yasak elma 114. bölüm full izle fox tv / Yasak Elma (dizi, ) - Vikipedi

Yasak Elma 114. Bölüm Full Izle Fox Tv

yasak elma 114. bölüm full izle fox tv

Yasak Elma son bölüm full izle FOX Tv! Yasak Elma bölüm izle!

Yasak Elma bölümüyle izleyenlerini yine ekran başına kilitledi. Fox Tv'nin entrika kasırgası estiren dizisi Yasak Elma son bölümde Doğan, Çağatay'ın kızıyla beraber olduğunu öğrenince Çağatay'ı bitirmeye and içer. Bu plan için de Çağatay'ın peşinde olan Ender'e yakınlaşması gerekmektedir. Peki son bölümde neler yaşandı? İşte kaçıranlar için Yasak Elma bölüm İzleme linki ve son bölümde yaşananlar. Yasak Elma bölüm full izle FOX Tv!

Başrollerinde Şevval Sam, Eda Ece, Berk Oktay, Ece Dizdar, Yasmin Erbil, Biran Damla Yılmaz ve Murat Aygen'in yer aldığı Yasak Elma Bölüm İzleme linki sizlerle

YASAK ELMA SON BÖLÜM FULL İZLE FOX TV!

Yasak Elma yeni bölümüyle Pazartesi 'de FOX'ta!

YASAK ELMA SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

FOX TV ekranlarının en sevilen dizilerinden olan Yasak Elma, yeni bölümü ile ekrana geldi.

Yasak Elma bölümde Doğan, Yıldız'a gelen gizli mesajdaki telefonu kızının açtığını anlar ve Yıldız'a yanlış numara olduğunu söyler.

Doğan kızını korumak için Çağatay'a karşı hamle alır. Onu yavaş yavaş öldüreceğini söyleyip planını uygulamaya başlar. Bunun için de Ender ile yakınlaşmaya çalışır.

Ender ise geçmişten gelen kişinin peşindedir.

Yıldız, Ender'in de yardımıyla Çağatay'ın peşine düşer ama Çağatay'ın yaptığı büyük bir jest, kafasındaki şüphelerin silinmesini sağlar.

Ancak yaşadığı bir tesadüf Yıldız'ın gözünü açmasını sağlayacaktır

Ender ve Yıldız, Çağatay'ın Kumru'ya tuttuğu evin adresini öğrenir ve baskına gider. Yıldız, Ender'e "Eğer Çağatay'ın sevgilisi varsa ve ona ev tuttuysa affetmem mümkün değil!" der. Yıldız, Çağatay ve Kumru'yu görür.

Fox'un sevilen dizisi Yasak Elma son bölümüyle ekrana damga vurdu. Dizinin final sahnesi ise sosyal medyanın gündemine oturdu.

Yasak Elma'nın son bölüm final sahnesinde ise, eşi Çağatay'ı takip eden Yıldız beklemediği bir darbe aldı. Yıldız, Çağatay'ı sevgilisiyle yakaladı. Yıldız, eşini öpüşürken görünce büyük şok yaşadı.

4 Ekim Pazartesi reyting sonuçları: MasterChef, Yasak Elma, Kalp Yarası reyting sıralaması

Evlilik Hakkında Her Şey 3. Bölüm full izle!

Baht Oyunu bölüm full izle Youtube!

Kalp Yarası bölüm izle!

Masumlar Apartmanı Bölüm izle Youtube!

Favori Sosyal Platformunuz

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir