ilıca termal otel balikesir / Aytaç Termal Otel - Balıkesir Balya Ilıca

Ilıca Termal Otel Balikesir

ilıca termal otel balikesir

Doğal güzelliklerle iç içe bir tatil yaparken aynı zamanda termal suların iyileştirici ve dinlendirici etkisinden yararlanmak mı istiyorsunuz? Siz de Balıkesir termal otelleri tercih ederek termal havuzlarda yüzebilir, ruhunuza ve bedeninize iyi gelecek termal suların şifalandırıcı etkisinden yararlanabilirsiniz. 

Beklentileriniz ve bütçeniz doğrultusunda aradığınız oteli funduszeue.info ile kolayca bulabilir, ön ödeme yapmadan erken rezervasyon fırsatlarından yararlanabilirsiniz. 

Balıkesir Kaplıcaları

Yaz tatili beldeleriyle ünlü olduğu kadar termal turizmi ile de tanınan şehirde konaklamak için birbirinden farklı konseptlere sahip oteller bulunuyor. Çeşitli hastalıkların iyileştirilmesinde destekleyici rol oynayan kaplıcalar sayesinde Balıkesir, termal turizmin en önemli rotasyonlarının başında geliyor.  Otuzu aşkın sayıda bulunan şifalı kaynaklar sayesinde adeta kaplıca cenneti haline gelen Balıkesir’de termal tatil yapabilirsiniz.

Balıkesir Termal Otelleri’nde en uygun fiyatlar eşliğinde konaklamak için sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. 

Gönen Kaplıcaları

Şehrin en önemli kaplıca noktası Gönen ilçesinde bulunuyor. Balıkesir Gönen kaplıcaları dağların eteğinden gelen şifalı suları sayesinde pek çok hastalığa iyi geliyor. Spa ve hamam hizmeti sunan otellerde konaklayarak kaplıcalardan yararlanırken konforlu bir tatil geçirebilirsiniz.

Emendere Kaplıcası

Balıkesir ilinin Sındırgı ilçesinde yer alan Emendere kaplıcası doğanın içine konumlanmış en özel noktalardan biridir. Hem şifa bulmak hem de bölgenin doğal güzelliklerinin tadını çıkarmak istiyorsanız Emendere kaplıcaları tam size göre.

Kepekler (Ilıcaboğazı) Kaplıcası

Şehrin Susurluk ilçe sınırları içinde, Ilıca Boğazı köyünde bulunan Kepekler kaplıcaları, hem bakir doğası hem de termal turizmi ile tanınıyor. Bölgenin en önemli özelliklerinden biri ise çamur kaplıcalarına sahip oluşudur. Tabiatın içine konumlanmış termal otellerde tatil yapmak istiyorsanız Kepekler Kaplıcalarını tavsiye ederiz.

Ekşidere Dağ Ilıcası

Gönen ilçesine bağlı, Ekşidere köyünde yer alan dağ ılıcası, adeta şifa dağıtan bir cennet… Yeşilliklerle bezenmiş köyde, dağlardan gelen şifalı sularla sağlık dolu bir tatil geçirebilirsiniz. 

Güre Kaplıcaları

Güre kaplıcaları Balıkesir kaplıcaları içinde radyoaktif özelliği bulunan suyu ile önemli bir yere sahip. Ayrıca Roma hamamı esintilerini koruyan tarihi dokusuyla da en doğru termal turizm adreslerindendir. 

Bostancı Kaplıcaları

Pek çok hastalığa iyi geldiği bilinen kaplıcalarda şifa dolu bir tatil mi arzu ediyorsunuz? Balıkesir’in Bostancı köyü sınırları içinde yer alan kaplıcalarda şifa bulmak isteyenler için birden fazla konaklama seçeneği mevcut. 

Pamukçu Kaplıcaları

Pamukçu kaplıcaları her mevsim sıcacık termal sularıyla ziyaretçilerine unutulmaz bir termal tatil vadediyor. Siz de kaplıcaların faydalarından yararlanırken kalabalıktan uzak sakin bir tatil yapmak istiyorsanız Pamukçu kaplıcalarını tercih edebilirsiniz. 

Hisaralan Kaplıcaları

Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde yer alan Hisaralan kaplıcaları termal tatil yapmak isteyen durak noktalarından biridir. Siz de her bütçeye uygun konaklama seçenekleriyle Hisaralan kaplıcalarının şifalı sularından yararlanabilirsiniz. 

Hisarköy Kaplıcaları

Balıkesir’in Bigadiç ilçesinde yer alan Hisarköy kaplıcaları termal turizmiyle öne çıkan yerlerden. Aynı zamanda spa, sauna ve Türk hamamı gibi hizmetlerden de yararlanabileceğiniz Hisarköy kaplıcaları; konforlu ve dinlendirici tatil arıyorsanız tam size göre.

Kızıkköy Kaplıcaları

Balıkesir termal otelleri içinde tercih yapmak isteyenlerin düşünmesi gereken adreslerden biri de Kızıkköy kaplıcaları. Oligometalik şifalı suyu ile tanınan Kızıkköy kaplıcaları, pek çok rahatsızlığa şifa olurken sizlere hayalinizdeki tatilin kapılarını aralıyor.

Aytaç Termal Otel

Sağlığınıza katkıda bulunacağınız bir tatil için Balıkesir’in Ilıca mevkiinde hizmet veren Aytaç Termal Otel’i tercih edebilirsiniz. Doğa güzellikleri ve termal suyu ile ön plana çıkan tesiste, tatilinizi yarım pansiyon hizmeti ile tatilinizi planlayabilirsiniz. Güne, tesiste sunulan sağlıklı ve doğal yiyecek çeşitleri ile hazırlanan zengin açık büfe kahvaltı ile başlayabilir, akşam yemeklerinde ise Türk ve dünya mutfaklarından lezzetleri tadabilirsiniz. Balıkesir otelleri arasından tercih edeceğiniz Aytaç Termal, Edremit Havalimanı’na 90 km, Balıkesir merkeze 27 km uzaklıktadır.

Konforlu ve rahat konaklama birimleri ile misafirlerini ağırlayan tesisin toplam 90 odası bulunmaktadır. Odalar her gün temizlenmektedir. Tüm odaların banyolarında termal su bulunmaktadır.

Sabah kahvaltılarında ve akşam yemeklerinde tesisin ana restoranında açık büfe yemek hizmeti sunulmaktadır. Gün boyu yiyecek ve içecek servisi ise otelin bahçesinde hizmet veren Şaşon Kafe tarafından sağlanmaktadır.

Tesisin termal su özelliğine sahip SPA merkezi bulunmaktadır. Bay – bayan olarak ayrılmış olan SPA merkezinde 2 adet termal kapalı havuz, 2 adet Türk hamamı, ailelerin bir arada kullanımına olanak sunan aile banyoları ve tarihi antik hamam yer almaktadır. Hamam bölümünde kese ve köpük masajı hizmeti sunulmaktadır. Tesisin SPA merkezinde ayrıca Türkiye’de tek olma özelliğine sahip kum havuzları hizmet vermektedir. Bu kum havuzları, fay kırıklarının kendiliğinden getirdiği kumdan oluşmaktadır. Özellikle yaşa bağlı kemik erimelerinde ve Bambu rahatsızlığında kullanılan kum havuzları, kaynar su özelliğinden dolayı kendi kendini temizlemektedir.

Tesisin termal suyu, çeşitli rahatsızlıkların tedavisinde tercih edilmektedir. Başlıca rahatsızlıklar, Romatizmal hastalıklar, Romotaid Artrit, Osteortrozlar (Kireçlenmeler), Kadın hastalıkları, Erkeklerde cinsel işlev bozuklukları, Kısırlık sorunları, Demir oranını düzenleyerek organizmanın güçlenmesi, Mekanik bel ve boyun ağrıları, afra kesesi, böbrek ve idrar yolu hastalıkları şeklinde olmakla birlikte, bu rahatsızlıklarla sınırlı değildir. Termal su kalsiyum, magnezyum, sülfat yönünden zengin içeriğe sahiptir.

Aytaç Termal Otel’de, sağlıklı bir tatilin yanı sıra boş zamanlarınızda eğlenceli vakit geçirmeniz için bilardo salonu, kağıt oyunları salonu ve kitap okuma bölümüyle hizmet vermektedir.

Tesiste çocukların hoş vakit geçirmesi için çocuk havuzu bulunmaktadır.

Ailenizle ve tüm sevdiklerinizle, sağlığınıza katkıda bulunacağınız bir tatil planlıyorsanız, tercihinizi Aytaç Termal Otel’den yana yaparak, yerinizi hemen ayırtabilirsiniz.

  • BALIKESİR, Ilıca Park Termal Otel'den En İyi Fiyat Garantisi

  • Kış' a Özel %35 İndirim Fırsatını Kaçırmayın..!

  • 6 Gün 5 Gece konaklamalarınız için çok özel fiyatlar

  • Sabah Kahvaltı Açık Büfe +Akşam Yemeği Açık Büfe

  • Bay,Bayan Türk Hamamı ve Termal Havuz. Kullanımları Ücretsiz

  • Doğal Termal Su Keyfi ve Doğa İle İç İçe Yeşillikler İçersinde Tatil İmkanı

  • Odalarda Termal Su Ve Mini Havuzu İle 24 Saat Odanızda Termal Keyfi

  • Yeşillikler İçersinde, Kuş Sesleriyle, Termal Rahatlık ve Huzur Birarada

  • Lütfen Müşteri Temsilcisi İle İrtibata Geçiniz

  • 54 86 Hemen arayın

HİZMETLERİMİZ

Uygun fiyatlarımız ve tesisimizin sizler için sunduğu hizmetler ile kendinizi evinizin rahatlığında hissedeceksiniz. Termal suların bitmeyen şifasından yararlanmak isteyenlerin uğrak yeri haline gelen Ilıca'da sizleri Ilıca Park Termal Otelimizde ağırlamaktan onur duyarız.

  1. Doğal Termal kaynaklara sahip otelimiz, doğa&#;nın verdiği tüm güzelliklerle sakin, huzur dolu, özgün rahatlatıcı atmosferi sizlere sunuyoruz.

    • Otelimiz 60 adet standart oda ve 32 adet Anex (Apart) dairesi ile toplamda 92 oda ve yatak kapasitesi ile hizmet vermektedir.
    • Odalarımızın tamamında balkon mevcuttur.
    • Odalarımızın hepsinde Şifalı Termal Su kullanıla bilinmektedir.
  2. Kaplıca & Spa Hizmeti

    Spa merkezimizde Türk hamamı, sauna, jakuzi, tuz odası, buhar odası, masaj odası, terapi salonları ile masör ve masözler değerli misafirlerimize hizmet vermektedir.

    Termal Suyun Yarar Sağladığı Hastalıklar

    • Romatizmal hastalıklar, Romotaid Artrit (İltihaplı eklem romatizmaları)
    • Ankilozan Spondilit (Omurganýn zamanla hareketsiz hale geldiği hastalık türü)
    • Osteortrozlar (Kireçlenmeler)
    • Sedef benzeri deri hastalıkları
    • Yumuşak doku romatizması (Fibromyalji, mafsal ağrıları)
    • Bel ve boyun fıtıkları, siyafalji gibi disk hastalıkları.
    • Fasia &#; Tendon hastalıkları
    • Safra kesesi, böbrek ve idrar yolu hastalıkları
    • Mekanik bel ve boyun ağrıları
    • Çeşitli ortopedik ameliyatlardan sonra eklemlerde oluşan tutukluk ve sertlikler
    • Mide ve bağırsak hastalıkları (Sindirim sistemi rahatsızları)
    • Nörolojik hastalıklar (Nevraljiler, paraliziler gibi sinir ağrıları ve felçler)
    • Kas hastalıkları, kronik ağrılar
    • Demir oranını düzenleyerek organizmanın güçlenmesi, bünyesel zayıflıkların giderilmesi
    • Uzun süre devam eden bazı iltihaplı hastalıklar
    • Erkeklerde cinsel işlev bozuklukları (Empontants) ve kısırlık sorunları
    • Tırnak ve deri hastalıkları
    • Kadın hastalıklarının tedavisinde
  3. Bölgenin yerel ürünleri olarak Dağlı süt ürünleri, Yanturalı sucuk ve et mamülleri, Sındırgı el dokuma kilim ve halıları, Kemalpaşa yerli üretim tatlı reyonları, Balıkesir’in meşhur höşmerim standı, Dursunbey’in lokum ve şekerleme ürünleri ile seçeneğin ve kalitenin bol olduğu standlarımız mevcut olacaktır.

    At poligonu ve Karacabey harasında yetiştirilmiş safkan binek atlarıyla ve atv arazi araçları ile tarihsel ve doğal zenginliklerin ziyareti sağlanacaktır. Tesisimize yakın noktada bulunan baraj ve göl gezintileri için sandal hizmeti verilip göl manzaralı alakart yemek organizasyonları sağlanacaktır.

  4. Yiyecek & İçecek Hizmetleri

    Otelimizin yemek servisi açık büfe kahvaltı ile başlayarak, açık büfe akşam yemeği olarak yarım pansiyon sistemindedir. Açık büfe kahvaltımız en az 30 çeşit, açık büfe akşam yemeğimiz en az 45 çeşit olarak servis edilmektedir.

DUYURULAR

1 Mayıs
AKTİVİTELEROtelimiz konuklarına sunduğu aktivite imkanları ile onlara dolu dolu bir tatil vadediyor. Konuklarımız otelimiz spa merkezinde bulunan geleneksel Türk hamamından ücret ..
1 Mayıs
RESTAURANTOtelimiz yarım pansiyon konsepti ile hizmet vermektedir. Sabah kahvaltıları ve akşam yemeklerinin sunulduğu restaurantımız kişi kapasiteli olup yemekleri usta ..
12 Haziran
KONAKLAMABALIKESİR/ ILICA Kaplıcaları mevkiinde bulunan 15 bin metrekare alana sahip otelimiz, 60 adet otel odası, 32 adet Anex (Apart) dairesi ile toplamda 90 oda ve adet ..
12 Haziran
KAPLICA &#; SPASpa Merkezimiz sizlere özel tasarlanmış olup bay &#; bayan olarak ayrılmıştır. Otel içerisinde 1&#;er adet bay ve bayan termal havuz olmakla beraber otel girişimizde bay ve ..
Garanti BBVA Shop Fly
Neredekal Değerlendirme
'Temizlik kötü'
Tüm değerlendirmeleri gör

Popüler Özellikler

Adres

Ilıca Mah. Balya/Balıkesir
Örnek Harita Görseli
Lütfen Giriş-Çıkış tarihlerini seçiniz.
Aradığınız kriterlerde sonuç bulunamadı.
hakkında deneyimlerinizi paylaşmak ister misiniz?
Neredekal Değerlendirme
'Temizlik kötü'
funduszeue.info
Kahvaltı daha kaliteli olmalı
Muhteşem bir doğa, güzel bir tesis, güzel insanlardan oluşan güler yüzlü personel. Ancak bütün bu güzellikleri örten kalitesiz açık büfeler. Çeşitten ziyade kaliteye önem verilmeli. Havuzların kullanımı rastgele, temiz tutulması için çabalar yetersiz. Bozuk musluklar.
funduszeue.info
4 günlük rezervasyon yaptırdım. Keşke odaları gezmeden ödeme yapmasaydım. Odalar pis, köyün içinde olduğu için sabaha kadar gübre kokusu. Her yer özellikle yemekhane sinek dolu. Duvarlar örümcek ağı. Yatakların altına süpürmüşler tüm tozu. Banyo leş gibi. 2 gün durabildim. 1 gece kaldım çıkmak istedim para iadesi yapmıyoruz dediler. Ne yapalım paramız yanmasın dedik. Ama en fazla 1 gece daha kalabildik. Olan paraya olsun dedik çıktık. Buradan uyarıyorum. Sonradan demedi demeyin. Pişman olacağınızı garanti ederim. Resimler ilk yapıldığı zamandan. Çok kötü kokuyor.

Otel Hakkında

BALIKESİR/ ILICA Kaplıcaları mevkiinde bulunan 15 bin metrekare alana sahip otelimiz, 60 adet otel odası, 32 adet Anex (Apart) dairesi ile toplamda 90 oda ve adet yatak kapasitesi ile hizmet vermektedir. Ülkemiz termal turizm bakımından Avrupanın en zengin kaynaklarına sahiptir. Kalsiyum, magnezyum, sülfat gibi minerallerin oldukça yoğun olduğu bu sular romatizma, çeşitli eklem ağrıları ve bazı cilt bozukluklarına da iyi geldiği bilinmektedir. Aytaç Termal Otel, konaklama beklentilerinizi tamamen karşılayacak şekilde dizayn edilmiştir. Ilıca termal konusunda zengin kaynakları, otelleri ve sıcak su kaynaklarında şifa arayanlar için yeni bir tatil mekanı haline gelmiştir. Termal oteller arasında müşteri memnuniyeti ile kendini gösteren işletmemiz sizlere kalitesi ve güler yüzlü personeli ile hizmet vermektedir.

Konum

Örnek Harita Görseli

Sıkça Sorulan Sorular

Aytaç Termal Otel için 1 gecelik fiyat ne kadardır?
Aytaç Termal Otel için 1 gecelik ortalama fiyat bilgisi yoktur.
Aytaç Termal Otel için tesisinde bulunan odaların özellikleri nelerdir?
Aytaç Termal Otel odalarında Oda Görevlisi, Televizyon, Banyo/Wc, Buklet Seti bulunmaktadır. Oda özelliklerinde daha fazla bilgi almak için otel sayfasını inceleyebilirsiniz.
Aytaç Termal Otel için rezervasyonumu ücretsiz iptal edebilir miyim?
Aytaç Termal Otel için ücretsiz rezervasyon iptali isteği tesis politikasına bağlı olarak değişebilmektedir. Daha fazla bilgi almak için otel sayfasını inceleyebilirsiniz.
Aytaç Termal Otel için popüler tesis özellikleri nelerdir?
Aytaç Termal Otel için popüler tesis özellikleri; Hamam, Spa Olanakları, Masaj, Restoran, Çamaşırhane olmasıdır.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası