malatya okullar tatil mi / Malatya'da yarın okullar tatil mi Valilikten açıklama - Dünya Gazetesi

Malatya Okullar Tatil Mi

malatya okullar tatil mi

Malatya'da okullar tatil mi? 6 Şubat Pazartesi Malatya'da okullar tatil edildi mi? Son durum ne?

Malatya'da okullar tatil mi? Sorusu, ülke genelinde etkisini göstermekte olan yoğun kar yağışı ile birlikte en çok merak edilenler arasında yerini aldı. Malatya'da yaşamakta olan birçok vatandaş tarafından Malatya'da okullar tatil mi? Sorusuna yanıt aranıyor. Ayrıca yaşanan kar yağışı ile birlikte yollarda görüş uzaklığı düşerken, sürücüler araçlarıyla ilerlemekte güçlük çekiyor. Peki, Malatya'da okullar tatil mi? 6 Şubat Pazartesi Malatya'da okullar tatil edildi mi? Son durum ne?

MALATYA'DA OKULLAR TATİL Mİ?

Malatya'da okulların tatil edildiğine dair valilik tarafından henüz bir açıklama gerçekleştirilmemesi sebebiyle 6 Şubat Pazartesi günü okullar eğitime kaldığı yerden devam edecek. Fakat yapılabilecek açıklamalar dahilinde okulların tatil olması söz konusu olabilir. Bu nedenle gözler valiliğe çevrilmiş durumda. Yaşanan sıcak gelişmeleri Haberler.com üzerinden takip edebilirsiniz.

MalatyaGündemEğitimHaberler

Malatya'da Okullar Tatil Edildi

Çarşamba günü itibatiyle kent genelinde yoğun kar yağışı yaşanıyor.

Yüksek rakımlı bazı yerleşim yerlerinde ulaşımda aksamalar yaşandığı ve buzlanma tehlikesi olduğu için eğitimde tatil olacak mı? sorusu merak edildi.  

On binlerce öğrenciyi ilgilendiren haber Malatya Valiliğinden geldi. 

Malatya'da yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime bir gün ara verildi.

Malatya Valiliğinden yapılan açıklamada, "İlimiz genelinde, yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşullarının devam etmesi ve kara yollarında oluşan buzlanmaya bağlı olarak ulaşımda yaşanabilecek sorunlar sebebiyle, öğrencilerimizin ve personelin güvenliğinin sağlanması bakımından, Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı her tür ve derecedeki resmi - özel örgün ve yaygın eğitim kurumları, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri, özel eğitim kursları ile diğer kamu, kurum kuruluşlarına ait kreş ve okul öncesi eğitim kurumlarında, 06 Şubat 2023 Pazartesi günü (1) bir gün süre eğitime ara verilmesine karar verilmiştir.

Ayrıca kamu kurum ve kuruluşları çalışanlarından; hamile, engelli, diyaliz hastaları ile kalp ve böbrek yetmezliği, kanser vb. kronik ağır hastalığı olan memur ve diğer kamu görevlileri 06 Şubat Pazartesi günü 1 (bir) gün süre ile idari izinli sayılacaklardır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur." denildi.

Murat AksaçMurat Aksaç

ETİKETLER:

Advert

Malatya’da okullar tatil edildi mi? Malatya Valiliğinden açıklama geldi

Yoğun kar yağışının devam ettiği Malatya'da eğitime bir gün ara verildi. Valilik tarafından yapılan açıklamada; "İlimiz genelinde, yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşullarının devam etmesi ve kara yollarında oluşan buzlanmaya bağlı olarak ulaşımda yaşanabilecek sorunlar sebebiyle, öğrencilerimizin ve personelin güvenliğinin sağlanması bakımından Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı her tür ve derecedeki resmi - özel örgün ve yaygın eğitim kurumları, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri, özel eğitim kursları ile diğer kamu, kurum kuruluşlarına ait kreş ve okul öncesi eğitim kurumlarında 06 Şubat 2023 Pazartesi günü (1) bir gün süre eğitime ara verilmesine karar verilmiştir.

Ayrıca kamu kurum ve kuruluşları çalışanlarından; hamile, engelli, diyaliz hastaları ile kalp ve böbrek yetmezliği, kanser vb. kronik ağır hastalığı olan memur ve diğer kamu görevlileri 06 Şubat Pazartesi günü 1 (bir) gün süre ile idari izinli sayılacaklardır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur." denildi.

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır