pes 20 demo sistem gereksinimleri / Pro Evolution Soccer - Vikipedi

Pes 20 Demo Sistem Gereksinimleri

pes 20 demo sistem gereksinimleri

PES serisi, dünyanın dört bir yanındaki liglerin resmi lisanslarını kullanarak futbolu en iyi şekilde oyun dünyasına sunmak konusunda her zaman mükemmel bir alternatif olmuştur. Bu yazımızda PES 'ye dair merak edilenlere daha yakından göz atıyoruz. PES  sistem gereksinimleri neler? PES  konusu nedir? İşte tüm detaylarıyla PES  sistem gereksinimleri!

PES  Sistem Gereksinimleri Neler?

PES  için gerekli sistem gereksinimleri seneden seneye pek değişiklik göstermiyor. Oyunu sorunsuz bir şekilde deneyimlemek için Core i veya AMD FX işlemci ve GeForce GTX veya Radeon HD grafik kartına sahip olmanız gerekiyor. En azından oyunu minimum seviyede çalıştırmak için Oyun 10 Eylül 'da çıktı ve serinin tüm çaylaklarını ve uzmanlarını memnun edecek yeni özelliklere ve sistem gereksinimlerine sahip. Hemen aşağıdan minimum ve önerilen sistem gereksinimlerine ulaşabilirsiniz.

PES  Minimum Sistem Gereksinimleri Neler?

  • İşletim Sistemi: Windows 7 SP1//10 - 64 bit
  • İşlemci: Intel Core i / AMD FX
  • Bellek: 4 GB RAM
  • Ekran Kartı: NVidia GTX / AMD Radeon HD
  • DirectX: Sürüm 11
  • Depolama: 40 GB Boş alan

PES  Önerilen Sistem Gereksinimleri Neler?

  • İşletim Sistemi: Windows 10 – 64 bit
  • İşlemci: Intel Core i7 – / AMD FX
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Ekran Kartı: NVidia GTX / AMD Radeon R9 X
  • DirectX: Sürüm 11
  • Depolama: 40 GB kullanılabilir alan

PES  Yenilikleri Nedir?

Pro Evolution Soccer serisinin oyunu olan PES 'nin dağıtımı dünya çapında 10 Eylül 'da, Asya'da ise 12 Eylül 'da yapılmıştır. Bu yıl oyunun ismine "eFootball" eklenmiştir. 'den beri oyunun kapağında yer alan Lionel Messi, PES 'nin kapağında Serge Gnabry, Miralem Pjanić ve Scott McTominay ile birlikte yer almaktadır. Tümü ünlü orta saha oyuncusu Andrés Iniesta'ya detaylı bir danışma sonucu geliştirilmiş, yeni dinamik top sürme becerileri, yeni karşılama teknikleri ve ince ayarı yapılmış top fiziği ile daha önce hiç olmadığı gibi topun idaresini alabiliyorsunuz PES ile.

ile oyuna ayrıca MatchDay adında bir mod eklendi. Bu yeni çevrimiçi rekabetçi modda, hakimiyet için görkemli mücadelede tarafını seçebiliyor ve yeni gelenler ve müdavimler ile güçlerini birleştirebiliyorsunuz. Son olarak eklenen yenilikler arasında Master League var. Yeni bir interaktif diyalog sistemi, yenilenmiş bir menü tasarımı ve geliştirilmiş veri birleştime vasıtasıyla uygulanan daha gerçekçi bir transfer piyasası ile tamamen yenilenmiş bir ML deneyimi sizi bekliyor.

PES  Fiyatı Ne Kadar?

E3 Best Sports Game ödülünü kazanan eFootball PES ile en gerçekçi futbol oyununu tecrübe edinebilirsiniz. İspanya şampiyonu FC Barcelona, dünya devi Manchester United, Almanya şampiyonu FC Bayern München ve yalnızca PES'te yer alan İtalya şampiyonu Juventus gibi dünyanın en büyük futbol takımlarıyla oynama şansınız var. eFootball PES tüm platformlardan ücretsiz olarak indirilebilen bir yapım. Oyuna sadece oyun içi harcamalar yaparak para harcamanıza olanak tanınıyor. Peki siz PES sistem gereksinimleri hakkında ne düşünüyorsunuz?

Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar sekmesi üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

kaynağı değiştir]

Desteklenen Ekran Kartları[değiştir

Pes demosu yayınlandı

Futbol severlerin merakla beklediği futbol oyunu PES 'nin, demo sürümü sonunda indirilmeye açık hale getirildi. Oyun sektörünün önemli isimlerinden Konami tarafından geliştirilen ve yayınlama işlemi gerçekleştirilen ünlü oyun serisi Pro Evolution Soccer 'nin bu yıl gelecek olan versiyonunda çok daha farklı özellikler oyuncuların karşısına çıkacak. Oyuncular bu yıl ki Pro Evolution Soccer oyununda şok daha heyecan verici bir dünya içerisinde yer alarak sürükleyici bir deneyim yaşayacaklar. Eylül ayı itibariyle futbol severlerin beğenisine sunulacak olan PES oyununun demo sürümü yayınlandı. Oyunun tam sürümü 10 Eylül itibariyle oyunculara sunulacak. Söz konusu bu oyunun demo sürümü bazı kısıtlamalar ile beraberde olsa oyunculara sunuldu. Oyuncular şimdilik demo sürümünden faydalanarak oyun hakkında fikir sahibi olabilecekler. yepyeni özellikler ve heyecan verici bir platformda yer almak için sizde Eylül ayında sunulacak olan PES oyunu için biraz daha bekleyin. Oyunun demo sürümünde aşağıda yer alacak takımlar yer alıyor;

PES farklı isimle geliyorPES farklı isimle geliyor
  1. - FC Barcelona
  2. - Manchester United
  3. - FC Bayern Munich
  4. - Juventus
  5. - Arsenal
  6. - Palmeiras
  7. - Flamengo
  8. - San Paulo
  9. - Corinthians
  10. - Vasco da Gama
  11. - Boca Juniors
  12. - River Plate
  13. - Colo-Colo

PES Demo sürümü nasıl indirilir?

PlayStation 4'e sahip olan oyunseverler, PlayStation mağazasına girerek PES şeklinde arama yaptıklarında karşılarına çıkacak olan sonuçlardan PES demoya tıklayarak söz konusu bu oyunu konsollarına indirebilirler. Xbox adlı ürüne sahip olan kişileri ise yeni bir Microsoft Store mağazasına giriş yaparak PES demo sürümüne erişim sağlayabilecekler. Bu işlemi gerçekleştirmek için ise Steam hesabına sahip olmanız gerekiyor. Platforma üye olarak oyunu indirme işlemlerini sorunsuz bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. 

PES oyunun fiyatı

10 Eylül tarihi itibariyle oyuncuların beğenisine sunulacak olan PES oyunu, şu an PlayStation, Xbox ve PC platformları için ön siparişe açık hale getirilmiş durumdadır. Oyunun ön sipariş fiyatlandırması aşağıdaki şekildedir;

- PES PlayStation sürümü : TL

- PES Xbox sürümü : TL

- PES PC sürümü : TL

PES Minimum Sistem Gereksinimleri

bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir

-İşletim Sistemi: Windows 7 SP1//10 - 64bit

- İşlemci: Intel Core i / AMD FX

- Bellek: 4 GB RAM

- Ekran Kartı: NVIDIA GTX / AMD Radeon HD

- DirectX: Sürüm 11

- Depolama: 40 GB kullanılabilir alan

- Çözünürlük:  x

PES Önerilen Sistem Gereksinimleri

- bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir-

- İşletim Sistemi: Windows 10 - 64bit

- İşlemci: Intel Core i / AMD FX

- Bellek: 8 GB RAM

- Ekran Kartı: NVIDIA GTX / AMD Radeon R9 X

- DirectX: Sürüm 11

- Depolama: 40 GB kullanılabilir alan

- Çözünürlük x

📰 Bizi Google News'den takip edin



PES Sistem Gereksinimleri ve Oyun Hakkında Her Şey

Her sene çıkarılan iki dev futbol oyunlarından biri olan PES serisi, PES ile yoluna devam ediyor. Bu sene de her sene olduğu gibi oyuncuları bekleyen yenilikler var. Yazımızda hem bu yenilikler hem de yeni ismiyle eFootball PES sistem gereksinimleri odaklı bilgiler vereceğiz.

Öncelikle eFootball PES fiyatetiketine bir göz atalım. Oyun şu anda Steam üzerinden ön sipariş olarak satın alınabiliyor ve TL üzerinden satılıyor. Bir de oyunun Legends Edition isimli, çok oyunculu müsabakalarda sizi bir adım öne taşıyabilecek avantajları olan sürümü var. Bu sürümse TL fiyatıyla satılıyor.

PES çıkış tarihi:

efootball pes

PES ne zaman çıkacak sorusunun yanıtını hemen verelim. Bu sene oyun eFootball PES adıyla Amerika ve Avrupa bölgelerinde, PS4, Xbox One ve PC için 10 Eylül’de çıkışını yapacak. Asya bölgesi için bu tarih 12 Eylül. Bu sene oyunun kapağında Lionel Messi olacak. Yalnızca dijital ortamda satılan Legend Edition’ın kapak yıldızı ise Ronaldinho olacak.

PES tanıtım videosu:

eFootball ’nin ilk fragmanı E3 ’da yayınlanmıştı. Bu fragmanla birlikte oldukça önemli bilgiler de paylaşıldı. Bu bilgiler arasında Barcelona ile yapılan ortaklığın yenilendiği, oynanış danışmanı olarak ise Andres Iniesta gibi futbol dünyasının en önemli isimlerinden biriyle anlaşma yapıldığı bulunuyor.

Son olarak yılların efsanesi Master League modunda önemli kişilikler olarak eski Barcelona yıldızları Diego Maradona ve Johan Cruyff’un yer alacağını da belirtelim.

eFootball PES sistem gereksinimleri:

pes sistem gereksinimleri

Minimum:

  • İşletim sistemi: bit Windows 7, , 10
  • İşlemci:AMD FX ya da Intel i
  • RAM: 4 GB
  • Grafik kartı: AMD Radeon HD ya da Nvidia GTX
  • DirectX: 11
  • Depolama: 40 GB

Maksimum:

  • İşletim sistemi: bit Windows 7, , 10
  • İşlemci: AMD FX ya da Intel i
  • RAM: 8 GB
  • Grafik kartı: AMD Radeon R9 X ya da Nvidia GTX
  • DirectX: 11
  • Depolama: 40 GB

eFootball PES yenilikler

Master League yenilikleri:

pes master league

Master League’de bulunacak olan efsanevi avatarlardan şu ana kadar 8 tanesi açıklandı. Bunlar Diego Maradona, Johan Cruyff, Socrates, Romario, Ruud Gullit, Roberto Carlos, Bebero ve Lothar Matthaus.

Bu avatarların yanında, Master League’de birçok ara sahne de bulunacak. Bu ara sahneler basın toplantıları, antrenmanlar, yönetimle yapılan görüşmeler ve takımla yapılan görüşmelerden oluşacak. Tabii bir de transfer için yapılan görüşmeler de ara sahne olarak verilecek.

Son olarak, oyun içi özelleştirmeler konusunda çok detaylı çalışmalar mevcut. Örneğin, basın toplantısı sırasında teknik direktörün arkasında bulunan sponsor şirketlerin logosunu oyuncular tasarlayabilecek. Başka bir örnek de teknik direktör modellemelerinin oldukça detaylı bir şekilde özelleştirilebilmesi.

Haftanın en önemli maçını oynadığımız çok oyunculu oyun modu: Maç Günü

pes maç günü

Konami’nin yeni PES oyunu için seçtiği isimden de anlaşılabileceği gibi, şirket bu sene rekabetçi arenaya iyiden iyiye atılmak istiyor. Rekabeti kızıştırmak amacıyla eklenen yeni Maç Günü modu, o hafta dünya üzerinde oynana en önemli maçlardan birini seçerek öne çıkaracak.

Sonrasında bu öne çıkan maç, dünya çapında tüm oyuncular tarafından iki takım arasından istedikleri alınarak sürekli olarak yapılacak. Her haftanın sonunda, iki taraftan da en çok puanı toplayan birer tane oyuncu seçilecek. Son olarak da çevrimiçi olarak bir final oynaması mümkün olacak.

Oyunu başka bir seviyeye taşıyan çeşitli yenilikler

pes yenilikler

Bu konuda ilk olarak şunu söyleyebiliriz, PES serisi bu sene, daha önce olmadığı kadar güzel grafiklere sahip. PES ile birlikte gelen yeni ışıklandırma sistemi, oyuncu modellemeleri ve ara sahnelerde karşımıza çıkan grafiklerin yanında, oyuncuları bir de yayın hissini üst seviyelere çıkaran bir kamera açısı bekliyor.

PES serisinin geçen sene myClub moduna getirdiği efsane isim David Beckham’a, bu sene yeni isimlerin katılacağı açıklandı. Bu isimler Barcelona ortaklığının da sonucu olan Ronaldinho ve Andres Iniesta. Tabii ki de FIFA’nın Ultimate Team moduyla baş edebilmek için bu listenin büyümesi gerekiyor.

PES 'deki efsane futbolcular:

  • Oliver Kahn
  • Patrick Vieira
  • Lotar Matthaus
  • Pavel Nedved
  • Hidetoshi Nakata
  • Andres Iniesta
  • David Beckham
  • Francesco Totti
  • Johan Cruyff
  • Gabriel Batistuta
  • Diego Maradona
  • Ronaldinho
  • Ji-sung Park

EA ve Konami arasındaki lisans savaşınun sonucu: PES 'deki lisanslar ne durumda?

pes lisanslar

Mesele lisans olduğu zaman, FIFA’nın PES’e oranla uzun yıllardır daha başarılı bir iş çıkardığını söylemek yanlış olmaz. Ancak görünen o ki, bu durum yavaş yavaş değişmeye başlıyor. Bu durumun ilk habercisi, Juventus’un bu sene yalnızca PES ’de lisanslı olacağı açıklandığı zaman ortaya çıktı

Bu konudaki bir diğer husus ise Konami’nin UEFA ile EURO için yaptığı anlaşma. Dünya Kupası ve Avrupa Futbol Şampiyonası lisansları çok uzun yıllardır EA’in elindeydi. Bu sene, yapılan açıklamayla birlikte EURO ’nin PES için bir eklenti paketi olarak sunulacağı öğrenildi.

’nin ikinci çeyreğinde sunulacak olan eklenti paketi, oyuna 50’nin üzerinde milli takımı tam lisanslı olarak ekleyecek.

eFootball PES demo, PC üzerinde an itibariyle Steam üzerinden ücretsiz indirilebilir durumda. Oyunun çıkış yapacağı PS4 ve Xbox One platformları üzerinde de durum aynı. Bu arada oyunun mobil versiyonu olan eFootball PES Mobile da Ekim ayında iOS ve Android platformları üzerinden indirilebilecek. 

PES ’de gidilen yeniliklerin FIFA ile olan rekabette ne gibi sonuçlar doğuracağını iki oyun çıktıktan sonra özellikle satış rakamları açıklandığı zaman göreceğiz. O zamana kadar, beklemekten yorulduysanız PES ’nin demosunu indirerek oyunla ilgili daha iyi fikirlere sahip olabilirsiniz.

Emoji İle Tepki Ver

50

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası