aldatan kadın hareketleri / aldatan kadını yakalama yöntemleri - ekşi sözlük

Aldatan Kadın Hareketleri

aldatan kadın hareketleri

Aldatan Kadın Nasıl Davranır?

Günümüzde eşlerini aldatan kadınların sayısı geçmişe bakıldığında günümüze oranla çok fazla artmış olduğu görülmektedir. Bu sayı Anayasa mahkemesinin kadının aldatmasını suç olmaktan çıkarmış olduğu yılından bu yana her geçen gün artmaktadır. Geçmişte kocalarını aldatan kadınların çalışan kadınlardan oluştuğu gözlenirken günümüzde çalışmayan ev hanımlarının da kocalarını aldattığı gözlenmektedir. Eşlerini aldatan kadınlar geçmişte yakalanmaktan çok korkarlarken günümüzde kocalarından korkmadan eşlerini aldatmaktadırlar. Eşlerini aldatan kadınlar eşlerini aldatma cesaretini öncelikle ekonomik özgürlüklerini kazanmaktan ve günümüzde kadınları ve kadın haklarını koruyan yasal düzenlemelerin yapılmasından almaktadırlar. Eşlerini aldatan kadınların aldatma sebeplerine bakıldığında. Eşlerini aldatan kadınların büyük çoğunluğu eşlerini duygusal nedenlerle aldattıkları görülmektedir. Kadınlar eşleri tarafından ihmal edildiklerinde, ilgi ve alaka eksikliği ile karşı karşıya kaldıklarında, eşleri erkeklik görevlerini yerine getirmediklerinde ve benzeri sebeplerle karşı karşıya kaldıklarında eşlerini aldatırlar.

Eşlerini aldatan kadınların neredeyse tamamı eşlerini beyinlerinde bitirirler ve kesinlikle eşlerinden boşanmayı kafalarına koyarlar. Erkekler eşlerini genelde cinsel olarak aldatırken kadınlar eşlerini duygusal olarak aldatır. Bu husus genelde yanlış anlaşılıyor. Öncelikle bu hususa açıklık getirmek isteriz ki cinsel aldatmada sadece yatakta cinsellik paylaşılırken duygusal aldatmada yatakta cinsellik, zaman, para ve en önemlisi duygular paylaşılır. Yani her iki aldatma türünde de taraflar cinsel ilişkiye girerek cinsel birliktelik yaşarlar. Eşlerini aldatan kadınlar sevgililerine âşık olurlar ve aşklarından gözleri burunlarının ucunu dahi göremezler. Aşk oldum yaptım mantığıyla hareket eden eşlerini aldatan kadınlar yakalandıklarında aldatma eylemlerini kesinlikle kabul etmezler. Eşlerini aldatan kadınlar eşleri ile sevgilileri arasında kalmak çok yıpratır. Bu nedenle eşlerini aldatan kadınlar aldatma süreçleri boyunca çok gergin olurlar. Eşlerine yakalanmamak için çok fazla yalan ve yanlış konuşmalar yaparlar. Eşlerini aldatan kadınlar eşleriyle cinsel birliktelik yaşamak istemezler. Eşlerini aldatan kadınlar eşleriyle yattıklarında bu durumu sevgililerinden saklarlar. Eşlerini aldatan kadınlar eşlerine yakalanacaklarını anladıklarında eşleriyle çok sık cinsel birliktelik yaşarlar. Eşlerini aldatan kadınların büyük çoğunluğu eşlerinden boşanma kararı alırlar. Bu kadınlar gün içinde çok agresif olurlar. Ortada hiç bir şey yokken sürekli eşlerine saldırırlar. Sürekli olarak tartışma ortamı hazırlarlar. Eşleriyle sürekli olarak kavga edecek bir şeyler bulurlar. Bu kadınlar aldatma eylemlerini eşlerinden saklayıp gizlemek için sürekli yalan söylerler. Söylemiş oldukları yalanlarını sık sık en yakın arkadaşlarını da alet ederler.   Sevgilileriyle aşklarını dolu dolu yaşarlar. Zamanlarının büyük çoğunluğunu sevgilileri ile geçirmek isterler. Bu nedenle evlerinde ev işlerini yapmazlar. Evde eşleriyle ve çocuklarıyla ilgilenmezler. Kendilerini sevgililerine beğendirmek için marka kaliteli kıyafetler alırlar. Dantelli iç çamaşırlarını sıklıkla giyerler. Saçlarını sıklıkla boyatırlar. Saç renklerini değiştirirler. Güzelliklerine çok önem verirler. Bel, göbek ve bacak bölgelerindeki yağlanmalardan sürekli şikâyetçi olan kadınlar spor yapmaya başlarlar. Spor yapmakla istedikleri değişimi sağlayamayan bu kadınlar emellerine ulaşmak için bıçak altına yatarak cerrahi müdahaleler ile yağ aldırma, botoks, yağ dolgu, silikon taktırmak ve benzeri tıbbi operasyonlar yaptırırlar. Eşlerini aldatan bu kadınlar sürekli değişim içindedirler.

Eşlerini aldatan kadınlar neredeyse hiç giymedikleri jartiyerler, ince naylon çoraplar, süper mini etekler son zamanlarda vazgeçilmez kıyafetleri haline gelir.  Bu kadınlar çekicilik çıtasını çok yükseltirler. Her zaman güçlü kadın imajı çizerler. Eşlerini aldatan kadınlar şu veya bu sebep nedeni ile sevgilileri ile ayrıldıklarında keskin bir u dönüşü yaparak hemen eşlerine yuvasına dönerek hiç bir şey olmamış gibi yaşamlarına devam ederler. Bu kadınlar eşlerine ve evlerine geri dönüş yaptıklarında büyük bir boşlukta olurlar. İçlerindeki boşluğu doldurabilmek için bazen psikolojik destek almak zorunda kalırlar.  

Saygılarımızla İzmir Dedektiflik A.Ş.

Aldatan kadın belirtileri nelerdir? Bu hangi ipuçlarından anlaşılır?

Günümüz dünyasında aldatma oranları giderek yaygınlaşırken, sosyal medya ve diğer teknolojik gelişmelere de bağlı olarak artan aldatma olaylarının belirtilerini inceleyeceğiz. Özellikle bir kadının, kocasını ya da sevgilisini aldattığının kolayca nasıl anlaşılacağına değineceğiz.

Karinizin size sadik olmadiğini gösteren işaretler

Aldatılmak her erkek için kabustur. Zaman içinde yıpranan ilişkiler, anlaşmazlıklar veya yalnızca aşkın bitmesiyle bile kadın aldatma yolunu seçebilir. Bu durumda dikkatli bir erkek bazı şeylerin yolunda gitmediğini hemen anlayacaktır. Peki aldatan kadın nasıl davranır? Kadın daha dikkatliyse ve açık vermeden aldatma eylemine devam ediyorsa? İşte o zaman erkeğin gözlerini dört açarak şu ipuçlarını araması gerekecektir:

  • Artık sizin fotoğraflarınızı sosyal medyada paylaşmaz
  • Şifrelerini değiştirir
  • Çok fazla telefon araması alır
  • İnternet arama geçmişini daima temizler
  • Sosyal medyada çok zaman harcar
  • Cep telefonunun ekranını kapatır
  • Size olan ilgisi azalır
  • Eve geç gelmeye başlar
  • Cep telefonunu yanından hiç ayırmaz ve telefonda uzun zaman geçirir
  • Görünüşüne ve kıyafetlerine eskisinden daha fazla dikkat etmeye başlar

Yukarıdaki davranışları sergileyen bir kadının sizi aldattığını söylemek yanlış olmaz. Size bağlı ve sadık bir kadın birlikte çekildiğiniz fotoğrafları sosyal medyada paylaşmaktan keyif alır. Telefonunda gizli bir mesajın ya da görüntünün olduğundan endişe etmediği için şifresini değiştirmeye ve hatta telefonuna şifre koymaya bile gerek duymaz. Oysa aldatan kadın telefonunun ele geçirilmesinden rahatsız olur.

Bunlarla da kalmaz internet geçmişini temizler. Cep telefonunu yanından ayırmaz ve hem telefonda hem sosyal medyada eskiye oranla daha fazla zaman geçirir. Size olan ilgisi azaldığı için eve geç gelmeye başlar ya da iş seyatleri uydurur.

Onu nasilyakalarsiniz?

Karınızın sizi aldattığını nasıl anlarsınız? Aldatan kadın belirtileri ile ilgili şüpheleri doğrulamanın bazı yolları vardır.

Bir dedektif kiralamayı düşünebilirsiniz. Dedektif, kadının gerçek yaşamda ve internet ortamında attığı her adımı takip ederek deliller toplayacaktır. Fakat bu yöntem hem çok pahalıya mal olabilir hem de şantaj tehlikesi taşıyabilir.

İkinci yöntem kadının arabasına veya dairesine gizli kamera yerleştirmektir. Elde edeceğiniz görüntü kesin bilgiler sunsa da kamera açısının kısıtlı olması nedeniyle tam kanıt sunamayabilir.

Aldatan kadın belirtileri için bir diğer yöntem ise kadının sosyal medya hesabını takibe alarak kimlerle konuşup yazıştığını, gelen yorumları ya da arkadaş listesini incelemektir. Fakat bu durumda da elinizdeki kanıtlar kesin olmayacaktır. Ayrıca kadının yer konumunu takip etmek de bir alternatif yol olabilir. Ama bunu yapmak için günün her dakikasını bu işe ayırmanız gerekebilir. Ayrıca sosyal medyadaki konuşmalarını okumak için sms takip programını kullanabilirsiniz.

En uygun yöntem olarak takip programlarını önerebiliriz. Daha önce milyonlarca kişi tarafından kullanılıp onaylandıkları için gönül rahatlığı ile bu programları kadının telefonuna yükleyerek hemen takibe başlayabilirsiniz. Hiçbir riski bulunmayan bu casus takip programlarının en büyük avantajı, karşı tarafın telefonuna yüklendikten sonra geri planda sessizce çalışarak size tüm bilgileri anında aktarmalarıdır.

Cep telefonunundaki tüm hareketleri takip edebileceğiniz bu programdan piyasada onlarcası bulunmaktadır. Ancak içlerinden hangisinin en iyisi olduğuna karar veremeyebilirsiniz. Bazısı daha fazla hizmet sunarken bazısı hem daha az hizmet sunup hem daha pahalı olabilir.

Eğer şüphelerinizi tamamen doğrulayacak ve size istediğiniz tüm bilgileri verecek bir program arıyorsanız, aramalardan mesajlara, sosyal medya hesaplarından konum bilgisine, video ve fotoğraflara kadar her şeyi size anında haber verecek piyasanın en iyi takip programını sizler için seçtik.

En iyi takip programi

Aldatan kadın nasıl takip edilir diye düşünüyorsanız, en iyi yöntem onun telefonuna yüklenebilecek en iyi takip programı mSpy'dır. Piyasadaki benzerlerini denedikten sonra bu programın diğerlerinden üstün özelliklere sahip olduğunu gördük. Şimdi bu özelliklere bakalım.

Örneğin kadının gerçek zamanlı konumunu belirleme özelliği sayesinde, kadın size ofiste olduğunu söylemiş olsa bile onun başka bir bölgede olduğunu anında görebilirsiniz.

Aldattığını düşündüğünüz kadının çöpçatanlık sitelerine üye olduğunu düşünüyorsanız, mSpy'ın engelleme özelliği sayesinde, kadının bu sitelere telefonundan erişimini engelleyebilirsiniz. Bunun nasıl olduğunu anlamayacaktır.

Son derece yararlı bir diğer özellik ise anahtar kelime tespiti yapmasıdır. Yani kadın cep telefonunda restoran veya otel arayışına girdiyse ama sizi bir yere davet etmediyse, bu kelimeler size bildirildiği için konu hakkında bilginiz olması sağlanacaktır. Hatta program cihaz bilgilerine tam erişim sağladığından, pil seviyesine kadar size verecektir.

Sonuç

Hiçbir erkek aldatılmak istemez. Ama başınıza böyle bir şey geldiğinden şüphe ediyorsanız, dedektif tutmaktan sosyal medya takibine, konum takibinden, casus telefon takip programlarına kadar farklı yöntemleri deneyebilirsiniz. Fakat hiç riske girmeden ve zaman harcamadan en doğru takip bilgilerine ulaşmak için size mSpy programını öneriyoruz. Uzun yılların tecrübesiyle mSpy hep yanınızda olacaktır.

Aldatma Nedir?

Aldatan kadın ne demek? Sorusuna hepimiz farklı cevaplar verebiliriz. Yani her birimizin aldatmaya bakışı farklı olabilir. Kimisi için aldatma sadece çiftler arasına 3. Bir kişiyi fiziksel olarak eklemekken kimisi için aldatma hayatın her alanına yayılmış daha geniş bir olgudur. Türkçe sözlüklerde aldatma kavramı ihanet kelimesiyle açıklanmaktadır. Yani kişilerin kim olduğu fark etmeksizin bir ihanetin olduğu her olay için aldatma tanımı yapabiliriz.

Evlilikte aldatma, kadın ya da erkeğin hayatına 3. Kişiyi dahil etmesi olarak tanımlanır. Bu 3. kişilerden genellikle 2. Kişilerin haberi yoktur. Zaten aldatmayı aldatma yapan da ortak hayata dahil edilen kişiye karşı hislerin ve onunla paylaşılanların gizli kapaklı olmasıdır. Arkadaş iş çevirme olarak da tanımlanan aldatma kavramı, evlilikte yaşandığında çiftlerin arasında ciddi problemlere neden olmaktadır.

Aldatma nedenleri konusunda net bir şey söylemek imkansızdır. Çünkü her ilişkide neden olarak öne sürülen pek çok duruma rastlamaktayız ama genellikle aldatma nedenleri daha doğrusu aldatma bahaneleri şöyle sıralanabilir:

  • İletişim kuramamak
  • Fiziksel ve duygusal anlamda ilişkinin zayıflaması
  • Çiftler arası uyumsuzluk
  • İstismar
  • Çiftlerin birbirlerini ihmal etmesi
  • Maddi hayata dair yaşanan sıkıntılar
  • Çiftler arasında saygı ve sevginin azalması

Bu sebepler çoğu aldatmanın nedeni olarak öne sürülmektedir. Peki aldatmanın ölçüsü nedir? Yani kişilerin başka birine karşı romantik şeyler hissetmesi, eşinden ziyade onu düşünmesi, hayallerini o kişiyle kurması gibi düşünce boyutunda kalan ve duygusal aldatma diye tanımladığımız durum aldatma sayılmalı mıdır?

Aile Danışmanı Halil Özgen

Adana Özel Aile Danışmanlığı Merkezinde uzun yıllardır aile danışmanı olarak çalışan ve den fazla danışmanlık tecrübesi olan Halil Özgen hocamız aldatma sorunuyla boğuşan ve süreci yönetmekte zorlanan çiftlere en doğru desteği vermektedir. Sitemizdeki yorumları inceleyerek Halil Özgen hocamız hakkındaki yorumlarını okumak için TIKLAYINIZ.

Evlilikte yaşanılan sorunlar konusunda Halil Özgen hoca ve uzman psikolog ekibiyle Adana, Mersin, Osmaniye, Kahramanmaraş ve Gaziantep illerinde YÜZ YÜZE veya ONLİNE TERAPİ almak isterseniz sitenin sol altındaki arama butonuna veya sağ alt köşesindeki whatsapp butonuna tıklayarak seanslar ve ücretler hakkında 7/24 bilgi alabilirsiniz.

Aldatma Nasıl İspat Edilir?

Aldatılan kişiyi, aldatıldığını anladığı anda özellikle de partnerinin inkar etmesi durumunda aldatmayı ispat etme çabasında görürüz. Aldatmayı ispat etmek kişileri hem kendi içinde hem de kanun önünde haklı çıkarmak adına girilen bir yoldur. Peki aldatma nasıl ispat edilir?

Öncelikle iletişim yöntemini kullanmalı, eşinize açıkça şüphelerinizi sormalısınız. Bizim toplumumuzda bu noktada başarı göstermiş ilişki çok azdır. Yani genellikle aldatan kişi itiraf etmez.

Aldatmanın, kanun önünde bir gerekçe olarak sunulabilmesi için bununla ilgili bilgi ve belgelere yani kanıtlara başvurmak zorundasınız. Ama bu kanıtlara ulaşmak oldukça zor olabilmektedir. Yani bir dedektif gibi iz sürmek, iletişim kanallarına ulaşmak gibi yöntemler çoğu zaman işe yarasa da bunların yasalara uygun olarak yapılması esastır. Yani sizin mahkemede bir ses kaydını sunabilmeniz için bu ses kaydının yasal yollarla alındığını ispatlamanız gerekmektedir.

Aldatma nasıl yakalanır? sorusunu sormadan önce kanuna uygun olan yöntemleri öğrenmenizde fayda var. Yoksa haklıyken haksız duruma düşmeniz kaçınılmaz olacaktır.

Aldatma nasıl olur? Sorusunun tam karşılığını bilmeniz de süreci yönetmek adına önemli bir noktadır. Yani yaşadığınız şeyin aldatma olduğundan kesin emin olmadan aldatma nasıl yakalanır? Sürecine girmeniz yanlış olacaktır.

Aldatmanın kişileri değişse de yöntemleri genelde aynıdır. Daha önce erkeklerin aldatması konusuna SEVEN ERKEK ALDATIR MI? Makalemizde değinmiştik.

Peki, kadının aldatması? Bu konu genellikle toplum tarafından pek konuşulmayan bir konudur. Sanki yalnız erkekler aldatıyormuş gibi “aldatma “deyince akla sadece erkekler gelmektedir. Oysa kadınların aldatması özellikle de evli kadın aldatma konusu da çok yaygın bir problemdir.

Çevrimiçi araçların yaygınlaşması sosyal medyada aldatan kadın örneğine çok sık rastlamamıza neden olmaktadır. Eşinden başka biriyle sosyal medya platformları üzerinden konuşmak, sohbet etmek hatta daha da ileriye götürüp görüşmek sosyal medya aldatmasının adımlarını oluşturmaktadır. Her ne kadar görüşmedik sadece konuştuk diye masumlaştırılmaya çalışılsa da sosyal medyada aldatma da bir aldatma türüdür.

Son yıllarda yapılan araştırmalar göstermiştir ki aldatan evli kadınlar genellikle ilgisizlikten yakınıp sosyal medyada başkasından ilgi görme yanlışına düşmektedir. Ve çoğu zaman da bu durumu hakları olarak görmekte ve işlerin içinden çıkılmaz bir hale dönüşmesine neden olmaktadır. Yöntemi ne olursa olsun partnerin bilgisi dışında yapılan her eylem aldatma kabul edilir ve aldatmanın asla bir gerekçesi yoktur.

halilozgen08

Aldatan Kadın Belirtileri Nelerdir?

Bunu kadın olarak sınırlamaktansa aldatma belirtileri üzerine düşünmek yararlı olacaktır. Çünkü aldatan kadın belirtileri ve aldatan erkek belirtileri birbirine çok yakındır. Sonuçta ikinci bir dünya yaratılmıştır ve bu dünyanın sürdürülebilmesi için ilk başvurulan yöntem yalandır. Yani kocasını aldatan kadın, genelde çok sık yalan söylemektedir.

Aldatan kadın davranışları konusunda bir genelleme yapmak zor olsa da eşini aldatan kadın genelde açık vermektedir. Duygusal aldatma belirtileri ya da sanal aldatma belirtileri yani aldatan kadın belirtileri diye sayabileceğimiz birkaç madde vardır. Bunlar:

  • Aldatan kadınlar genelde hayatlarındaki erkeğe zaman ayırmakta zorlanır.
  • Sürekli telefonla ilgilenir.
  • Dikkati dağınıktır.
  • Size karşı ilgisi azalmıştır. Sizdeki değişikliklerin farkına varmaz.
  • Gizemli bir hale bürünür.
  • Az konuşur sürekli dalar.
  • Daha az tartışır. Sorunları konuşmak istemez.
  • Ev işlerini aksatır.
  • Sürekli arkadaşlarından ve onlarla planlarından bahseder.

Elbette ki bunlar varsa kesin aldatma vardır demek doğru değildir. Ama bu belirtiler ilişkinizde bir şeylerin kötü gittiğinin habercisidir. Belki de bir destek alma vaktinin geldiğini gösteren işaretlerdir. Aldatan evli kadın davranışları da değişiklik göstermektedir. Kocasını aldatan kadın davranışları da genellemeyecek kadar çeşitlidir. Bu açıdan hüküm vermeden ya da paniğe kapılmadan önce iyice emin olmak gerekmektedir.

Kadının aldattığının belirtileri varsa ve bu durum sizi huzursuz etmeye başladıysa Adana Özel aile danışma Merkezi psikologlarından aile terapisi ya da eş terapisi talep etmeniz, süreci doğru yönetmenize yardımcı olacaktır. Çünkü bu şüpheler bile ilişkinin bir desteğe ihtiyacı olduğunun açık bir şekilde kanıtıdır.

Aldatan kadın vicdan azabı çeker mi? Bu da kişiye göre farklı cevapları olan bir sorudur. Ama danışanlarımdan yola çıkarsam ben bu konuda “Evet aldatan kadınların vicdan azabı çekme oranı oldukça yüksektir diyebilirim.

Aldatma Psikolojisi

Aldatma psikolojik ve fiziksel bir süreçtir. Aldatan kadın psikolojisi ,bizim gibi toplumlarda aslında çok yıpratıcıdır. Kadın olmak, anne olmak kişilere bir takım sorumluluklar yüklemektedir. Ve aldatan kadının bu sorumlulukları yerle bir ettiği düşünülür. Aldatan kadın toplumdan dışlanır, sürekli eleştirilir ve davranışları asla kabul görmez. Yani bu anlamda toplumun aldatan kadına bakışı ile aldatan erkeğe bakışı aynı değildir. Bu yüzden de aldatma sonrası pişmanlık, kadında daha çok görülmektedir.

Bir de aldatmayı sürekli hale getirmiş insanlar vardır. Bunlar sürekli aldatma hastalığı olarak tanımlanan psikolojik bir süreç yaşarlar ve toplumda böyle yaftalanırlar. Eşlerini aldatan kadınlar, genelde kısa süre içinde pişmanlık duymaya başlarlar.

Özellikle çocuğu olan kadınların aldatma sonrası kadın psikolojisi konusunda daha zorlandıkları görülür. Bu durum da akıllara aldatmak kişilik bozukluğu mudur? Sorusunu getirmektedir. Çünkü bu kadar çabuk pişman olan kadınların, kendilerini bu durumun içine sokmaları anlamlandırılmakta zorlanılabilir. Aldatmak, sebebi ne olursa olsun bir suçtur. Ama bunun için kişilik bozukluğu demek doğru olmayacaktır. Çünkü bu konuda kabul edilen bir bilimsel çalışma bulunmamaktadır.

Aldatma Travması Nasıl Atlatılır?

Aldatma sonrası eğer aldatma itirafı gerçekleştiyse çiftlerin bu konuda diyalog kurmaları zor olabilmektedir. Özellikle aldatılanın erkek olduğu durumlarda mahalle baskısı ve geçmiş öğretiler devreye girer ve hem erkek hem de kadın için zorlu bir süreç başlar. Erkek bunu namus meselesi haline getirebilir ve istenmeyen sonuçlar yaşanabilir. Bu açıdan yapılması gereken en önemli şey, aldatma itirafı sonrası çiftlerin çift terapisi almalarıdır.

Böylelikle yaşanan olumsuz duygularla daha kolay baş edilebilir ve taraflar bu zor durumu en az zararla atlatır. Bir psikolog olarak bana sıkça sorulan aldatan affedilir mi ya da aldatan kadın affedilir mi? Sorularına genel bir cevap vermek imkansızdır. Böylesi bir durumda tek karar size ait olmalıdır. Ve alacağınız kararın sizde pişmanlık uyandırmaması için sağlıklı düşünülerek alınması gerekir.

Aldatılan koca, kendi kişiliğine, inandıklarına ve iç huzuruna en uygun kararı vermelidir. Eğer kadın aldatma sonrası pişmanlık hissediyorsa erkek affedip evliliğin devamını talep edebilir. Ya da hiçbir şekilde devam etmesini istemez ve evliliğin sonlandırılması kararını alabilir. Bu açıdan kimse sizi aldığınız kararla ilgili sorgulayamaz ve yargılayamaz. Bu sizin hayatınızdır ve her hayatın dinamiği farklıdır.

Aldatmanın affedilmesi konusunda toplumsal bir önyargı vardır. Aynı şekilde toplumun ve kişilerin duygusal aldatma affedilir mi sorusuna verdikleri cevap daha farklılaşmaktadır. İşte bu önyargılar kişilerin yanlış yollara sapmasına neden olabilmektedir. Bu yüzden aldatma itirafı olan ilişkilerde taraflar muhakkak bir terapi desteği almalıdır.

Terapiler sayesinde hem süreci daha doğru yönetebilecek hem de aldatma psikolojisi nasıl atlatılır? Ya da aldatma acısı nasıl geçer sorularınıza cevap bulabileceksiniz. Aldatan kadın, aldatan erkek hangi sorunu yaşarsanız yaşayın ortada çözülmesi gereken bir problem vardır. Ve bu problemin çözümünde destek almak çiftlerin alacağı en doğru karardır.

Sizde dilerseniz Adana, Mersin, Osmaniye, Kahramanmaraş ve Gaziantep illerinde YÜZ YÜZE ve Türkiye&#;nin her yerinden ONLİNE TERAPİ alarak Halil Özgen hocamız ile seanslara katılabilirsiniz. Halil Özgen ve uzman psikolog ekibi ile görüşme yapmak için sitenin sol altındaki arama butonuna tıklayabilir, numarayı arayabilir veya sağ alt köşesindeki whatsapp butonuna tıklayarak seanslar ve ücretler hakkında 7/24 bilgi alabilirsiniz. Online Randevu almak için TIKLAYINIZ.

Kadınların aldattığını g&#;steren 9 işaret


1. İLİŞKİDE AZALAN SAYGI, SEVGİ VE YAKINLIK

Kadınların aldattığını gösteren 9 işaret

Evde iki yabancı gibi bir hale büründünüz ya da ev arkadaşı gibi oluverdiniz. Eskiden eşinizle belki her şeyi paylaşıyordunuz fakat birdenbire karınızın sizden uzaklaştığını hissediyorsunuz. Özel konular konuşmak için ne zaman harekete geçseniz, konuşmayı reddediyor. Bu eşinizin kendisini sizden hem duygusal hem de zihinsel olarak zaten uzaklaştırmış olabileceği anlamına gelir. Eşiniz aniden size karşı çok soğuk biri olup çıkmıştır ve sizinle beraber bir şeyler yapmak içinden hiç gelmemektedir.


2. GİZEMLİ HAL VE TAVIRLAR

Kadınların aldattığını gösteren 9 işaret

Birden bire içine kapanıp, suskunlaştığını gözlemliyorsunuz. Eşiniz artık sizinle günlük hayata dair bir şeyler paylaşmıyor. Kendini size karşı suçlu hissettiği için sizinle diyaloğa girmekten çekiniyor olabilir. Böyle bir durumda elbette hemen paranoyaya kapılmayın ya da şüpheye düşmeyin. Eşinize bir problem olup olmadığını sorun ve son zamanlarda biraz farklı davrandığını söyleyin, öncelikle anlamaya çalışın.


3. GÖRÜNÜŞ VE DAVRANIŞLARDA DEĞİŞİKLİK

Kadınların aldattığını gösteren 9 işaret

Partneriniz birdenbire dış görünüşüyle çok fazla ilgilenmeye başlar. Artık nasıl giyindiğiyle daha çok ilgilidir. Sizin çok umursamadığınız bir giyim tarzını daha çok tercih ediiyor. Önceden çok fazla uğramadığı kuaföre ve hatta fitness salonuna sık sık gitmeye başlar.


4. AİLEYE KARŞI İLGİSİZLİK

Kadınların aldattığını gösteren 9 işaret

Eşiniz siz işten geldiğinizde artık sizi kapıda karşılamak için hiçbir heyecan duymuyorsa, o zaman bir problem var demektir. Ya da eşiniz durduk yere dışarı çıkması gerektiğini söylüyor ve bunun için de çeşitli bahaneler ileri sürüyorsa, bir şeyler yolunda gitmiyor denebilir. Eğer eşiniz dışarı çıkması gerektiğini söylediğinde, tek başına çıkmakta ısrar ediyorsa, o zaman konuyu biraz deşin. Bunu yaparken çok da ileri gitmeyin sadece siz de ona eşlik edeceğinizi söylediğinizde daha da rahatsız oluyor mu bunu anlamaya çalışın.


5. DAHA AZ TARTIŞMA VE KAVGA

Kadınların aldattığını gösteren 9 işaret

Önceden eşiniz ve onun arkadaş çevresiyle birlikte dışarı çıkmak istemediğinizde, eşiniz bu duruma sinirlendiği halde şimdi ne yaparsanız yapın, eşiniz kızmıyor, her şeye tamam diyor.

Eskiden her hareketinizin önceden planlanmış olması gerekirdi ama şimdi önceden aranızda gerilime sebep olan küçük şeyler onu kızdırmıyor. Bu iyi bir şey olabilir ama eşinizin neden artık sizi umursamadığını da merak etmelisiniz.


6. TELEFON VE İNTERNET BAŞINDA DAHA ÇOK VAKİT GEÇİRME

Kadınların aldattığını gösteren 9 işaret

Eşiniz son zamanlarda telefonda çok fazla ya da fısıldayarak konuşuyor ve sizi gördüğünde telefonu hemen kapatıyor. Belki de kendine yeni bir e-mail hesabı açtı da size bundan bahsetmiyor.

Bunlara dikkat edin. Eşiniz yeni bir cep telefonu hattı almış ve bundan size bahsetmiyor bile olabilir. Eşinize size karşı dürüst olup olmadığını sorun, eğer sizi sürekli suçlayıcı ifadeler kullanıyorsa, gözlerinizi dört açın.


7. EVE GEÇ GELME

Kadınların aldattığını gösteren 9 işaret

Önceden eşiniz eve hiç geç gelmezdi ama son zamanlarda bu durum sık sık olmaya başladı. Eşinizin yaptığı açıklama da ofiste çok fazla işi olduğu ve işini bitirmek için daha geç çıkmak zorunda olduğu. Ya da mesela eşiniz bir mağazaya gitmek için evden çıkıyor ama saatler sonra eve dönüyor.


8. SİZİ TAMAMEN SERBEST BIRAKMIŞSA

Kadınların aldattığını gösteren 9 işaret

Önceleri gittiğiniz her yeri sorup, arkadaşlarınızla tek başınıza görüşmeye, tek başınıza seyahat etmenize, geç gelmenize kızıp bunu sorun ettiği halde artık ses çıkartmıyorsa Birdenbire sizin arkadaşlarınızla toplantılarınızı destekler bir duruma gelmişse ve siz bekar gibi yaşadığınız halde hiç ses çıkartmıyorsa sevinmeyin, endişelenin!


9. DUYGUSAL ALDATMA

Kadınların aldattığını gösteren 9 işaret

Bütün bu maddeler illaki cinsel aldatma olduğu anlamına gelmeyebilir. Kocası tarafından ihmal edilen, her ne yaparsa yapsın fark edilmeyen ve bunu dile getirdiği halde hala mutsuzluğu devam eden kadınlar, anlaşılma ve değer görme ihtiyaçlarını bir arkadaş, dost ile de gidermeye başlayabilir. Bu da duygusal bir yakınlık oluşturabilir. Sizinle hep konuşmaya çalışıp size bir şeyleri kabul ettirmeye çalışırken artık bundan vazgeçmişse ve sürekli iş yerindeki birinin mesela ne kadar anlayışlı ve iyi olduğundan bahsetmeye başladıysa bu anlaşılma ihtiyacını başkasıyla karşılıyor demektir. Bu da diğer kişiye duygusal anlamda yakın hissettiği anlamına gelir. Elbette ki eşinizin sizinle duygusal paylaşımına imkan tanımalısınız. Yoksa ilişkide daha büyük çatlaklar oluşabilir.

Bütün bu maddelerden bir iki tanesinin olması kesinkes aldatma gerçekleşmiş anlamına gelmez, ama aldatma riskinin arttığının göstergesi olabilir ve bu göstergelerden bir iki tanesini gözlemliyorsanız, eşinize ve ilişkinize sahip çıkmanın ve birliktelikte yeniden bir bahar havası estirmenin zamanı gelmiş demektir. Bu amaçla bir uzmandan destek alınabilir. Yoksa o istenmeyen sonuçla yüz yüze gelebilirsiniz.

False

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası