kalp atışı sultan kimdir / Kalp atisi Eylul Ne doktoru? – seafoodplus.info

Kalp Atışı Sultan Kimdir

kalp atışı sultan kimdir

Kalp Atışı dizisinde Sultan şoku!

Kalp Atışı dizisinde Sultan şoku!
Kalp Atışı bu hafta yayınlanan son bölümüyle yine nefes kesti! Kalp Atışı dizisi 1 Aralık Cuma Akşamı yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşattı. Sevilen dizide bu hafta yine heyecan doruktaydı.

Ekranlarda yerini aldığı ilk günden beri gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Kalp Atışı'nda bu hafta yine heyecan doruktaydı.

Dizinin Show Tv ekranlarında bu cuma yayınlanan son bölümünde, Ali Asaf ve Eylül, karşılarına çıkan tüm engellere rağmen evlenirler. Ancak evlilik sonrası ilk görüntüler hiç de beklenildiği gibi olmaz. Eylül’ün kanlar içinde bir yatakta uyanması ve elleri kelepçeli evden çıkarılışı izleyenleri şoke eder.

Son iki bölümde ortaya çıkan Sultan kimdir? Ne yapmak istemektedir? Neden tamda Ali Asaf ve Eylül’ün en mutlu günülerinde ortaya çıkmıştır? Bütün bu merak edilen soruların cevabı önümüzdeki hafta yayınlanacak yeni bölümde olacak.

Merakla beklenen Kalp Atışı dizisinin yeni bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı.sevilen dizi Kalp Atışı'nı her cuma Canlı Tv kalitesiyle izleyebilirsiniz.

Yazar Hakkında

Žurnál+

1 1. » Rady a info / Nepublikovaný!! /  Pridaj komentár

Tento žurnál nie je aktívny, vidia ho len návštevníci, ktorí majú na neho link!

Kalp Atışı yeni bölüm fragmanı ile 8 Aralık Cuma günü kaldığı yerden devam edecek. Show Tv kanalında Kalp Atışı yayınlanan fragman Ali Asaf ve Eylül, karşılarına çıkan tüm engellere rağmen evlilik yoluna girmişlerdir. Nikah için Ali Asaf'ın süprizi Oğuz sayesinde sorunsuz ilerlerken Turan komiserden gelen telefon hastanede heyecanlı anların yaşanmasına neden olur. Süleyman’ın hastaneyi ele geçirme planları acımasızca ilerlemektedir. Tüm bunlar yaşanırken Sultan’ın gelişi olayları yeni bir yöne doğru götüseafoodplus.info Sultan? Kimdir Sultan? Zaman olarak neden kalp atışı bölüm fragmanı Eylül ile Ali Asaf'ın en mutlu gününü seçmiştir? 

Komentáre

Pre komentovanie musíš byť prihlásený, nejde to ináč.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir