huawei p20 pil sorunu / Telefonun pili çabuk bitiyor ve telefonun bekleme süresi kısa | HUAWEI Destek Türkiye

Huawei P20 Pil Sorunu

huawei p20 pil sorunu

Huawei şarjı çabuk bitiyor ne yapmalıyım sorusu son dönemlerde oldukça sık sorulmakta ve araştırılmaktadır. Teknolojinin hızla gelişmesiyle birlikte hayatımıza giren akıllı telefonlar, kuşkusuz gündelik yaşantımızı oldukça kolaylaştırıyor.

Özellikle son dönemlerde piyasaya çıkan yüksek kapasiteli bataryalar sayesinde günlük telefon kullanım süresi de gözle görülür bir şekilde artıyor. Her ne kadar kullanıcılar yüksek kapasiteli bataryalar kullansa da ne yazık ki çeşitli etmenlerden dolayı cihazların şarjı çabuk bitebiliyor.

Peki, Huawei markalı cihazların şarjı neden çabuk biter ve şarjı çabuk biten telefonlara hangi çözüm yolları önerilir?

Huawei şarjı Neden Çabuk Bitiyor?

Huawei şarjı neden çabuk bitiyor sorusu, son dönemlerde oldukça sık sorulmakta ve araştırılmaktadır. Kullanıcıların canını oldukça sıkan bu durum genellikle batarya ömrünün azalmasından dolayı meydana gelebilmektedir.

Peki, kullanıcıları son derece etkileyen bu sorunun diğer önemli sebepleri nelerdir?

  • Konum servislerinin açık olmasından dolayı şarjınız çabuk bitebilir.
  • Arka planda çalışan uygulamalar nedeniyle şarj sorunu yaşayabilirsiniz.
  • Sürekli ve oldukça uzun süren kullanımlardan dolayı şarjınız oldukça kısa süre içerisinde bitebilir.
  • Bataryada meydana gelen arızalardan dolayı cihazınız aniden kapanabilir veya şarjınız son derece hızlı bir şekilde azalabilir.

Yukarıda yer alan nedenlerden ötürü şarjınız çabuk bitiyor olabilir. Eğer batarya da yaşanan bir arızadan dolayı şarjınız çabuk bitiyor ise tüm bu nedenlere ek olarak cihazınızın üst kısmında ısınma hissedebilirsiniz.

Huawei Şarj Sorunu Nasıl Çözülür?

Huawei şarjım çabuk bitiyor sorunu, son dönemlerde oldukça sık görülen arızalardan biri olarak kabul edilmektedir. Son derece önemli olan bu problem, bataryadan dolayı meydana geliyor ise mutlaka uzman bir teknik servise başvurarak batarya değişim talebinde bulunabilirsiniz.

Söz konusu bataryanın değişimi ile birlikte yukarıda yer alan problemlerde çözüme kavuşturulacaktır. Tüm bunların yanı sıra pil kalibrasyon işlemi de yaparak, batarya sağlığını oldukça uzun bir süre kolaylıkla koruyabilirsiniz. Pil kalibrasyon işlemi için aşağıda yer alan adımları takip edebilirsiniz.

  • Öncelikli olarak cihazınızı % şarj olana kadar aralıksız bir şekilde şarj ediniz.
  • Ardından şarjınız %10’un altına düşene kadar cihazı normal bir şekilde kullanınız.
  • Tüm bu işlemlerin ardından cihazınızı tekrar %’e kadar şarj ediniz ve kalibrasyon işlemini tamamlayınız.

Yorumlar

Huawei Şarj Çok Çabuk Bitiyor Ne Yapmalıyım

Huawei Şarj Çok Çabuk Bitiyor Ne Yapmalıyım; Akıllı telefonlar ile artık her şeyle ilgileniyoruz. Her işi görmüş olduğumuz bu cihazların pil ömrü de bir süre sonra azalır. Azaltılmış pil ömrü, hızlı deşarj ve her çeşit sorun. İlk olarak, Huawei cihazlarında yaşanan kronik pil problemleri hakkında konuşacağız, o zaman Android cihazlarda daha uzun pil ömrü nasıl sağlanacağını anlatacağız.

Huawei Şarj Çok Çabuk Bitiyor Ne Yapmalıyım; Konuşma ve iletişim ihtiyacımıza ilave olarak, akıllı telefonlar günlük çalışmalarımızın çoğunu yapmamıza izin veriyor. Teknoloji ilerledikçe, bir akıllı telefon ile yapılabilecek şeylerin sayısı daha da artar, ancak bitkin piller sebebiyle yarıya kadar kalabiliriz.

Huawei Şarj Çok Çabuk Bitiyor Ne Yapmalıyım

Türkiye&#;nin Huawei cihazları, daima Avrupa ve Asya&#;nın en popüler üç cihazıdır. Bunun nedenleri, Huawei&#;nin iyi kamera performansıyla izlediği fiyat politikasını içerebilir. Özellikle önemli bir ivme kazanan Huawei P30 serisi, senenin en popüler cihazları arasında yer almakta. Bununla beraber, bazı kronik problemler Huawei cihazlarında da görülebilir. Pil ömrü zamanla kısalıyor, şarj hızla tükeniyor, kim onlarla tanışmak istiyor?

Ne yazık ki, bu sorunlarla yüzleşmek kaçınılmazdır. Akıllı telefonların ömrü, güncellemeler ile bilinçli olarak güncellenip güncellenmediğine, telefonların teknolojisinin yaşlanmasına veya kullanıma bağlı şekilde değişebilir. Pil, kullanıma bağlı şekilde ömrünü uzatabilen bir donanım ürünü olarak adlandırılabilir. İlk olarak, pilinizle ilgili sorununuzun ne olduğunu bulmanız gerekir. Daha önce de belirttiğimiz gibi, Huawei kullanıcılarının batarya ile alakalı en büyük problemleri, pilin hızlı bir biçimde bitmesi ve aşırı ısınmasıdır.

Huawei Batarya Sorunu Neden Yaşanıyor

Huawei Mate s Pil Li-on, lityum-iyon pil. Böylece pil ömrü raf üretimi ile başlar. Örneğin, &#;te çıkan bir Huawei Mate s akıllı telefonu satın aldıysanız, &#;te maalesef son 1 yılındaki pil ömründen kullanılacaktır. Böyle bir durumda, bu tür pilin şişmesi, Hızlı şarj tükeniyor gibi sorunlar (telefon oldukça sıcak olduğunda da kullanımını etkiler), ya da telefonda iken cihazı kapatarak karşılaşılabilir. Bu sorunun, şirketin değil, telefonun uzun süreli satışlarından kaynaklandığını söyleyebiliriz. Örneğin, iPhone tüm akıllı telefonlarda Li-po pilleri kullanır. Bu konu da detaylı bilgi almak dilerseniz lityum polimer (li-po) ve lityum iyon (li-ıon) farklılıkları başlıklı yazımızı okuyabilirsiniz.

Huawei Şarj Çok Çabuk Bitiyor Ne Yapmalıyım

Telefonun Pilini Emen &#;Vampir&#; Uygulamalar

Telefonunuz hızla şarj tükeniyor mu? Nedeni kullanmış olduğunuz uygulama olabilir! İşte pil katil uygulamalarıCANDY CRUSH SAGA; Telefonların en büyük pil düşmanı burda. Uzun bir pil ömrüne sahip olmayı istiyorsanız, bu uygulamayı kapatın veya bütünüyle silin! FACEBOOK; Yapılan araştırmalara göre Facebook, bataryayı en fazla tüketen uygulamalar arasında ilk sırada yer almakta. Facebook kullanırken telefonun pil ömrü çok hızlı azalıyor.

İlginizi Çekebilir: Ağda Kayıtlı Değil Hatası Çözümü

WHATSAPP; Açık olduğu süre boyunca ciddi derecede bataryanın azalmasına sebep oluyor. ANTİVİRÜS PROGRAMLARI; Telefonunuzda antivirüs programları var ise aklınızda olsun, tam bir pil tüketme canavarı! SNAPCHAT; En çok şarj yiyen uygulamalar arasında Snapchat&#; de var. INSTAGRAM; İnstagram da pili tüketen uygulamalardan biri.

Peki Bu Sorunları Nasıl Çözebiliriz

Telefonunuzun pil ömrünü uzatmak için birkaç taktik vardır. Bunlardan biri ayarlarınızı yeniden yapılandırmaktır. Örneğin, konum bilgilerinin her uygulama için açık olması, Internet&#;e bağlandığınızda konum bilgilerinin yakalandığı manasına gelir. Bu sizin ekstra pil yiyor demektir. Bunu engellemek için, konum bilgilerinin kullanılmasını istemediğiniz uygulamalarda konum servislerini kapatabilirsiniz.

Akıllı telefonunuzu şarj etmeden daha uzun bir süre kullanmak istiyorsanız, güç tüketen uygulamaları, yani daha az performans gerektiren uygulamaları kullanabilirsiniz. Oyunları daha düşük modlarda oynatmanın, arka tarafta açık olan uygulamaları kapatmanın ve uzun zamandır girmediğiniz uygulamaları kaldırmanın da şarj sürenizi uzattığını söyleyebiliriz. Telefonunuzu pek çok kişi tarafından dikkate alınmayan ancak önemli detaylar arasında yer alan belirli aralıklarla kapamak, atlanmaması gerekli olan bir adımdır.

Huawei Şarj Çok Çabuk Bitiyor Ne Yapmalıyım

Huawei Batarya Değişimi

Huawei  akıllı telefonunuzda bir pil probleminiz var ise, tek çözüm onu değiştirmektir. Huawei pil, tecrübeli ve uzman Huawei teknisyenlerimiz tarafından ortalama 1 saat içerisinde gerçekleştirilir. Bu süre 3 (üç) iş günü zaman bizim tek taraflı ücretsiz nakliyat hizmeti kullanılır.

  • Batarya değişimi sonrasında bilgileriniz silinmez.
  • Orjinal mAh batarya kullanılır.
  • Şarj dayanım süresi ilk günkü performansına geri döner.

Huawei pil değiştirildikten sonra, telefonunuz 3 ay Cep Hastanesi pil garanti kartı ile size teslim edilir.

Bu makale için Google’da en çok aranan kelimeler ; huawei şarj hızlı bitiyor , huawei batarya Çabuk bitiyor , huawei şarj çabuk bitiyor , huawei şarjı çabuk bitiyor , huawei şarj sorunu , şarj çok çabuk bitiyor , şarj çok hızlı bitiyor.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir