inegöl çorum otobüs / Bursa Çorum Otobüs Bileti - seafoodplus.info

Inegöl Çorum Otobüs

inegöl çorum otobüs

İnegöl Çorum Otobüs Bileti

Lüks Artvin Seyahat

İnegöl OtogarıÇorum Otogarı

TL

Lüks Bayburt Seyahat

İnegöl OtogarıÇorum Otogarı

TL

Rize Ses Seyahat

İnegöl OtogarıÇorum Otogarı

TL

Lüks Erova Turizm

İnegöl OtogarıÇorum Otogarı

TL

Ali Osman Ulusoy

İnegöl OtogarıÇorum Otogarı

TL

Ali Osman Ulusoy

İnegöl OtogarıÇorum Otogarı

TL

Topçam Turizm

İnegöl OtogarıÇorum Otogarı

TL

Tokat Seyahat

İnegöl OtogarıÇorum Otogarı

TL

Ali Osman Ulusoy

İnegöl OtogarıÇorum Otogarı

TL

Topçam Turizm

İnegöl OtogarıÇorum Otogarı

TL

Metro Turizm

İnegöl OtogarıÇorum Otogarı

TL

Metro Turizm

İnegöl OtogarıÇorum Otogarı

TL

Özgül Bafra Turizm

İnegöl OtogarıÇorum Otogarı

TL

Mis Amasya Tur

İnegöl OtogarıÇorum Otogarı

TL

Barış Turizm

İnegöl OtogarıÇorum Otogarı

TL

Niksarkale Turizm

İnegöl OtogarıÇorum Otogarı

TL

Dilek Seyahat

İnegöl OtogarıÇorum Otogarı

TL

İnegöl Çorum arası sefer düzenleyen otobüs firmaları hangileridir?

İnegöl Çorum arası otobüs ile yolculuk kaç saat sürmektedir?

İnegöl Çorum arası otobüs ile seyahat ortalama 9 ile 10 saat arasında sürmektedir.

İnegöl Çorum Otobüs Bileti Fiyatları Ne Kadar?

Otobüs FirmasıOtobüs Bileti Fiyatı
Lüks Artvin Seyahat TL
Lüks Bayburt Seyahat TL
Rize Ses Seyahat TL
Lüks Erova Turizm TL
Ali Osman Ulusoy TL
Topçam Turizm TL
Tokat Seyahat TL
Metro Turizm TL
Özgül Bafra Turizm TL
Mis Amasya Tur TL
Barış Turizm TL
Niksarkale Turizm TL
Dilek Seyahat TL

FacebookTwitter

directions_bus
'den fazla
Otobüs Firması

lock
Güvenli Ödeme
(0 Komisyon)

done
Kolay ve hızlı bilet alma

event_busy
Online İptal Kolaylığı

İnegöl - Çorum Otobüs Bileti Ara

İnegöl Otobüs Terminali, Bursa’ya bağlı ilçelerden İnegöl’ün merkezine yürüme mesafesinde yer alıyor. Bu sayede tarihi ilçenin merkezinden terminale herhangi bir araca binmeden gelebilirsiniz. Ağır bavullarla yola çıkanlar veya yürümek istemeyenler ise İnegöl Terminali’ne servis, minibüs veya taksi gibi farklı ihtiyaçlara yanıt veren taşıtlarla ulaşım sağlayabilirler. 

Yolcu Servisleri  

Bursa’nın İnegöl ilçesinde yer alan otobüs terminali, merkeze sadece birkaç yüz metre mesafede konumlanıyor. Bu sayede terminale yolculukta servisler genellikle ağır bavullarla yola çıkanlar tarafından tercih ediliyor. İnegöl’ün çeşitli bölgelerinden geçerek terminal binasına ulaşan servislerle yolculuk süresi ise genellikle 10 dakikayı geçmiyor. 

Minibüs   

Servis saatini kaçıran veya servis güzergahı dışında bulunan yolcular ise minibüslere binerek İnegöl Otobüs Terminali’ne ulaşabilirler. Minibüsler ayrıca Bursa şehir merkezinden ve diğer yakın ilçelerden terminale ulaşımda sıklıkla tercih ediliyor. 

Taksi 

İnegöl ilçe merkezinde neredeyse her noktadan rahatlıkla taksi bularak terminale gelebilirsiniz. Servis beklemek istemeyenler için de ideal olan taksilerle ilçenin çeşitli yerleşim alanlarından terminale dakika içinde yolculuk yapabilirsiniz. Bulunduğunuz noktaya önceden taksi çağırdığınızda ise otobüse daha kolay yetişme fırsatı bulabilirsiniz. 

Otobüs

Bursa’ya bağlı bir başka ilçe olan Kestel’den İnegöl Terminali’ne gelirken Burulaş otobüslerini kullanabilirsiniz. Sabah saatlerinde seferlerine başlayan otobüsler akşama kadar yolculara iki ilçe arasında seyahat imkanı sağlıyor.

<p><b>{seferzamani} {nereden} - {nereye}</b> seferi i&#;in {biletadeti} adet bilet satın aldınız.</p> <p>PNR numaranızı (<b>{pnr}</b>) kaydetmeyi unutmayınız.</p> <p style="display:{iademesajidisplay}"> Biletinizi şubelerimizden yazdırabilirsiniz. Seyahat etmekten vazge&#;erseniz biletinizi otob&#;s&#;n kalkış saatine en az {iadekalansaat} saat kala sitemize giriş yaparak iade etmelisiniz. </p> <p style="display:{servisdisplay}">Servis : {seciliservis}</p> <p>Bilet bilgileri;</p> <table class='table'> <tr> <td>Koltuk No</td> <td>Cinsiyet</td> <td>Yolcu</td> <td>Fiyat</td> </tr> {biletler} </table> <p>Toplam fiyat : {toplamfiyat} TL</p> <p>İyi yolculuklar dileriz.</p>

<p><b>{seferzamani} {nereden} - {nereye}</b> seferi i&#;in {biletadeti} adet bileti puan kullanarak satın aldınız.</p> <p>PNR numaranızı (<b>{pnr}</b>) kaydetmeyi unutmayınız.</p> <p style="display:{iademesajidisplay}"> Biletinizi şubelerimizden yazdırabilirsiniz. Seyahat etmekten vazge&#;erseniz biletinizi otob&#;s&#;n kalkış saatine en az {iadekalansaat} saat kala sitemize giriş yaparak iade etmelisiniz. </p> <p style="display:{servisdisplay}">Servis : {seciliservis}</p> <p>Bilet bilgileri;</p> <table class='table'> <tr> <td>Koltuk No</td> <td>Cinsiyet</td> <td>Yolcu</td> <td>Fiyat</td> </tr> {biletler} </table> <p>Toplam fiyat : {toplamfiyat} TL (Puan kullandınız)</p> <p>İyi yolculuklar dileriz.</p>

<p><b>{seferzamani} {nereden} - {nereye}</b> seferi i&#;in {biletadeti} adet bilet rezervasyonu yaptınız.</p> <p>PNR numaranızı (<b>{pnr}</b>) kaydetmeyi unutmayınız.</p> <p style="display:{opsiyonsonutarihidisplay}">Rezervasyonunuz {opsiyonsonutarihi} tarihine kadar ge&#;erlidir.</p> <p style="display:{servisdisplay}">Servis : {seciliservis}</p> <p>Rezervasyon bilgileri;</p> <table class='table'> <tr> <td>Koltuk No</td> <td>Cinsiyet</td> <td>Yolcu</td> <td>Fiyat</td> </tr> {biletler} </table> <p>Toplam fiyat : {toplamfiyat} TL</p> <p>İyi yolculuklar dileriz.</p>

Sitemiz, ziyaretiniz sırasındaki deneyiminizi iyileştirmek, kullanım alışkanlıklarınızı anlamak ve reklam gösterimi amacıyla çerezleri ve benzeri teknolojileri kullanmaktadır. Sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ve diğer teknolojilerin kullanılmasına onay verdiğinizi kabul edeceğiz. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Bursa - Çorum Otobüs Bileti

Otobüs Seyahati Hakkında

Otobüs Seyahati İpuçları

Yurtdışındaysanız bulunduğunuz yerlerin yerel dillerine çalışın. Sadece Bursa - Çorum otobüs yolculuğu boyunca faydalı olması için değil aynı zamanda kendi dillerini konuşma çabanıza değer veren ana dilini konuştuğunuz insanlara karşı da sevimli olmuş olacaksınız.

Bursa - Çorum otobüsü, sizi bir şehirden başka birine götüren bir otobüsden çok daha fazlasıdır. İneceğiniz durağa gidene kadar en çarpıcı manzaralarla karşı karşıya kalacaksınız.

Otobüsler enerji tasarrufludur. km üzerinde bir yolcu taşıyan bir otobüs sadece litre yakıt alır. Bunu yüksek hızlı trene gereken litre uçak ile litre ve gazlı araba ile litreyle karşılaştır ve Bursa - Çorum arası açıkça otobüs ile ulaşımınız çevreye daha duyarlı bir seçenektir.

Bursa - Çorum otobüs seyahati için bir müzik listesi yapın ve kişisel müzik listenizle manzaranın tadını çıkarın.

Biliyor muydunuz?

Avrupa'da karadan yolcu taşımacılığının %9,2'si otobüs ile, %74'ü trenle yapılmaktadır.

Almanya'da bazı otobüs firmalarının yolcularına gittikleri yere göre düşük maliyetli atıştırmalıklar ve bölgesel bira teklif ettiklerini biliyor muydunuz? Şerefe!

Hollandalı mühendisler tarafından tasarlanan Superbus, km/saat ile dünyanın en hızlı otobüsüdür. Şimdilik sadece prototip aşamasındadır.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir