cübbeli ahmet hoca eşi kaç yaşında / Bu sözlere Cübbeli Ahmet’in eşinden sert tepki: Asıl ben kızardım - Güncel - ODATV

Cübbeli Ahmet Hoca Eşi Kaç Yaşında

cübbeli ahmet hoca eşi kaç yaşında

Eşine 16 bin dolarlık saat

Cüppeli’nin gözlük çerçevesi altın kaplama. Pierre Cardin, Versace, Ferre marka gözlük takar. Cemaate de "Bunlar taklit" der. Eşinin çok aşırı harcaması var. Ne zaman Avrupa’ya gitsek, kolilerle alışveriş yapıyordu. Çok lüks markalardan eşya, giysiler, ayakkabılar alırdı. Bir keresinde Cüppeli, İsviçre’nin Cenevre Havalimanı’ndan hanımına 16 bin dolar civarında ’Chopard’ marka bir saat aldı.

Sensörlü musluk aradık
/images//0x0/55ea69d6ffbb8f87e4bd8


ACARKENT’teki lüks evine musluk almak için Almanya’daki cemaati seferber etti. "Sen benim hanımı bilmiyor musun, yabancı marka olsun da ne olursa olsun" dedi. Sensörlü musluk almış. Cemaate de "İsrafı önlemek için aldım" diyor.

Malta’da önce deniz sonra kilise gezisi

25 Ağustos ’teki Malta gezimiz sırasında Gozo Adası’nda denize girdik. Ardından tarihi kiliseyi merak etti. İçine girip inceledi, papazıyla Arapça sohbet etti. İsrail gezimiz sırasında Sina Çölü’ndeki bir kiliseyi de ziyaret ettik. Sohbetlerinde cemaatin kiliseyi merak edip gezmesini hoş karşılamaz, "İçine girip de merak etmeyin, ne işiniz var orada" deyip bağırır. ’te gittiğimiz Mısır gezisinde de, Şarm El Şeyh’te karışık plajda denize girdik.

İmam nikáhlı 2. eşi adını değiştirdi
/images//0x0/55ea69d6ffbb8f87e4bda


CÜPPELİ’nin ilk eşinin adı Mine. O da cemaatten, çarşaflı. Resmi nikáhları var. Şimdi Acarkent’teki villasında beraber yaşadığı ikinci eşiyle tanıştığından beri Mine Hanım’la ayrı yaşıyorlar. Mine Hanım 5 çocuğuyla birlikte Fatih’te oturuyor. İkinci hanımı, ’de Hoca’yla tanışmak istemiş, Hoca bunu görüşme sırasında beğenmiş. Bu hanım, "Eşini boşamak şartıyla ben sana gelirim" demiş. Cüppeli, Mine Hanım’la boşanmadı, diğeriyle dini nikáhlı yaşıyor. İkinci karısının asıl ismi Mehrican Arabul. Cüppeli’yle karı-koca gibi görünebilmek için mahkeme kararıyla adını ve soyadını ’Büşra Mihrimah Ünlü’ diye değiştirdi. Büşra Hanım, doğumlu. Cüppeli’den 6 yaş ufak.

Sevmediğine ’Mason’ der
/images//0x0/55ea69d6ffbb8f87e4bdc


HOCA’yla ilgili olayları birkaç kişiye anlatınca, beni "Mason" diye suçladı. Cemaate, "Mason olduğundan uzaklaştırdık" dedi. Zaten hoşlanmadığı herkesi Masonlukla suçlar. Cemaatin önde gelenleri biliyor, ama cemaat zarar görür diye konuşmuyorlar.

Cemaatin çocukları medresede onunki kolejde

CEMAATE "Müzik dinlemeyin", "Televizyon seyretmeyin", "İçkili yerlerde oturmayın" diye nasihat eder. Ben de onun ilk vaazlarına göre hayatımda değişiklikler yaptım. Biz işadamıyız. Koltukları evden çıkardım, yerine sedir yaptım. Pantolon değil şalvar giymeye, duvarlarıma çok kaliteli olmasa da dua tabloları koymaya başladım. Televizyonu kaldırdık, paramız olsa da israf oluyor diye tüketimimizi kıstık. Kızım okul yaşında değildi, ama okula göndermeme kararı almıştım. yaşındaydı, onu özel dikilmiş bir çarşafla kapattık. Bir gün hanımıyla bizim eve geldi. Bizim hanımda da bir değişiklik oldu. Bana, "Sen beni niye böyle yaşattırıyorsun. Şu hanımın giydiği ayakkabılara bak, çarşafının kumaşı değişik, motifli, dantelli. Sen bana Fatih Çarşamba’dan elbiseler alıyorsun, hanım yırtmaçlı etekler giyiyor" dedi. Onların evini görünce de kıyamet koptu. Son derece mükemmel halılar, mobilyalar, plazma televizyon. Dışında havuzu, içinde asansörü olan ultra lüks bir ev. Bu cemaatin ekolü çocukları okula göndermemektir, ama kızları kolejde hem de başı açık okuyor.

Cübbeli Ahmet Hoca eşleri kim?

İçindekiler:

  1. Cübbeli Ahmet Hoca eşleri kim?
  2. Cübbeli Ahmet Hoca kaç tane eşi var?
  3. Cübbeli Ahmet Hocanın oğlu kimdir?
  4. Cübbeli ahmet hocanın babası kimdir?
  5. Cübbeli ahmet hocanın damadı kim?
  6. Cübbeli Ahmet Hoca ne iş yapar?
  7. Cübbeli Ahmet Hoca kaç çocuğu var?
  8. Cübbeli Ahmet Hocanın kaç tane oğlu var?
  9. Cübbeli Ahmet Hocanın Hocası Kim?
  10. Cübbeli Ahmet kızını kime verdi?
  11. Cübbeli Ahmet Hoca kızı kiminle evlendi?
  12. Cübbeli ne kadar kazanıyor?
  13. Cübbeli Ahmet Hocanın kızının düğünü nerede oldu?
  14. Cübbeli Ahmet Hocanın kızı kiminle evlendi ?
  15. Cübbeli Ahmet Hocanın kızının adı nedir?
  16. Cübbeli Ahmet Hoca nasıl para kazanıyor?
  17. Cübbeli Ahmet Hocanın kaç tane çocuğu var?
  18. Cübbeli hocanin kac cocugu var?
  19. Cübbeli Ahmet&#;in kaç kızı var?
  20. Ahmet Mahmut Ünlü nün babası kimdir?

Cübbeli Ahmet Hoca eşleri kim?

Mine Ünlü Ahmet Mahmut Ünlü/Karı

Cübbeli Ahmet Hoca kaç tane eşi var?

AhmetMahmut Ünlü'nün iki eşi ve sekiz çocuğu vardır.

Cübbeli Ahmet Hocanın oğlu kimdir?

Yusuf Ünlü Ahmet Mahmut Ünlü/Oğulları

Cübbeli ahmet hocanın babası kimdir?

Yusuf Ünlü Ahmet Mahmut Ünlü/Babalar

Cübbeli ahmet hocanın damadı kim?

Yüsra Ünlü Ahmet Mahmut Ünlü/Kızları

Cübbeli Ahmet Hoca ne iş yapar?

Vaiz YoutuberYazar Ahmet Mahmut Ünlü/Meslekleri

Cübbeli Ahmet Hoca kaç çocuğu var?

Yüsra Ünlü Yusuf Ünlü Ahmet Mahmut Ünlü/Çocukları

Cübbeli Ahmet Hocanın kaç tane oğlu var?

AhmetMahmut Ünlü'nün iki eşi ve 8 çocuğu vardır. AhmetMahmut Ünlü Haberleri İçin Tıklayınız!

Cübbeli Ahmet Hocanın Hocası Kim?

Nakşibendi Tarikatı'nınİsmailağa Kolu olarak bilinen dergâhında hâlen lider konumunda olan Mahmut Ustaosmanoğlu tarafından özel olarak eğitilen Ünlü, 11 yaşına kadar Fatih Çarşamba İsmailağa Camii'nde medrese eğitimine devam etti.

Cübbeli Ahmet kızını kime verdi?

Cübbeli Ahmet'in kızınıPalazoğlu'na AhmetDavutoğlu istemişti. İstanbul Beşiktaş'ta bulunan 5 yıldızlı Four Seanons İstanbul Bosphours Otel'de düzenlenen düğüne ünlü isimlerde katıldı. Metris'te Cübbeli Ahmet'le birlikte hapis yatan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım da düğüne katıldı.

Cübbeli Ahmet Hoca kızı kiminle evlendi?

Cübbeli Ahmet Hocaolarak bilinen AhmetMahmut Ünlü, kızını Ümraniye'de çok sayıda kişinin katıldığı düğünle evlendirdi. Kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hocaolarak bilinen AhmetMahmut Ünlü'nün kızıSare ile Şaban Zengin'in oğlu Muhammet Hüseyin Zengin Ümraniye'de bir düğün salonunda evlendi.

Cübbeli ne kadar kazanıyor?

CübbeliAhmet Hoca'nın Aylık Geliri 80 Bin TL.

Cübbeli Ahmet Hocanın kızının düğünü nerede oldu?

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hocaolarak bilinen AhmetMahmut Ünlü, kızınıÜmraniye'de çok sayıda kişinin katıldığı düğünle evlendirdi. Kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hocaolarak bilinen AhmetMahmut Ünlü'nün kızıSare ile Şaban Zengin'in oğlu Muhammet Hüseyin Zengin, Ümraniye'de bir düğünsalonunda evlendi.

Cübbeli Ahmet Hocanın kızı kiminle evlendi ?

Cübbeli Ahmet Hoca” olarak bilinen AhmetMahmut Ünlü'nün kızıYüsra Ünlü Bolulu işadamı Esat Palazoğlu ile evlendi.

Cübbeli Ahmet Hocanın kızının adı nedir?

Yüsra Ünlü Ahmet Mahmut Ünlü/Kızları

Cübbeli Ahmet Hoca nasıl para kazanıyor?

AYLIK GELİRİ ORTAYA ÇIKMIŞTI Çete davasında mahkemeye '10 bin lira aylık gelirim var' diyen Cübbeli Ahmet Hoca'nın yayıncısından ayda 80 bin lira aldığı belirlenmişti. AhmetMahmut Ünlü'nün Beyzade yayınevi ile sözleşme imzalayarak, kitapları için ayda 80 bin, yılda bin lira ücret aldığı ortaya çıkmıştı.

Cübbeli Ahmet Hocanın kaç tane çocuğu var?

AhmetMahmut Ünlü'nün iki eşi ve sekiz çocuğu vardır.

Cübbeli hocanin kac cocugu var?

Yüsra Ünlü Yusuf Ünlü Ahmet Mahmut Ünlü/Çocukları

Cübbeli Ahmet'in kaç kızı var?

AhmetMahmut Ünlü'nün iki eşi ve 8 çocuğu vardır.

Ahmet Mahmut Ünlü nün babası kimdir?

Yusuf Ünlü Ahmet Mahmut Ünlü/Babalar

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası