iphone 6 müzik nasıl indirilir / iPhone'da ücretsiz müzik nasıl indirilir? - Yazılım, uygulama ve teknoloji haberleri

Iphone 6 Müzik Nasıl Indirilir

iphone 6 müzik nasıl indirilir

iPhone&#;da ücretsiz müzik nasıl indirilir?

Nasıl iPhone&#;da müzik indirmek için? Bu sorunla başladık ve sizin için iPhone için en iyi 6 ücretsiz müzik indirmesini derledik. İşte o uygulamalar!

iPhone&#;a müzik nasıl indirilir? Spotify, Apple Music, YouTube Music gibi servislerin pahalı olduğunu düşünüyorsanız, iPhone&#;unuza ücretsiz müzik indirmenin yollarını arıyor olabilirsiniz. Gerçekten, iPhone&#;da ücretsiz müzik dinlemenize izin vermek için tasarlanmış sayısız ücretsiz iPhone müzik indirme uygulaması vardır.

Spotify, Apple Music, YouTube Music, Deezer, TIDAL gibi günümüzde pek çok müzik dinleme uygulaması mevcut. Bu müzik servislerinden bazıları ücretsiz müzik dinlememize izin veriyor, ancak müzik indirme ve çevrimdışı dinleme (internetsiz), sınırsız atlama, reklamsız müzik dinleme gibi istenen özellikler sadece premium (ücretli) aboneler için kullanılabilir.

Bazı kullanıcılar, aylık pahalı olmayan çevrimiçi müzik servislerini dinlemenin ücretsiz bir yolunu arıyor. Aslında hala MP3 dinleyen kullanıcılar var. MP3 dinlemeyi bırakamıyorsanız, iPhone&#;da ücretsiz müzik akışı ve müzik indirme programları (uygulamaları) arıyorsanız, okumaya devam edin.

iPhone&#;dan müzik nasıl indirilir? (6 Bedava Müzik İndirme Uygulaması)

eSound Music
Documents
Browser & Document Manager
Safari (iOS 13)
Kısayollar
Cloud Music Player
Kişiler uygulama arıyor. bu temel uygulamalar. Onlara daha yakından bakalım.

eSound Music

eSound, App Store&#;daki milyonlarca popüler müzikten oluşan bir kitaplığa erişmenizi sağlayan birkaç popüler uygulamadan biridir. Ayrıca çevrimdışı (çevrimdışı) dinleme için şarkı indirme seçeneğiniz de vardır. Tek sorun, bu uygulamanın reklam destekli olması ve çok sayıda video reklam göstermesidir. Ama bunun bir yolu var.

Müziğinizi bulun ve indirin ve çevrimdışı dinleyin. Uygulamayı kullanmaya başlamadan önce bir hesap (elbette ücretsiz) oluşturmanız gerekir. Ardından şarkıyı bulun ve çalmaya başlamak için ona dokunun. Kütüphaneye eklemek için tıklayın. Düğme bir indirme düğmesine dönüşecektir. Şarkıyı telefonunuza kaydetmek için buna dokunun.

Apple Türkiye için uygun fiyatlı iPhone modelleri üretecek

Documents

iPhone için en iyi üçüncü taraf indirme yöneticisidir. Ücretsizdir, reklamsızdır ve güvenilir bir şirket tarafından geliştirilmiştir. Belgeler&#;i yalnızca müzik değil, herhangi bir şey indirmek için kullanabilirsiniz. İndirilen müziği uygulamadan veya en sevdiğiniz galeriden veya müzik çalardan çalabilirsiniz.

MP3 dosyasını indirmek için Documents uygulamasındaki tarayıcıyı kullanacaksınız. Ücretsiz müzik indirmenize izin veren herhangi bir web sitesini açın. Ardından, uygulama indirme yöneticisini açmak için İndir düğmesine tıklayın.

İndirme tamamlandığında, şarkıyı çalmak için tıklayabilir veya başka bir klasöre taşımak için menü düğmesini kullanabilir veya VLC gibi bir uygulama kullanarak paylaşabilirsiniz.

Sizin kullandığınız bir uygulama var mı?

iPhoneiPhone&#;da ücretsiz müzik nasıl indirilir?

iPhone müzik nasıl indirilir? Spotify, Apple Music, YouTube Music gibi hizmetleri pahalı buluyorsanız iPhone'a bedava müzik indirme yollarını araştırıyor olabilirsiniz. Doğrusunu söylemek gerekirse iPhone'da ücretsiz müzik dinleme olanağı tanımak için geliştirilen sayısız iPhone ücretsiz müzik indirme programı / uygulaması bulunuyor.

Spotify, Apple Music, YouTube Music, Deezer, TIDAL da dahil olmak üzere günümüzde birçok müzik dinleme uygulaması mevcut. Bu müzik servislerden bazıları ücretsiz müzik dinlememize izin veriyor ancak müzikleri indirip çevrimdışı (internetsiz) dinleme, sınırsız atlama, reklamsız dinleme gibi istenen özellikler sadece premium (ücretli) abonelere sunuluyor.

Online müzik servislerinin aylık abonelik ücretleri fazla olmasa da bazı kullanıcılar tercih etmiyor, ücretsiz müzik dinlemenin yolunu arıyor. Hatta hala MP3 dinleyen kullanıcılar var. MP3 dinlemekten vazgeçemiyorsanız, iPhone’da ücretsiz müzik dinleme ve müzik indirme programı (uygulaması) arıyorsanız, okumaya devam edin.

iphone-ucretsiz-muzik-indirme

iPhone Ücretsiz Müzik İndirme Programları Neler?

  • eSound Music
  • Documents
  • Browser and Documents Manager
  • Safari (iOS 13)
  • Kestirmeler (Shortcuts)
  • Cloud Music Player

iPhone'da bedava müzik indirme ve dinleme uygulaması arayanların kullanabileceği temel uygulamalar bunlarla sınırlıdır. Gelin, bunları daha yakından inceleyelim.

eSound Music

eSound, milyonlarca popüler şarkı kitaplığına erişmenizi sağlayan, App Store’daki popüler birkaç uygulamadan biri. Şarkıları internetsiz (çevrimdışı) dinlemek için indirme şansına da sahipsiniz. Tek sorun uygulamanın reklam destekli olması ve çok sayıda video reklam çıkarması. Ama bunu aşmanın bir yolu var.

Müziğinizi bulun ve indirin, ardından çevrimdışı olarak dinleyin. Uygulamayı kullanmaya başlamadan önce bir hesap (tabii ki ücretsiz) oluşturmanız gerekiyor. Ardından şarkıyı arayın ve çalmaya başlamak için üzerine dokunun. Kitaplığa eklemek için + butonuna dokunun. Buton İndir butonuna dönüşecektir. Şarkıyı telefonunuza kaydetmek için üzerine dokunun.

Documents

Documents, iPhone için en iyi üçüncü parti indirme yöneticisidir. Ücretsiz, reklamsız ve güvenilir bir şirket tarafından geliştirilmiştir. Sadece müzik indirmek için değil, herhangi bir şey indirmek için de Documents’ı kullanabilirsiniz. İndirdiğiniz müzikleri ister uygulama içinden isterseniz de galerinizden, favori müzik çalarınızdan oynatabilirsiniz.

MP3 indirmek için Documents uygulamasında Browser’ı (Tarayıcı) kullanacaksınız. Ücretsiz müzik indirmenize izin veren herhangi bir web sitesini açın. Ardından uygulamanın indirme yöneticisini açmak için İndir butonuna dokunun.

İndirme işlemi bittiğinde, şarkıyı çalmak için üzerine dokunabilir veya başka bir klasöre taşımak veya VLC gibi bir uygulama ile paylaşmak için menü butonunu kullanabilirsiniz.

Browser and Documents Manager

Browser and Documents Manager, yukarıda bahsettiğimiz uygulamaya benzer ancak akıllı indirme özelliği ile geliyor. SoundCloud gibi bir bağlantıya gider ve çalmak için bir ses dosyasına dokunursanız, uygulama size medyayı MP3 olarak indirmek isteyip istemediğinizi soruyor.

İndirme işlemini başlatmak için İndir’e dokunun. İndirdikten sonra medyayı uygulamada oynatabilir veya herhangi bir uygulamayla paylaşabilirsiniz.

Safari (iOS 13)

iPhone’da iOS 13 veya iPad’de iPadOS 13 kullanıyorsanız, ücretsiz müzik indirmek için bir uygulamaya bile ihtiyacınız yok. MP3 dosyası barındıran bir web sitesine gidin ve İndir butonuna dokunun. Safari tarayıcı indirmek isteyip istemediğinizi soracak. MP3’ü indirmek için İndir butonuna dokunun. Dosyalar uygulamasına kaydedilecektir.

Dosya, varsayılan olarak iCloud Drive’a İndirilenler klasörüne kaydedilir. Ancak Ayarlar - Safari’ye giderek indirme konumunu değiştirebilirsiniz. Müzik indirildikten sonra, Paylaş butonuna dokunarak VLC gibi herhangi bir medya oynatıcıya müziği gönderebilirsiniz.

iphone-ucretsiz-muzik-indirme

Kestirmeler (Shortcuts)

iPhone müzik nasıl indirilir sorusunun yanıtı olabilecek başka bir uygulama da Kestirmeler. Bu uygulamayı kullanarak pek çok harika şey yapabilirsiniz. Kestirmeler otomasyonunu kullanarak internetten herhangi bir dosyayı kolaylıkla indirebilirsiniz.

Örneğin, Siri kestirmelerinden YouTube Conventer 2 ile online videoyu MP3’e dönüştürebilir ve ardından cihazınıza indirebilirsiniz. YouTube Ripper Shortcut da diğer üçüncü parti Siri kestirmeleri gibi direkt yüklenmiyor.

Ayarlar - Kestirmeler altından Güvenilir Olmayan Kestirmelere İzin Ver’i açmanız gerekiyor. Bu noktada kestirmenin güvenli olduğunu, Apple’ın kendi oluşturduğu kestirmeler dışındaki tüm kestirmeleri güvensiz işaretlediğini, kestirmeyi telefonunuza yüklemeden içeriğini görme şansınız olduğunu belirtelim.

Cloud Music Player

Cloud Music Player, müzik aramak ve indirmek için bir kaynak değil. Bulut hesaplarınızı bağlayarak (Google Drive, Dropbox, OneDrive) müziklerinizi cihazlarınız arasında aktarmanızı sağlıyor. Telefonunuzda müzik indirmek için yeterli alan yoksa veya bilgisayarınızdaki, iTunes arşivinizdeki müzikleri telefona kolayca aktarmanın bir yolunu arıyorsanız Cloud Music Player’ı kullanabilirsiniz.

MP3, Wav, M4a dahil tüm formatları destekliyor. İnternetsiz dinleme seçeneği sunuyor. Uyku zamanlayıcı, kilit ekranından kontrol etme, arka planda müzik çalma, çalma listesi oluşturma ve düzenleme gibi özellikler de ücretsiz olarak kullanılabiliyor.

iPhone müzik nasıl indirilir? Bu soruyu en iyi 6 iPhone ücretsiz müzik indirme programı/uygulaması ile yanıtladık. Kafanıza takılan bir soru varsa yorumlar kısmından mutlaka belirtin.

iPhone’a müzik ekleme ve çevrimdışı dinleme

Aşağıdakilerden birini yapın:

  • Bir şarkıyı, albümü, listeyi veya videoyu basılı tutup Arşive Ekle’ye dokunun.

  • Bir albümün veya listenin içeriğini görüntülerken albümü veya listeyi eklemek için ekranın üst tarafındaki Ekle düğmesi simgesine dokunun veya parçaları tek tek eklemek için Daha Fazla düğmesi simgesine dokunup ardından Arşiv’e Ekle düğmesine dokunun.

  • Şu An Çalınan ekranında Fazlası düğmesi simgesine dokunun, sonra Arşiv’e Ekle’ye dokunun.

Müzikleri arşivden silmek için parçayı, albümü, listeyi veya video klibi basılı tutun, sonra Arşivden Sil’e dokunun.

iPhone’a eklediğiniz müzikler, iTunes Store’a ve App Store’a aynı Apple kimliğini kullanarak giriş yapıp Arşiv’i Eşzamanla seçeneğini açtıysanız diğer aygıtlara da eklenir (Ayarlar  > Müzik bölümüne gidin, sonra Arşiv’i Eşzamanla seçeneğini açın).

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası