hekimoğlu 38 / Hekimoğlu 38. Bölüm İzle

Hekimoğlu 38

hekimoğlu 38

(38. BÖLÜM HEKİMOĞLU İZLE) Tek parça full kesintisiz Kanal D Hekimoğlu canlı yayın takip

Yapılan açıklamada Hekimoğlu'nın başrol karakteri Ateş Hekimoğlu 38. bölüm full izle tek parça canlı yayın olarak ekranlara dönüyor. Hekimoğlu 38. bölüm izle Kanal D televizyonunda yayınlandı. Yeni bölüm Hekimoğlu 38. bölümü ile Kanal D ekranlarında yayınlanıyor. Televizyon ekranlarının en heyecan verici dizilerinden biri olan dizinin başrolünden Timuçin Esen oynuyor. 
Hekimoğlu 38. bölüm izle 23 Şubat Salı günü saat 20:00'de Kanal D'de full izle yayınlanıyor.

HEKİMOĞLU 38. BÖLÜM KANAL D İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN


HEKİMOĞLU YENİ BÖLÜM FULL İZLE TEK PARÇA YOUTUBE



HEKİMOĞLU HİKAYESİ, HEKİMOĞLU DİZİ KONUSU NEDİR?


Ateş Hekimoğlu 40'lı yaşlarında başarılı bir doktordur. Tıp Fakültesinden arkadaşı İpek'in yönetici olduğu vakıf hastanesinde Enfeksiyon Hastalıkları ve Nefroloji Uzmanı olarak görev yapmaktadır. Gerek yaşam tarzı gerekse hastalıkları ele alış biçimiyle bilinen doktor tanımından çok uzakta olan Ateş Hekimoğlu'nun en bilinen özelliği hastalarla birebir ilişki kurmadan, hastalıklara odaklanarak araştırma yapmasıdır. Her yeni karmaşık vaka onun için çözülmeyi bekleyen bir bulmaca gibi, kışkırtıcı ve heyecan vericidir.

HEKİMOĞLU SON BÖLÜMDE NE OLDU?

Ateş, iyileşip tekrar hastaneye dönüyor ve bu defa radarına İpek'le Orhan takılıyor.

Vurulduktan sonra hastaneye dönen Hekimoğlu, iki vaka birden almaya karar verir. Hekimoğlu'ndaki tek değişiklik iki vakayı aynı anda kabul etmesi değildir. Hekimoğlu hastaları iyileştirmeye çalışırken, bir yandan da İpek'in peşine düşer. İpek'in Orhan'la baş başa yemeğe çıkması ve şüpheli tavırları, Hekimoğlu'nu yeni bir oyunun içine sürükler.

Hekimoğlu iki vakayı da kurtaracak mı? İpek'in gizli sırrı ne? Hekimoğlu İpek'e yardım edecek mi? Orhan ve İpek, Hekimoğlu'na karşı birlik mi olacak?




Hekimoğlu, yaptığı teşhis ve tedavilerle ününü günden güne arttırırken, hastane düzenine ayak uyduramaması hastane yöneticisi İpek'i çoğu zaman zor durumda bırakır. İpek, Hekimoğlu'nun zorlu karakterini anlayan ve bunu tahammül edebilen iki kişiden biridir. Diğeri de Hekimoğlu'nun lise ve üniversiteden arkadaşı Onkoloji Uzmanı Orhan'dır. Hekimoğlu'yla tamamen zıt karakterde olsalar da Orhan her zaman Ateş'in iç sesi ve vicdanı olur. İkisi bir araya geldiklerinde mükemmel doktoru oluştururlar. Biri zekasıyla diğeri de sağ duyusuyla yaklaşır hastalara...

HEKİMOĞLU 32. BÖLÜM OYUNCULARI

Timuçin Esen (Ateş Hekimoğlu)
Ebru Özkan Saban (İpek Tekin)
Okan Yalabık (Orhan Yavuz),
Kaan Yıldırım (Mehmet Ali Çağlar)
Aytaç Şaşmaz (Emre Acar)
Damla Colbay (Zeynep Can)

HEKİMOĞLU 36. BÖLÜMDE NELER OLACAK ÖZET

Komiser Mahir, Orhan'ın ifadesi karşılığında, Hekimoğlu'na kabul etmesi zor bir anlaşma teklif eder. İpek, anlaşmayı kabul etmesi için Hekimoğlu üzerinde baskı kurmaya başlar. Hem değer verdiği bir vakasını ondan alır, hem de ilaçlarını keser.  İpek, Hekimoğlu'nun yokluğunda, genç hastasının tedavisini üstlenir. Kızın yaşadığı nedeni belirsiz sıkıntıların doğuştan gelen cüceliği ile bağlantılı olup olmadığı araştırılır.

Orhan, İpek ve ekibin tüm çabalarına rağmen kızın durumu daha da kötüleşirken, Hekimoğlu ise bu sırada ilaçlarını başka yollardan bulmaya çalışmaktadır.  Hekimoğlu olmadan genç kız iyileşebilecek mi? Orhan, Hekimoğlu'nu mu yoksa kendisini mi korumak için Mahir'le anlaştı?  Hekimoğlu, anlaşmayı kabul edecek mi, yoksa hapse mi girecek?




SON BÖLÜM HEKİMOĞLU İZLE, HEKİMOĞLU SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR İZLE FULL


HEKİMOĞLU YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK, HEKİMOĞLU 38. BÖLÜM İZLE

Kanal D ekranlarında yayınlanan Hekimoğlu dizisi yeni bölüm yayın tarihi ve saati: Hekimoğlu yeni bölüm 23 Şubat 2021 Salı saat 20:00'de Kanal D'de yayınlanacak.

Haber ile daha fazlasına ulaşın:

Gündem

Hekimoğlu 38. Bölüm İzle

Hekimoğlu 38. Bölüm İzle
Kendisine verilen 1 hafta poliklinik bakımı cezasını alan Hekimoğlu ne yapacak? Evsiz bir kanser hastasını tedavi edemeyen ekip, Hekimoğlu'nu ikna edebilecek mi?

House M.D. dizisinin ülkemizdeki uyarlaması olan ve bir doktorun ilginç ama işe yarayan çözümlerini anlatan Hekimoğlu 38. Bölümüyle ekrana geliyor. Her salı akşamı reytinglere ambargo koyan Kanal D dizisi Hekimoğlu 38. yeni bölümde Ateş'i hapisten kurtarmak için yalan söylemek zorunda kalan İpek, Ateş’e ceza olarak tüm hafta boyunca polikliniğe bakma işini verir. Ateş itiraz etse de genç bir kadın hastanın tecavüze uğradığını fark eder ve poliklinikte her şey değişir. Evsiz bir kanser hastasının yer aldığı Hekimoğlu 38. yeni bölüme buradan ulaşabilirsiniz. Şimdi detaylar

Hekimoğlu 38. Bölüm İzle

Timuçin Esen, Okan Yalabık, Ebru Özkan Saban, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay’ın başrollerini paylaştığı Kanal D dizisi Hekimoğlu 38. yeni bölümde İpek, Ateş’e ceza kesiyor. Ateş'i hapisten kurtarmak için yalan söylemek zorunda kalan İpek, ona kızgındır. Hekimoğlu’na ceza olarak bir hafta boyu poliklinik sorumluluğu verir. Sıradan hastalıklardan kaçamayan Ateş çok sıkılır. Tam vazgeçmek üzereyken genç bir kadın hastanın tecavüze uğramış olduğunu fark eder ve poliklinikte hemen her şey değişir.

Evsiz kanser hastası ve yine Hekimoğlu

Polikliniğe getirilen kanser hastası genç kadına kimse bakmak istemez. Bu vakayı daha deneyimli bir doktora devretmeye çalışan Ateş, evsiz olan genç kadının ısrarı üzerine kabul etmek zorunda kalır. Hekimoğlu bu vakayı çözebilecek mi? Poliklinikte tecavüze uğrayan kadın hasta, hastaneyi nasıl etkileyecek? Hepsi ve daha fazlası 23 Şubat Salı akşamı saat 20.00’de Kanal D ekranlarında. Keyifli seyirler.

Hekimoğlu son bölümde neler yaşandı?

Komiser Mahir’in ısrarla takip ettiği süreç biter ve Hekimoğlu 10 yıl hapis istemiyle Mahkemeye çıkartılır. Öncesinde Mahir ile anlaşan Hekimoğlu kimsenin beklemediği bir iş yapar. Tüm hastane ekibi tekmil kadro onu kurtarmak için çabalarken Hekimoğlu kendini rehabilitasyon merkezine sevk ettirir. O sırada hastaneye getirilen itfaiyecinin derdini kimse çözemez. Genç itfaiyeci, büyük bir yangının orta yerindedir ama donarcasına üşümektedir. Hekimoğlu’nun bulunmadığı tedavi ekibinde Ateş ile yaşadığı deneyimden yola çıkan Zeynep, bu sıra dışı vakayı çözer. Bir doktorun tuhaf ancak mucize çözümler getiren yaklaşımını anlatan Hekimoğlu dizisi yepyeni bölümleriyle her Salı Kanal D ekranlarında.

23-02-2021 Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır
Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı..mail

HEKİMOĞLU – Benim Can Kırıklarım Var

Hekimoğlu 38. bölüm reytingleri Total’de 3,65 reytingle 14., AB’de 4.54 reytingle 5. ve  ABC’de 4.39 reytignle 10. oldu. Bölüm yorumu konuk yazar Büke ‘nin kaleminden. Keyifli okumalar ^^

 

Hekimoğlu bu hafta 38.bölümüyle ekranlarımızdaydı. Önceki iki haftaya göre daha durgun, daha ağır akan bir bölüm izledik. Verilen mesajlar güzeldi ama…

Geçen hafta mahkemede, İpek’in verdiği yalan ifade ve sunduğu sahte rapor sayesinde Mahir’in Ateş hakkında açtığı uyuşturucu davası düşmüş ve Mahir’e veda etmiştik. Ateş ise mahkemeye itaatsizlikten geceyi nezarethanede geçirmişti. Orada iki ziyaretçisi olmuştu: Orhan ve İpek… İpek haklı olarak kızgındı Ateş’e ve ona artık avucunda olduğunu, ne isterse yapmak zorunda olduğunu çünkü ona borçlu olduğunu söylemişti. Ama bölümün asıl sürprizi Ateş’ten gelmişti.

Yalan yok, 37.bölüm boyunca Ateş’in gerçekten ilaçtan kurtulmak istediğini düşündüm. Ve Ateş’in başındaki robot İhsan’ın ona ilaç sağlıyor olabileceği hiç aklıma gelmedi. Orhan ve İpek’ten af dileme konusunda da samimi gibiydi. Emre’den de özür dilemesini bekledim açıkçası ama sözcüklere dökmese de Ateş’çe bir özür geldi diyebiliriz.

“Sen de bana vur bir tane.”

Nezarethane Orhan’ın Ateş’in kendi ilacını aldığını fark ettiğinde, n başından beri hiçbir şeyin değişmediğini anladığında yaşadığı hayal kırıklığını ben de yaşadım.

 

 

Yeni bölümü İpek’in Ateş’e ültimatomları ile açtık. O sahnede İpek, Ateş’in ilacını kullandığından, oyun yaptığından haberdar sanmıştım, yalancı şahit, sahtekar muhabbeti üzerine ama meğerse Orhan ona gerçekleri söylememiş. Şaşırdım doğrusu. Ateş yalan söylememenin bedeli olarak bir hafta süreyle sadece poliklinik bakmakla cezalandırıldı İpek tarafından.

 

Ateş: “Bu kadar çok insanla haşır neşir olunca, bir şekilde insanlara inanmaya başlayacağıma dair bir umut besliyorsan.”

İpek: “Ateş’çiğim. Ben umudumu hiçbir zaman kaybetmeyeceğim. Senin bir gün insanlara inandığını göreceğim.”

 

“Cumanız mübarek olsun- esselemün aleyküm vessellem”

 

Poliklinik hastalarının nezle bahanesi ile gelip asıl dertlerinin zührevi hastalık kapma ihtimali olmasına Ateş’in tepkisi komikti. Mahir ve termometre meselesi geldi aklıma ve ilahi adalet mi bu demeden edemedim.

Poliklinikte Ateş Ateşliğini yapmasa olmazdı. Önce gerçekten nezle olanları eve gitmeye ikna etmeye çalışırken, sonradan da gerçekten ciddi bir rahatsızlığı olmayanları yüz lira karşılığında evine gitmeye ikna ederken İpek engeline takıldı. İpek son çare olarak Ateş’le dokunmadan muayene oyununu oynamayı teklif etti ona. Tabi ki dizi olduğu için hastaların kendi kendini muayene etmesini gülümseyerek izledik ama ilk defasındaki gibi keyif vermedi kendi adıma. İpek gibi hastanenin adına leke gelmesinde, hastaneye dava açılmasından korkan bir hastane sahibinin böyle bir muayeneye göz yummasına da dizi deyip geçiyoruz…

Ana vakamız polikliniğe zührevi hastalık kapmış olma ihtimaliyle gelmiş olan Ece’ydi. Test sonucunda kızın korkusunda haklı olduğu ortaya çıktı. Ona ilk vermek için yaklaştığında, kızın “dokunma” çıkışıyla, Ece’nin tecavüze uğradığını anladı Ateş. Ateş, İpek’e gidip kızın durumunu anlattı ve onunla bir psikoloğun ilgilenmesinin daha doğru olduğunu söyledi. İpek ve psikoloğun konuşmaları kar etmedi, kız Ateş’i istemekte, Ateş kızı hasta olarak almamakta ısrar etti.

Ece’nin intihara kalkışması ile Ateş onunla ilgilenmek konusunda sorumluluk istedi. Bölüm boyunca Ateş kıza neden onu istediğini sordu, kız ise sadece konuşmak istiyorum dedi durdu ama bölümün son sahnesine kadar ne kızın neden Ateş’i istediğini anlayabildik, ne de kızla Ateş doğru düzgün muhabbet etti soru cevap sahnelerini saymazsak.

 

Ateş: “Neden bana güveniyorsun?”                                                                                                                                             

Ece: “Bilmiyorum. Sadece konuşsak?”

Ateş: “Hayır, olmaz. Bilmiyorum, bilmiyorum, bilmiyorum. Rasyonel değil. Madem edebiyat okudun.”

Ece: “Hiçbir şey rasyonel değil bu hayatta.”

Ateş: “Hayır. Bu hayatta her şeyin mantıklı bir sebebi olmalı, söyle bakalım şimdi.”

Ece: “Hayır her şeyin mantıklı bir sebebi olması gerekmiyor.”

Ateş: “Hayır efendim. Her şey bir şekilde akla uygun olmalı.”

Ece: “Hayır her şey akla uygun olmak zorunda değil. Bak ben tecavüze uğradım. Bunun neresi mantıklı. Akla yatkın geliyor mu ha! Söyle!”

Ateş: “Geliyor. Niye biliyor musun? Çünkü bu dünyadaki en bencil, en vahşi hayvan biziz. İnsanlar da o yüzden. Öyle bakma… Aklımız var diye bazen öyle kötülükten hallice şeyler yapabiliyoruz. Aldatmasın seni.”

 

Kız sessizlik yemini etmişti sanki, daha doğrusu tek isteği Ateş’in onu ciddiye almasıydı. Ateş’in kızla ilgilenmek istememesinin sebebi, onunla duygusal bağ kurmaktan korkmasıydı bence. Kızın sorularından kaçması, soruya soruyla karşılık vermesi, kendisiyle ilgili anlatacak bir şeyi olmadığını ısrarla vurgulaması hep bu yüzdendi. İpek, Orhan ve ekip de bunun farkındaydı o sebeple Ateş’e kıza yardım etmesi konusunda baskı yaptılar zaten.

 

 

 

“Peki sen. Senin başına hiç kötü bir şey gelmedi mi? Ha… Hiç mi yaralamadılar seni. Derin mevzulardan bahsetmek isteyen sendin. Anlat o zaman. Anlat”

 

Ece’nin Ateş’ten kendi hayatında yaşadığı önemli bir olayı anlatmasını istemesi üzerine, Ateş’in sırayla Orhan ve ekiple konuşması, hepsinin fikrini alması beğenerek izlediğim bir sahneydi. Ama tomografi odasında aletin içinde İpek’e yakalandığı sahne favorimdi.

 

İpek: “Ateş ne yapıyorsun burada?”

Ateş: “Düşünüyorum.”

İpek: “Neyi düşünüyorsun?”

Ateş: “Doğru cevabı düşünüyorum.”

 

 

Ateş sonunda başına gelmiş korkunç bir anısını anlattı Ece’ye. Kız gibi ben de Ateş’in yalan söylediğini düşündüm, “Aileme söylemeye korktum, bana inanmazlar, ciddi bir yaramazlık yaptığımı zannederler diye korktum” deyince. Kızı konuşturmak için böyle konuşuyor, kızı korkularıyla yüzleştirmek istiyor dedim ta ki kızla sahilde yaptığı konuşmaya kadar. Öncesinde Ateş’in önemli bir görevi daha vardı: Ece’ye hamile olduğunu söylemek. Kız hamile olduğunu öğrenince bebeği doğurmak istediğini, her hayatın kutsal olduğunu, kürtaja karşı olduğunu, nasıl biri olacağını bile bilmediği bir cana kıyamayacağını söyledi. Ateş’in bakış açısı farklıydı. Kızı kürtaja ikna etmeye çalışıyordu. O bir tecavüz bebeği olacaktı ve ona her baktığında o anı hatırlayacaktı. Günü gelip de annesine babasının kim olduğunu sorduğunda verecek bir cevabı olmayacaktı.

Bu konuşmada kime hak vereceğimi bilemedim. İkisi de kendine göre haklı çünkü. Ama tabi ki asıl kararı verecek olan bebeği taşıyan annedir. Bir cana kıymak elbette ki günahtır ama o can dünyaya geldiğinde ona sevgisini veremezse anne, o bebeğe yine yazık olmaz mı?

Bu sahnede, seneler önce izlediğim bir diziden bir konuşma aklıma geldi. Adam çocuk sahibi olamayacağını sevdiği kadına söylemiş ve onun elinden anne olma hakkını almamak için ayrılmaya karar vermişti. En yakın arkadaşına durumu anlatırken savaş muhabirliği yaptığı dönemlerden örnek vermişti. Tecavüz mağduru kadınlarla röportaj yaparken, o kadınların, yaşadıklarını anlatırken tecavüz sonucu dünyaya getirdikleri bebeklerinden güç aldıklarına şahit olduğunu söylemişti.  Gerçekten de büyük bir ikilem. Nefret ettiğin adamdan olan çocuğa tüm sevgini koşulsuz verebilmek.

Ateş’in Ece’yi sahile götürmesinin ardından, orada kızın kaderci yaklaşımıyla başlayıp, ona bunu yapan kişinin hislerini merak etmesiyle devam eden muhabbette Ateş’ten önem verdiğinin adamın hisleri değil, onun hisleri olduğunu duyunca, Ece de sonunda Ateş’i seçme sebebini söyledi.

 

“Sen de yaralısın hissediyorum. Seni de incitmişler”

 

Bunun üzerine Ateş’ten itiraf geldi. Ece’ye anlattığı olay doğruydu. Sadece onu dışarıda uyumaya bırakan, buz dolu küvette banyo yaptıran kişi babaannesi değil babasıydı. Disiplinli bir insan olmak, evladına işkence etmek anlamına gelmemeli. Eğer çocukluğunda eziyet ediyorsan, büyüdüğünde de ondan saygı beklemeye hakkın olamaz. Ateş annemden değil babamdan nefret ediyorum derken haklıymış ne diyeyim. Annesine kırgınlığının sebebi de babasına boyun eğmesi, oğlunu kocasına karşı korumaması haliyle.

Ece, Ateş’in samimiyetine inandığı anda ona başına gelenleri anlatmaya başladı. Bölüm boyunca bunu kıza kimin yaptığını merak ettim. Bir yabancı mı, sevgili mi, kan bağı olan biri mi?  Ailesine, polise bir şey anlatmaması, kan bağı olan biri ihtimalini güçlendirmişti. Hatta Emre Ece’nin arkadaşıyla konuşup ağabeyinin zorbalığından bahsettiğinde, bunu kıza onun yapmış olabileceğini düşündüm ama eski sevgiliymiş. Kızla Ateş ayrıldıktan sonra, hastanenin çatısında Ateş- İpek konuşmasından kızın bebeği aldırmaya karar verdiğini öğrendik.

 

 

Bölümün diğer vakası polikliniği birbirine katan adamdı. Ateş bu hastayı kullanarak poliklinikten kaçmaya çalıştıysa da sonunda İpek’e yakalanmaktan kurtulamadı. Adam için istediği bütün testler göstermelikti, poliklinikten kaçmak içindi. Adamın tek sorunu kulağına kaçan hamam böceğiydi. Keşke hayvanı uzun uzun göstermeselerdi. Tiksindim izlerken.

İpek önce poliklinikte Zeynep’i sorguya çekti, ardından katta Emre’yi. Hastanın durumunun ciddi olmadığını, testlerin de Ateş’e zaman kazandırmak için yapıldığını itiraf ettiler. Böylelikle soluğu Orhan’dan öğrendiği parktan alan İpek Ateş’i buldu ve ona da poliklinik yolları gözüktü.

 

 

Üçüncü vakamız akciğer kanserinin son evresinde olan yaşlı, evsiz adamdı. Poliklinikte Zeynep ilgilendi hastayla. Adam bir gece hastanede kalmak istedi, Zeynep durumu İpek’e iletti. İpek de Zeynep’in onunla ilgilenmesini şart koşarak adamın hastanede kalmasına izin verdi. Adamın, babasına söz verdiği için ağrı kesici istememesi, acı çekerek ölmek istemesi Zeynep’i çok etkiledi. Adamın tek istediği ölürken akıllarda kalmaktı, bu yüzden acı çekerek ölmeyi seçmişti.

 

 

Bir an Zeynep’e ölen kocasından bahsedince, ben de onun kadar şaşırdım. Adamın çocukla bir bağı mı vardı acaba diye düşündüm. Meğerse hemşirelerden birinden öğrenmiş Zeynep’in hikayesini nasıl oluyorsa. Ateş’ten başka birine ölen eşini anlattığını düşünmemiştim Zeynep’in. Emre de Zeynep’le yaptığı konuşmada bu hastanın onun travmasını tetiklediğini söylediğinde, Zeynep bu konuyla ilgili konuşmaktan hoşlanmadığını belirtti. Emre’nin konuyu bilip bilmediğini anlayamadım.

Zeynep adamın bir yakınını bulmak, adam için bir şeyler yapmak istediğinde yanında Mehmet Ali vardı. Dizinin ilk bölümlerinde Zeynep ve Mehmet Ali’nin çift olacağını düşünmüştüm. Emre’den ziyade Mehmet Ali ile yakıştırmıştım onu. Arada hatalarından dolayı Mehmet Ali’ye kızsam da bu ikilinin arkadaşlıklarını seviyorum. Adam öldükten sonra adamın yaşadığı sokaktaki diğer evsizlere birlikte helva dağıtmaları güzel bir ayrıntıydı.

 

 

Bu hafta fragmanlara ek olarak yayınlanan internete özel videolar sürpriz oldu. Videolarımızın ana teması aşk ve Mehmet Ali’nin yalnızlığı. Bu bölüm 14 Şubat haftasına denk gelseymiş daha isabetli olurmuş. İlginç bir vaka ve eğlenceli bir bölüm bizi bekliyor gibi duruyor.

Yeni bölümde görüşmek dileğiyle… Keyifli okumalar.

 

Göz atmanızı öneririz: Hekimoğlu Bölüm Yorumları

 

YORUM

 

 

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir