alanya kestel satılık müstakil ev / Alanya Kestel Satılık Daire

Alanya Kestel Satılık Müstakil Ev

alanya kestel satılık müstakil ev

Alanya Kestel Satılık Daire Aqua Residence 

SATIN ALMAK İÇİN 3 NEDEN
• Uygun fiyatlar
• Deniz manzarası
• İhtiyaçlarınıza uygun farklı oda tipleri

Uygun Fiyatlı Deniz Manzaralı Daireler
Aqua Residence Alanya, Kestel'de yemyeşil bir alanda yer almaktadır. Bu yeni gelişen bölge, Alanya şehir merkezine sadece 5 km ve Kestel'in kumlu plajlarına sadece metre mesafededir.

Uygun fiyatlı deniz manzaralı daireler 5 blok ve toplam daireden oluşmaktadır. Aqua Residence su kaydıraklı yüzme havuzu, 7/24 güvenlik ve güvenlik kamerası, bekçi, sauna, kuaför salonu, spor salonu, kafeterya, mini market, Türk hamamı, sinema salonu, a masaj odası, bilardo ve masa tenisi içeren oyun odası, tenis, basketbol ve voleybol sahaları vb.

Site içerisinde satılık 6 tip daire bulunmaktadır
Stüdyo daireler bir oturma odası, açık bir mutfak, bir banyo ve bir balkon ile m²'dir.

1 yatak odalı daireler bir oturma odası, açık bir mutfak, bir banyo ve bir balkon ile m²'dir.

2 yatak odalı daireler bir oturma odası, açık bir mutfak, 2 banyo ve 2 balkon ile m²'dir.

3 yatak odalı daireler m² oturma odası, açık mutfak, 2 banyo ve 2 balkondur.

3 yatak odalı dubleksler bir oturma odası, ayrı bir mutfak, 3 banyo ve 3 balkon ile m²'dir.

4 yatak odalı dubleksler bir oturma odası, açık bir mutfak, 2 banyo ve 3 balkon ile m²'dir.

Tüm dairelerde klima, banyo mobilyası, wi-fi, elektrikli su ısıtıcısı ve TV uydu sistemi bulunmaktadır.

Tüm beyaz eşya ve mutfak aletlerinin bulunduğu bu daireleri € ekstra ücret ödeyerek satın alabilirsiniz.

NOVIS PARK KESTEL’DE DENİZE SIFIR SATILIK LÜKS DAİRELER

Genel Özellikler

Fiyat €

€ - €

Fiyat $

$ - $

Fiyat ₺

₺ - ₺

NOVIS PARK KESTEL’DE DENİZE SIFIR SATILIK LÜKS DAİRELER

  • İnşaat Başlama :
  • Toplam Kat : 5
  • Toplam Blok : 1
  • Toplam Daire : 15
  • Denize Uzaklık : 50MT

NOVIS PARK KESTEL’DE DENİZE SIFIR SATILIK LÜKS DAİRELER

Kestel’de denize sıfır konumda inşa dilen bu lüks projede kendinizi tamamen özel hissedeceksiniz. Farklı tiplerde daire seçeneklerinin yer aldığı projeden istediğiniz tipte daireyi seçme şansına sahipsiniz. Masmavi deniz manzarasında yaşamın tadını çıkarma zamanı.

Bu lüks projede sıkılmadan keyifli ve kaliteli zamanlar geçirebileceğiniz farklı sosyal aktivite alanları yer alıyor. Yaz güneşinin tadını doyasıya çıkartacağınız açık yüzme havuzu, kış mevsiminde havuz keyfi yapmak isteyenler için ısıtmalı kapalı yüzme havuz, sauna, spor salonu ve özel tasarlanmış yem yeşil bahçesinde huzur bulacaksınız. Tüm bunlara ek olarak otopark, asansör, jeneratör ve güvelik bulunuyor.

Novis Park’ta istediğiniz daireleri seçme zamanı;

  • 2 adet, 2+1 Bahçe Dubleks ( m2) 
  • 4 adet, 1+1 Daire (50 m2)
  • 6 adet, 2+1 Daire (75 m2)
  • 3 adet, 2+1 Çatı Dubleks ( m2)

KESTEL

Kestel içerisinde küçük bir şehir merkezine sahiptir. Çeşitli restoranlar, kafeler, marketler bulabilirsiniz. Bölge aynı zamanda Alanya’nın devlet üniversitesine ev sahipliği yapmaktadır. Turist ve öğrenci açısından zengin olan semtte yeni bir yapılaşma vardır ve bu bölgenin popülerliğini arttırmaktadır. Hemen yanında Mahmutlar şehir merkezi vardır.

MAHMUTLAR ŞEHİR MERKEZİ

Mahmutlar şehir merkezi Alanya’nın doğusunda bulunan bir semttir. Yerli ve yabancı turistler açısından oldukça tercih edilen semt kendi içerisinde büyük bir şehir merkezine sahiptir. Restoranlar, kafeler, eğlence merkezleri, alış veriş merkezleri, sağlık kurumları, eğitim kurumları, bankalar ve çok daha fazlasını barındırıyor. Ayrıca bölgede haftanın belirli günlerinde kurulan halk pazarını ziyaret edebilir ve bölgede yetişen taze meyve ve sebzeler bulabilirsiniz.

DENİZE UZAKLIK

Site denize 50mt mesafede konumlandırılmıştır ve yürüyerek birkaç dakika içerisinde Ak Deniz’in mavi sularındasınız. Deniz kenarında bulunan restoran ve kafelerde aile ve arkadaşlarınızla keyifli zamanlar geçirebilirsiniz.

ŞEHİR İÇİ ULAŞIM

Kestel şehir merkezi Alanya şehir merkezine 10 dakika uzaklıktadır ve sabahın erken saatlerinden gecenin geç saatlerine kadar kullanabileceğiniz halk otobüsü ya da taksiler ile kolay ve konforlu bir ulaşım sağlayabilirsiniz. Alanya şehir merkezinde ihtiyacınız olabilecek tüm olanakları bulabilirsiniz.

EĞİTİM

Eğitim anlamında gelişmiş olan şehirde tercihinize göre birçok eğitim olanağı bulunuyor.  Özel okullardan bazıları bunlardır. TED Koleji, Bahçe şehir Koleji, Doğa Koleji, Özel Waldorf  okulu, Özel Hamdullah Emin Paşa (ÖHEP) koleji, Has bahçe koleji, Özel Bil okulları gibi birçok seçenek vardır. Kestel  şehir merkezine en yakın olanı ise Doğa Kolejidir.

Ayrıca Alanya iki ayrı üniversiteye ev sahipliği yapıyor.  AHEP özel bir üniversitedir ve Alanya Cikcilli de yer alıyor. Diğeri ise Alaeddin Keykubat Üniversitesidir ve yılında kurulmuş bir devlet üniversitedir.

SAĞLIK

Sağlık anlamında da oldukça gelişmiş olan şehirde özel ve devlet hastaneleri vardır. Özel hastaneler Başkent Üniversite Hastanesi, Anadolu Hastanesi, Yaşam Hastanesi ve Şifa tıp merkezidir.

Devlet hastanesi ise yılında son sistem teknoloji ile yenilenip hizmet vermeye başlayan Alâeddin Keykubat Üniversitesi Eğitim ve Araştırma hastanesidir. Tüm bunlara ek olarak Devlet hastanesinin hemen yanında bir adet Diş hastanesi ve Göz Hastanesi vardır. Hastane civarında Hasta yakınları için kurulmuş bir sosyal tesis ve birçok eczane bulunuyor.

ULAŞIM

Şehirde ulaşım imkânları ise kolay ve konforludur. Şehir içerisinde düzenli bir otobüs ağı vardır ve her metre mesafede bir otobüs durağı bulabilirsiniz. Sabahın erken saatlerinden gecenin geç saatlerine kadar kullanabilirsiniz. Şehirlerarası ulaşım için büyük bir otobüs terminali vardır ve buradan Türkiye’nin dört bir tarafına günün her saatinde bilet bulabilirsiniz. Alanya’ya kısa mesafede 2 adet havalimanı bulunuyor. Bunlardan birincisi Alanya Gazipaşa Havalimanıdır. İkincisi ise Antalya Uluslararası Havalimanıdır.

Detaylı bilgi ve uygun ödeme koşulları için bizi arayabilir ya da mesaj bırakabilirsiniz.

Emlak Özellikleri

İÇ ÖZELLİKLER

  • 2+1 Dubleks
  • Duşakabin
  • Camlı balkon
  • Amerikan mutfak
  • Diyafon sistem
  • Isı ve ses yalıtımlı duvarlar
  • Seramik zemin

DIŞ ÖZELLİKLER

  • İnternet (Wi-Fi)
  • Jeneratör
  • Merkezi uydu sistemi
  • 7/24 Güvenlik
  • Bahçe
  • Spor salonu
  • Masaj odası
  • Buhar odası
  • Sauna
  • Açık yüzme havuzu
  • Kapalı yüzme havuzu
  • Çocuk havuzu
  • Hamam
  • Asansör
  • Otopark
  • Güvenlik Kamerası
  • Spa

Alanya Kestel Satılık Daire

İlan No

:

Emlak Durumu

:

Satılık

Emlak Tipi

:

Mobilyalı Daire

İl / İlçe

:

Antalya / Alanya

Bölge

:

Kestel

Kat Sayısı

:

5

Bulunduğu Kat

:

4

Oda Sayısı

:

1

Salon Sayısı

:

1

m2

:

47 m2

Balkon Sayısı

:

1

Mutfak Sayısı

:

1

Banyo Sayısı

:

1

Wc Sayısı

:

1

İç Özellikler

:

Çelik Kapı, Diafon, Klima, Duşakabin, Buzdolabı, Çamaşırmakinası, Bulaşıkmakinası, Ocak, Fırın, Aspiratör, PVC Pencereler

Dış Özellikler

:

Uydu, Oyun Salonu, Jenaratör, Asansör, Sauna, Hamam, Hidrofor, İnternet, Jimnastik Salonu, Kapıcı Dairesi, Güvenlik, Oyun Alanı, Özürlü Girişi, Yüzme Havuzu, Kapalı Yüzme Havuzu, Su Kaydırağı, Otopark, Kapalı Otopark, Barbekü Alanı, Toplantı Salonu,

Merkeze Uzaklığı

:

Denize Uzaklığı

:

Manzara

:

Deniz, Şehir, Doğa, Orman, Dağ

Açıklama

:

Alanya Kestelde Satılık 1 Oda, 1 Salon Eşyalı Daire

Fiyat

Yaklaşık Çeviri Kurları

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası