüzey tonunu değiştirebilir, ancak cildin alt tonu her zaman aynı kalacaktır.


Cilt alt tonu

Alt tonlar sıcak, soğuk ve nötr olarak sınıflandırılır. Soğuk alt tonlar pembe, kırmızı ve mavidir; sıcak alt tonlar şeftali, sarı ve altındır.

Alt tonunuzu bulma

Yaratıcı olun

Temel temeli oluşturduktan sonra, makyajın geri kalanını düşünün. Sıcak alt tonlu cilt üzerinde çalışırken, sıcak sarı, turuncu ve kırmızı temelli renkler daha hoş görünür. Bununla birlikte, daha soğuk tonlu maviler ve yeşiller, zıt 'ifade' renkleri olarak gerçekten işe yarayabilir. Soğuk alt tonlu cilt yeşil, mavi ve mavi tonlu kırmızı ile övünür, ancak sıcak-kırmızı, turuncu ve sarı gibi daha sıcak tonlar cesur bir ifade vermek için kullanılabilir. Ayrıca tüm alt tonlar için klasik bir kırmızı ruj var - ısınmalar için turuncu-kırmızı ve soğuklar için mavi-kırmızı. Zeytin derisi gibi nötr alt tonlu ciltler veya sıcak ve soğuk alt tonların bir arada olduğu ciltler hemen hemen her şeyden kurtulabilir. Herhangi bir makyaj görünümü oluştururken, kaotik bir makyaj görünümünden kaçınmak için renk uyumu ilkelerini göz önünde bulundurun, ancak denemekten korkmayın. Paul Merchant, kendi yargınıza güvenmenin bir savunucusudur: “Bir dudak, göz veya yanak renginin belirli bir kişide işe yarayıp yaramadığını kendi gözlerinizle görebilirsiniz – ve doğru değilse silin. Yıllar boyunca en başarılı makyaj görünümlerimden bazıları deneyler yoluyla elde edildi”.

İpuçları ve Püf Noktaları

Makyaj sanatçıları, gerçek cilt alt tonlarını belirlemeden önce modeli bizzat görmelidir, çünkü bir fotoğrafta ciltleri dijital düzenleme, ışıklandırma veya makyaj yoluyla farklı görünebilir ve, Tabii ki, mümkünse her zaman gün ışığında kontrol edin. Alt tonları belirlemek için cilde yaklaştığınızda yapabileceğiniz bir dizi temel test vardır. Bir MUA'nın kontrol etmesi gereken ilk şeylerden biri damarlardır; maviyse, cildin soğuk alt tonları vardır. Yeşil ise, sıcak. Ve cilt hem mavi hem de yeşil damarlara sahip gibi görünüyorsa nötrdür. Harika bir destek planı "beyaza karşı krem testi"dir - her renkten birer tane olmak üzere iki giysiyi makyajsız cilde tutun ve hangisinin cilt tonunu en iyi şekilde tamamladığını görün. Beyaz sıcağa karşı iyi, krem soğuğa karşı daha iyi görünüyor. Her ikisi de harika görünüyorsa, o zaman nötrdür.
Hala % emin değilseniz, modele hangi renk takı takmayı tercih ettiğini sorun. Altın takılar tenlerini güzelleştiriyorsa, sıcaktırlar. Derilerine karşı gümüş takıları tercih ediyorlarsa, havalılar. Ve eğer ikisini de seviyorlarsa, muhtemelen tarafsızdırlar.

Cilt alt tonu bulma testi: Cilt alt tonunuza uygun saç ve makyaj renkleri

Vücudunuzu saran cildiniz, sizin en de&#;erli parçan&#;z&#; olu&#;turur ve tarz&#;n&#; yönlendirir. Cilt alt tonunuza göre saç renginiz, makyaj&#;n&#;z, kombinlerinizi &#;ekillendirir ve size uygun bak&#;m rutinlerini uygulayarak ki&#;isel görüntünüzü güçlendirebilirsiniz. Cilt alt tonu, son dönemde özellikle makyaj konusunda bilgilendirmeler yapan ki&#;ilerin bahsetti&#;i önemli konulardan bir tanesi. Cilt alt tonuna uygun bak&#;m ürünleri ve makyaj &#;eklini buldu&#;unda do&#;al bir görünüm ile güzelli&#;ine güzellik katabilirsiniz. Örnek olarak do&#;ru all&#;k seçimi konusunda da cilt alt tonu renginizi bilmek oldukça önemlidir. Bunun d&#;&#;&#;nda cilt alt tonu giydi&#;iniz k&#;yafetler ile de uyumlu oldu&#;unda size oldukça güzel bir tarz yakalaman&#;z konusunda yard&#;mc&#; olur. Önce cilt alt ton renginizi belirleyelim.

-Cilt tipiniz nedir? Evde cilt tipi testi nas&#;l yap&#;l&#;r?

Cilt alt tonu nedir?

Cilt alt tonu, ten renginizin aksine genelde s&#;cak ve so&#;uk ton olmak üzere iki çe&#;it olarak öne ç&#;kar. Bunun d&#;&#;&#;nda nadiren de olsa nötr cilt alt tonuna sahip olan ki&#;iler de vard&#;r. So&#;uk ve s&#;cak cilt alt tonu size uygun olacak çe&#;itli bak&#;m ürünü, makyaj, k&#;yafet rengi gibi konularda fikir verir.

Cilt alt tonu testi nas&#;l yap&#;l&#;r? 

Cilt alt tonunu ö&#;renmenin en yayg&#;n yöntemi bilenlerde yer alan damarlar ile yap&#;lan testtir. Güne&#;li ve &#;&#;&#;&#;&#;n iyi oldu&#;u bir zaman diliminde bileklerinizi inceleyerek cilt alt tonunuzu ö&#;renebilirsiniz. Damarlar&#;n rengi ye&#;il ya da ye&#;ile yak&#;n bir renkteyse cilt alt tonunuz s&#;cak, mavi ve maviye yak&#;n renkte ise cilt alt tonunuz so&#;uk denebilir. E&#;er iki renge de yak&#;nl&#;k gösteriyorsa nötr cilt alt tonuna sahipsin demektir ancak bu oldukça az rastlanan bir durumdur. Nötr cilt alt tonu tenin üst rengi ile ayn&#; özelliklere sahiptir ve bu durumda göz rengin ile kendine uygun seçimler yapabilirsin. Cilt alt tonunu ö&#;rendikten sonra s&#;ra buna uygun olan renkleri ö&#;renmeye geliyor.

So&#;uk cilt alt tonuna uygun renkler

So&#;uk cilt alt tonuna sahip ki&#;ilerin ten alt&#;ndaki renk pigmentleri pembe ve pembe tonlar&#; a&#;&#;rl&#;&#;&#;nda olur. Bu ba&#;lamda so&#;uk cilt alt tonuna sahip ki&#;ilere uygun olan renkleri &#;u &#;ekilde s&#;ralayabiliriz. 

  • Pembe tonlar&#;
  • Fu&#;ya
  • Mor
  • Lila
  • Leylak
  • Mavi tonlar&#;
  • Lacivert
  • Eflatun


Bu renk tonlar&#;na sahip k&#;yafet seçimi, makyaj ürünleri ve gümü&#;, siyah renkteki tak&#;lar ile birlikte cilt alt tonuna uygun görüntüyü elde edebilir ve do&#;al bir güzellik sa&#;layabilirsin. Makyaj malzemeleri konusunda da so&#;uk cilt alt tonu için özel olarak üretilmi&#; ürünleri kullanabilirsin.

So&#;uk cilt alt tonuna uygun olan saç renkleri 

  • Platin sar&#;
  • Gri tonlar&#;
  • Küllü sar&#; saç renkleri
  • S&#;cak tonlar ve k&#;z&#;l 
  • Bak&#;r ve s&#;cak sar&#;lar
  • Bu&#;day rengi

 

S&#;cak cilt alt tonuna uygun renkler

S&#;cak cilt alt tonuna sahip olan ki&#;ilerin cilt alt&#;nda yer alan renk pigmentlerin sar&#; ve sar&#;n&#;n tonlar&#; &#;eklinde olur. Bu cilt alt tonuna sahil ki&#;ilere en çok yak&#;&#;acak renkleri &#;u &#;ekilde s&#;ralayabiliriz.

  • Sar&#;
  • Ye&#;il
  • Kiremit rengi
  • K&#;rm&#;z&#;
  • S&#;cak renk tonlar&#;
  • Nar çiçe&#;i rengi
  • Canl&#; renkler
  • Bronz tonlar&#; 


S&#;cak cilt alt tonuna sahip olan ki&#;iler bu renkler e&#;li&#;inde makyaj kullan&#;m&#; yapabilir. Bronz ten rengi bu cilt alt tonuna sahilsen sana oldukça yak&#;&#;&#;r. &#;eftali renginde rujlar ve do&#;al görünümü elde edebilece&#;in fondötenler ile güzelli&#;ine güzellik katabilirsin. 

S&#;cak renk tonlar&#; a&#;&#;rl&#;kl&#; giyinebilir ve canl&#; bir tarz elde edebilirsin. Aksesuar tercihlerinde bu renklerin yan&#; s&#;ra bak&#;r ve alt&#;n renklerinde tak&#;lar takarak cilt alt tonuna uygun çekici bir görüntü yakalayabilirsin. 

So&#;uk cilt alt tonuna uygun olan saç renkleri 

  • S&#;cak kahveler
  • Siyah
  • Çikolata renkleri
  • Küllü kahverengi tonlar&#;
  • Tarç&#;n rengi ve tonlar&#;
  • K&#;z&#;l 
     

 

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası