mutant yaratıklar modu / Minecraft-Rehberin - Mutant Creatures

Mutant Yaratıklar Modu

mutant yaratıklar modu

Yeni patron mafyası

Minecraft için Mutant Yaratıklar Modu, orijinal oyuna düzgün bir ektir. Oyunda nadir ama rastgele mutasyona uğramış çetelerin ortaya çıkmasına izin verir. Ancak, oyuncunun Chemical X'i fırlatarak mafyayı manuel olarak ortaya çıkarması gerekir ve burada eğlenceye girer.

kimyasal X'i yere atmak yakındaki bir mafyayı rastgele seçen ve ona bulaşan bir kafatası ruhu yaratacaktır. O zaman mafyanın öldürülmesi veya bir mutanta dönüşmesi için %50 şans olacaktır. Bu öncül, oyuna bir stratejik öğe ekler. Kimyasal X'i akıllıca kullanmanız gerekir. Aksi takdirde, oyununuzu yalnızca yenilmesi zor çeteler ile doldurursunuz.

Mutasyon hem fiziksel hem de onların yeteneklerinde. Çete, daha yeni ve daha güçlü saldırılarla daha büyük ve önemli ölçüde daha güçlü olacak. Aslında onları, bir macera oyunu modunda uygulandığında olağanüstü çalışacak olan yeni patron çeteleri olarak düşünebilirsiniz.

Mob mutasyonuna ek olarak, Minecraft için Mutant Creatures Mod ayrıca bir sürüngen istatistik öğesi. Bu işlev, evcilleştirdiğiniz sarmaşıkla ilgili bilgileri görmenizi sağlar. Üstteki düğmeyi tıklayarak adını bile değiştirebilirsiniz. Creeper istatistik öğesi ayrıca creper'ın patlama yarıçapını 1,0'dan 2,0'a çıkarır.

Minecraft için Mutant Creatures Modu kurulumu kolaydır. Ancak, bu modun çalışması için oyunda Animation API moduna sahip olmanız gerekir.

Mutant Creatures Mod Minecraft şık APK

// Seçenek A //

funduszeue.info'dan Mutant Creatures Mod Minecraft modunu indirmek için.
"Bilinmeyen Kaynaklar" seçeneğini etkinleştirmeniz gerekiyor.
1. Mutant Creatures Mod Minecraft mod APK'sını indirmek için yukarıdaki bağlantıya tıklayın.
2. Dosyayı cihazınızın İndirilenler klasörüne kaydedin.
3. Şimdi Kur'a dokunun ve kurulumun bitmesini bekleyin.
4. Bittiğinde oyunu açın ve hemen oynamaya başlayın.

// Seçenek B //

HappyMod APP'den Mutant Creatures Mod Minecraft indirmek için şunu takip edebilirsiniz:
1. Tarayıcınızı açın ve HappyMod'un tek resmi web sitesi olan funduszeue.info'dan HappyMod APK dosyasını indirin.
2. Android Ayarları'nı açın ve Gizlilik veya Güvenlik'e gidin.
3. Bilinmeyen Kaynaklara İzin Ver seçeneğine dokunun ve etkinleştirin.
4. Android indirmelerinize gidin ve APK dosyasına dokunun.
5. Yüklemek için ekrandaki yönergeleri izleyin.
6. HappyMod Uygulamasında Mutant Creatures Mod Minecraft arayın.

Mutant Creatures Mod for Minec

Veri güvenliği

Geliştiricilerin verilerinizi nasıl toplayıp paylaştıklarını anlamak, güvenliğin ilk adımıdır. Veri gizliliği ve güvenliği yöntemleri; kullanımınıza, bölgenize ve yaşınıza göre değişiklik gösterebilir. Geliştiricinin sağladığı bu bilgiler zaman içinde güncellenebilir.
Simge resmi
Üçüncü taraflarla veri paylaşımı yok

Geliştiricilerin, veri paylaşımını nasıl beyan ettikleri hakkında daha fazla bilgi edinin

Simge resmi

Veriler, aktarım sırasında şifreleniyor

Simge resmi

Verilerin silinmesini talep edebilirsiniz

Minecraft PE İndirme için Mutant Eklentisi

 

APK İndir

EKRAN


 

TANIM

Minecraft PE için Mutant Addon adlı bu uygulamayı indirin.

Minecraft için gerçek oyun mutant zombi modu sadece süper ve oyundaki karakter modellerini tam olarak minecraft pe için mutant yaratıklar modu gibi yapmak için minecraft genç ninja mutant gibi gerçek oyunlara sahip. Minecraft'ın oynaması için mutant bir cilde ihtiyacınız olacak, tek yapmanız gereken düğmeye basmak.

Bu, mutantların minecraft modunu oynamasını çok benzersiz ve eğlenceli hale getirir. Minecraft cep sürümü için mutant modda harika bir oyun sizi bekliyor ve sizi mutlu edecek.

Oyunları minecraft mutant modu gibi alamamış olabilirsiniz, ancak bu modlar mobilde minecraft mutantlarının gelecekteki sürümleri için çok umut verici görünüyor. Uygulama minecraft mutant yaratıkları, minecraft pe için mutant çetelerin modunu her zamankinden daha sürükleyici hale getirmek için birçok önemli görsel yükseltme ekler. Minecraft'taki mutant çetelere dayanan bu oyun, orada istediğiniz her şeyi yapmanızı sağlar.

Hangi genç ninja mutant minecraftını oynuyor olursanız olun, hayatta kalmanıza ve kazanmanıza yardımcı olacak en iyi tavsiyelerden birkaçı vardır. Bu minecraft mutant zombi, oynayabileceğiniz minecrafttaki mutantın önceki versiyonundan çok daha iyi görünüyor.

Minecraft pe mutant mob modlarında çok daha iyi görüneceksiniz ve android üzerinde oynayabilir ve bu mutantları minecraft için alarak arkadaşlarınızı şaşırtabilirsiniz. İlk önce minecraft pe için mutant eklentinin hangi sürümünü beğendiğinizi görün ve Yükle düğmesine dokunun!

Herhangi bir minecraft mutant enderman güncellemesine ihtiyacınız varsa, inceleme bölümünde bir istek bırakmaktan çekinmeyin. Minecraft mutant addon'da ne bekleyeceğinizi asla bilemezsiniz ve bu, oyun oynarken oyunun kendisini daha heyecanlı hale getirir. Minecraft mutant yaratıklar modundaki oyun gerçekçi görünüyor.

Minecraft pe için mutant modlar son derece epik görünmekle kalmaz, aynı zamanda çok hızlıdır ve minecraft için mutant mod gibi yeni oyunlarda uygulanabilir.

Temel uygulama özellikleri
-- Mükemmel mutant minecraft oyunları kalitesi
- Minecraft cep baskısı fikirleri için en yeni mutant yaratıklar modu dahildir
- Sıfırdan yeni mutant zombi minecraft yaratın
- Minecraft için daha fazla içerik ve mutant yaratıklar modu çok yakında
- Minecraft pe fikirleri için seçim yapabileceğiniz daha farklı mutant çeteler eklentisi
- Minecraft uygulamasındaki mutant modunun kurulumu çok kolaydır ve çalışması için başka herhangi bir uygulamaya ihtiyaç duymaz

YASAL UYARI
Bu uygulama Minecraft Pocket Ed için resmi olmayan bir uygulamadır. Mojang AB ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Minecraft Markası, Minecraft Adı ve Minecraft Varlıkları Mojang AB'nin veya onların saygılı sahiplerinin mülkiyetindedir. Her hakkı saklıdır. funduszeue.info uyarınca
"Adil kullanım" yönergeleri kapsamına girmeyen herhangi bir ticari marka ihlali olduğunu düşünüyorsanız, lütfen doğrudan e-posta yoluyla bizimle iletişime geçin.

Güncellemeler:



APK İndir

 

 

funduszeue.info'ten Minecraft PE için Mutant Eklentisi

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası