ataşehir dudullu terminali yol tarifi / Ataşehir Dudullu, Ümraniye nerede, Otobüs, Metro, Tren veya Minibüs / Dolmuş ile nasıl gidilir?

Ataşehir Dudullu Terminali Yol Tarifi

ataşehir dudullu terminali yol tarifi

FacebookTwitterWhatsApp

Atatşehir Dudullu Otoüs terminalleri araması yapıyorsanız birbirinden farklı adresler ve otobüs terminalleri bulma ihtimaliniz çok yüksek. Öncelikle ana Dudullu otobüs terminalinin dışında bazı firmaların kendine ait terminal noktaları da mevcut. Bu yüzden doğru yeri sorgulamanız çok önemli.

Örneğin Ataşehir Dudullu’da Nilüfer Turizm’in kendine ait terminali mevcut. Öte yandan Kamil Koç’un da kendine ait yolcu indirme terminal noktaları var. Öte yandan İzmir istikametinden Bursa üzeri gelip ayrı yolcu indirme terminalini de unutmayın&#;

Özellikle Anadolu’dan gelen otobüslerin Dudullu’daki ana terminali ise farklı bir noktada. İşte bu yüzden Dudullu’daki otobüs terminallerinin yerleri farklılık göstermekte. Haberimizde hangi Dudullu otogarında hangi firmaların otobüslerinin olduğunu sıralayacağız:

İstanbul Ataşehir Dudullu Nilüfer terminal noktasına gitmek istiyorsanız doğru adres ve telefon numarası şöyle:

NİLÜFER DUDULLU OTOBÜS TERMİNALİ

DUDULLU NİLÜFER HARİTA İÇİN TIKLAYIN

ANADOLU OTOBÜSLERİNİN DUDULLU OTOBÜS TERMİNAL DURAĞI

Gelelim Ataşehir Dudullu’daki ana otobüs terminaline. Bu terminale Anadolu’nun farklı şehirlerindeki tüm otobüsler uğrar. Diğer Dudullu terminallerinden farklı olarak Türkiye’nin pek çok noktasından otobüsler buraya gelir. Malatya, Mersin, Şanlıurfa, Niğde, Gaziantep, Kars, Erzurum, Erzincan, Sivas, Niğde, Trabzon gibi illerin İstanbul Anadolu Yakası’ndaki ana terminal yeri Ataşehir Dudullu Terminali’dir.

Buranın adresi diğer Dudullu’daki terminal yerlerinden farklıdır. İşte İstanbul Ataşehir’deki Ana Dudullu Otobüs Terminali’nin adres, telefon ve Google harita bilgileri:

Adres: Şerifali, Burhan Sk. No, Dudullu Osb/Ümraniye/İstanbul
Telefon: () 93 93

DUDULLU ANADOLU OTOBÜSLERİ TERMİNAL ADRESİ HARİTA

KAMİL KOŞ’UN DUDULLU’DAKİ TERMİNAL BİNASI

İstanbul Ataşehir’deki Dudullu terminalleri arasında Kamil Koç’un da kendine ait yolcu indirme noktaları mevcut. Diğer Dudullu otogarlarından bağımsız kendine ait yolcu indirme yeri olan Kamil Koç aşağıdaki adres ve harita bilgilerine sahip

Tel: () 94 61
Adres: Şerifali Mah. Ziynet Sk. Dudullu Ümraniye, İstanbul

KAMİL KOÇ GELEN YOLCU TERMİNALİ

Şerifali, Turgut Özal Blv. No, , Dudullu Osb/Ümraniye/İstanbul

KAMİL KOÇ GİDEN YOLCU TERMİNALİ
Şerifali, Hüsrev Sokağı, Ümraniye/İstanbul

İZMİR BALIKESİR VE BURSA&#;DAN GELEN DİĞER OTOBÜSLERİN DUDULLU TERMİNALİ

İstanbul Ataşehir Dudullu’daki bir diğer yolcu otogarı da aşağıdaki adreste yer alıyor.
Özellikle Bursa, Balıkesir ve İzmir’den İstanbul Ataşehir Dudullu terminaline gelen otobüslerin bazıları durak olarak bu adresi kullanıyor.
Adres: Şerifali Mahallesi Çetin Caddesi, Kible Sk No, Ümraniye/İstanbul
Saatler: 24 saat açık
Telefon: () 45 90

Uludağ Turizm’in İstanbul Ataşehir Dudullu’daki terminal adresine bu harita üzerinden kolayca ulaşabilirsiniz:

ULUDAĞ TURİZM DUDULLU TERMİNALİ HARİTA ADRES

ARNAVUTKÖY AİLE SAĞLIĞI MERKEZLERİ LİSTESİ

FacebookTwitterWhatsApp

İlgili

Pamukkale Dudullu Terminali Nerede, Nasıl Gidilir

pamukkale dudullu

Pamukkale Dudullu Terminali İstanbul Ümraniye'de bulunmaktadır. 

Avrupa yakasından gelenler için

  • Kadıköy'den 14A, 14ŞB, 19S, 19EK numaralı otobüslerden birine binerek Dudullu Otogar durağında indikten sonra 5 dakikalık bir yürüyüş ile Pamukkale Dudullu Terminali'ne ulaşabilirsiniz.

        14A/14ŞB/19S/19EKokyürüyüş


  • Üsküdar'dan Üsküdar-Çekmeköy metrosuna binerek Çakmak durağında ininiz. Çakmak Köprüsü otobüs durağından  ya da 19D numaralı otobüslerdenbirine binerek Dudullu Otogar durağında indikten sonra 5 dakikalık bir yürüyüş ile Pamukkale Dudullu Terminali'ne ulaşabilirsiniz.

         m5ok/19Dokyürüyüş


  • Ümraniye'den  ya da 19D numaralı otobüslerden birine binerek Dudullu Otogar durağında indikten sonra 5 dakikalık bir yürüyüş ile Pamukkale Dudullu Terminali'ne ulaşabilirsiniz.

            /19Dokyürüyüş


  • Kartal, Maltepe, Pendik, Tuzla taraflarından geliyorsanız Kadıköy-Sabiha Gökçen Havalimanı metrosuyla Bostancı durağında inerek köprünün üstünden 19D numaralı otobüse binerek Dudullu Otogar durağında indikten sonra 5 dakikalık bir yürüyüş ile Pamukkale Dudullu Terminali'ne ulaşabilirsiniz.

         m4ok19Dokyürüyüş

Avrupa yakasından gelenler için

  • Büyükçekmece, Beylikdüzü, Avcılar, Küçükçekmece, Bahçelievler taraflarından geliyorsanız herhangi bir Metrobüs istasyonundan metrobüse binerek Uzunçayır durağında inerek buradan 14A ya da 19EK numaralı otobüse binerek Dudullu Otogar durağında indikten sonra 5 dakikalık bir yürüyüş ile Pamukkale Dudullu Terminali'ne ulaşabilirsiniz.

            metrobusok14A/19EKokyürüyüş


  • Esenler, Bayrampaşa taraflarından geliyorsanız Yenikapı-Havalimanı metrosuna binerek Merter'de inip Metrobüse aktarma yapınız. Metrobüs istasyonundan metrobüse binerek Uzunçayır durağında inerek buradan 14A ya da 19EK numaralı otobüse binerek Dudullu Otogar durağında indikten sonra 5 dakikalık bir yürüyüş ile Pamukkale Dudullu Terminali'ne ulaşabilirsiniz.

m1aokmetrobusok14A/19EKokyürüyüş


  • Bağcılar, Güngören taraflarından geliyorsanız Kabataş-Bağcılar tramvay hattıyla Zeytinburnu durağında inerek Metrobüse aktarma yapınız. Metrobüs ile Uzunçayır durağında inerek buradan 14A ya da 19EK numaralı otobüse binerek Dudullu Otogar durağında indikten sonra 5 dakikalık bir yürüyüş ile Pamukkale Dudullu Terminali'ne ulaşabilirsiniz.

t1okmetrobusok14A/19EKokyürüyüş


  • Taksim'den T numaralı otobüse binerek Hastane durağında ininiz. Buradan 14A, 19EK ya da 14ŞB numaralı otobüslerden birine binerek Dudullu Otogar durağında indikten sonra 5 dakikalık bir yürüyüş ile Pamukkale Dudullu Terminali'ne ulaşabilirsiniz.

Tok14A/14ŞB/19EKokyürüyüş

Ataşehir Otobüs Terminali ile Suadiye Kadıköy İstanbul Arası Kaç Km?

Ataşehir Otobüs Terminali Suadiye Kadıköy İstanbul Kaç Km

Ataşehir Otobüs Terminali ile Suadiye Kadıköy İstanbul arası kaç km? yaklaşık olarak toplam 11 Kilometre mesafededir. Ataşehir Otobüs Terminali Suadiye Kadıköy İstanbul arası kaç saat sürer sorusunun yanıtı ise; yolculuk süresi arabanız ile yaklaşık 18 dakika sürecektir. Yani şimdi yola çıkarsanız saat varış saatiniz bugün olacaktır.

Ataşehir Otobüs Terminali Suadiye Kadıköy İstanbul Km Yakıt Hesaplama

Ataşehir Otobüs Terminali ile Suadiye Kadıköy İstanbul yol güzergahında benzinli bir araç kullanıyorsanız 11 Km mesafede 0,7 Litre yakıt tüketirsiniz. Size maliyeti de ₺17 olur. Dizel bir aracınız varsa 0,6 Litre yakıt tüketimi yaparsınız. Yakıt maliyetiniz ise ₺14 olur. Şayet LPG takılı bir araçla yol alıyorsanız ₺7 ortalama yakıt maliyetiniz oluşacaktır.

NOT: , tarihli illerin ortalama yakıt fiyatları baz alınarak yapılmıştır. Benzin: TL, Motorin: TL, LPG: TL'dir. Benzinli aracın Km'de 90 km/s hızında ortalama Litre, dizel aracın ise ortalama Litre yakıt tükettiği varsayılmıştır. Yakıt maliyetiniz aracınızın hızına, yol koşullarına veya bulunduğunuz ilin yakıt fiyatlarına göre değişiklik gösterebilir.

Ataşehir Otobüs Terminali Suadiye Kadıköy İstanbul Yol Tarifi

Ataşehir Otobüs Terminali Suadiye Kadıköy İstanbul Yol Tarifi almak için "Yol Tarifi" butonuna basabilirsiniz. Bu sayede yol haritasına ulaşabilir, yol tarifi ile trafik durumuna bakabilirsiniz. Ayrıca "Google Navigasyon" butonunu kullanabilirsiniz. Web yada uygulamayı açabilir, yol tarifi alabilirsiniz. Ataşehir Otobüs Terminali hava durumu veya Suadiye Kadıköy İstanbul hava durumu nasıl görmek için sayfayı aşağıya kaydırabilirsiniz.

Kamil Koç Dudullu Terminali Nerede Nasıl Gidilir, Adres Yol Tarifi Haritası

İstanbul Yol Haritası, İstanbul İlçe Haritaları, İstanbul Şehir Haritası, Haritada İstanbul Uydu ve Sokak Görüntüleri, İstanbul Semt Haritası, Kent Haritası


İstanbul Haritası  » Kamil Koç Dudullu Terminali Haritası

Kamil Koç Dudullu Terminali

Adres: Şerifali Çiftliği Hüsrev Sok. No:9 Ataşehir, İstanbul

Telefon: +90

Kamil Koç Dudullu Terminali Adresine Yol Tarifi Almak ve Nasıl Giderim Bilgisi İçin Buraya Tıklayınız.
Aşağıdaki haritayı kullanarak Kamil Koç Dudullu Terminali konum olarak nerede bulunduğunu, Kamil Koç Dudullu Terminali haritadaki yerini görmekle birlikte nereye yakın olduğunu görebilir ve bulunduğunuz yerden ( il, ilçe veya mahallenizden ) yol tarifi alabilirsiniz.

Kamil Koç Dudullu Terminali Haritası



Online Kamil Koç Dudullu Terminali Haritası Kullanımı

Şu an "Kamil Koç Dudullu Terminali Haritası" sayfasındasınız. Kamil Koç Dudullu Terminali haritasını farenizin sol tuşuyla tutarak yukarı-aşağı, sağa-sola hareket ettirebilirsiniz. Kamil Koç Dudullu Terminali Google haritasını sol üstteki işaretlerden "+"ya basarak (ya da çif tıklayarak) büyütebilir, "-"ye basarak küçültebilirsiniz. Farenizin üzerinde, ortada bulunan tekerlek tuşunu ileri-geri hareket ettirerek de Kamil Koç Dudullu Terminali haritasını büyütüp, küçültebilirsiniz. Sağ üstteki bölümden Kamil Koç Dudullu Terminali Google haritasını, uydu ya da arazi haritası olarak görüntüleyebilirsiniz.
Harita üzerinde sağ üst köşedeki Harita linki sadece karayolları haritasını, Uydu linki bakmakta olduğunuz bölgenin uydu görüntülerini ve coğrafi yapısını Karma modu ise hem karayollarını hem de coğrafi yapıyı birlikte gösterir. Yine aynı bölgedeki Arazi modu ise, haritadaki arazi yapısını görüntüler.


Kamil Koç Dudullu Terminali haritasına yakın yerler listesi


İstanbuldaki Üniversiteler ve Kampüsleri
İstanbuldaki Önemli Tarihi Müzeler
İstanbul Alışveriş Merkezleri, AVM Rehberi
İstanbuldaki Hastaneler, Devlet ve Özel Hastane Rehberi
Üniversite Yurtları, Özel Öğrenci Yurtları Rehberi
İstanbul Metrobüs Geçiş Durakları

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası