samsung s3 mini format atma kodu / Samsung Galaxy S3 Mini Format Atma Sıfırlama

Samsung S3 Mini Format Atma Kodu

samsung s3 mini format atma kodu




samsung galaxy s3 mini fabrika ayarlarına döndürme

samsung s3 mini fabrika ayarlarına nasıl dönülür

Hatırlatma; Telefonunuza format atmadan önce ilk yapmanız gereken telefonunuzda ki önemli verilerinizi mutlaka yedeklemesini yapın. Sebebi format atma işlemi, telefonu fabrika ayarlarına döndürürken içerisinde sonradan oluşturulmuş tüm verileri tamamen silecektir. Telefonunuzun Rehberinizdeki kişileri, Resimlerinizi, Videolarınızı, Google hesabınız veya sim kartınızı istediklerinizi yedekleyiniz. Telefonunuzun şarjının %50 civarı en az olması öneriliyor.

Formatlama anlatımdaki gibi yaparsanız kesinlikle sıkıntı yaşamazsınız ve formatlama işlemi başarılı olur.

Telefon yavaş çalışırsa veya başka bir şekilde normal çalışmazsa, bazı durumlarda telefonu fabrika ayarlarına sıfırlamanız yardımcı olabilir. Bu durumda, telefonda kendinizin oluşturduğu yapılandırmalar silinir.

1. Yöntem:

how to factory format samsung s3 mini

samsung s3 mini format atma


Bu yöntem ile telefonunuzu hızlı şekilde sıfırlayabilirsiniz.

Telefonunuzun açın ve "Uygulamalar" ikonuna tıklayın. "Ayarlar" menüsüne gidin. Ardından hesaplar sekmesinde &#;Yedekle ve Sıfırla&#; Ardından &#; Fabrika Verilerine Sıfırla&#; seçeneğine tıklayın. Yeni açılan menüde "Cihazı sıfırla" Son adım olarak ise &#;Tümünü Sil&#; seçeneğine tıklayın.

Kısa bir süre bekledikten sonra sıfırlama işlemi tamamlanacaktır.
Telefonu yapılandırmak için ve kullanıma hazır hale getirmek için telefon ekranındaki açıklamaları uygulayın.

samsung s3 mini sıfırlama



 

 

 

2. Yöntem:

samsung galaxy grand neo factory reset




Bu yöntem telefonu açamadığınız veya ekran kilidini unutma v.b gibi durumlarda olur. Telefonun tuş kombinasyonunu kullanarak menüden telefonu sıfırlıyabilirsiniz.

Ilk başta telefonu &#;Güç&#; tuşuna basıp tamamen kapatın. Ardından &#;Ses açma + Home + Güç tuşlarına basılı aynı anda basılı tutun ve Samsung logosu görünene kadar elimiz bu tuşlarda basılı olsun Logo göründüğünde elimizi tuşlardan çekebiliriz.

Açılan "Android recovery" menüsüdür ve &#;Ses kısma ve açma&#; tuşları ile bu menüdeki seçenekler arası gezebilir. &#;Güç&#; tuşu ile de seçiminizi onaylayabiliriz.

Açılan menüden &#;Wipe Data/Factory Reset&#; seçeneğine &#;Güç&#; tuşuna basarak onaylayın.
Gelen ekranda &#;Yes / delete all user data&#; seçeneğine seçip onaylıyoruz.

Yes / delete all user data telefon sıfırlama işlemini otomatik olarak yapar ve başa dönersiniz.

Çıkış yapmadan önce son olarak "wipe cache partition" seçeneğini tıklayın. bu seçenek telefonun ön bellek temizlemesi yapmanızı sağlar.


Ardından kısa bir süre bekledikten sonra sıfırlama işlemi başarılı bir şekilde gerçekleşiyor. Sizi tekrar "recovery" menüsünün başına getiriyor. Gelen ekranda &#;Reboot system now&#; seçeneğine basıp telefonu yeniden açılacaktır. Telefonunuz açılınca ilk aldığınız gün gibi sizi kurulum menüsü karşılayacaktır ve siz burada yönergeleri takip edeceksiniz.

 



3. Yöntem:

samsung galaxy grand neo format kodu

samsung galaxy s3 mini sıfırlama kodu

Fabrika ayarlarına geri dönerek sadece verilerinizi sıfırlamak istiyorsanız yapacağınız işlem tuş bölümüne girerek **# tuş kombinasyonunu yapmak olacaktır.


Hatırlatma; Format öncesinde telefonunuz ile bağladığınız Google hesabınızı, format sonrasında da tekrar bağlayarak Google Play Store üzerinden, format atmadan önce yüklediğiniz tüm uygulamalarınızı sol menüdeki uygulamalarım bölümünden hepsini topluca indirebilirsiniz. Tek tek uygulama arama ile uğraşmazsınız.

samsung s3 mini fabrika ayarları


Site Adresimiz; funduszeue.info
E-mail Adresimiz; [email protected]
Facebook Adresimiz; funduszeue.info
Twitter Adresimiz; @programsepeti ve @selimzor

Samsung Galaxy S3 Mini'ye format nasıl atılır

[ Mobil ]
Samsung Galaxy S3 Mini'ye format nasıl atılır

🕔      

Samsung'un mini modelleri arasında yer alan Galaxy S3 Mini'yi fabrika ayarlarına döndürme ve formatma işlemi nasıl yapılır.



Samsung’un eski amiral gemilerinden ve ülkemizde de binlerce kullanıcısı bulunan Galaxy S3 Mini’ye format nasıl atılır? Galaxy S3 mini, artık eski modeller arasında girdiği için, kullanıcılar sık sık donma, yavaşlama ve virüs bulaşması gibi şikayetleri dile getiriyorlar. İşte bu tür durumlarda cihazı sıfırlayıp fabrika ayarlarına döndürmek gerekiyor.  Galaxy S3 Mini’ye format atma işlemi, indirip kurduğunuz uygulamaların yanı sıra ortam dosyalarınız, verileriniz, kişiselleştirdiğiniz ayarlar dahil telefon belleğindeki her şeyi kalıcı olarak siler. Fabrika ayarlarına sıfırlama öncesinde veri ve dosyalarınızı yedeklediğinizden emin olun.

Samsung Galaxy S3 Mini Ayarları kullanarak fabrika ayarlarına sıfırlama işlemi:
Fabrika ayarlarına sıfırlamanın en uygun yolu, ayarları kullanmaktır.
Menü → Ayarlar → Yedekle ve sıfırla → Fabrika ayarlarına sıfırla → Cihazı sıfırla → Tümünü sil
 
Samsung Galaxy S3 Mini Sıfırlama kodlarını kullanarak fabrika ayarlarına sıfırlama işlemi:
1. Telefonumuz açıkken **# tuşluyoruz ve onaylıyoruz.
2. Formatlama işlemi başlamış oluyor.
 
Samsung Galaxy S3 Mini Tuşları kullanarak fabrika ayarlarına sıfırlama işlemi:
Samsung Galaxy S3 Mini cihazınızı açamıyor veya telefon ayarlarına erişemiyorsanız, Samsung Galaxy S3 Mini üzerindeki donanım tuşlarını kullanarak telefonunuzu fabrika ayarlarına sıfırlayabilirsiniz.
1. Telefonunuzu kapatınız.
2. Kapalı konumda iken Sesi Yükselt + Home tuşlarına basılı tutarken Açma tuşuna basınız.
3. Telefon açılıp, Samsung logosu gözüktüğünde tuşları bırakın.
4. Recovery (Kurtarma) ekranı geldiğinde; açılan ekranda Sesi Azalt ve Yükselt tuşları yardımı ile Wipe Data/Factory Reset'i seçip Açma tuşuna basınız.
5. Yes'i seçip Açma tuşuna basınız.
6. Açılan ekranda reboot system now'ı seçip Açma tuşuna basınız.
7. Formatlama işleminiz başlamıştır. Biraz bekledikten sonra cihazınız fabrika ayarlarına dönmüş olacaktır.

samsung_s3_mini

 

Soruyu Gönderenin Adı : efsanem / Mail Adresi:

Ziyaretçimiz Tarafından Sorulan Soru:galaxy s3 mini telefon üzerindeki hic bir tustan kabul etmiyor format işlemini desen kilitlendiğinden beri bilgisayara baglayarak nasıl format atabilirim

Cevap : Bilgisayar bağlayıp format atma işleminde başarısız olabilirsiniz arkadaşıfunduszeue.info işlem için telefonun tuşlarına aşağıda anlatacağım gibi basarsanız tamamen format atabilirsiniz.Tabi bu işlemden sonra telefonda kayıt bilgileriniz silinecektir.

Format işlemi nasıl yapılır
1-Telefonunuz kapatınız
2-Kapalı iken
3-Ses açma ve kısma + home (geri) tuşu + açma kapama (on-off) tuşlarına beraber basınız
4-Ekranda samsung logosu gelene kadar basılı tutunuz.
5-Birkaç saniye sonra recovery mode ekranında açılacaktır.
6-Ses tuşları yardımıyla wipe data/reset factory seçeneğinin üzerine glip home (geri) tuşu ile işlem yapın.
7-Açılan menüde de yes/delete all seçeneğini seçip onaylayın.
8-Şimdi reboot system diyerek telefonunu yeniden başlatabilirsiniz.

Hasan Fehmi

funduszeue.info

Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası