kaz temizleme makinesi / Çeşitli Lezzetli kaz tüyü temizleme makinesi - seafoodplus.info

Kaz Temizleme Makinesi

kaz temizleme makinesi

TAVUK (KANATLI HAYVAN) TÜY YOLMA MAKİNESİ


** Tavuk, kaz, ördek, hindi, sülün vb kümes ve kanatlı av hayvanlarının sulu yolma tekniğiyle tüylerinden arındırılarak temizlenmesi işlemini gerçekleştirmek amacıyla ;değişik ebatlarda imalat yapılmasına imkan veren krom-nikel yolma kazanı ve motor-redüktör tahrikiyle çalışan yine krom-nikel ana gövdeden oluşan, kauçuk yolma parmaklarına sahip döner yolma tablasından müteşekkil tüy yolma makinesidir.


** Tavuk, kaz ,ördek, hindi, sülün, keklik ,bıldırcın vb kümes ve kanatlı av hayvanlarının el ile temizlenmesi işlemi oldukça uzun süren, emek isteyen zaman ve işgücü kaybına neden olan bir işlemdir. Ev ortamında uygulanabilirliği çok elverişli olmayan el ile kanatlı hayvan temizleme yöntemi çok miktardaki ürün veya seri üretim uygulamalarında geçerli değildir.


** Dolayısıyla hızlı, temiz, ve verimli yolma işlemi sağlamak amacıyla Karakaya tüy yolma makineleri geliştirilmiştir. Sulu yolma sistemi kolaylık verimlilik ve süre açısından tüy yolma işlemlerinde tercih sebebidir. Bu yöntemde temizlenecek kanatlı hayvan C derecede ki suda tüy kökleri genişleyerek açılıncaya kadar bekletilir ve yolum işlemi esnasında maksimum kolaylık ve zaman tasarrufu sağlanır.


** İdeal temizlikte % tam tüy yolumu sağlanır. (mikro ince tüyler dahil)

** Saniye arasında 3 ila 5 hayvan yolumu gerçekleşir.


** Motor dahil tamamıyla yerli üretimdir. (Çin malı hiçbir parça kullanılmamıştır)

** Kayış kasnak sistemi ile değil redüktör aktarması ile çalışan Türkiye nin yegane ve tek tüy yolma makinesidir.

** Ürün paslanmaz çelik malzeme den (inox) üretlmiştir sağlık normlarına uygundur.


** Tüy yolma parmakları dünya çapında ihracat yapan firmadan tedarik edilerek lerce yoluma dayanabilecek mukavemettedir.

** Tüm mekanik aksam 2 yıl garanti kapsamındadır.

Taze ve organik kaz yolma makinesi ile besleyici faydaları olan görkemli lezzetli mutfaklar hazırlayın. seafoodplus.info'da. Bu etler, farklı sağlık yararları kategorileriyle doludur ve aynı zamanda sağlık ve lezzetin tadını çıkarmak için idealdir. Etler orijinal kalitede, GDO'suz ve yetiştirilme biçimlerinden dolayı lezzet bakımından zengindir. İster lezzetli, geleneksel mutfakları tatmak isteyin, ister sağlıklı çorbalara gitmek isteyin, bu et ürünleri eşsizdir. Öncü kaz yolma makinesi. tedarikçiler ve toptancılar, müşterilerin zenginleştirilmiş renkteki tatların keyfini çıkarması için bunları dünyanın farklı yerlerinden sunar.

kaz yolma makinesi birden çok kategori. Sitede bulunan yağ içeriği düşüktür ve yüksek miktarda protein içerir. Dahası, bu et ürünlerindeki demir içeriği bol ve bu nedenle müşterilerin, özellikle kansızlığı olanların sağlıklı olmasına yardımcı olabilir. Bu etler, baştan çıkarıcı koyu kırmızı veya pembe renkleriyle tazedir. Buradaki etler ince kesilmiş, ya kemikli ya da kemiksiz.

seafoodplus.info bunların geniş bir yelpazesini sunmaktadır kaz yolma makinesi. miktarlarına, formlarına veya müşterilerin seçim yapabileceği diğer özelliklere bağlı olarak. Bu etler, çeşitli kullanımlar için çiğ, dondurulmuş ve işlenmiş formlarda mevcuttur. Bu etlerin zengin, lezzetli tadı, farklı otantik mutfaklara çok yardımcı olur ve et severler arasında sıcak favorilerdir. Bu etlerin taze kalitesi ve hassasiyeti, daha hızlı pişmelerine yardımcı olur ve muazzam derecede sulu bir tada sahiptir.

kaz yolma makinesi çeşitliliğine göz atın. seafoodplus.info'dan satın alın ve bu yiyecekleri bütçe ve uygun fiyat dahilinde satın alın. Müşterilere iyi durumda ulaşmalarına yardımcı olmak için son derece özenle paketlenmişlerdir. Etler daha uzun raf ömrüne sahiptir ve karkaslar, mükemmel tadı garantilemek için parçalara ayrılır ve öğütülür.

Taze ve organik kaz tüyü temizleme makinesi ile besleyici faydaları olan görkemli lezzetli mutfaklar hazırlayın. seafoodplus.info'da. Bu etler, farklı sağlık yararları kategorileriyle doludur ve aynı zamanda sağlık ve lezzetin tadını çıkarmak için idealdir. Etler orijinal kalitede, GDO'suz ve yetiştirilme biçimlerinden dolayı lezzet bakımından zengindir. İster lezzetli, geleneksel mutfakları tatmak isteyin, ister sağlıklı çorbalara gitmek isteyin, bu et ürünleri eşsizdir. Öncü kaz tüyü temizleme makinesi. tedarikçiler ve toptancılar, müşterilerin zenginleştirilmiş renkteki tatların keyfini çıkarması için bunları dünyanın farklı yerlerinden sunar.

kaz tüyü temizleme makinesi birden çok kategori. Sitede bulunan yağ içeriği düşüktür ve yüksek miktarda protein içerir. Dahası, bu et ürünlerindeki demir içeriği bol ve bu nedenle müşterilerin, özellikle kansızlığı olanların sağlıklı olmasına yardımcı olabilir. Bu etler, baştan çıkarıcı koyu kırmızı veya pembe renkleriyle tazedir. Buradaki etler ince kesilmiş, ya kemikli ya da kemiksiz.

seafoodplus.info bunların geniş bir yelpazesini sunmaktadır kaz tüyü temizleme makinesi. miktarlarına, formlarına veya müşterilerin seçim yapabileceği diğer özelliklere bağlı olarak. Bu etler, çeşitli kullanımlar için çiğ, dondurulmuş ve işlenmiş formlarda mevcuttur. Bu etlerin zengin, lezzetli tadı, farklı otantik mutfaklara çok yardımcı olur ve et severler arasında sıcak favorilerdir. Bu etlerin taze kalitesi ve hassasiyeti, daha hızlı pişmelerine yardımcı olur ve muazzam derecede sulu bir tada sahiptir.

kaz tüyü temizleme makinesi çeşitliliğine göz atın. seafoodplus.info'dan satın alın ve bu yiyecekleri bütçe ve uygun fiyat dahilinde satın alın. Müşterilere iyi durumda ulaşmalarına yardımcı olmak için son derece özenle paketlenmişlerdir. Etler daha uzun raf ömrüne sahiptir ve karkaslar, mükemmel tadı garantilemek için parçalara ayrılır ve öğütülür.

Kaz Tüy Yolma Makinesi

Kaz Tüy Yolma Makinesi tavuk tüyü ve ayrıca çok farklı hayvanların tüyleri yolmak için uygun olan bir kanatlı tüy yolma makinesi dir. Hangi kanatlı tüylerini yolar? Kaz, Hindi, Tavuk ve Ördek gibi çok daha farklı kanatlı hayvanların tüylerini yolar. BILDIRCIN YOLMAZ .

Model

EFE

Güç

KW

Voltaj

Volt / 50 Hz

Çevirme hızı

tur dakikada

Kapasite Tavuk, 2 - 3 Kaz, 2 - 3 Hindi

14 kg / () dakika

Kaz Tüy yolma Makinesi kapasitesi

% 96

Kaz Tüy yolma makinesi ağırlığı

kg

Kaz Tüy yolma makinesi ölçüler (mm)

**

Kaz Tüy yolma makinasi Malzemesi

Paslanmaz Çelik

Kargo ücreti alıcıya aittir ve ürüne göre ücreti değişmektedir. 

Tüm Efe Kuluçka Makineleri 1 yıl garantilidir ve CE. ISO sertifikalıdır.

seafoodplus.infoılar için tüy yolma makinesi, 2. kanatlılar için tüy kaldırma makinesi, 3. otomatik tüy yolma çalışma makinesi

Kanatlılar aynı anda tüy yolma makinesine yüklenir ve tam sadece dakika içinde % 96 tüyleri çıkarılabilir. Kaz Tüy Yolma Makinesine şebeke suyu bağlanır ve su ile çalışması gerekmektedir. Su sayesinde kopartılan tüyler tahliye edilir ve tüy yolma makinesinin tüy çıkışından çıkar. Kaz tüy yolma makinesi olarak adlandırılmış olsa da, lastik parmaklarının sayesinde yüksek koparma yoğunluklu ile ördek tüyü, kaz tüyü, hindi tüyü, bıldırcın tüyü, keklik tüyü, güvercin tüyü ve benzeri kuş tüyü yolma için kullanılabilir. Tüm kümes hayvanları tüyleri tamamen koparıp makineden tahliye edilebilir.

Kaz Tüy Yolma Makinesi Kullanım:

1. zemin hattında bir kaçak geçiş donatın

2. anahtarını açın ve makine kullanmadan önce normal çalışıyor olmasını kontrol edin.

3. Tamamen kullandıktan sonra tüy toplama haznesini yıkayınız.

4. Uzun süre kullanılmadığı taktirde tüy yolma makine iç haznesini iyice temizleyiniz. Yani çalışma verimliliği sağlamak için.

5. Kullanarak bir süre sonra kayış gevşemesi olabilir. Bu durumda kayış vidasını sıkılaştırmak gerek,  yoksa parçada kayma olabilir.

Tüy yolma parmak​ Kaz Tüyü yolma makinesi parmağı:

Tüy yolma parmak​ Kaz Tüyü yolma makinesi parmağı

Neden Kaz Tüy yolma Makinesi?

Kaz kuru yolma makinesi fiyatları veremiyoruz, biz sadece ıslak Kaz yolum makinesi satıyoruz. Kaz yolma makinesi ile tüy yolumlar çok hızlı ve kolay oluyor. Uygun fiyatlara Kaz temizleme makinası fiyatlarını bize danışmanız yeterlidir. Kaz yolma makinası lastikleri satışlarımız mevcuttur. Kaz tüy yolma aparatı olarak adlandırılan tüy yolma makinesidir.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir