laviosa fatsa / Ordu Firma Rehberi | Firma Ekle | Ordu Firmaları | İş | Haber

Laviosa Fatsa

laviosa fatsa

Process And Maintenance Engineer

Laviosa funduszeue.infoŞti

Laviosa Sanayi ve Ticaret is a subsidiary of Laviosa Chimica Mineraria SpA, one of the world’s leading companies for bentonite-based products. It extracts, processes and sells them in a broad range of applications, both for industrial (specific additives for paints, paper industry, detergents, enology, ceramics, plastics, civil engineering, binding and ancillary products for the foundry industry, and

waterproofing in the environmental and construction sectors) and for the consumer market (cat litter), supplying over 1, customers in more than 80 countries worldwide. Laviosa processes over , tons of materials every year.

We are looking for a highly skilled and dedicated “Process and Maintenance Engineer” to join our team located in Fatsa, Turkey. The candidate will work in compliance with other departments, reporting to the local Manager.

Responsibilities

· Develop, implement and increase the maintenance, process and engineering standards within the site and ensure compliance with regional technical requirements;

· You will undertake a range of duties on site, including providing technical support to the site, co-ordination of repairs and upgrades, conducting plant inspections and maintaining site documentation;

· Maintain contact with suppliers of ancillary equipment and major spare parts (Price quotes, contracts definition, etc);

· To support the production team in investigating and analyzing the causes of failed or low quality;

· Utilize your analytical skills to monitors technical and cost progress of investment projects.

Requirements

· Engineering degree in Mechanical / Process Engineering

· Experience with aspects of manufacturing processes together with having the capability to manage complex projects

· A minimum of 2 - 3 years in a leading maintenance or engineering role

· Flexible, good communication and problem-solving skills

· Good English in both written and verbal communication

Fatsa Organize Sanayi Bölgesi'nde bentonit madenciliği alanında faaliyet gösteren Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası üye firmalarından İtalya merkezli Laviosa Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi firmanın kuruluş yıldönümünü kutluyor.

Bu kapsamda geçtiğimiz günlerde Fatsa Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan fabrikaya bir ziyarette bulunan firma sahibi Giovanni Laviosa Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Karataş'ı da ziyaret etti. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren KARATAŞ "Organize Sanayi Bölgemizin köklü firmalarından Laviosa!nın yılını kutladık. Firma sahibi sayın Giovanni Laviosa'ya da bugünün anısına yine Fatsa Organize Sanayi Bölgemizde üretilen İtalya Milli Takımının eşoflmanını hediye ettik. Başarılarının nice yıllar devam etmesini temenni ediyorum. "  dedi.

Firma tarafından yıla özel paylaşılan mesaj ise şöyle;

yıllık endüstri geçmişi.

Sayısız başarıyla, kazanılan ihale ve yarışmalarla, girişimlerle, profesyonel katılımla ve gelişen bir topluma tanıklık ederek geçen yıl. 

üncü yıldönümü, Laviosa'nın şirkete katkıda bulunan, özveri, irade ve yeteneklerini şirkete fayda sağlamak için her fırsatta seferber eden tüm insanlara minnetle adamaktan büyük mutluluk duyduğu son derece önemli bir dönüm noktası. 

Tüm şirketler, bir birey veya ailenin vizyonundan doğar ve daha sonra yaşam süresi içinde değişir ve en nihayetinde dönüşerek gelişir. 

Denizcilik işiyle uğraşan Cenevizli bir ailenin oğlu olarak dünyaya gelen Carlo Laviosa, iş hayatına ilk olarak yılında Livorno’da kurduğu Denizcilik Ajansı ile atıldı. Önceleri sadece, halihazırda yürütmekte olduğu kömür ve refrakter endüstrisine yönelik hammadde ticaretinde kullanılan gemilerin işletmeciliği ile ilgilenen şirket, daha sonra faaliyet alanını genişleterek hat hizmetleri işine girmiştir. 

Carlo'nun oğlu Ernesto Laviosa sayesinde, günümüz Laviosa Chimica Mineraria Livorno'nun endüstriyel dünyasına ilk adımını atmış ve Akdeniz bölgesinde güçlü sezgilerine dayanarak başlattığı bentonit yatakları arama çalışmaları ve bu çalışmalar sonucu çeşitli endüstriyel ve evsel sektörlerde yaratılan yeni kullanım alanları, herkesin onu çağırdığı lakabıyla, yine “Mühendis” sayesinde gerçekleşmiştir. 

Bentonit kili, yıllar içerisinde genişleyerek dünyanın çeşitli ülkelerinde faaliyet göstermeye başlayan şirketin bugün de halen ana faaliyet alanıdır: Fransa, Türkiye ve Hindistan da dahil, yeni uygulamalar ve kullanım imkanları sunan bentonit yatakları tespit ettiği her yerde. 

 

Bugün Laviosa, bentonit bazlı ürünler konusunda dünyanın en önde gelen kuruluşlarından bir tanesi olup; hem endüstriyel kullanıma (boya, kağıt endüstrisi, deterjanlar, şarapçılık, seramik, plastik, inşaat mühendisliği, döküm endüstrisi için bağlayıcı ve yardımcı ürünler ile çevre ve inşaat sektörlerinde su yalıtımına yönelik özel katkı maddeleri) hem tüketici pazarına (kedi kumu) yönelik, çok geniş bir yelpazede hammadde çıkarma, işleme ve ürün satış faaliyetleri yürütmektedir. Dünya çapında 80'den fazla ülkede 'den fazla müşterisine ürün tedariki yapan Laviosa, her yıl tondan fazla malzeme işlemektedir. 

 

Bir şirketin yüzüncü yılı, tek bir bireyden öteye geçerek nesilden nesle aktarılan bir dizi ilke ve değeri kucaklayan bir hedef olup; mevcut Başkan Giovanni Laviosa'nın şirket tarihindeki en önemli anlardan bir tanesi olan bu dönüm noktasına tanıklık etmesi kendisi adına büyük bir onur ve şeref kaynağıdır. 

Günümüz Laviosa Chimica Mineraria şirketi, temelinde girişimcilik yatan bir yolculuğun, uzun soluklu bir adanmışlığın meyvesidir. Girişimcilik ise doğru endüstriyel seçimler, doğru zamanlama ve değerlendirilen fırsatların bir birleşimi olup tüm bu unsurlar, bu yolculuğu daha önce Mühendis ile birlikte yapan insanlarla, şimdilerde ise Giovanni Laviosa ile birlikte şirkette faal olarak çalışan ya da çalışmaya hazırlanan ve tüm gayesi, kökleri yüzyıl öncesine dayanan aile geleneğinin ahlaki miras ve ilkelerini geleceğe taşımak olan yeni nesiller ile ayrılmaz bir bütünün parçasını oluşturmaktadır. 

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası