mersin iftar yerleri / Hatay Restaurant (Mersin) | Anasayfa

Mersin Iftar Yerleri

mersin iftar yerleri

Mersin - Erdemli iftar vakti

Mersin - Erdemli konumuna ait diyanet'ten alınan vakitler, periyodik olarak sistemimize aktarılmaktadır. Saat bilgileri otomatik hesaplama yöntemleri ile oluşturulmamaktadır. Bu verileri kolayca bulabilmeniz için bölgenize özel harmanlayıp, sizlerin hizmetinize sunuyoruz.

Diyanet'e ait Mersin - Erdemli iftar vakti , Mersin - Erdemli sahur vakti, öğle, akşam, yatsı namaz saatlerine sitemizden ulaşabilirsiniz.

İslamın beş şartından biri olan Ramazan Ayı İslam Alemi tarafından büyük önem taşımaktadır. Müslüman olup, akli dengesi yerinde, ergen, oruç tutmasına herhangi bir engeli olmayan herkesin oruç tutması farzdır. Birbirinden lezzetli yemeklerle donatılmış iftar masaları, hergün ağırlanan misafirler, bayram havasında beklenen sofralar, ezanlar. İşte geldi çattı ramazan ayı. Mersin - Erdemli iftar vakti veya Mersin - Erdemli iftar saati sabırsızlıkla bekleniyor.

Toplar atılsın, masalar donatılsın. Orucun en güzel zamanıdır o kalabalık sofralar. Ezan sesi ile birlikte top sesinin ardından besmelelerle açılan oruçlar. İşte tam da bu zamanda, iftar saatleri yanınızda. Mersin - Erdemli bölgesi için en doğru iftar saatini sizler için sunuyoruz. Ayrıca Mersin - Erdemli iftara geri sayım sayacı ile ne kadar kaldığını kolayca takip edebilirsiniz.

Mersin'de iftar çadırları nerede var? Tarsus, Toroslar, Yenişehir, Akdeniz, Silifke'de iftar çadırı nerede?

Mersin iftar çadırı

Akdeniz’de Manzara &#;öleni: Silifke Yemek Rehberi

Türkülerde ad&#; geçen Silifke me&#;hur yo&#;urduyla tan&#;nsa da asl&#;nda bu &#;ehir birçok özelli&#;e sahiptir. Denize k&#;y&#;s&#;, görülmesi gereken tarihi yerleri ve as&#;rlard&#;r devam eden mutfak kültürüyle adeta bir bütün olan Silifke, Toros Da&#;lar&#;’n&#;n ete&#;inde ve Göksu Irma&#;&#;’n&#;n ise iki yakas&#;nda yer alan bir ilçedir.

Da&#; ve ovalardan olu&#;an bu ilçenin her tepesinden deniz göz al&#;c&#; &#;ekilde görünmektedir. Akdeniz’in mavili&#;ini seyir imkan&#; sunan Silifke Roma &#;mparatorlu&#;u’nun da önemli bir kalesiydi.

Mersin’in ünlü lezzetlerini de ya&#;atan Silifke, pek çok lezzet dura&#;&#;na sahiptir. Tatil ya da yolculuk esnas&#;nda yolunuz buradan geçerse Silifke’de yemek nerede yenir diye dü&#;ünmenize gerek kalmayacak. Çünkü sizler için güne&#;in batmad&#;&#;&#; &#;ehir Mersin’de Silifke yemek rehberi haz&#;rlad&#;k. Mersin Silifke’de ne yenir diyenler, bu yaz&#;m&#;zda bolca lezzet dura&#;&#;na tan&#;k olacak. Hem gezmek hem de doya doya yemek yemek için Silifke gezi rehberimize göz atmay&#; sak&#;n unutmay&#;n!

silifke'de ne yenir

Silifke’de Nerede Yemek Yenir? Gidebilece&#;iniz En &#;yi 10 Mekan

1) Alt&#;norfoz Restoran

Alt&#;n Orfoz Restoran, Silifke’nin gözde mekanlar&#;ndan biridir. Denize s&#;f&#;r olmas&#;ndan dolay&#; be&#;eni toplayan bu mekan, alkollü ve alkolsüz içecekleri sunuyor. Her damak zevkini dü&#;ünen, gelen konuklar&#;n konforu için tüm detaylar&#; tamamlayan bir durak. Mevsim bal&#;klar&#;n&#;n lezzetli &#;ekilde sunuldu&#;u Alt&#;n Orfoz Restoran, Akdeniz’in sakinli&#;ine e&#;lik edecek bir lezzet dura&#;&#; olacak. Sevdiklerinizde güzel bir restoranda ziyafet yapmak isterseniz Mersin Silifke’de adresiniz Alt&#;n Orfoz Restoran olabilir.

Adres: Atakent, Kuruçay Mevki Silifke km Silifke, Mersin

&#;leti&#;im: 32 87

alt&#;norfoz restoran

2) Gözde Restoran

Silifke’de yo&#;urt nerede yenir diyenler solu&#;u Gözde Restoran’da alacak. Me&#;hur Silifke yo&#;urdunun lezzetlendi&#;i bu mekanda Türk yemekleri en iyi &#;ekilde haz&#;rlan&#;yor. Etli ve sebzeli ev yemekleri, ç&#;t&#;r pideler, damak çatlatan tantuniler ve dahas&#; Gözde Restoran’da haz&#;rlan&#;yor. E&#;er Silifke’de dolgun porsiyonla ve en ekonomik &#;ekilde yemek yemek isterseniz; hiç tereddüt etmeden Gözde Restoran’a u&#;rayabilirsiniz. Dönerin, tantuninin ve pidenin lezzetlendi&#;i adres Gözde Restoran sizi de bekliyor!

Adres: Göksu Mahallesi Kaymakaml&#;k Yan&#; Silifke, Mersin

&#;leti&#;im: 27 64

gözde restoran

3) Baba Restoran

Silifke’nin deniz manzaral&#;, bol lezzetli, konforlu bir mekan&#; daha kar&#;&#;n&#;zda. Baba Restoran mevsim bal&#;klar&#;n&#; taze &#;ekilde servis eden, s&#;cak yemeklerle i&#;tah açan, her damak zevkine hitap eden bir mekan olarak biliniyor. Bal&#;k &#;zgaras&#;ndan saç tavas&#;na, past&#;rmal&#; humusundan pizzas&#;na kadar zenginle&#;en menüsüyle doyurucu bir ö&#;ünü hedefleyen Baba Restoran, Silifke’nin me&#;hur adreslerinden biridir. Ekonomik menü ve samimi bir mekanda ö&#;ün geçirmek için tercih edebilirsiniz!

Adres: Ta&#;ucu, Cumhuriyet Mahallesi &#;smet &#;nönü Caddesi Silifke, Mersin

&#;leti&#;im: 59 91

baba restoran

4) Botanik Köy Kahvalt&#;s&#;

Mersin’de deniz manzaral&#; sabahlara uyanmak insanlara huzur verir. Siz de güne deniz manzaras&#; e&#;li&#;inde lezzetli bir kahvalt&#; sofras&#;yla ba&#;lamak isterseniz Botanik Köy Kahvalt&#;s&#;’na u&#;ramal&#;s&#;n&#;z. Silifke’nin me&#;hur köy kahvalt&#;s&#; burada lezzetlenecek. S&#;kma, k&#;rma zeytin, zahter ve do&#;al ürünlerle donat&#;lan kahvalt&#; sofran&#;z sizi uzun süre tok tutacak türden. Bahçe ortam&#;nda, kendinizi evinizde hissedece&#;iniz bir mekanda kahvalt&#; yapmak size unutulmaz bir hat&#;ra ya&#;atacak!

Adres: Narl&#;kuyu, Atatürk Caddesi No: 48, Silifke, Mersin

&#;leti&#;im: 74 61

botanik köy kahvalt&#;s&#;

5) Tekin Gurme

Tekin Gurme, ac&#;kanlar&#;n bulu&#;tu&#;u bir lezzet dura&#;&#;. Silifke’nin lezzetli yemekleri h&#;zl&#; bir servisle sunan mekan&#;d&#;r. Oldukça ekonomik menülere sahip olan Tekin Gurme, Silifke sokaklar&#;nda i&#;tah açan kokular&#;yla me&#;hur bir yer olarak da bilinir. Ö&#;le tatili molas&#;nda, ak&#;am yemeklerinde hemen yemek yemek istedi&#;iniz anlarda Tekin Gurme’yi tercih edebilirsiniz. Makul fiyatlar ve temiz ortam sizleri Tekin Gurme’de bekliyor olacak!

Adres: Göksu Mahallesi 66 Sokak No: 10 Taylan Elektronik Yan&#; Silifke, Mersin

&#;leti&#;im:0 33 70

tekin gurme silifke

6) Adnan Usta’n&#;n Yeri

Silifke’de tantuni nerede yenir sorusunun lezzetli yan&#;tlar&#;ndan biridir Adnan Usta’n&#;n Yeri. Yemek sonras&#;nda masan&#;za gelen ikram meyve taba&#;&#;yla gönüllerde taht kuran bu mekan, tantuninin kalitesiyle de be&#;eni topluyor. Köy yo&#;urdundan haz&#;rlanan ferahlat&#;c&#; yay&#;k ayran ise bu mekanda yemeklerinize lezzetli &#;ekilde e&#;lik edecek. Silifke’de tad&#; damaklarda kalan bir tantuni yemek istedi&#;inizde, hiç dü&#;ünmeden Adnan Usta’n&#;n Yeri’ne gidebilirsiniz. Buraya geldi&#;inizde daha önce yedi&#;iniz tantunileri unutacaks&#;n&#;z!

Adres: Ke&#;litürkmenli Mahallesi K&#;robas&#; Yolu, Silifke, Mersin

&#;leti&#;im: 21 21

adnan ustan&#;n yeri silifke

7) &#;skele Restoran

Silifke’de manzara ve lezzetle gündeme gelen bir durak var. &#;skele Restoran, misafirlerin hem damak zevkini hem de rahat&#;n&#; dü&#;ünüyor. Kahvalt&#;dan ana yeme&#;e kadar geni&#;leyen menü yelpazesinden kendi damak zevkinize göre birçok lezzet bulabilirsiniz. Palmiyeler aras&#;ndan görünen Akdeniz, bulundu&#;unuz an&#; daha da güzelle&#;tiren bir detay olacak. Tatl&#;dan tuzluya kadar, ac&#;kt&#;&#;&#;n&#;z her anda pek çok tad&#; bulabilece&#;iniz &#;skele Restoran, Silifke’nin y&#;llard&#;r sevilen adreslerinden biridir. Siz de davetlisiniz!

Adres: Cumhuriyet Mahallesi Ta&#;ucu, Silifke

&#;leti&#;im: 44 44

iskele restoran

8) Yörük Apo Lagos Bal&#;kç&#;s&#;

Yörük Apo Lagos Bal&#;kç&#;s&#;, deniz ürünleriyle aras&#; olmayanlar&#; dahi etkileyen menüler sunuyor. Nefis menülerle masan&#;z donat&#;l&#;rken, yeme&#;e ara verdi&#;inizde hemen yüzüp gelebilece&#;iniz bu mekan size çifte lezzet imkan&#; veriyor. Denizin ve yeme&#;in keyfini ç&#;karmak isteyenlerin s&#;k s&#;k u&#;rad&#;&#;&#; Lagos Bal&#;kç&#;s&#;, birbirinden lezzetli mezelerin de dura&#;&#;. Silifke’de bal&#;k ziyafeti vermek istedi&#;inizde Yörük Ap Lagos Bal&#;kç&#;s&#;’na u&#;raman&#;z yeterlidir!

Adres: Narl&#;kuyu, Orhan Veli Kan&#;k Caddesi No: 12, Silifke, Mersin

&#;leti&#;im: 82 40

yörük apo lagos bal&#;kç&#;s&#;

9) MBR Tantuni

Mersin denildi&#;inde ak&#;llara tantuni gelir. Silifke’de de tantuni keyfi devam eder. K&#;sa sürede haz&#;rlanan et ve tavuk tantuniler, ac&#;kt&#;&#;&#;n&#;z anlar&#; lezzetlendiren yedikçe yediren bir yiyecektir. Bu doyumsuz lezzeti de Silifke’de deniz havas&#; e&#;li&#;inde devam ettirmek gerekir. Mbr Tantuni, ekmek aras&#; ve lava&#; tantuni servisi sunan, masay&#; mezelerle donatan bir tantuni dura&#;&#;d&#;r. En uygun &#;ekilde leziz tantuni yemek isterseniz siz de hemen Mbr Tantuni’ye u&#;rayabilirsiniz.

Adres: Göksu, Atatürk Bulvar&#; No: 64, Silifke, Mersin

&#;leti&#;im: 99 88

mbr tantuni

10) Tekin Ali Usta Restorant

Lahmacun kültürü Mersin ve çevresinde oldukça yayg&#;nd&#;r. Bu kültürü ya&#;atan bir mekan da Tekin Ali Usta’d&#;r. Mersin usulü lahmacunun lezzetlendi&#;i bu mekan, makul fiyatlarla lahmacun keyfini ya&#;atmaktad&#;r. Kebap, döner ve di&#;er yemekleri de en leziz &#;ekilde temin edebilece&#;iniz Tekin Ali Usta, Silifke’nin lahmacun konusunda ün salm&#;&#; bir adresidir. Silifke’ye kadar gelmi&#;ken Tekin Ali Usta’ya u&#;ramadan gitmek olmaz diyorsan&#;z hemen adresi takip edebilirsiniz.

Adres: Göksu Mahallesi Özcan Seyhan Caddesi No:4/A (Eski Vergi Dairesi Kar&#;&#;s&#;) Silifke, Mersin

&#;leti&#;im:  0() 57 57 –  0() 27 57

Silifke Yemekleri – Nesi Me&#;hur?

Akdeniz’in bereketli ve verimli topraklar&#;nda yeti&#;en sebzelerle haz&#;rlanan Mersin mutfa&#;&#;, pek çok lezzetin me&#;hur olmas&#;n&#; sa&#;lam&#;&#;t&#;r. Silifke’ye geldi&#;inizde baz&#; mekanlarda yöresel yemekleri görebilirsiniz. &#;imdi sizlere Silifke’nin en çok ad&#;n&#; duyuran me&#;hur lezzetlerini sunal&#;m:

  • Silifke Yo&#;urdu
  • Araba&#;&#;
  • Kulak Çorbas&#;
  • Topalak
  • S&#;kma
  • Bat&#;r&#;k
  • Oklava Çekmesi
  • Fellah Köftesi
  • Kayakoru&#;u
  • Cezerye
  • Tantuni
  • Lahmacun
  • Kerebiç
  • Çilek

Silifke Gezilecek Yerler – Aktiviteler Listesi

Silifke sadece deniz turizmi ile gündeme gelen bir ilçe de&#;ildir. Tarihi ve do&#;al güzellikleri de bar&#;nd&#;r&#;r. Silifke’ye geldi&#;inizde mutlaka görmeniz gereken yerleri sizlere sunal&#;m:

  • Jüpiter Tap&#;na&#;&#;
  • Nekropol
  • Olba
  • Stefanos Kilisesi
  • K&#;z Kalesi
  • Helenistik Yüksek Kule
  • Zafer Kap&#;s&#;
  • &#;ans Tap&#;na&#;&#;
  • Tören Kap&#;s&#;
  • Zeus Tap&#;na&#;&#;
  • Sütunlu Cadde
  • Frederik Barbarossa An&#;t&#;
  • Kilikya Afrodisias&#;
  • Tokmar Kalesi
  • Bo&#;sak Adas&#;
  • Liman Kalesi
  • Ta&#;ucu
  • Adamkayalar
  • Ast&#;m Ma&#;aras&#;
  • Cennet Çökü&#;ü
  • Cehennem Çukuru
  • Üç Güzeller Mozai&#;iyi
  • Tekkad&#;n
  • Sinekkale
  • Mozaikli Alan
  • Atatürk Evi Müzesi
  • Silifke Müzesi

Gezi Rehberi ve Nerede Ne Yenir? kategorilerini ziyaret edebilirsiniz.

Mersin’de Ne Yenir? Tantuni ve Cezerye Cennetinde En &#;yi 10 Mekan

Adana’da Ne Yenir? Nereye Gidilir? Kebap Cennetinde En &#;yi 10 Restoran

Hatay’da Nerede Ne Yenir? Gitmeniz Gereken 11 Me&#;hur Lezzet Dura&#;&#;

Gaziantep’te Ne Yenir? Kesinlikle Tatman&#;z Gereken 10 Yöresel Lezzet

Antakya’da Ne Yenir? Dama&#;&#;n&#;zda &#;z B&#;rakacak 10 Me&#;hur Restoran

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası