gizem katmer kimdir kaç yaşında / Gizem Katmer kimdir kaç yaşında kiminle nişanlandı sevgilisi kimdir? - Internet Haber

Gizem Katmer Kimdir Kaç Yaşında

gizem katmer kimdir kaç yaşında

Gizem Katmer kimdir, evlendi mi? Masumlar Apartmanı&#;nın Neriman&#;ı Gizem Katmer aslen nereli, kaç yaşında ve eşi kimdir?

Masumlar Apartman&#; dizisinde canland&#;rd&#;&#;&#; Neriman karakteri ile tan&#;nan oyuncu Gizem Katmer nikah masas&#;na oturdu. Katmer'in hayat&#;n&#; birle&#;tirdi&#;i isim merak edilirken, ünlü oyuncunun biyografisi de ara&#;t&#;r&#;lmaya ba&#;land&#;. Peki Gizem Katmer kimdir, aslen nereli?

G&#;ZEM KATMER K&#;MD&#;R?

Ünlü oyuncu Gizem Katmer senesinde &#;stanbul’da dünyaya gelmi&#;tir. Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde e&#;itimini alan oyuncu, Sahne Sanatlar&#;-Oyunculuk bölümünden mezun olmu&#;tur. 24 ya&#;&#;ndaki genç oyuncu, Perdesiz Performans Oyunculuk atölyesinde tiyatro ve dizi oyunculu&#;u görevinde bulunmaktad&#;r.

y&#;l&#;nda TRT1'de ekrana gelen Masumlar Apartman&#; dizisinde Farah Zeynep Abdullah, Birkan Sokullu, Ezgi Mola ve Merve Dizdar ile birlikte rol alan Gizem Katmer, ailesi ve özgürlü&#;ü aras&#;nda s&#;k&#;&#;&#;p kalm&#;&#; olan evin küçük k&#;z&#; Neriman’a hayat vermi&#;ti.

G&#;ZEM KATMER’&#;N E&#;&#; GÜÇLÜ AYDO&#;DU K&#;MD&#;R?

Genç oyuncu dizi, film ve k&#;sa filmler çekmi&#; olan Güçlü Aydo&#;du ile evlendi. Katmer ile ayn&#; sektörden olan Aydo&#;du da daha önce pek çok projede görev alm&#;&#;t&#;. Aydo&#;du, Ankara’da dünyaya gelmi&#;tir. Bilkent Üniversitesi &#;leti&#;im ve Tasar&#;m Bölümü’nden mezun olmu&#;tur ve yakla&#;&#;k 40’tan fazla uluslararas&#; film festivalinde yar&#;&#;an 4 adet k&#;sa film çekmi&#;tir. Güçlü Aydo&#;du ayr&#;ca televizyon programlar&#; ve dizilerde yöneticilik yapm&#;&#;t&#;r.

ANASAYFAYA DÖNMEK &#;Ç&#;N TIKLAYINIZ

Gizem Katmer kimdir kaç yaşında kiminle nişanlandı sevgilisi kimdir?

TRT 1&#;in en çok izlenen dizilerinden olan Masumlar Apartmanı&#;nda Neriman karakterine hayat veren genç oyuncu Gizem Katmer uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Güçlü Aydoğdu nişanlandı. Yakın zamanda evlilik planları yapan çift pozlarını paylaştı. Peki Gizem Katmer kimdir, kaç yaşında, sevgilisi kimdir?

Abone ol

Masumlar Apartmanı dizisinde Neriman karakterine hayat veren sevilen oyuncu Gizem Katmer mutlu haberi verdi ve uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi ile yüzükleri takıp, nişanlandı. Sevgilisi Güçlü Aydoğdu ile nişan pozlarını paylaşan Gizem Katmer'e yorum yağdı. Peki Gizem Katmer kimdir, kaç yaşında, boyu ve kilosu kaç? 

Masumlar Apartmanı dizisinde Neriman karakterine hayat veren Gizem Katmer, sanat yönetmeni sevgilisi Güçlü Aydoğdu ile evlilik için ilk adımı attı. Gizem Katmer, nişandan kareleri sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı.

İlk adımı attılar: Bir süredir sanat yönetmeni Güçlü Aydoğdu ile aşk yaşayan Gizem Katmer evlilik kararı aldı. Çift, aile arasında yapılan bir tören ile nişanlandı. Bu özel gününden fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşan Gizem Katmer'e yüzlerce tebrik mesajı yağdı.

27 yaşındaki oyuncunun paylaşımlarına, rol arkadaşları Merve Dizdar ve Ezgi Mola da yorum yapmayı ihmal etmedi.

En zorlandığı sahne: Gizem Katmer, daha önce verdiği bir röportajda, 'Masumlar Apartmanı' dizisinde en zorlandığı sahnenin küvet sahnesi olduğunu belirtmiş, "Zorlandığım sahneler, bana daha fazla keyif veriyor" demişti.

Gizem Katmer kimdir: Gizem Katmer yılında İstanbul ilimizde dünyaya geldi. Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’de eğitimini Sahne Sanatları-Oyunculuk bölümünden mezun oldu. Perdesiz Performans Oyunculuk atölyesinde tiyatro ve dizi oyunculuğu yapmaktadır.

yapımı  Birkan Sokullu, Ezgi Mola ve Merve Dizdar’ın başrollerini paylaştığı Masumlar Apartmanı’nın kadrosunda yer alan Gizem Katmer, ailesi ve özgürlüğü arasında sıkışıp kalmış Neriman’a hayat veriyor.

gizem katmermasumlar apartmanı

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır