puf koltuk modelleri fiyatları / Puf Modelleri ve Fiyatları - Hamdeko Mobilya

Puf Koltuk Modelleri Fiyatları

puf koltuk modelleri fiyatları

Puf

Fet Puf

Fet Puf

,00 TL

,00 TL

Sepete Ekle
İndirimli Ürün

Bu kategoride toplam 2 ürün listeleniyor.

Puf koltuk modelleri rahat ve kullanımı kolay olması sebebi ile şık bir tamamlayıcı unsur olarak tercih edilmektedir. Pratik kullanımı ve farklı modellerde üretilmesi ile ev, ofis ve kafe gibi alanlarda fazlaca kullanılmaktadır. Koltuk takımı modellerine de uyumlu hale getirerek şık bir seçim yapılabilir veya ofis ve kafe gibi alanlar için de kullanım kolaylıkları ve desenleri ile göz alıcı bir ortam yaratılabilir.

Puf Koltuk Rahatlığı

Çok farklı desenler ve çizgiler ile üretilen puf koltuk modelleri evinizin sevimli çocuğu haline gelecektir. Hamdeko farkı ile mobilya seçimlerinizde birbirinden farklı modeller ile evinizi keyif alacağınız alanlara dönüştürebilirsiniz. Evinizde hem koltuk takımı modellerinize uygun hem de ayaklarınızı uzatıp keyifli vakit geçireceğiniz rahatlığı puf koltuk modelleri ile yaratmak mümkün. Birbirinden farklı desenlere sahip puflar ile günün yorgunluğunu atarken hem de klasik ve modern çizgilere sahip ve oturma odası ile uyumlu tamamlayıcılar seçebilirsiniz. Koltuk takımı modeliniz ile bir araya geldiği zaman televizyon koltuğu havası yaratırken ayrıca konforlu bir alan da yaratmaktadır. İsteklere göre farklı kumaş özellikleri ve kumaş renk seçenekleri ile de sunulmaktadır.

Birbirinden Şık Puf Koltuk Modelleri

Yüksek olmaması nedeni ile çocuklarınızın oyun alanı veya üzerine içecek dökülmesi gibi kirlenme durumlarında silinebilir kumaş özelliği ile size kolaylık sağlayacaktır. Birbirinden farklı ayak seçenekleri ve dikdörtgen, kare veya yuvarlak olarak üretilen puf koltuk modelleri kendilerine ait tatlı çizgileri ile koltuk takımı modellerinize uyumlu hale gelecektir. Bu uyumlu unsur evinize aniden misafir geldiği zaman sandıklı puf olarak da üretilmeleri nedeniyle pratik bir saklama alanı olacak ve odanız daha düzenli gözükecektir. Ofis için tercih edilen puf koltuk modelleri az yer kaplaması ve tasarımları ile olmazsa olmaz bir parçadır. Çalışanlar veya müşteriler için kullanımı kolay ve göz alıcı bir seçenek olmaktadır. Kafe sahipleri de tasarım bir puf koltuk modeli ile müşterilerinin konforlu ve keyifli zaman geçirmelerini sağlarken ortamında daha göz alıcı gözükmesini sağlayacaktır.

En Uygun Puf Koltuk Fiyatları

Pratik kullanımı ile kolaylık sağlarken evinizde bulunan koltuk takımı modellerine, TV ünitesi ve sehpa ile uyumlu hale getirilerek ev dekorasyonu için şık bir parça olacaktır. Hamdeko online alışveriş, size en uygun fiyatlarla en tarz puf koltuk modelleri sunmaktadır. Ekibimiz ile iletişime geçerek gerekli bilgileri alabilir ve isteklerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.

  • MOBİLYA TÜM KATEGORİLER
    • MOBİLYA MOBİLYA
          Çok Satanlar
        • BAHÇE VE BALKON BAHÇE VE BALKON
              Çok Satanlar
            • Kamp Spor ve OutdoorKamp MalzemeleriÇadırlar, Kamp Sandalyesi, Uyku Tulumu, Sinek Kovucular, Çadır Matı, Kamp Masası
              Tümünü GörSpor AletleriPilates, Yoga ve Jimnastik, Ağırlık ve Halter Ürünleri, Fitness ve Kardiyo ÜrünleriValiz ve Bavul, Bisiklet ve Bisiklet AkseuarlarıBisiklet, Bisiklet AksesuarlarıKamp Mutfak MalzemeleriTermal Çanta, Matara, Kamp Yemek Pişirme Seti, Kamp Buzluk ve Soğutucu Ürünler, Kamp Tavası, Kamp Ocağı
              Tümünü GörAydınlatma Ekipmanları
              Tümünü GörEl Feneri, Işıldak, Kafa Lambası
            • Bahçe MakineleriTırpan, Çit Budama Makinesi, Hidrofor, Yaprak Toplama Makinesi, Motorlu TestereElektrikli Testereler, Benzinli Testereler, Testere Zincirleri ve YağlarıÇim Biçme Makinesi
              Tümünü GörBenzinli Çim Biçme Makinesi, Elektrikli Çim Biçme Makinesi, Kenar Kesme Makinesi, Çim Biçme Yedek Parça
            • Evcil Hayvan ÜrünleriKedi MalzemeleriKedi Maması, Kedi Kumları, Kedi Mama ve Su Kabı, Kedi Evi, Kedi Yatağı, Kedi Oyuncakları
              Tümünü GörKöpek MalzemeleriKöpek Yatağı, Köpek Oyuncakları, Köpek Mama ve Su Kabı, Köpek Güvenlik, Köpek Hijyen ve Bakım Ürünleri, Köpek Maması
              Tümünü GörKuş MalzemeleriKuş Kafesleri ve Aksesuarları, Kuş Yemi
          • ISITMA VE SOĞUTMA ISITMA VE SOĞUTMA
            • BANYO BANYO
                  Çok Satanlar
              • MUTFAK MUTFAK
                    Çok Satanlar

            Puf Bench

            Puf, hemen her evde bulunan bir mobilya ürünüdür. Puf koltuk ya da bench olarak da nitelendirilen bu parça, çoğu zaman yatak odası ve oturma odası takımlarına dahil olarak gelir. Bu nedenle ayrı bir şekilde düşünülmesi gözden kaçabilir. Fakat şık ve modern bir dekorasyon için puf bench modellerine de mutlaka göz atılmalıdır. Modern bench tarzları ile hem ortama şıklık kazandırılabilir hem de konforlu bir alan yaratılabilir. Puf modelleri, kullanışlı olmaları ile dikkat çekerler. Pratik bir kullanım sunan bu ürünler portmanto, yatak önü, makyaj masası ya da orta sehpa ile birlikte mükemmel bir uyum sağlayabilir. Bu ürün grubunun içerisinde bulunan çeşitli parçalar, sahip oldukları özellikleri ile kullanıcıların beğenisini toplar. Koltuk, berjer, bench gibi çeşitli kullanım imkânları sunan puflar, konforu ve şıklığı bir araya getirir. Pek çok farklı kumaş türüne sahip olabileceği için geniş bir kitleye hitap eder. Gövde malzemeleri ise genellikle sağlam ve dayanıklıdır. Fiyat aralıkları bu niteliklere göre değişir ve puf satın alırken tüm bu detaylara dikkat edilmelidir.

            Puf Bench Çeşitleri ve Özellikleri Nelerdir?

            Puf Bench Çeşitleri ve Özellikleri Nelerdir?

            Puf çeşitleri, kullanıcılara pek çok farklı seçenek sunar. Model, tarz ve renk bakımından zengin seçeneklerin bulunduğu bu kategori, iç dekorasyon sürecinde sıklıkla ziyaret edilir. Bench puf modelleri antre, hol, oturma odası, yatak odası ve çocuk odası gibi evin hemen her alanında kullanılabilir. Sandıklı puf modelleri, genellikle yatak odaları için idealdir. Klasik puflara göre daha büyük boyutlara sahip olan sandıklı modeller, iç kasaya sahiptirler. Açılabilme özellikleri sayesinde kullanıcılar, fazla eşyalarını bu sandıklı bench pufun içerisine koyarak muhafaza edebilirler. Bu özellik sayesinde yer tasarrufu sağlamakla birlikte pratik kullanım niteliklerine de sahiptir. Yatak odasında kullanılan bir başka model ise makyaj pufudur. Pufların temel kullanım amaçlarını karşılayan bu modeller, genellikle makyaj masası takımlarına dahil edilirler. Haricen de satın alınması mümkündür. Bu sayede bağımsız bir dekorasyon yapılabilir ve farklı bir uyum yakalanabilir.

            Söz konusu oturma odası olduğunda da farklı bench modelleri ile karşılaşmak mümkündür. Bu ortamlarda kullanılan modeller, genellikle daha işlevseldir. Çünkü farklı kullanım amaçlarına hitap ederler. Puf berjer, şık ve modern ürün çeşitlerinden biridir. Ayrıca kullanım konusunda da işlevsellik sunar. Rahat ve konforlu bir şekilde oturulabilen modellerdir. Benzer durumlar puf sandalye için de geçerlidir. Çoğunlukla kısa süreli ihtiyaçlar karşılanırken bu ürünler kullanıldığı için konfor arka plana atılır. Fakat oturma odasına özel olarak üretilen modellerde konfor her zaman ön plandadır. Bunun sebebi kullanım yoğunluğunun daha fazla olmasıdır. Puf tabureler de daha fazla kullanılan çeşitler arasındadır. Fakat kullanım alanı çoğu zaman oturma odası değildir. Yatak odalarında ve çocuk odalarında kullanılmakla birlikte antre ve hol gibi ortamlarda yer alır. Özellikle antrede, portmanto ve ayakkabılık çevresinde görülür. Ayakkabı giyme ve çıkarma işlemlerinin daha rahat yapılmasını sağlar.

            Bench puf modelleri ise şık olma konusunda üstün özellik taşıyan ürünlerdir. Bank tipi oturum sağlayan bu ürün çeşidi, iç dekorasyona farklı bir hava katar. Yatak odaları ve çocuk odalarında sıklıkla tercih edilir. Özellikle yatakların ayak ucu kısmına konumlandırılır. Bu nedenle yatak ile uyumlu bir tasarıma sahip olması gerekir. Çocuk odası söz konusu olduğunda ise öne çıkan ürünler arasında armut puflar yer alır. Bu ürün çeşidine armut adının verilme sebebi, modelin şeklidir. Tam anlamıyla armuta benzeyen bu modeller, çocukların oyun sırasında konforlu bir şekilde oturabilmesini sağlar. Popüler modellerden biri de ayak pufudur. Adından da anlaşılacağı üzerine birincil amacı oturmak değildir. Dolayısıyla daha çok balkon ve oturma odasında yer alır. Koltukta otururken ayak uzatma ihtiyacı duyulduğunda, söz konusu ihtiyaç bu ürün çeşidi ile karşılanır. Ayrıca açık alanlara uygun olarak üretilen balkon pufu modelleri de mevcuttur. Balkonlar için idealdir.

            Salonunuzda Hem Konforlu Hem de Şık Duracak Puf Bench Modelleri Hangileridir?

            Salonunuzda Hem Konforlu Hem de Şık Duracak Puf Bench Modelleri Hangileridir?

            Bench modellerinin sıklıkla kullanıldığı ortamların başında salonlar gelir. Bu nedenle salonlar için özel olarak üretilen ürünler de vardır. Söz konusu ürünlerde konfor ile birlikte şık bir görünüm, modern bir tasarım ve trend olan renkler öne çıkar. Salon için düşünüldüğünde, hasır puf modelleri dikkat çeker. Gövde malzemesi ve tasarımı itibariyle hasır görünümünde olan bu modeller, daha minimal tasarımların parçası olarak kabul edilir. Hasır bir gövde ve portatif bir minderden oluşur. Uyumlu bir takım ile birlikte salonun atmosferini değiştirebilir. Ayak uzatma pufu ise daha çok konfor düşkünleri içindir. Koltukta oturulan sürede ayak uzatma ihtiyacı olabilir. Bu ihtiyaç keyfî ya da zorunlu olarak doğabilir. Bu noktada koltuğa uzanmak ya da ayakları masaya uzatmak yerine ayak uzatma amacıyla üretilmiş olan puf modelleri kullanılabilir.

            Şık ve modern bir iç dekorasyonda, dekoratif parçaların şekli çok önemlidir. Bench koltuklar işlevsellik ve rahatlık gibi özellikleri ile dikkat çekseler de asıl göz alıcı nokta, şeklidir. Dikkat çeken modeller ise çoğunlukla dikdörtgen olmaktadır. Dikdörtgen puf modelleri, iç dekorasyonda önemli bir yer tutmakla birlikte genellikle geniş salonları bulunan kullanıcılara hitap eder. Şekli ile popüler olan bir başka model ise yuvarlak puftur. Koltuk takımının yuvarlak hatları bulunması durumunda mükemmel bir uyum sunar. Orta sehpanın da oval olanlardan tercih edilmesi ile birlikte salonda hareketli bir dekorasyon yaratılabilir. Oturmak ve ayak uzatmak amacıyla ya da sadece dekoratif obje olarak kullanılabilir. Yuvarlak ve oval modeller, ayrıca gövdeleri ile de dikkat çekerler. Silindir puf olarak da bilinen bu modellerde renk seçimi de çok önemlidir. Daha katı ve net dekorasyonlar için, salonun belirli yerlerinde köşeli objelerin olmasına dikkat edilir. Kare puflar da bu amaca hizmet eder. Köşe başlarına konulacak pufların kare olması, ortama dinamik bir görüntü kazandırır.

            Dekorasyonun konfor kısmını hallettikten sonra renk seçimine geçilir. Renk seçiminde mobilyalar, duvarlar, zemin ve halılar dikkate alınmalıdır. Tüm bu parçalar birbirleri ile uyum oluşturmalıdır. Dolayısıyla renkli puf tercihi de buna göre yapılmalıdır. Gri puf bench modelleri, sık kullanılanlar arasında gösterilebilir. Çünkü gri, hemen hemen her renkle uyum sağlayabilen bir tondur. Uyumlu olması ile birlikte dekorasyonu da güçlendirebilecek potansiyele sahiptir. Benzer nitelikler siyah puflar için de geçerlidir. Hemen her dekorasyonun vazgeçilmez rengi olan siyah, bu noktada da kararsızlıkların giderilmesine yardımcı olur. Tam karşıtı olan renk de siyahın rakibidir. Beyaz puf modelleri, salonlardaki havanın daha ferah bir şekilde yansıtılabilmesini sağlar. Daha fazla canlılık isteyen kullanıcılar ise sıcak ve soğuk renklere yönelebilirler. Bu noktada krem, kahverengi ve pembe puf modelleri öne çıkar. Ortamın havasına göre ton belirledikten sonra tüm bu renkler kullanılabilir.

            Puf ve bench modellerini salonlarda daha etkili kullanabilmek amacıyla özel alanlar oluşturulabilir. Bu alanların çocuklara ayrılması da söz konusudur. Fakat dinlenme ve kitap okuma köşesi olarak da değerlendirilebilir. Söz konusu köşeler, puf minder modelleri ile dekore edilebilir. Minderlerin getirdiği konfor ve şıklık, salonlara çok yakışır. Rahatlık ve dikkat çekicilik arayanlar için ise peluş puf çeşitleri ideal olabilir. Gösterişli ve havalı modelleri sevenlerin favori ürünleri arasındadır. Uzun puflar ise daha çok açık mutfak tarzına sahip salonlarda kullanışlı olmaktadır.

            Kolay Temizlenebilen Puf Bench Kumaşları Hangileridir?

            Kolay Temizlenebilen Puf Bench Kumaşları Hangileridir?

            Puf bench çeşitlerinde gövde malzemesi, tasarım, renk, şekil gibi özelliklerin yanında kumaş niteliklerine de dikkat edilmelidir. Hem kolay temizlenebilen hem de uzun ömürlü olan kumaşlar tercih edilmelidir. Bu sayede kullanım kolaylığı elde edilebilirken uzun süre kullanım mümkün olabilir. Bank puf modellerinde deri, çok sık kullanılan bir kumaştır. Deri puf ürünleri, kumaş bakımından oldukça hassas sayılabilir. Deri kumaşa dikkatli bir şekilde bakım yapılmalı, kimyasal içerikli temizleyiciler kullanılmamalıdır. Yapısı gereği çok fazla kir tutmadığı için deri kumaş rahatlıkla tercih edilebilir. Ayaklı puf modellerinde de kumaş farklı bir detaydan dolayı önem taşır. Ayak kısmının da kumaşın altında kaldığı düşünüldüğünde, bu bölgenin kolay kirlenebileceği öngörülmelidir. Bu detay doğrultusunda temizlik rutini oluşturulmalıdır. Kolay temizlenebilen kumaş, özellikle bu modellerde önem taşımaktadır.

            Penye ipten puf modellerinin de sıklıkla kullanıldığı görülebilmektedir. Hem ideal renk tonunu yansıtması hem de kolay temizlenebilmesi, penye ipten kumaşların tercih edilmesine sebep olan önemli etkenler arasında gösterilebilir. Chester puf ise kolay temizlenmesinin yanında mükemmel bir şıklık sunduğu için tercih edilir. Modern kumaş çeşitleri arasında yer alan chester, kapitone işçiliğine sahiptir. Genellikle baklava dilimleri şeklinde bir dokuda hazırlanır. Bu nedenle dekoratif ürünlerde sıklıkla tercih edilir. Temizlik konusunda sorun çıkarmadığı için de kullanışlıdır. Takım ya da tekli puf koltuk modellerinde, hoş görüntü vermesi amacıyla kullanılan bir kumaş türüdür. Bahçe pufu satın alırken de kumaş özelliğine mutlaka dikkat edilmesi gerekir. Çünkü bahçelere özel olarak üretilen bu modeller, açık havada kullanılırlar. Dış mekân kullanımından dolayı kolayca kirlenebilirler. Bu nedenle kolay temizlenebilmesi de büyük önem taşır. Ayrıca çevresel faktörlerden çabuk etkilenmeyen, dirençli bir kumaş yapısına sahip olması gerekir.

            Güvenle Kullanılabilecek Puf Bench Ürünleri Hangi Materyallerden Üretilmektedir?

            Güvenle Kullanılabilecek Puf Bench Ürünleri Hangi Materyallerden Üretilmektedir?

            Bench ve pufların güvenli bir şekilde kullanılabilmesi için sağlam gövde malzemelerine sahip olması gerekir. İç iskelet ve ayak kısmı ile birlikte koltuk tarzındakilerin yaslanma, sandık tarzındakilerin ise kapak bölgelerinin sağlam olması gerekmektedir. Yatak odası pufu olarak çoğunlukla sandıklı modeller tercih edilir. Sandıklı bench modellerinde kapak, kasa ve mekanizma gibi noktalara çok dikkat edilmelidir. Genellikle ahşap bench çeşitleri arasından seçilen sandıklı modellerde güçlü bir ahşap materyalin kullanılmış olması gerekir. Aksi hâlde açma kapama işlemleri zorluk yaşatabilir ve mekanizma bozulabilir. Ahşap bench puflarda sağlamlık, iki uç noktada yer alabilir. Kullanılan ahşap puf malzemesinin kalitesi, bu sağlamlığı doğrudan etkiler. Güçlü ve sert yapıya sahip olan ahşap malzemeler, kullanıcılara daha fazla güven verir. İnce plakaların kullanıldığı modeller tercih edilmemelidir.

            Üzerine oturmak suretiyle kullanılan ahşap bench puflarda ayaklar da ciddi önem taşır. Çünkü vücudun tüm ağırlığı aslında ayakların üzerindedir. Bu noktada ahşap ve metal ayaklı puflar arasında seçim yapılması gerekir. Dekoratif açıdan ahşap ayaklar daha şık görünse de metal ayaklı puf bench modelleri, çok daha güçlü olabilir. Bu noktada kullanılan metal malzemenin kalınlığı ve şekli de önemlidir. Esneyebilecek, şekil değiştirebilecek ve işlevini yitirebilecek modeller tercih edilmemelidir. Oturma söz konusu olduğunda sırtlı bench çeşitlerinde de malzeme yapısı önem arz eder. Yaslanma eylemine karşı dayanıklı bir malzeme her zaman daha avantajlıdır. Bu ürün tiplerinde çoğunlukla ahşap kullanılır. Dışı ise konforlu bir süngerle kaplı olduğu için sağlam ve dayanıklıdır.

            Puf Bench Seçiminde Dikkat Edilmesi Gerekilenler Nelerdir?

            Puf Bench Seçiminde Dikkat Edilmesi Gerekilenler Nelerdir?

            Puf bench seçiminde dikkat edilmesi gereken çok sayıda detay vardır. Mobilya ve dekorasyonun küçük parçaları gibi görünen bu ürünler, aslında çok büyük etki yaratırlar. Bununla birlikte üründen verim almak ve ödenen ücreti karşılayabilmesi çok önemlidir. Dolayısıyla dikkat edilmesi gereken ilk noktalardan biri kalitedir. Yüksek kaliteli bir ürün alındığında, diğer tüm detaylar yeterli ölçüde iyi niteliklere sahip olabilir. Bu noktada marka seçimi önemlidir. Çünkü kalite malzeme ya da fiyat ile ilgili değildir. Bilinen ve güvenilir bir marka tercih edildiğinde kalite konusunda istenilen verim alınabilir. Kalite ile birlikte fiyatlara da dikkat edilmelidir. Yüksek kaliteli ürünlerin fiyatları da yüksek olabilir fakat beklenen kalite, uygun fiyata da bulunabilir. Bu nedenle fiyat araştırması mutlaka gereklidir.

            Bench ve puf satın alımlarında dikkat edilmesi gerekenler arasında elbette kullanım ömrü de yer almaktadır. Ürünün yüksek performans göstermesi buna bağlıdır. Kullanım sürecinde verim alabilmek adına kullanım ömrünü uzatan detaylar göz önünde bulundurulmalıdır. Dolayısıyla kumaş ve gövde malzemesi bu noktada öne çıkar. Kolayca deforme olmayan ve renk değiştirmeyen kumaşların tercih edilmesi önemlidir. Kısa sürede deforme olan kumaşlar, bench ve pufların kullanılamaz hâle gelmesine sebep olabilir. Bununla birlikte gövde malzemesinde de sağlamlık aranmalıdır. Ürünü kullanacak kişilerin ağırlıkları göz önünde bulundurularak, bu ağırlıkları taşıyabilecek güçte bir ürün satın alınmalıdır. Aksi hâlde kullanım ömrü çok uzun olmaz. Daha da önemlisi kullanım sırasında tehlikeli kazalar yaşanabilir.

            Puf Bench Fiyatları Nasıldır?

            Puf Bench Fiyatları Nasıldır?

            Puf fiyatları geniş bir aralığa yayıldığı için detaylı bir fiyat araştırması yapılmalıdır. Hemen her bütçeye hitap edebilecek bir fiyat aralığı mutlaka vardır. Dolayısıyla önce bütçe belirlenmeli, sonra da bench fiyatları hakkında araştırma yapılmalıdır. Bütçeye göre bir aralık seçildiğinde, o aralığa uygun modellerin hangileri olduğuna bakılmalıdır. Bu doğrultuda ideal ürün rahatlıkla bulunabilir. Ürünlerin fiyatlarını belirleyen birden çok unsur vardır. Söz konusu unsurların tümü göz önünde bulundurulmalıdır. Bu sayede hangi ürünün ekonomik olduğu çok rahat anlaşılabilir. Çok düşük fiyatlara satılan ürünler her zaman ekonomik olmayabilir. Kullanım ömrü kısa olduğu takdirde yeni masraflar doğabilir.

            Fiyatların belirlenmesindeki ana faktör, üretici firmadır. Üretici firma yani marka, satış politikaları ve kalite düzeyi doğrultusunda bir ilk fiyat belirler. Ürün satıcıya ulaşana kadar fiyat bir miktar artar ve üzerine satıcı kârı eklenir. Bu yüzden her bir satıcıda farklı fiyat görebilmek de mümkündür. Bench ve pufların temel özellikleri de fiyat üzerinde etkilidir. Büyük puf ve küçük puf modelleri arasında fiyat farkı olması normaldir. Bench puf fiyatlarını etkileyen faktörler arasında kullanım amacı ve şekli de bulunur. Kapı önü puf modelleri ile yatak önü puflar, farklı şekilde üretildikleri için aynı fiyata satılmazlar.

            Mutfak pufu modelleri daha geniş olmakla birlikte oturma pufu çeşitlerinde de bu özellik vardır. Dolayısıyla fiyat aralıkları birbirine yakındır. Yatak ucu bench modellerinde ise sandıklı ve sandıksız olma özelliklerine göre fiyat değişkenliği doğar. Çocuk puflarında, tasarım etkili bir unsurdur. Renk ve şekil çeşitliliğinin bulunduğu bu grupta, fiyat çeşitliliği ile de karşılaşılabilir. Tüylü puf modelleri çocukların favorileri arasında olduğu için daha yüksek fiyatlarla satılabilmektedir.

             

            Hemen tüm mobilya firmalarında bulacağınız Puf koltuk modellerikullanıldığı alanlara inanılmaz hava katıyor. Yeni nesil mobilya anlayışının en önemli ürünlerinden biri olan bu tür koltuklar rahat kullanımı ile de tercih sebebi. Yuvarlak, kare, dikdörtgen şekilli üretimleri ile görmeye alıştığımız bu tarzdaki koltuklar aynı zamanda oturduğunuz yerden ayaklarınızı  uzatmak   için yada orta sehpa olarak kullanılır.

            Puf koltuk

            yılına özel tasarımlar ve zarif puf koltuk modelleri ile sizlere hizmet vermeye devam etmekteyiz. teknoloji neredeyse zamandan hızlı gelişiyor ve üretim tekniklerindeki hızlı yenilenme ile ortaya çıkarılan puf koltuk modellerininde değişime uğraması kaçınılmaz diyebiliriz. yılının başlarından itibaren yan kısımları baskılı resimli veya üst kısımları baskılı derili olmak üzere birçok extrem kombinasyon üretilebilmektedir.   

            Puf koltuk kullanım alanları

             Puf koltukların kullanım alanları oldukça geniştir. Puf koltuk modelleri kullanım alanlarına göre ticari ve kişisel olarak ikiye ayırabiliriz Örneğin ticari pufları Restorant ,cafe vb. yerlerde kullanılabildiği gibi bir giyim mağazasının içerisinde soyunma kabinlerinin etrafındada kullanılabilmektedir. Kişisel kullanıma uygun puf koltuk modelleri daha narin ve zarif olarak üretilmekte ve kullanılan kumaş veya derilerin renkleri kişisel kullanıma göre trcih edilmektedir. birkaç örnek ile yazımıza devam edelim.

            Evinizin tam ortasında sert bir deri kapalama pufu orta sehpa olarak kullanabilirsiniz , dresuar'ın önünde kullanılır , evinizde koltuklarınızın misafirlerinizi ağırlamak için yetmediği durumlarda kullanılabilir , ayaklarınızı uzatmak için kullanılabilir , mağazanızda müşterilerinizi ağırlamak için kullanılabilir, giyim mağazalarında soyunma kabinlerinin önünde kullanılabilir , pratik ve hacmi küçük mekenlarda bekleme koltuğu vasfında kullanılabilir. Bu ve buna benzer her noktada kullanıma puflar kullanılır,

            nest...

            batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir