ekrem karakaya kimdir / Ekrem Karakaya Haberleri - Ekrem Karakaya Kimdir - Haberler

Ekrem Karakaya Kimdir

ekrem karakaya kimdir

Ekrem Karakaya kimdir? Konya'da hastaneye silahlı saldırı! Kardiyoloji doktoru Ekrem Karakaya &#;ld&#; m&#;?

Konya’da Kardiyoloji Uzmanı Ekrem Karakaya, görev yaptığı Şehir Hastanesi'nde Hacı Mehmet Akçay tarafından tabancayla vurularak öldürüldü. Saldırının ardından aynı silahla intihar eden Hacı Mehmet Akçay’ın, 1 ay önce kalp krizinden yaşamını yitiren annesi Kezban Akçay'ın ölümünden Karakaya'yı sorumlu tuttuğu için olayı gerçekleştirdiği öne sürüldü. Peki ama Ekrem Karakaya kimdir, kaç yaşında?

Haber devam ediyorHaberin devamı
Haber devam ediyorHaberin devamı

Yunak Devlet Hastanesi'nde güvenlik görevlisi olarak çalışan evli Hacı Mehmet Akçay, dün saat sıralarında geldiği Konya Şehir Hastanesi Kardiyoloji kliniğinde, Kardiyoloji Uzmanı Ekrem Karakaya'ya tabancayla peş peşe ateş etti. Akçay, ardından silahın namlusunu kendi başına dayayıp, tetiği çekti. Karakaya ve Akçay, kanlar içinde yere yığılırken, silah sesleri üzerine hastaneye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Poliklinikteki diğer doktorların müdahale ettiği doktor Karakaya ile Akçay, kurtarılamadı.

Akçay'ın annesi Kezban Akçay’ın, yaklaşık 1 ay önce geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdiği belirtildi. Akçay'ın doktor Karakaya'yı annesinin ölümünden sorumlu tuttuğu için öldürdüğü öne sürüldü. 

Sıradaki haberSıradaki haber
Sıradaki haberSıradaki haber

Ekrem Karakaya Kimdir? Doktor Ekrem Karakaya neden öldü?

Konya Devlet Hastanesi'nde senesinden beri görev yapan Kardiyoloji Uzmanı Ekrem Karakaya, bir hastanın silahlı saldırısına uğradı. Ekrem Karakaya'da dakikalarca müdahale edildi ve fakat Doktor Karakaya tüm müdahalelere rağnmen kurtarılamadı. Genç yaşında hayatını kaybeden Ekrem Karakaya kimdir, nereli?

EKREM KARAKAYA KİMDİR?

Doktor Ekrem Karakaya, mesleki görevlerine Sağlık Bakanlığı-Ahi Evran Üniversitesi Eğitim Ve Araştırma Hastanesinde start vermiştir. Ardından şu hastanelerde görev yapmıştır. 

  • Özel Melikgazi Hastanesi ( - )
  • Özel Avrupa Hastanesi ( - )
  • Özel Dünyam Hastanesi ( - )
  • Karabük Üniversitesi Karabük Eğitim Ve Araştırma Hastanesi ( - )
  • Konya Şehir Hastanesi ()

 

Son olarak Konya Şehir Hastanesi'nde kardiyoloji doktoru olarak çalışan Ekrem Karakaya, uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmiştir. CRV uygulanan Karakaya, dakikalarca uğraşılmasına rağmen kurtarılamadı.

Ekrem Karakaya Kimdir? Doktor Ekrem Karakaya neden öldü?

EKREM KARAKAYA NEDEN ÖLDÜ?

Doktor Ekrem Karakaya, 6 Temmuz tarihinde bir hasta tarafından vurularak hayatını kaybetti. Karakaya'yı vuran hasta da intihar ederek yaşamını yitirdi. Ekrem Karakaya çevresinde oldukça sevilen bir doktordu. Hatta özellikle hastaları ve yakınlarıyla çok iyi geçindiği ifade ediliyor. Kendisi için bazı doktor sitelerinde gelen yorumlar ise şu şekilde:

"Annem anjiyo olmuştu, işlem sırasında, serviste ve taburcu olduktan sonra bile ilgiliydi. Hastalarına önem veren biri, güleryüzlü, samimi, her şey için teşekkür ederiz."

"Ekg de sonucundan sonra kardiyolojiye seafoodplus.info hocamıza başvurduk iyi de secmisiz.. Efor testin sonuçlarını görünce anju olmam gerektigini soyledi ve en kisa surede ameliyatinizi aileniz ile görüşün yapalim dedi.. Ameliyat da 3 saat kaldim o ugrasi, verdigi emek, takdire şayandı.. Ameliyat sonrası da sık sık kontrol edip bilgilendirme yaptı.. Tatil gununde bile gelip ilaçlarımi nasil kullanacagimi, gunluk hayatimi nasil idame ettirecegimi tek tek anlatti.. Allah razi olsun iyi ki varsiniz Sevgili Ekrem hocam.."

"Babamın tansiyonu yükseldi geceleyin Hocama geç saatte olsa cep telefonu aradık sağ olsun Bize döndü sorunu anlattık telefondan bize babamın ilaçlarını değiştirerek yardımcı oldu Sağ olsun var olsun Allah yolunu açık etsin Adam gibi adam hocam."

FAHRETTİN KOCA'DAN EKREM KARAKAYA'NIN AİLESİNE TELKİN

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Ekrem Karakaya için Twitter üzerinden paylaşımlarına devam ediyor. Koca önce Kemal Kılıçdaroğlu'nun tweetini alıntılayarak cevap verdi. Ardından da Ekrem Karakaya'nın öldürülmesinden sonra oluşan tepkinin dozajı nedeniyle açıklamalarda bulundu. Koca, " Bugün kaybettiğimiz arkadaşımız Dr. Ekrem Karakaya’nın ailesi, tüm sağlık camiası emin olsun. Halkımızdan hekimine karşı daha büyük bir saygı, daha özenli tutum bekliyorum." ifadelerini kullandı. 

Ekrem Karakaya Kimdir? Doktor Ekrem Karakaya neden öldü?

İKİ KIZ ÇOCUĞU BABASIYDI

Ekrem Karakaya'nın ölümünden sonra yaşı ve nereli olduğu hakkında sorular soruluyor. Karakaya, yılında Kayseri'nin Develi ilçesinde doğmuştur. İlk, orta ve lise eğitiminin akabinde Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olmuştur. Genç yaşına rağmen doktorluk kariyerinde başarılı yıllar geçiren Ekrem Karakaya, 7 ve 8 yaşlarında iki çocuğu babasıdır. 

HACI MEHMET AKÇAY KİMDİR?

Doktor Ekrem Karakaya'yı öldürdükten sonra intihar eden Hacı Mehmet Akçay, tıbbi sekreter görevinde bulunuyordu. Akçay'ın 39 yaşında olduğu öğrenilirken yaşanan olayın detayları da belli olmaya başladı. Yaklaşık 1 ay önce önce Hacı Mehmet Akçay'ın annesinin kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği belirtildi. Akçay'ın, TikTok üzerinde yaptığı ilginç paylaşımlar da ortaya çıktı. "Peşimde jandarma, hakkımda vur emri var" şeklindeki paylaşımları gün içerisinde sosyal medyada sıkça dolaştı.
 

Ekrem Karakaya kimdir, ne doktoru? Nereli, kaç yaşında, katili kimdir? Doktor Ekrem Karakaya neden vefat etti? Konya Şehir Hastanesi'nde ne oldu?

Dailymotion

Dailymotion

Son dakika gelen haberlere göre Konya Şehir Hastanesi'nde silahlı saldırı meydana geldi. Bunun akabinde vatandaşlar silahlı saldırıda hayatını kaybeden doktor Ekrem Karakaya kimdir, ne doktoru? Nereli, kaç yaşında, katili kimdir? Doktor Ekrem Karakaya neden vefat etti? Konya Şehir Hastanesi'nde ne oldu? araştırması yapıyor. İşte detaylar Bugün saat sıralarında Konya Şehir Hastanesi'nde çalışan Kardiyoloji Uzmanı Ekrem Karakaya ile farklı bir hastanede güvenlik görevlisi olan Hacı Mehmet Akçay tartışmaya başladı. Peki, Ekrem Karakaya kimdir, ne doktoru? Nereli, kaç yaşında, katili kimdir? Doktor Ekrem Karakaya neden vefat etti? Konya Şehir Hastanesi'nde ne oldu? KONYA ŞEHİR HASTANESİ'NDE NE OLDU?Konya Yunak İlçe Devlet Hastanesi'nde güvenlik görevlisi olarak çalışan Hacı Mehmet Akçay, 1 ay önce vefat eden annesinin ölümünden sorumlu tuttuğu Kardiyoloji Uzmanı Ekrem Karakaya'yı Konya Şehir Hastanesi'nde başına silahla ateş ederek öldürdü. Haber seafoodplus.info

KARAKAYA'NIN CENAZESİ KAYSERİ'YE GÖNDERİLDİ

Son gelen bilgiye göre Konya'da hayatını kaybeden doktor Ekrem Karakaya'nın cenazesi Kayseri'ye gönderildi.

AK PARTİ'DEN AÇIKLAMA: ALÇAKÇA KATLEDİLMESİNİ LANETLİYORUZ

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, saldırıya ilişkin bir paylaşım yaptı. Çelik, "Konya Şehir Hastanesi'nde doktor Ekrem Karakaya'nın silahlı saldırı sonucu öldürülmesini, vatandaşlarımızın sağlığı için mücadele veren hekim kardeşimizin alçakça katledilmesini lanetliyoruz." dedi.

SAĞLIK BAKANI FAHRETTİN KOCA'DAN AÇIKLAMA
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: Konya Yunak İlçe Devlet Hastanesinden bir güvenlik görevlisi, Konya Şehir Hastanemizde bir hekim arkadaşımıza silahıyla ateş ederek onu hayattan kopardı. Olayda kendisi de öldü. Adli makamlar dehşet saçan canilik konusunda araştırmalarını sürdürüyor. Milletimizin başı sağ olsun.

BAŞSAVCILIKTAN AÇIKLAMA!

Konya Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan yazılı açıklamada, Konya Şehir Hastanesi'nde doktor olarak görev yapan Ekrem Karakaya'nın silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmesi nedeniyle olayla ilgili Cumhuriyet Başsavcılığınca derhal adli soruşturma işlemlerine başlandığı bildirildi.

Açıklamada, "1 Cumhuriyet Başsavcı Vekili ve 3 Cumhuriyet Savcısı görevlendirilmiştir. Olayın tüm yönleri ile aydınlatılması için Cumhuriyet Başsavcılığımızca soruşturmanın titizlikle yürütüldüğü, soruşturmanın safahatı ve sonucu hakkında bilgi verileceği hususu, kamuoyuna saygıyla duyurulur." ifadelerine yer verildi.

"CANİCE KATLEDİLMESİNİ LANETLİYORUM"

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Gecesini gündüzüne katarak insan sağlığı için çalışan hekim kardeşimiz Ekrem Karakaya'nın görevi başında canice katledilmesini lanetliyorum." ifadesini kullandı.

CENAZESİ DUALARLA MEMLEKETİNE UĞURLANDI

Konya Şehir Hastanesinde otopsi işlemleri tamamlanan Dr. Ekrem Karakaya'nın cenazesi ailesine teslim edildi. Dr. Ekrem Karakaya için dua edilirken, tabutu sağlık çalışanları tarafından omuzlarda cenaze aracına kadar taşındı. Dr. Ekrem Karakaya'nın cenazesi dualarla memleketi Kayseri'ye uğurlandı. Cenazenin uğurlanmasına Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Eldemir, Konya Valisi Vahdettin Özkan, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Konya İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç, Konya İl Emniyet Müdürü Engin Dinç, ailesi, yakınları ve sağlık çalışanları katıldı.

Öte yandan, silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Dr. Ekrem Karakaya'nın yarın Kayseri'nin Develi ilçesi Merkez Camii'nde kılınacak cenaze namazı sonrası Develi İlçe Mezarlığı'nda defnedileceği öğrenildi.

ARKADAŞINA GÖNDER

Ekrem Karakaya kimdir, kaç yaşındaydı, nasıl öldü? Doktor Ekrem Karakaya Konya Şehir Hastanesi'nde katledildi!

SON DAKİKA

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir