emine erdoğan kaç yaşındadır / Emine Erdoğan Kaç Yaşında? - Biyografi Sitesi

Emine Erdoğan Kaç Yaşındadır

emine erdoğan kaç yaşındadır

Son günlerde kaleme aldığı “Afrika Seyahatlerim” adlı kitabı ile gündeme gelen ve Türk siyaset tarihinin en önemli isimleri arasında yer alan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın hayatına dair ayrıntılar herkes tarafından merak edilmektedir. Peki Emine Erdoğan kimdir, kaç yaşında ve aslen nereli?  

İşte Emine Erdoğan’ın hayatına dair merak edilen tüm detaylar 

EMİNE ERDOĞAN KİMDİR? 

16 Şubat tarihinde İstanbul’da dünyaya gözlerini açan Emine Erdoğan, aslen Siirtlidir. Lise eğitimini İstanbul Mithat Paşa Kız Meslek Enstitüsü’nde tamamlayan Erdoğan, gençlik dönemlerinden itibaren ise aktif olarak sosyal faaliyetler içerisinde yer almıştır. Kurucuları arasında yer aldığı “İdealist Kadınlar Derneği”, “Milli Türk Talebe Birliği” ve dönemin “Hanımlar İlim ve Kültür Derneği” gibi çeşitli kuruluşların faaliyetlerine katkı sağlayan Emine Erdoğan, aynı zamanda Türk Edebiyatında önemli bir yere sahip Yazar Şule Yüksel Şenler’in de katkısıyla kendini fikir ve aksiyon alanına yönelik sosyal projelere adamıştır. 

EMİNE ERDOĞAN’IN SİYASİ KARİYERİ 

4 Temmuz tarihinde Recep Tayyip Erdoğan ile evlenen Emine Erdoğan, bu süreçte eşi Recep Tayyip Erdoğan’ın siyasi mücadelesinde de en büyük destekçisi olmuştur. 

Emine_Erdoğan_kimdir

Recep Tayyip Erdoğan’ın Refah Partisi İstanbul İl Başkanı olarak görev yaptığı dönemde, İl Kadın Kolları Kurucu Yönetim Kurulu Üyesi olan Emine Erdoğan, o dönem mensubu olduğu Refah Partisi’nin gerçekleşen seçimlerde gösterdiği başarısına ise kadın hareketini başlatarak büyük katkı sağlamıştır. 

Eşi Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanlığına seçilmesinin ardından pek çok sosyal sorumluluk projesi içerisinde yer alan Erdoğan, ayrıca halen AK Parti’nin de devam ettirdiği “İftar sofraları” girişimini başlatmıştır. 

EMİNE ERDOĞAN’IN SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİ 

yılında ise “Toplumsal Gelişim Merkezi”nin (TOGEM) kuruluşuna öncülük eden Emine Erdoğan, Milli Eğitim Bakanlığı ile birlikte başlattığı “Haydi Kızlar Okula” kampanyası ile de toplamda bine yakın kız çocuğunun okula gitmesine ve okuma-yazma öğrenmesine katkı sağlamıştır. 

Eğitim konusundaki çalışmalarına ismini bizzat kendisinin verdiği “Ana-Kız Okuldayız” kampanyası ile devam eden Erdoğan, bu kampanya ile de okuma-yazma öğrenme fırsatı bulamamış olan annelerin problemlerine de çözüm sağlamıştır. Ayrıca çocuklara yönelik şiddete ve onların zorunlu olarak çalıştırılmasına karşı mücadele veren Emine Erdoğan, erken çocukluk eğitiminin önemini vurgulayan “7 Çok Geç” gibi çeşitli kampanyalara da destek vermiştir. 

Emine_Erdoğan_kimdir

Türkiye’de büyük ilgi ve destek gören “Kardeş Aile Projesi”nde de emeği bulunan Erdoğan, aynı zamanda “Toplum Kalkınmasında Gönül Elçileri” adlı projeye de katkı sağlamış ve Türkiye’nin tüm illerinin vali eşleri ile beraber yürüttüğü kadın, çocuk, yaşlı, engelli, gazi ve şehit aileleri başta olmak üzere yoksullar ve madde bağımlıları gibi farklı grupların yaşam kalitesini artırmak üzere başlatılan bir gönüllülük seferberliğine de öncülük yapmıştır. En iyi kamu projesi dalında “Altın Pusula” ödülünü alan bu proje, ayrıca BM tarafından diğer ülkeler için örnek teşkil etmiş ve büyük bir ilgi görmüştür. yılından itibaren halen Emine Erdoğan’ın himayesinde devam eden proje, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yürütülen “Koruyucu Aile” hizmetlerinin yaygınlık kazanmasına da destek vermiştir. 

Emine_Erdoğan_kimdir

Kadınların iş hayatında aktif olarak daha fazla rol alabilmesi için diğer bölge ülke liderlerinin eşleriyle berabe  düzenlenen “İş Hayatında Kadın” konulu uluslararası konferanslara da destek veren Emine Erdoğan, zulme maruz kalan Myanmar, Pakistan ve Gazze gibi farklı bölgelerde yaşanan insanlık trajedilerine karşı da uluslararası alanda çeşitli organizasyonlar düzenlemiştir. Bu kapsamda yılında İsrail’in Gazze’ye yönelik gerçekleştirdiği saldırılar karşısında bir araya getirdiği farklı ülke liderlerinin eşleri ile beraber tüm dünyaya “savaşı durdurun” çağrısında bulunmuştur.  

Emine_Erdoğan_kimdir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi olarak katıldığı yurt dışı seyahatlerinde ise çeşitli ülkelerin First Lady’leri ile berber pek çok sosyal sorumluluk projesi gerçekleştiren Emine Erdoğan, ayrıca Afrika ülkelerine yaptığı çeşitli ziyaretler neticesinde de Afrikalı kadınların el emeğinin satışa sunularak, gelirinin de Afrikalı kadınlara dönmesini sağlayan bir çalışmaya da öncülük etmiştir.  

Emine_Erdoğan_kimdir

Aynı zamanda Türkiye’de bulunan Afrika ülkeleri büyükelçilerinin eşleri ile beraber “Afrika Atasözleri” ve “Afrika Yemekleri” adlı kitaplarının yayınlanmasına katkı sağlayan Erdoğan, “Sıfır Atık” ve “Ata Tohum” projelerini de destek olmuştur.  

Emine_Erdoğan_kimdir

Ayrıca katkı sağladığı pek çok sosyal sorumluluk projesi neticesinde farklı alanlarda uluslararası ödüller de alan Emine Erdoğan, yılında Chicago merkezli World Congress of Muslim Philanthropists tarafından düzenlenen “Global Donors Forum” etkinliğinde “İnsani Hizmeti Takdir Ödülü” ve aynı yıl Global Hope Coalition tarafından da “İnsanlığa Yardım Liderliği” özel ödülüne layık görülmüştür. 

Emine Erdoğan’ın, Afrika seyahatlerinde edindiği izlenim ve hatıralarını kaleme aldığı “Afrika Seyahatlerim” adlı kitabı ise Türkiye’de yılı Ekim ayında piyasaya sunulacaktır. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile evli olan Emine Erdoğan, dört çocuk annesidir.

EMİNE ERDOĞAN'IN KİTABI NEDİR?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın, yılları arasında Etiyopya, Ekvator Ginesi, Cezayir, Cibuti, Somali, Gana, Nijerya, Fildişi Sahili, Gine, Uganda, Kenya, Tanzanya, Mozambik, Madagaskar, Sudan, Çad, Tunus, Moritanya, Mali, Güney Afrika Cumhuriyeti, Gambiya, Senegal ve Zambiya olmak üzere toplam 23 Afrika ülkesine gerçekleştirdiği seyahatlerindeki izlenim ve hatıralarını kaleme aldığı “Afrika Seyahatlerim” adlı kitabı Turkuaz Yayınları tarafından yayımlanacak.  

Emine Erdoğan

Emine Erdoğan (evlilik öncesi soyadı Gülbaran[1][2]; Türkçe telaffuz:&#;[emine ˈæɾdoan]; d. 16 Şubat , İstanbul), Türkiye cumhurbaşkanıRecep Tayyip Erdoğan'ın eşidir.

Hayatı[değiştir

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Eşi Emine Erdoğan Kimdir, Kaç Yaşında? Emine Erdoğan'ın Mesleği Ne?

Haberler

Yaşam

Biyografi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Eşi Emine Erdoğan Kimdir, Kaç Yaşında? Emine Erdoğan'ın Mesleği Ne?

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın taklidini yaparak gündeme oturan Muhammed Nur Yahya, bu defa da Emine Erdoğan'ın taklidini yaptı. Komik taklidiyle izleyenleri güldüren Muhammed Nur Yahya'nın bu paylaşımı üzerine Emine Erdoğan hakkında araştırmalar yapılmaya başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan hakkında kullanıcılar 'Emine Erdoğan kimdir, kaç yaşında? Emine Erdoğan'ın mesleği ne?' şeklinde araştırmalar yapıyor. Sizler için Emine Erdoğan'ın yaşamını ele aldık. İçeriğin devamında

Emine Erdoğan Kimdir?

Emine Erdoğan Kimdir?

Emine Erdoğan'ın Eğitimi Ne?

Emine Erdoğan'ın Eğitimi Ne?

Emine Erdoğan'ın Kariyer Hayatı

Emine Erdoğan'ın Kariyer Hayatı

Bunlara da göz atın:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası

© 2024 Toko Cleax. Seluruh hak cipta.