lisans tamamlama sonuçları 2018 / Kırıkkale Üniversitesi

Lisans Tamamlama Sonuçları 2018

lisans tamamlama sonuçları 2018

Sağlık ve İlahiyat Alanında Lisans Tamamlama ile Üniversitemize Yerleşen Öğrencilerin Kayıt İşlemleri

20 EYLÜL TARİHİ İTİBARİ İLE LİSANS TAMAMLAMA (SAĞLIK+İLAHİYAT) BAŞVURULARI SONA ERMİŞTİR.

 

SAĞLIK VE İLAHİYAT ALANINDA LİSANS PROGRAMLARINA YERLEŞEN ÖĞRENCİLERİN KAYIT İŞLEMLERİ

 

Kayıt Tarihi: 

Sağlık Lisans Tamamlama ve İlahiyat Lisans Tamamlama İle Üniversitemize yerleşen adayların kayıt işlemleri 13 Eylül  tarihinde başlayarak 20 Eylül  günü mesai bitimine kadar yapılacaktır.

Sağlık Lisans Tamamlama ile yerleşen adayların tarihinden önce mezun olmaları gerekmektedir.

İlahiyat lisans tamamlama ile yerleşen adayların tarihinden önce mezun olmuş olmaları gerekmektedir.

Yukarıda belirtilen tarihlerden sonra mezun olduğu halde yerleşen öğrencilerin kayıtları yapılmayacaktır.

 

Kayıt Yeri: 

Kayıtlar Artvin Çoruh Üniversitesi Rektörlüğü Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Seyitler Yerleşkesi - ARTVİN adresinde yapılacaktır. Kayıt hakkı kazanan adaylar aşağıda istenen belgeler ile birlikte şahsen gelerek kayıt yaptırmaları gerekmektedir. 

 

KAYITTA İSTENECEK BELGELER

1- Adayın mezun olduğu Üniversiteden almış olduğu Önlisans diplomasının aslı, diplomanın aslını getiremeyecek olanlar için onaylı sureti.

2- Adayın mezun olduğu Üniversiteden almış olduğu mezuniyet transkripti (Not belgesi). 

3-Adayın mezun olduğu Üniversiteden almış olduğu derslere ait onaylı ders içerikleri (Transkriptte yer alan derslere ait ders içerikleri mezun olduğu Üniversitenin web sayfasındaki Ders Bilgi Paketinde güncel olarak yer alıyorsa bu derslere ait ders içeriği istenmemektedir.). 

4-Sonuç belgesinin internet çıktısı.

adet vesikalık fotoğraf  (4,5x6 ebadında, son altı ay içinde, önden çekilmiş).

6-Askerlik sorunu olan (Yaş haddi, kaçak durumu vb.) erkek öğrencilerin kayıtları yapılacak ancak Askerlikle ilgili sorunu ortadan kalktığını belgeleyene kadar öğrenime devam ettirilmeyecek olup izinli sayılacaklardır.

 

Adaylar kayıt işlemini tamamladıktan sonra Eylül tarihleri arasında vakıflar bankasının İnternet bankacılığı, ATM veya şubelerinden öğrenci numarası ile eğitim öğretim yılı katkı payının birinci taksiti TL ödeyeceklerdir. Katkı payını belirtilen tarihlerde ödemeyen öğrenciler öğrenime devam edemez ve öğrencilik haklarından yararlanamaz.

 

20 EYLÜL TARİHİ İTİBARİ İLE LİSANS TAMAMLAMA (SAĞLIK+İLAHİYAT) BAŞVURULARI SONA ERMİŞTİR.


e-Devlet sorgulama

Yüksek Öğretim Kurumu tarafından sağlık ve ilahiyat alanıyla ilgili lisans tamamlama sonuçlarının açıklandığını resmi web sitesinde duyurdu. İki alan üzerinden sonuçlar e-Devlet sayfasında yayınlanıyor. Kayıt işlemleri 13 Eylül tarihinde başlıyor, 20 Eylül tarihinde sona eriyor.

SAĞLIK ALANIYLA İLGİLİ

Sağlık Alanında Lisans Tamamlama yerleştirme işlemleri tamamlanmıştır. Sonuç sayfasına gitmek için tıklayınız. Kayıt işlemleri 13 Eylül tarihinde başlayarak 20 Eylül günü mesai bitimine kadar ilgili üniversitelerce alınacak olup kayıt aşamasında gerekli olan belgeler ilgili üniversitelerden öğrenilmelidir.  Sağlık Lisans Tamamlama Taban-Tavan Puanlarına ulaşmak için tıklayınız.

İLAHİYAT ALANIYLA İLGİLİ

İlahiyat Lisans Tamamlama yerleştirme işlemleri tamamlanmıştır. Sonuç sayfasına gitmek için tıklayınız. Kayıt işlemleri 13 Eylül tarihinde başlayarak 20 Eylül günü mesai bitimine kadar ilgili üniversitelerce alınacak olup kayıt aşamasında gerekli olan belgeler ilgili üniversitelerden öğrenilmelidir. İlahiyat Lisans Tamamlama Taban-Tavan Puanlarına ulaşmak için tıklayınız.

BAŞVURU VE TERCİH İŞLEMLERİNE DAİR RESMİ AÇIKLAMA

İlahiyat ön lisans programlarından mezun olan adaylara bu yıl ilk defa İlahiyat Lisans Tamamlama hakkı verilmiştir. İlahiyat Alanında Lisans Tamamlama Programına, Diyanet İşleri Başkanlığı çalışanları da dahil olmak üzere 18 Mayıs tarihinden önce ilahiyat ön lisans programından mezun olan tüm adaylar başvurabilecekler. yılından itibaren yapılan Sağlık Alanında Lisans Tamamlama başvuru, tercih ve yerleştirme işlemleri ise bu sene de devam ediyor.

Yükseköğretim Kurulunca belirlenen sağlık ön lisans programlarından 19 Kasım tarihinden önce mezun olan adaylar Sağlık Lisans Tamamlama Programına başfunduszeue.info iki programda da yerleştirme işlemleri, adayların ön lisans not ortalamaları ve tercihleri doğrultusunda Yükseköğretim Kurulunca gerçekleştirilecek. Başvuru ve tercih işlemleri 9 Ağustos (Saat) – 17 Ağustos (Saat)tarihleri arasında Yükseköğretim Kurulunun resmi internet sitesi üzerinden e-Devlet aracılığı ile yapılacak.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası