beşiktaş da ilişki / Beşiktaş'taki cinsel ilişki skandalında yeni gelişme

Beşiktaş Da Ilişki

beşiktaş da ilişki

Skandal görüntüler bitmiyor. Beşiktaş'ta araç üzerinde ilişki rezaleti

Türkiye’de 31 Mayıs günü başlayan kamuya açık alanlarda cinsel ilişki ve çıplaklık görüntülerine bir yenisi daha eklendi. 

Oda TV''de yer alan habere göre önceki akşam İstanbul Beşiktaş’ta çekilen görüntülerde bir çift yağmura ve çevredekilere aldırış etmeden uzun süre otomobil üzerinde ilişkiye girdi. 

Çift, kendilerine tepki gösteren bir kişinin “otele gidin evinize gidin” sözlerine de “Sana ne lan”diyerek tepki gösterdi. 

Son dönemde kamuya açık alanlarda cinsel ilişki ve sokaklarda çıplak yürüyen yurttaşlara dair haberlerin çoğalması kamuoyunda “Neler oluyor?”sorusunun sorulmasına neden oluyor. 

Geçtiğimiz günlerde Bebek’te gündüz vakti cinsel ilişkiye giren bir çift tüm Türkiye''de şok etkisi yaratmıştı. Hemen ardından Ümraniye''de bir çiftin cinsel ilişkiye girdiği video gündemde yerini almıştı. Öte yandan son günlerde Türkiye''nin çeşitli illerinde sokakta çırılçıplak yürüyen yurttaş haberlerinin arttığı gözleniyor. 

İlgili Haberler

Beşiktaş'taki cinsel ilişki skandalında yeni gelişme

Sosyal medya platformlarında, Beşiktaş Dikilitaş Mahallesi civarında bir kadın ile erkeğin otomobil üzerinde cinsel ilişkiye girmelerine ilişkin görüntülerinin yayımlanması üzerine savcılık, "hayasızca hareketlerde bulunmak" suçundan soruşturma başlatmıştı.

Soruşturma kapsamında otel sahibi turizmci olduğu belirlenen A.E.K. (43) ile oyuncu olduğu belirtilen kadın şüpheli Z.S. (37) gözaltına alınmıştı.

 "ARACIMDA GÖÇÜK VAR"

Sabah'tan Dilek Yaman Demir'in haberine göre,olayla ilgili soruşturma sürerken, çiftin cinsel ilişkiye girdiği arabanın sahibi sabah saatlerinde aracında göçük olduğunu fark etti. 34 L.. 1. Plakalı aracın sahibi M.Y., ikilinin aracına zarar verdiğini belirterek karakola gitti.

 M.Y.'nin müracaatı sonrası araçtaki maddi hasar kaybının tespiti için araç ekspertize gönderildi.

"ALKOLÜN ETKİSİYLE KENDİMİZİ KAYBETTİK"

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca ifadesine başvurulan Ahmet Ertan K., ''10 gün önce sosyal medyada tanıştık. Olay günü buluştuk. Cihangir'de üç farklı mekana gittik. Mekanlarda alkol içtik. Gece 01.00 sıralarında mekandan çıktıktan sonra olay yerine geldik. Taksi çağırdık beklemeye başladık. Taksiyi beklerken birbirimize yakınlaştık. Alkolün etkisiyle kendimizi kaybettik'' dedi.

"BİR ÇOCUĞUM VAR ÇOK PİŞMANIM"

Oyuncu Zeynep S., otel işletmecisinin ifadesini doğrulayarak, ''Bir çocuğum var. Yaşananlar nedeniyle mahvoldum. Çok utanıyorum. Alkolün etkisiyle yaptık. Kendimizde değildik. Çok utanıyorum'' dedi.

EV HAPSİNE ÇARPTIRILDILAR

Savcılık ifadeleri ardından iki şüpheliyi ev hapsi talebiyle Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk etti.

İkili, ev hapsine çarptırıldı.


beşiktaşotomobilcinsel ilişki

Beşiktaş'ta araba üstünde açık alanda +18 cinsel ilişki! Rezaletin yeni adresi Beşiktaş

Herkese açık bir alanda gerçekleşen çıplak görüntüler ve cinsel ilişkiler bu sıralar gündemde en çok yer edinen olaylardan bir tanesidir. Daha önce İstanbul Bebek ve Ümraniye’de yaşanan cinsel ilişki olaylarına bir yenisi daha eklendi. Beşiktaş’ta herkesin görebileceği bir alanda cinsel ilişki yaşayan kişiler çevredekilere aldırış etmeden uzun süre araba üzerinde ilişkiye girdi. Yaşanan bu rezaletlerin peş peşe olması ise vatandaşlar tarafından dikkat çekti. Olayların toplumun sinirleri ile oynamak için yapıldığı da gözler önüne serilmiş oldu. Bebek ve Ümraniye’den sonra bir olay daha yaşanırken Türkiye’nin dört bit yanında yaşanan çıplak vatandaş ve cinsel ilişki olayları gündemden düşmüyor. Yağmur altında araba üzerinden cinsel ilişkiye giren kişiler büyük tepki topladı.

Çevredekiler tepki gösterdi

Yaşanan olaya çevredekilerden tepki gelirken bir kişinin "otele gidin evinize gidin"sözlerine karşılık cinsel ilişkiye giren vatandaş "Sana ne lan"sözleriyle karşılık vardı. Bu rahatlık ve pişkinlikte görenleri hayrete düşürdü. Görüntülerin servis edilmesi ile herkesten tepki gelmeye başladı. Karanlık haberleri yayınlamakta ilk sırada yer alan ODA TV’nin görüntüleri kamuoyuna sunması da oldukça dikkat çekti.

Beşiktaş'ta Cinsel İlişki

Çıplak görüntülerin ardı arkası kesilmiyor

İlk önce Bebek sahilinde yaşanan ardından Ümraniye’de yaşanan rezaletlerin ardı arkası kesilmiyor. Denizli’de yaşanan çıplak kadından sonra Türkiye’nin çeşitli yerlerinde ortaya çıkan çıplak vatandaşlar toplumun sinir seviyesini en üst seviyeye çıkardı. Bu kadar olayın peş peşe yaşanması ise dikkat çekerken kimlerin bu kirli oyunları döndürdüğü de akıllarda yer edindi.

Bebek'te cinsel ilişki rezaleti

Bebek sahilinde yaşanan cinsel ilişki görüntüleri çevredekiler tarafından görüntülenirken sosyal medya da paylaşılması üzerine yok böyle rezalet dendi. Görüntülerdeki kişiler bulunurken şüpheliler gözaltına alındı.

Metro girişinde ahlaksızlık

Daha sonra bir olay daha yaşanırken bu kez de cinsel ilişkinin adresi Ümraniye oldu.Metro girişinde şahısların cinsel ilişki yaşaması büyük tepki çekti.

Yarı çıplak markette alışveriş

Denizli'de yaşanan bir olayda gündemde yer aldı. Yarı çıplak bir şekilde markete giren kadın hiçbir şey yokmuş gibi normal bir şekilde alışveriş yaparak marketten ayrıldı. Bunun üzerine polis tarafından kimliği tespit edilen kadın hakkında soruşturma başlatıldı. 

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır