garanti bankası kredi borç erteleme / Kredi Kartı Gecikme Faizi Hesaplama

Garanti Bankası Kredi Borç Erteleme

garanti bankası kredi borç erteleme

  0,Önceki Kapanış:  26, 

 
En Yüksek
27,En Düşük
27,

Açılış: 27,

,
Değişim:  1,73%   0,
Önceki Kapanış:  24, 
 
En Yüksek
25,En Düşük
24,

Açılış: 25,

27,
Değişim:  0,81%

Garanti Bankası: Kredi ve kredi kartı borçlarını anapara dahil olmak üzere siliyoruz

Bankadan yap&#;lan aç&#;klamada, deprem felaketinin ac&#;s&#;n&#; ve zorluklar&#;n&#; atlatabilmek için ilk andan itibaren dayan&#;&#;ma ile tüm kaynaklar&#;n seferber edildi&#;i belirtilerek, "Önümüzde uzun bir yol var. Bölgeye yap&#;lacak finansman deste&#;inin sürdürülebilir olmas&#; gerekti&#;ini biliyor, bu bilinçle planlamalar&#;m&#;z&#; yap&#;yor, var gücümüzle çal&#;&#;&#;yoruz. Bu zor dönemde bölgenin yaralar&#;n&#; bir nebze de olsa sarabilmek için Garanti BBVA ailesi ad&#;na bölgeye olan deste&#;imiz hakk&#;nda detaylar&#; kamuoyu ile payla&#;&#;yoruz." ifadelerine yer verildi.

Aç&#;klamada, &#;unlar kaydedildi:

"Kredi ve kredi kart&#; borçlar&#;n&#; ba&#;vuru gerekmeksizin, faizsiz erteliyoruz. Depremde a&#;&#;r hasara u&#;rayan &#;ehir ve ilçelerimizdeki bireysel mü&#;terilerimizin ve gerçek ki&#;i ticari i&#;letmelerimizin borçlar&#;n&#; 6 ay, deprem bölgesinde yer alan di&#;er illerde ise 1 ay faizsiz erteliyoruz. Deprem felaketinin ya&#;and&#;&#;&#; bölgede hayat&#;n&#; kaybeden bireysel mü&#;terilerimizle gerçek ki&#;i ticari i&#;letmelerimizin kredi ve kredi kart&#; borçlar&#;n&#; anapara dahil olmak üzere siliyoruz. Depremden etkilenen tüzel mü&#;terilerimize, firma özelinde; ödemesiz dönemli, uzun vadeli, çok geni&#; kapsaml&#; destek paketlerimizle finansal kaynak sa&#;layaca&#;&#;z.

Depremde en a&#;&#;r hasara u&#;rayan &#;ehir ve ilçelerimizdeki bireysel mü&#;terilerimiz ve gerçek ki&#;i ticari i&#;letmelerimizden y&#;l&#; sonuna kadar kredi kart&#; ve üye i&#; yeri POS ücreti tahsil etmeyece&#;iz. Depremde a&#;&#;r hasara u&#;rayan &#;ehir ve ilçelerimizdeki bireysel mü&#;terilerimiz ve gerçek ki&#;i ticari i&#;letmelerimizin genel bankac&#;l&#;k hizmetlerini ücretsiz gerçekle&#;tiriyoruz. Bankac&#;l&#;k i&#;lemlerine eri&#;im sa&#;lamak için depremden etkilenen tüm illerin merkezinde &#;ubelerimiz ve mobil araç &#;ubelerimizle hizmet veriyoruz. Mü&#;terilerimizin kartlar&#;na kolay eri&#;mesi ve hemen kullanabilmesi için mobil araç &#;ubelerimiz dahil tüm &#;ubelerimizden an&#;nda banka kart&#; ve kredi kart&#; teslimat&#; yap&#;yoruz."

"&#;lk etapta 10 milyar liral&#;k bir finansman deste&#;i sa&#;l&#;yoruz"

Aç&#;klamada, "Deprem bölgesinin ihtiyaçlar&#;n&#; yak&#;ndan takip ediyor, bölgenin temel ve bar&#;nma ihtiyaçlar&#;n&#; sürekli kar&#;&#;l&#;yoruz. &#;lk andan itibaren çal&#;&#;ma arkada&#;lar&#;m&#;z ve yak&#;nlar&#;n&#; deprem bölgesinin d&#;&#;&#;ndaki güvenli alanlara h&#;zl&#;ca yerle&#;tirdik. Türkiye'nin dört bir yan&#;ndan gönüllü arkada&#;lar&#;m&#;z ile birlikte bölgeye aral&#;ks&#;z deste&#;imizi sürdürüyoruz." de&#;erlendirmesinde bulunuldu.

Banka aç&#;klamas&#;nda, deprem bölgesine verdikleri tüm desteklerin yan&#; s&#;ra &#;imdi de AFAD'a milyon liral&#;k ba&#;&#;&#; yap&#;ld&#;&#;&#; belirtilerek, &#;u ifadelere yer verildi:

"BBVA &#;spanya ve BBVA Meksika küresel ölçekte ba&#;&#;&#; kampanyalar&#;yla ülkemize destek oluyor. Bünyesinde bulundu&#;umuz BBVA Grubu bölgeye destek olmak isteyen tüm mü&#;terilerini kapsayan küresel ölçekte bir ba&#;&#;&#; kampanyas&#; ba&#;latt&#;. Kampanyada biriken ba&#;&#;&#;lar deprem bölgesindeki ihtiyaçlar için kullan&#;lacak.

Ülke olarak önümüzde uzun ve zorlu bir süreç var. &#;yile&#;me dönemimiz de uzun sürecek, hepimiz bunun bilincindeyiz. Bu zaman zarf&#;nda bölgenin finansal s&#;k&#;nt&#;lar&#;n&#; kar&#;&#;lamak üzere ilk etapta 10 milyar liral&#;k bir finansman deste&#;i sa&#;l&#;yoruz. Önümüzdeki dönemin do&#;uraca&#;&#; finansal ihtiyaçlar do&#;rultusunda imkanlar&#;m&#;z&#; seferber edece&#;iz."

  26,43
Önceki Kapanış:  ,02 
 
En Yüksek
,64En Düşük
,26

Açılış: ,48

Hisse Senedi Ayırıcı

Hisse senetlerini farklı kriterlere göre aramak için ayırıcıyı kullanın

Dünya Borsaları

Dow Jones DJIC-0,01 
Nasdaq CCO0,95 
Xetra DAX DAX-0,99 
IPC MXX-0,93 
Shanghai Composite SHCOMP-1,31 

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası