samsung j3 pro mikrofon sorunu / Samsung Galaxy J3 Pro Hoparlör Değişimi - Cep Telefonu Tamiri

Samsung J3 Pro Mikrofon Sorunu

samsung j3 pro mikrofon sorunu

Samsung Galaxy J3 Pro hoparlör değişimi alanında uzman teknik servis ekibimiz tarafından son teknoloji profesyonel ekipmanlar ve tamir gereçleri kullanılarak iş yoğunluğumuza göre aynı gün içerisinde 30 dakika ila 2 saat arasında yapılarak, gün yedek parça ve işçilik garantisi altında siz değerli müşterilerimize teslim edilir. Tüm Türkiye‘den bizlere göndereceğiniz arızalı cep telefonlarınız elimize ulaşır ulaşmaz tamir edilerek tarafınıza isteğinize göre havale ile ücretsiz kargo veya kapıda ödeme güvencesi ile gönderilir.

Samsung Galaxy J3 Pro Hoparlör Değişimi

Samsung Galaxy J3 Pro cep telefonunuzun sesi az çıkıyor, cızırtılı veya kesik kesik çıkıyor ise, cep telefonunuzdan hiç ses çıkmıyor veya ses bozuk çıkıyor ise telefonunuzun zil buzzerı yani hoparlörü sorunlu demektir. Teknik servisimizde Samsung Galaxy J3 Pro hoparlör değişimi yaptırarak bu sorunlardan kurtulabilirsiniz.

  • Samsung Galaxy J3 Pro cep telefonunuzun ses çıkışlarının kapalı olmadığından emin olun.
  • Samsung Galaxy J3 Pro hoparlör ses çıkışlarını mümkün olduğu kadar temizleyin.
  • Samsung Galaxy J3 Pro cihazınızın sessiz modda olup olmadığını kontrol edin.
  • Samsung Galaxy J3 Pro cihazınızda en güncel Android sürümü kullandığınıza emin olun.

Tüm bunları denedikten sonra sonuç alamazsanız, teknik servisimize geldiğinizde öncelikle hoparlörü bozuk Samsung Galaxy J3 Pro cep telefonunuzu ön incelemeye alırız. Ön incelemede cihazınızda hoparlör arızasından kaynaklanan başka bir arıza varsa tespitini yaparak sizi oluşabilecek diğer masraflar hakkında bilgilendiririz, bu sayede süpriz ek ücretler ile karşılaşmazsınız. Eğer cihazınızda başka bir arıza yok ise hoparlörü arızalı veya bozuk olan Samsung Galaxy J3 Pro cep telefonunuzu alıp teknik servis, bakım ve onarım bölümümüzde Samsung Galaxy J3 Pro hoparlör değişimi tamir işlemlerine başlarız.

Samsung Galaxy J3 Pro Hoparlör Değişimi Nasıl Yapılır ?

Teknik servis, tamir, bakım ve onarım bölümümüzde alanında uzman teknisyenlerimiz tarafından son teknoloji profesyonel ekipmanlar ve tamir gereçleri kullanılarak Samsung Galaxy J3 Pro hoparlör değişimi işleminiz, günlük iş yoğunlumuza göre 30 dakika ila 2 saat arasında yapılarak siz değerli müşterilerimize teslim edilir. Firmamızda yaptığımız tüm buzzer hoparlör değişimi işlemleri gün yedek parça ve işçilik garantilidir.

Samsung Galaxy J3 Pro hoparlör değişimi yaparken dikkat edilmesi gereken bir husus da cihazın şarj soketinin arızalı olup olmadığıdır. Bazen buzzer hoparlör değişimi sonuç vermemekte, şarj soketinin de komple değişimi gerekmektedir. Zil buzzerının bağlantı noktaları şarj soketine entegre olduğu için, şarj soketinin de değişimi ile arızanın çözümü mümkün olmaktadır. Zil buzzeri yani hoparlöre ilave olarak şarj soketinin de değişimi, diğer problemleri de ortadan kaldıracaktır.

Buzzer hoparlör değişimlerinde kullandığımız tüm zil buzzerı yedek parça ürünleri piyasada orijinal olarak kabul gören A+ kalite ürünlerden oluşmakta ve anlaşmalı olduğumuz cep telefonu yedek parça toptancıları tarafından tüm kontrolleri yapıldıktan sonra elimize ulaşmaktadır. A+ kalite yedek parça ürünler piyasada kullanıcılara orijinal adı altında satılan ürünlerdir. Eşdeğer veya yakın fiyatlarda size % orijinal veya seri numaralı diye lanse edilen ürünlerin varlığına itibar etmeyiniz.

Samsung Galaxy J3 Pro hoparlör değişimi işleminin ardından teknik servis ekibimiz cep telefonunuzun hoparlör, şarj, mikrofon, kulaklık ve şebeke testlerini tamamlayıp cihazınızı size teslim eder.

Mobile Shop

Kocasinan Mah, Çakmak Sokak, No:1/A ,

Lüleburgaz/Kırklareli

Samsung Galaxy J3 Pro SM-J Kulaklık Soketi, Mikrofon Film Flex

Aksesuar ürünleri iade ve değişimi için ;

Ürünlerin paketlerinin hasar görmemiş olması ve yeniden satışa elverişli olması gerekmektedir. Aksi halde paketleme ücreti düşülüp ücret iadesi ona göre yapılacaktır.

Yedek Parça ürünlerin iade ve değişimi için ;

LCD Ekranlar : Ön, arka jelatin ve garanti etiketlerinin hasar görmemesi ve kaldırılmamış olması gerekmektedir. Ürünlerin sadece soketini takarak test işlemini yapınız ardından montaj işlemine geçiniz. Test işleminden geçemeyen ürünleri montaj yapmayınız hasar vermeyiniz.

Bataryalar : Herhangi bir fiziksel hasar olmaması gerekmektedir. Yapışkanlı bataryalarda sökme esnasında ürüne hasar verilmemesi gerekmektedir.

Diğer Yedek Parçalar : Üzerindeki jelatin sökülmüş yada hasar görmüş, firmamızın garanti etiketleri yırtılmış yada hasar görmüş, iletken bacakları lehimlenmiş, filmli ürünlerin filmlerinin zedelendiği yada çıkarıldığı, ürünler kesinlikle iade alınmayacaktır. Bu maddelerden hiç biri başınıza gelmedi ise ürünü iade edebilir yada değiştirebilirsiniz.

Para İadesi : 

Kredi kartı yada banka kartı ile verilen siparişlerin iadesi onay işlemi sonrasında iş günü kadar sürmektedir. Bu süreç pos ve banka sürecidir.

Havale yada EFT ile verilen siparişlerde ücret iadesi onay işlemi sonrasında iş günü kadar sürmektedir. Bu süreçte banka bilgilerinin mutlaka iletilmesi gerekmektedir.

Samsung Karşıdaki Kişiye Ses Gitmiyor Sorunu

Samsung Karşıdaki Kişiye Ses Gitmiyor Sorunu ,Samsung Galaxy S5 kullanıcılarının bir kısmı, çağrı geldiğinde kendi seslerinin karşıya gitmediğini; daha büyük bir kullanıcı grubu ise karşıdakinin sesinin gelmediğini bildirmiş.

Samsung Karşıdaki Kişiye Ses Gitmiyor Sorunu Çözümü

Telefonun güç butonuna basın ve gelen menüden telefonu kapatın. Ardından, telefonun hafıza kartını ve bataryasını çıkarıp 10 saniye kadar bekleyin. Hafıza kartını ve bataryayı tekrar takıp telefonu açın. Sorunun çözülüp çözülmediğini kontrol edin. Eğer sorun karşıdaki kişinin sizi duymaması ise, telefonun mikrofonunu kontrol edin. Telefonun mikrofonu, alt kısımda yer alan iğne deliğine benzer kısımdadır.

Mikrofonun bulunduğu bu deliğin temiz olup olmadığını kontrol edin. Herhangi bir cisim nedeniyle tıkanmışsa, cismi oradan çıkardığınızda sorun çözülmüş olabilir. Sorunun bir diğer nedeni Bluetooth olabilir. Eğer cihazınızla birlikte kullandığınız herhangi bir çevre birimi Bluetooth üzerinden bağlanıyorsa, siz telefonla görüşme yapmaya çalışırken ses aktarımını engelliyor olabilir. Bu nedenle, telefonun Bluetooth bağlantısını kesip, sorunun devam edip etmediğini kontrol edin.

Karşıdaki Kişiye Ses Gitmiyor Hakkında

Cep telefonlarının ses karşı tarafına gitmeme sorunu son zamanlarda artmaya başladı. Bu sorun alıcıdan da olabileceğinden, önce farklı bir numara aramalı ve sorunu açıkça teşhis etmelisiniz. Birkaç denemeden sonra hala ses yoksa, telefonunuzun mikrofon kısmında toz olup olmadığını kontrol etmelisiniz. genellikle mikrofon parçası, tozlama veya pamuklama gibi cebimizin alt kısmında yer alır. Böyle bir durumda , mikrofon parçasını ince bir fırça ile temizlemek, diğer tarafa giden ses veya az gürültü sorununu çözecektir.

İlginizi Çekebilir: WhatsApp Silinen Mesajları Geri Getirme

Mikrofon bölümünü temizlediyseniz, ancak diğer yan ses duymuyorsa, aşağıdaki girişim giriş yöntemini deneyebilirsiniz. genel olarak, android telefonun yanına gitmeme sorunu, sorun gürültü giderme olarak bilinir. Telefonunuzu bir servise götürseniz bile, bu hala geçerli olacaktır. Telefonunuzdaki parazit bastırma seçeneğini devre dışı bırakarak bu sorunu çözebilirsiniz. Telefonunuz düşük veya bozuk alıyorsanız, özdeş yöntemi kullanmak etkili olacaktır.

Bu makale için google&#;de en çok aranan kelimeler; Samsung Karşıdaki Kişiye Ses Gitmiyor Sorunu telefondan ses gitmiyor samsung, telefonda sesim gitmiyor ne yapmalıyım, telefondan ses gitmiyor general mobile, telefondan ses gitmiyor iphone, telefondan ses gitmiyor casper, telefondan ses gitmiyor ve gelmiyor, discord telefondan ses gitmiyor, asus telefonda sesim gitmiyor, huawei telefondan ses gitmiyor, telefondan ses gitmiyor gelmiyor, telefondan sesim karşıya gitmiyor, telefondan ses neden gitmez, iphone telefondan sesim gitmiyor, telefondan ses gelmiyor ve gitmiyor iphone, iphone 6 telefondan ses gitmiyor, iphone 7 telefonda sesim gitmiyor, s7 edge sesim karşıya gitmiyor, s8 plus karşıdaki kişinin sesi gelmiyor.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir