ahşap takı kutusu fiyatları / Ahşap Takı Kutusu Fiyatları ve Modelleri - Trendyol- Sayfa 2

Ahşap Takı Kutusu Fiyatları

ahşap takı kutusu fiyatları

Ziynet eşyası olarak hediye almak kadar güzel bir duygu yoktur herhalde kadınlar için. Her ne kadar ‘düşünmeniz yeterli’ gibi olsa da hatırı sayılır bir maddi külfet altına girmiş olmanız kadınlar için ekstra bir mutluluk sebebi olacaktır. Bir de bu pahada yüksek değerli hediyeyi şatafatlı ve özenli bir kuyumcu kutusu ile taçlandırdıysanız uzunca bir süre rahatça maç izleyebilirsiniz demektir. Konunun esprisini bir kenara bırakıp esasa döndüğümüzde kuyumcu kutu fiyatları elbette bu anlamda ekstra bir harcama olacak fakat değer katacak bir ayrıntı olacaktır.

Hiç kimse kutusu güzel değil diye ya da farklı değil diye alacağı ziynetten vazgeçmez diye bir yanılgıya sakın ola düşmeyin. Bu gayet de olabilecek bir konudur çünkü. Sonuç olarak altının gram fiyatı bellidir ve buna neredeyse standart sayılabilecek işçilik kısmı da eklendiğinde aynı tarz yüzük, küpe ya da kolyeyi her yerden aynı fiyata almanız mümkün olabilecektir. Bu yüzden asıl öne çıkarılabilecek detay bu hediyenin nasıl takdim edileceğidir. Bu yüzden ürün satışı kadar önemli bir diğer detay da kuyumcu kutuları olacaktır.

Kuyumcu kutuları fiyatları farklı çeşitler olması sebebiyle değişiklik gösteren bir konudur. Bu sebeple şu ya da bu fiyat aralığı demek çok da mümkün değildir. Kutunun ana maddesi, kutunun kesim şekli, üzerinde logo ya da baskı olup olmayacağı gibi bir çok detay bu konuda fiyatı belirleyecek temelle arasında yer alacaktır. Kadife kutu, plastik kutu, pleksi kutu, bilezik kutusu, saat kutusu, yüzük kutusu, ahşap takı kutuları, set kutusu, gibi çeşitlere ek olarak tüm bunların deri, süet ya da ahşap gibi seçenekleri olacaktır. Dolayısıyla her bir ürün için hem kumaş türü, hem hammadde türü hem de renk seçenekleri gibi farklı alternatifler doğacağından bir fiyat skalası vermek doğru olmayacaktır. Tüm bunlara ek olarak yeni nesil ışıklı takı kutularını da düşündüğünüzde fiyat konusunu yüz yüze görüşmek çok daha sağlıklı olacaktır.

Vitrin Kutu sizlere tüm kuyumcu malzemeleri için sağladığı faydalara ek olarak kaliteyi sunuyor olmanın haklı gururu ile mükemmel sonuçlarınız için de yanınızda olmaya her daim devam edecektir.

Takı Kutuları

Dekoratif şık ve kullanışlı takı ve mücevher kutuları ile makyajınızı tazeleyebilir, pürüzsüz yüzeyleri ile takılarınızı düzenli ve güvenli bir şekilde saklayabilirsiniz. Ürünlerimiz 1. Sınıf Mdf (E1 standartlarında) üretilmiştir. Takı kutuları kısa süreliğine benzersiz fiyatlarla üstelik aynı gün bedava kargo.

Takı kutuları, kadınlar tarafından sıkça kullanılan pratik ve kolay kullanım sağlayan kutularıdır. Hatta birçok takının uzun süre pırıl pırıl olmasını ve zarar görmemesini de sağlamaktadır. Kadınların takılara olan merakını hepimiz bilmekteyiz. Orijinal tasarımlara sahip bir takı dolabı veya bu kutunun içerisinde olan sürpriz bir takıya hangi kadın hayır diyebilir ki? Sevgiliniz, eşiniz, anneniz veya arkadaşınızın yaklaşan doğum günlerinde veya özel günlerde hediye bulmakta zorlanıyorsanız bu hediye sizin için hem pratik hem de orijinal bir hediye seçimi olabilir. Kadınlar erkeklere kıyasla daha romantik ve duygusal bir yapıya sahiptir.

Onlara her ne hediye alacak olursanız olun o hediyede sizden bir parça, ruhunuzdan bir iz görmek isteyeceklerdir. Her seçtiğiniz hediyede detaylı düşünün ve hediyenizi biraz daha komplike haline getirin. Yani kutuyu öyle bir hale getirin ki meraklansın ve sizin onun için özendiğinizi düşünebilsin. Bu kutular içerisine alacağınız takıları özenle seçmelisiniz, o takıda sizden ve sevginizden parçalar olmalıdır. Özellikle aldığınız kişi eşiniz veya sevgiliniz ise sizden beklentisi bir hayli yüksek olacaktır. Basitçe alınmış bir hediye yerine ince ince düşünülmüş hediyeler seçmelisiniz. Sitemizde sizi bu derdinizden kurtaracak aşkınızı kolayca anlatmanızı sağlayacak hediye çeşitleri mevcuttur. Bunlar arasından dilediğinizi seçerek kolayca satın alabilir ve sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz. Unutmayın her özel gün, sevginin tazelendiği gündür. Bu yüzden hediyelerinizi asla hafife almayın.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir