flaş tv hangi kanalda / Flash Haber Tv Canlı izle

Flaş Tv Hangi Kanalda

flaş tv hangi kanalda

kaynağı değiştir]

çalışmıştır.

Ana haber sunucuları[değiştir FLASH TV Nasıl İzlerim?" height="" src="seafoodplus.info" width="">

Eğer uydu alıcınıza yukarıdaki frekansı girmenize rağmen Flash TV eklenmiyorsa, kanal, daha önceden uydu alıcınıza eklenmiş aynı frekansta yayın yapan başka bir kanalın üzerine gelmiş olabilir. Bu nedenle arama yapmalısınız. “Flash TV HD” ismini arayın veya kanal listesinden bu frekansta yayın yapan kanalları bulmaya çalışın ve ismi farklı olsa da kanalı açarak Flash TV olup olmadığını kontrol edin.

Haberin Devamı

FLASH TV frekans (şifresiz)  <div><h2>Flash TV frekansı ne? Flash TV nasıl izlenir, TURKSAT uydu frekansları kaç?</h2><div><p>Yayın hayatına 15 Ocak 'de giren ve 27 yılın ardından 28 Şubat 'de ekranı kararan Flash TV, yeniden televizyon ekranlarına dönüyor. 30 Eylül tarihinde test yayınına yeniden başlayan kanalın logosu yenilendi ve sloganı

Yeni yayın dönemine 11 Ekim'de başlayacak olan Flash TV'de ana haber bültenlerini sunacak isim belli oldu. Deneyimli gazeteci Can Ataklı, hafta içi her gün saat 'da başlayacak olan ana haberleri sunan kişi olacak.

27 yıllık yayın hayatının ardından 'da ekranlara veda eden Flash TV, "Özgür, komik, korkak" sloganı ile yeni formatı ve logosuyla yayın hayatını geri dönüyor. ANKA'nın haberine göre, yeni sezon kadrosunda birçok deneyimli isimle çalışacak olan kanalın ana haberler ini ise Can Ataklı sunacak. Hafta içi her gün saat 'de başlayacak olan ana haber bülteni, 'da sona erecek.

Yayın hayatına 11 Ekim'de başlayacak olan Flash TV'in kadrosunda Hakan Aygün, Can Ataklı, Orhan Uğuroğlu, Savaş Kalafat, Fehmi Koru, Akif Beki, Seda Akgül, Çağlar Cilara, Atilla Taş, Faik Öztürk gibi isimler yer alıyor.

Yeni yayın dönemi için hazırlık yapan Flash TV, tanıtım afişlerinde Saba Tümer'e yer vermesiyle gündeme gelmişti. Söz konusu afişlerde kendini gören Tümer, "Flash TV'nin tarafıma teklif yaptığı doğrudur ancak görüşmeler sonucunda yanıtım olumsuz olmuştur" diyerek soğuk duş etkisi yaratmıştı.

Flash TV frekansı ne? Flash TV nasıl izlenir, TURKSAT uydu frekansları kaç?

Flash TvGündemGüncelHaberler

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir