kumluca adrasan arası / Adrasan Kumluca arası mesafe, Adrasan Kumluca yol haritası, Adrasan Kumluca kaç saat kaç km.

Kumluca Adrasan Arası

kumluca adrasan arası

Antalya ile Adrasan Kumluca Antalya Arası Kaç Km?

Antalya Adrasan Kumluca Antalya Kaç Km

Antalya ile Adrasan Kumluca Antalya arası kaç km? yaklaşık olarak toplam 91 Kilometre mesafededir. Antalya Adrasan Kumluca Antalya arası kaç saat sürer sorusunun yanıtı ise; yolculuk süresi arabanız ile yaklaşık 1 saat 46 dakika sürecektir. Yani şimdi yola çıkarsanız saat varış saatiniz bugün olacaktır.

Antalya Adrasan Kumluca Antalya Km Yakıt Hesaplama

Antalya ile Adrasan Kumluca Antalya yol güzergahında benzinli bir araç kullanıyorsanız 91 Km mesafede 5,9 Litre yakıt tüketirsiniz. Size maliyeti de ₺ olur. Dizel bir aracınız varsa 5,0 Litre yakıt tüketimi yaparsınız. Yakıt maliyetiniz ise ₺ olur. Şayet LPG takılı bir araçla yol alıyorsanız ₺61 ortalama yakıt maliyetiniz oluşacaktır.

BenzinMotorinLPG
₺61

NOT: , tarihli illerin ortalama yakıt fiyatları baz alınarak yapılmıştır. Benzin: TL, Motorin: TL, LPG: TL'dir. Benzinli aracın Km'de 90 km/s hızında ortalama Litre, dizel aracın ise ortalama Litre yakıt tükettiği varsayılmıştır. Yakıt maliyetiniz aracınızın hızına, yol koşullarına veya bulunduğunuz ilin yakıt fiyatlarına göre değişiklik gösterebilir.

Antalya Adrasan Kumluca Antalya Yol Tarifi

Antalya Adrasan Kumluca Antalya Yol Tarifi almak için "Yol Tarifi" butonuna basabilirsiniz. Bu sayede yol haritasına ulaşabilir, yol tarifi ile trafik durumuna bakabilirsiniz. Ayrıca "Google Navigasyon" butonunu kullanabilirsiniz. Web yada uygulamayı açabilir, yol tarifi alabilirsiniz. Antalya hava durumu veya Adrasan Kumluca Antalya hava durumu nasıl görmek için sayfayı aşağıya kaydırabilirsiniz.

Antalya şehir merkezine 95 km. Kemer ilçesine 55 km. uzaklıktaki Adrasan Koyu, Kumluca ilçesine bağlı Adrasan Köyü’ne 4 km. mesafede yer alıyor. Eski adı Çavuşköy olan bölge, yerli halkın deniz kenarında tesisler işleterek, turizme katkı sağladığı ender yerlerden.

Eşsiz güzelliklerle dolu bölge, daha çok doğayla baş başa kalmak ve sessiz sakin bir ortamda kalabalıklardan uzakta, dingin saatler geçirmek isteyenlere hitap ediyor.

Tam bir doğa harikası olan Adrasan Koyu, yaklaşık 2 km. uzunluğu, çam ağaçlarıyla çevrili tabiatı, kumlu sahili ve akvaryum berraklığındaki tertemiz denizi ile Antalya’nın en güzel plajlarından birine sahip. Denizi fazla derin olmayan ve sakinliğiyle göl tadında olan koy, çocuklu ailelerin ve yüzmeyle arası pek de iyi olmayanların da tercihi.

Bugüne kadar kendi niteliklerini koruyarak kalabilen el değmemiş doğası ve huzur veren atmosferiyle, kent sakinlerinin yanı sıra, şehir dışından da birçok kişinin tatilini geçirmek için geldiği Adrasan Koyu’nda, samimi ve sıcak ortamlarıyla ön plana çıkan, çoğu aile işletmesi, butik otel ve pansiyonlar mevcut. Tesislerin büyük bir kısmı denize sıfır.

Adrasan Koyu, rüzgarlara karşı korunaklı, doğal bir liman olması sayesinde, balıkçılık yapanların ve mavi yolculuk teknelerinin uğrak noktalarından biri konumunda. Koydaki gezi tekneleri, çevredeki Suluada, Akvaryum, Ceneviz, Sazak gibi koylara, günübirlik tekne turları düzenliyor. Su altını keşfetmek isteyenler için ideal bir konumda olan koyun pırıl pırıl suları, dalış için elverişli imkanlar tanıyor. Dünyaca ünlü Likya Yürüyüş Yolu üzerinde yer alan önemli güzergahlardan biri olan Adrasan, doğa yürüyüşleri için de uygun bir bölge. Koyun sağındaki kıyısını takip ederek, yaklaşık 45 dakikalık bir yürüyüş sonrasında, Adrasan Deniz Feneri'ne ulaşabilirsiniz.

 

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir